Postim i ri

×

Postim i ri

Emri:
Email:

Verifikimi:
Flamuri yne ka ngjyre?:

Permbledhje

Postuar nga: 12:51
« ne: 25-01-2023, 00:12:23 »

 

Tether (USDT) është një stablecoin që është i lidhur me vlerën e dollarit amerikan. Stablecoin është një kriptovalutë që synon të mbajë vlerën e saj të ngjashme me një valutë fiat apo mall të caktuar. USDT është ndërtuar mbi blockchain Ethereum dhe Bitcoin, dhe është krijuar nga Tether Limited.
USDT është i kontrolluar dhe i certifikuar nga një sistem i treguar i kontrollit të besueshmërisë për të siguruar që 1 USDT gjithmonë të jetë i lidhur me 1 dollar amerikan. Kështu, përdoruesit mund të shkëmbejnë USDT me besim të plotë se ata do të marrin vlerën e tyre dollarë për USDT-në e tyre. Kështu, USDT ofron avantazhet e kriptovalutave, siç janë transaksionet e shpejta dhe të lira, me sigurinë e një valute fiat të njohur si dollar amerikan.