Kush eshte online

Kush eshte online

User Time Action
Vizitor 06-10-2022, 19:39:57 Posting a new topic in Kultura.
Vizitor 06-10-2022, 19:39:42 Viewing the topic Cfare shkakton fotoksina?.
Vizitor 06-10-2022, 19:39:20 Unknown Action
Vizitor 06-10-2022, 19:39:05 Viewing the topic Si te vizatojme dimrin?.
Vizitor 06-10-2022, 19:37:58 Viewing the board E Bukura.
Vizitor 06-10-2022, 19:37:48 Viewing the topic Si gjendet perimetri i trekendeshit?.
Vizitor 06-10-2022, 19:37:33 Viewing the topic Si ta ruajme token?.
Vizitor 06-10-2022, 19:37:26 Viewing the topic Nje tregim i shkurter.
Vizitor 06-10-2022, 19:37:12 Viewing the topic Une e di qe s'di asgje.
Vizitor 06-10-2022, 19:36:51 Posting in Qeliza, struktura dhe funksionet e saj!.
Vizitor 06-10-2022, 19:36:50 Posting in Qeliza, struktura dhe funksionet e saj!.
Vizitor 06-10-2022, 19:36:48 Posting in Qeliza, struktura dhe funksionet e saj!.
Vizitor 06-10-2022, 19:36:04 Viewing the topic Tekste kengesh, muzika rock/hard rock, metal/heavy metal.
Vizitor 06-10-2022, 19:35:39 Viewing the topic Përshëndetje për....
Vizitor 06-10-2022, 19:35:36 Viewing the topic Magjia dhe Terapia Islame.
Vizitor 06-10-2022, 19:35:28 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 06-10-2022, 19:35:05 Viewing the topic Noizy përplaset me policinë në Vlorë .
Vizitor 06-10-2022, 19:35:02 Viewing the topic Poezi nga autore te ndryshem..
Vizitor 06-10-2022, 19:34:51 Viewing the topic Xhemi Shehu bëhet nënë .
Vizitor 06-10-2022, 19:34:41 Unknown Action
Vizitor 06-10-2022, 19:34:29 Viewing the topic Barsaleta Banale~.
Vizitor 06-10-2022, 19:34:25 Viewing the topic Monarkia Absolute ne France..
Vizitor 06-10-2022, 19:34:25 Viewing the topic Tekste Këngësh Shqip.
Vizitor 06-10-2022, 19:34:22 Viewing the topic Nje tregim i shkurter.
Vizitor 06-10-2022, 19:34:18 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 06-10-2022, 19:34:10 Viewing the topic Si i keni marredheniet me familjen?.
Vizitor 06-10-2022, 19:34:08 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 06-10-2022, 19:34:04 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 06-10-2022, 19:34:03 Viewing the topic Moda ne sytë e këngëtares… Kaltrina Selimi.
Vizitor 06-10-2022, 19:33:52 Viewing the topic Sa kilogram kg i ka nje ton t?.
Vizitor 06-10-2022, 19:33:30 Viewing the topic Peticion Shtetit Shqiptar mbi perkatesine fetare!.
Vizitor 06-10-2022, 19:33:21 Viewing the topic Sa sekonda ka nje ore?.
Vizitor 06-10-2022, 19:33:13 Viewing the topic A ngel shtatzënë nga goja?.
Vizitor 06-10-2022, 19:33:01 Viewing the topic Si te shkarkoj muzik ne iPhone?.
Vizitor 06-10-2022, 19:32:54 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 06-10-2022, 19:32:41 Viewing the topic Nje tregim i shkurter.
Vizitor 06-10-2022, 19:31:32 Viewing the topic Sa i vjeter eshte Universi?.
Vizitor 06-10-2022, 19:31:09 Viewing the topic Elton Deda rikthehet në Tiranë me Rock’n Roll .
Vizitor 06-10-2022, 19:31:09 Viewing the topic Barcoleta per polic.
Vizitor 06-10-2022, 19:30:57 Unknown Action
Vizitor 06-10-2022, 19:30:56 Viewing the topic Ballada e Doruntines!.
Vizitor 06-10-2022, 19:30:48 Viewing the topic Çka janë prokariotet?.
Vizitor 06-10-2022, 19:30:21 Viewing the topic Une e di qe s'di asgje.
Vizitor 06-10-2022, 19:30:12 Viewing the topic Kozak Braci (info foto video).
Vizitor 06-10-2022, 19:30:09 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 06-10-2022, 19:30:06 Viewing the topic Këshilla për të reduktuar djersitjen.
Vizitor 06-10-2022, 19:29:58 Viewing the topic Kosovë-19 antare te familjes konvertohen ne katolike..
Vizitor 06-10-2022, 19:29:58 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 06-10-2022, 19:29:47 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 06-10-2022, 19:29:28 Viewing the topic Sa kilogram kg i ka nje ton t?.
Vizitor 06-10-2022, 19:29:20 Viewing the topic Nje tregim i shkurter.
Vizitor 06-10-2022, 19:29:13 Viewing the topic Storytlr - platforme per faqe personale.
Vizitor 06-10-2022, 19:29:11 Viewing the topic Tuna: U zhgënjeva shumë nga Busta Rhymes .
Vizitor 06-10-2022, 19:28:26 Viewing the topic Pershendetje me kenge .
Vizitor 06-10-2022, 19:28:15 Viewing the topic Nese do kishit fuqi te mbinatyrshme cilat do ishin 3 gjerat qe do te ndryshonit?.
Vizitor 06-10-2022, 19:28:06 Viewing the topic Ballada e Doruntines!.
Vizitor 06-10-2022, 19:27:38 Viewing the topic Nje tregim i shkurter.
Vizitor 06-10-2022, 19:27:24 Viewing the topic Dashuria ne internet - realitet i ri.
Vizitor 06-10-2022, 19:27:15 Viewing the topic Ç’është hemoglobina?.
Vizitor 06-10-2022, 19:27:12 Viewing the topic Prejardhja e fjalëve shqipe.
Vizitor 06-10-2022, 19:27:08 Viewing the topic Çfarë kanë të përbashkët Dafina dhe Afërdita ? .
Vizitor 06-10-2022, 19:27:06 Viewing the topic Vildane Zeneli bën për vete reperin e “Black Eyes Peas” .
Vizitor 06-10-2022, 19:27:04 Viewing the topic Bretkosat .
Vizitor 06-10-2022, 19:26:49 Viewing the topic Ylli Rakipi (Lajme, Info, foto, video).
Vizitor 06-10-2022, 19:26:43 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 06-10-2022, 19:26:34 Viewing the topic Ja shtatë linjat më të sigurta ajrore.
Vizitor 06-10-2022, 19:26:25 Viewing the topic Pune dore. Veshje, shalle, dorashka, tentene etj.
Vizitor 06-10-2022, 19:25:57 Viewing the topic Si shperndahen farat e qershise?.
Vizitor 06-10-2022, 19:25:48 Viewing the topic Nje tregim i shkurter.
Vizitor 06-10-2022, 19:25:42 Viewing the topic HYRA NE XHAMI çIFUTE NDËRSA DOLA MYSLIMANE.
Vizitor 06-10-2022, 19:25:35 Viewing the topic Sa është gjatesia trupore tek Shqiptarët ?.
Vizitor 06-10-2022, 19:25:32 Viewing the topic Nje tregim i shkurter.
Vizitor 06-10-2022, 19:25:32 Viewing the topic Orinda dhe Turi, Dashuria vazhdon?!.
Vizitor 06-10-2022, 19:25:02 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 06-10-2022, 19:24:58 Viewing the topic Une e di qe s'di asgje.
Vizitor 06-10-2022, 19:24:51 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 06-10-2022, 19:24:50 Viewing the topic Liber shqip: "Hyrje ne shkencat kompjuterike".
Vizitor 06-10-2022, 19:24:35 Viewing the topic E mbyllur nga i ati dhjetë vjet në errësirë.
Vizitor 06-10-2022, 19:24:26 Viewing the topic Une e di qe s'di asgje.
Vizitor 06-10-2022, 19:24:25 Viewing the topic Nje tregim i shkurter.
Vizitor 06-10-2022, 19:23:56 Viewing the topic SEX SHOP edhe në Tiranë....
Vizitor 06-10-2022, 19:23:37 Viewing the topic Prej nga rrjedh fjala Kimi?.
Vizitor 06-10-2022, 19:23:29 Viewing the topic Xhemi Shehu (Lajme, Info, foto, video).
Vizitor 06-10-2022, 19:23:28 Viewing the topic E vërteta rreth vehabizmit dhe vehabistëve!.
Vizitor 06-10-2022, 19:23:25 Viewing the topic Semi Jaupaj (Info Foto video).
Vizitor 06-10-2022, 19:23:17 Viewing the topic Sixhei Malo (info foto video).
Vizitor 06-10-2022, 19:23:03 Viewing the topic Ku dhe kur lindi tragjedia?.
Vizitor 06-10-2022, 19:22:26 Viewing the topic Gezuar me Bilbilat 2002 (1).
Vizitor 06-10-2022, 19:22:16 Viewing the topic Forum-AL.com.
Vizitor 06-10-2022, 19:22:11 Viewing the topic Nje tregim i shkurter.
Vizitor 06-10-2022, 19:21:54 Viewing the topic Muzikë të huaj për SHKARKIM (Albume + Kërkesa).
Vizitor 06-10-2022, 19:21:50 Viewing the topic >>Ninulla - Këngë djepi<<.
Vizitor 06-10-2022, 19:21:21 Viewing the topic Prej nga rrjedh fjala Fizike?.
Vizitor 06-10-2022, 19:21:10 Viewing the topic Nje tregim i shkurter.
Vizitor 06-10-2022, 19:21:02 Posting in DHIMBJET E MESIT TEK MESHKUJT E RINJ.
Vizitor 06-10-2022, 19:20:45 Viewing the topic Eskili.
Vizitor 06-10-2022, 19:20:15 Viewing the topic Cdo te thote blogere?.
Vizitor 06-10-2022, 19:20:09 Viewing the topic Prej nga rrjedh fjala Kimi?.
Vizitor 06-10-2022, 19:19:50 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 06-10-2022, 19:19:37 Viewing the topic TË JESH FEMËR NË KOSOVË.
Show