Kush eshte online

×

Kush eshte online

User Time Action
Vizitor 23-01-2022, 06:14:02 Posting in Poezi nga FANTAZI.
Vizitor 23-01-2022, 06:13:54 Posting in Kërkoj Këngën? [Për këngë shqiptare].
Vizitor 23-01-2022, 06:13:53 Posting in Poezi nga FANTAZI.
Vizitor 23-01-2022, 06:13:45 Posting in Kërkoj Këngën? [Për këngë shqiptare].
Vizitor 23-01-2022, 06:13:44 Posting in Poezi nga FANTAZI.
Vizitor 23-01-2022, 06:13:44 Viewing the topic Ne Mal te Zi zyrtarisht flitet edhe shqip.
Vizitor 23-01-2022, 06:13:40 Viewing bibbi's profile.
Vizitor 23-01-2022, 06:13:39 Posting in FILMA VIZATIMORE [ DUBLUAR NE SHQIP ] .
Vizitor 23-01-2022, 06:13:37 Viewing doni86's profile.
Vizitor 23-01-2022, 06:13:34 Posting in Poezi nga FANTAZI.
Vizitor 23-01-2022, 06:13:32 Posting in Melinda Ademi (Lajme, Info, Foto, Video).
Vizitor 23-01-2022, 06:13:24 Posting in Poezi nga FANTAZI.
Vizitor 23-01-2022, 06:13:23 Posting in Ezo Menic (info foto video).
Vizitor 23-01-2022, 06:13:19 Viewing the topic Zhvillime te ndryshme!.
Vizitor 23-01-2022, 06:13:15 Posting in Si eshte hera e pare?.
Vizitor 23-01-2022, 06:13:07 Posting in FILMA VIZATIMORE [ DUBLUAR NE SHQIP ] .
Vizitor 23-01-2022, 06:13:05 Viewing the forum stats.
Vizitor 23-01-2022, 06:13:00 Posting in Poezi nga FANTAZI.
Vizitor 23-01-2022, 06:12:48 Posting in Poezi nga FANTAZI.
Vizitor 23-01-2022, 06:12:44 Posting in Foto Qesharake.
Vizitor 23-01-2022, 06:12:39 Posting in FILMA VIZATIMORE [ DUBLUAR NE SHQIP ] .
Vizitor 23-01-2022, 06:12:30 Unknown Action
Vizitor 23-01-2022, 06:12:27 Viewing the topic Si do te jene kartat e reja te identitetit si dhe pasaportat e reja?!.
Vizitor 23-01-2022, 06:12:27 Unknown Action
Vizitor 23-01-2022, 06:12:26 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 23-01-2022, 06:12:23 Viewing the topic Tema e Elbasanllinjve..
Vizitor 23-01-2022, 06:12:19 Posting in Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕.
Vizitor 23-01-2022, 06:12:17 Viewing Admir Celaj's profile.
Vizitor 23-01-2022, 06:12:16 Unknown Action
Vizitor 23-01-2022, 06:12:07 Posting in Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕.
Vizitor 23-01-2022, 06:12:03 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 23-01-2022, 06:11:58 Posting in Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕.
Vizitor 23-01-2022, 06:11:48 Posting in Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕.
Vizitor 23-01-2022, 06:11:43 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 23-01-2022, 06:11:22 Unknown Action
Vizitor 23-01-2022, 06:11:11 Posting in Radio Vallezimi eshte Libraria e Muzikes Shqipe, dhe Editori per Amerike..
Vizitor 23-01-2022, 06:11:09 Posting in Radio Vallezimi eshte Libraria e Muzikes Shqipe, dhe Editori per Amerike..
Vizitor 23-01-2022, 06:11:07 Posting in Radio Vallezimi eshte Libraria e Muzikes Shqipe, dhe Editori per Amerike..
Vizitor 23-01-2022, 06:11:02 Posting in Radio Vallezimi eshte Libraria e Muzikes Shqipe, dhe Editori per Amerike..
Vizitor 23-01-2022, 06:10:58 Posting in Radio Vallezimi eshte Libraria e Muzikes Shqipe, dhe Editori per Amerike..
Vizitor 23-01-2022, 06:10:45 Posting in Jep - merr - ngjit - prit!.
Vizitor 23-01-2022, 06:10:37 Posting in Cilat mendoni se jane problemet me madhore te shqiptareve!.
Vizitor 23-01-2022, 06:10:25 Viewing a list of recent topics.
Vizitor 23-01-2022, 06:10:24 Posting in Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕.
Vizitor 23-01-2022, 06:10:23 Viewing the topic Kursi i Gjuhës Gjermane .
Vizitor 23-01-2022, 06:10:13 Posting in Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕.
Vizitor 23-01-2022, 06:10:00 Viewing syjeshilke's profile.
Vizitor 23-01-2022, 06:09:50 Viewing the forum stats.
Vizitor 23-01-2022, 06:09:46 Posting in Kënga që po dëgjoj.
Vizitor 23-01-2022, 06:09:44 Viewing the topic Si Te Shkarkoj Mp3,Video Falas ?.
Vizitor 23-01-2022, 06:09:43 Unknown Action
Vizitor 23-01-2022, 06:09:41 Posting in Shembet Teatri Kombetar ne Tirane.
Vizitor 23-01-2022, 06:09:27 Viewing the topic Civilizimi Pellazg!.
Vizitor 23-01-2022, 06:09:13 Viewing a list of recent topics.
Vizitor 23-01-2022, 06:09:07 Viewing radioshqip24's profile.
Vizitor 23-01-2022, 06:09:05 Unknown Action
Vizitor 23-01-2022, 06:09:01 Posting in Cfare mendoni kur udhetoni!.
Vizitor 23-01-2022, 06:09:01 Viewing the topic Cila eshte skuadra favorite per te fituar Boterorin Gjermania 2006.
Vizitor 23-01-2022, 06:09:00 Posting in Cfare mendoni kur udhetoni!.
Vizitor 23-01-2022, 06:08:59 Viewing the forum stats.
Vizitor 23-01-2022, 06:08:55 Posting in Cilën gjuhë të huaj e zotëroni mirë?.
Vizitor 23-01-2022, 06:08:46 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 23-01-2022, 06:08:41 Posting in Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕.
Vizitor 23-01-2022, 06:08:36 Unknown Action
Vizitor 23-01-2022, 06:08:35 Viewing revistashqiptare's profile.
Vizitor 23-01-2022, 06:08:26 Posting in Shpetoni Imazhin Shqiptare !!! .
Vizitor 23-01-2022, 06:08:17 Posting in Pyes veten.
Vizitor 23-01-2022, 06:08:11 Posting in Pyes veten.
Vizitor 23-01-2022, 06:08:09 Viewing xhemsi's profile.
Vizitor 23-01-2022, 06:08:08 Posting in Pyes veten.
Vizitor 23-01-2022, 06:08:02 Viewing stili19's profile.
Vizitor 23-01-2022, 06:08:00 Posting in Pyes veten.
Vizitor 23-01-2022, 06:07:58 Unknown Action
Vizitor 23-01-2022, 06:07:57 Posting in Pyes veten.
Vizitor 23-01-2022, 06:07:55 Viewing the forum stats.
Vizitor 23-01-2022, 06:07:55 Viewing the topic Janë gratë ato më gënjeshtare se burrat.
Vizitor 23-01-2022, 06:07:53 Posting in Pyes veten.
Vizitor 23-01-2022, 06:07:51 Viewing the topic Barcelona + Referee = Winning !!!!!!!!!!!.
Vizitor 23-01-2022, 06:07:51 Posting in Cfare jane forumet per ju?.
Vizitor 23-01-2022, 06:07:42 Posting in Pyes veten.
Vizitor 23-01-2022, 06:07:41 Posting in Ca do i thoni nje vajze/djali per te hyre ne muhabet me te?.
Vizitor 23-01-2022, 06:07:40 Posting in Pyes veten.
Vizitor 23-01-2022, 06:07:40 Posting in Pyes veten.
Vizitor 23-01-2022, 06:07:38 Posting in Pyes veten.
Vizitor 23-01-2022, 06:07:31 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 23-01-2022, 06:07:28 Posting in Pyes veten.
Vizitor 23-01-2022, 06:07:25 Posting in Pyes veten.
Vizitor 23-01-2022, 06:07:22 Viewing kuqo's profile.
Vizitor 23-01-2022, 06:07:18 Posting in Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕.
Vizitor 23-01-2022, 06:07:13 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 23-01-2022, 06:07:11 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 23-01-2022, 06:07:06 Viewing klhoxha's profile.
Vizitor 23-01-2022, 06:06:54 Posting in Host Falas nga ALSAT.
Vizitor 23-01-2022, 06:06:44 Viewing the topic Megan Fox.
Vizitor 23-01-2022, 06:06:39 Viewing the topic Getinjo - Getoar Aliu (Lajme, Info, Foto, Video).
Vizitor 23-01-2022, 06:06:20 Posting in Arta Kamberi-Perfaqeson Kosoven ne Miss Europa/08 ne Ceki.
Vizitor 23-01-2022, 06:06:18 Posting in Qytet sipas Alfabetit.
Vizitor 23-01-2022, 06:06:16 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 23-01-2022, 06:06:13 Posting in Enigma e Bosnjës.
Vizitor 23-01-2022, 06:06:13 Viewing the topic Shqiptaret ne Chicago.
Show