×

Ikona Falas per Web + App Design

Ikona Falas per Web + App Design

· 1 · 37

  • Postime: 108
html master
ne: 09-01-2020, 23:49:39
Ikonat e Material Design nga Google janë simbole të lezetshme, të krijuara bukur për veprime dhe sende të zakonshme. Shkarkoni në desktop për t'i përdorur ato në produktet tuaja dixhitale për Android, iOS dhe web.
https://material.io/resources/icons
 
 

Burime me ikona falas

Nisur nga M A X

Postimi i fundit 27-01-2008, 15:09:07
nga M A X
Ikona Falas (Free Web Icons)

Nisur nga M A X

Postimi i fundit 08-04-2009, 14:41:06
nga [Joni]