Postim i ri

×

Postim i ri

Emri:
Email:

Verifikimi:
Flamuri yne ka ngjyre?:

Permbledhje

Postuar nga: 12:51
« ne: 24-01-2023, 23:55:38 »

 

Shiba Inu (SHIB) është një kriptovalutë e decentralizuar që është krijuar mbi blockchain Ethereum. Ajo është e njohur për të qenë një klon i Dogecoin, që është një kriptovalutë e cila është krijuar si një broma por që ka arritur të ketë një vlerë të madhe. Si Dogecoin, Shiba Inu është i njohur për llojin e saj të lehtë dhe të qeshur, dhe përdor një Shiba Inu si logon e saj. Shiba Inu është një kriptovalutë e cila është shpërndarë në mënyra të ndryshme dhe në sasi të mëdha, duke e bërë atë të përdorshme për aplikacione të ndryshme. Por, siç është me të gjitha kriptovalutat, kërkon investimin e kujdesshëm dhe këshillimin e një eksperti përpara se të investoni, sepse është subjekt i volatilitetit të lartë dhe rreziqeve.