Kush eshte online

×

Kush eshte online

User Time Action
Vizitor 27-01-2022, 22:33:27 Posting in Kërkoj Këngën? [Për këngë shqiptare].
Vizitor 27-01-2022, 22:33:23 Viewing the topic Seldi dhe Domi, Fillimi dhe fundi i dashurisë .
Vizitor 27-01-2022, 22:33:21 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 27-01-2022, 22:33:15 Posting in Rindizet konflikti ne Lindjen e Mesme..
Vizitor 27-01-2022, 22:33:08 Posting in Cfarë bëni kur jeni të mërzitur?.
Vizitor 27-01-2022, 22:33:00 Viewing the forum stats.
Vizitor 27-01-2022, 22:32:52 Posting in Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕.
Vizitor 27-01-2022, 22:32:50 Unknown Action
Vizitor 27-01-2022, 22:32:46 Viewing the topic Martesat mes te afermive te nje gjaku.
Vizitor 27-01-2022, 22:32:43 Posting in Shteti me syze dhe drejtësia e kartolinave.
Vizitor 27-01-2022, 22:32:39 Unknown Action
Vizitor 27-01-2022, 22:32:38 Viewing the board Videoklipe Muzikore.
Vizitor 27-01-2022, 22:32:35 Unknown Action
Vizitor 27-01-2022, 22:32:28 Viewing the topic Si ta bej qe ti mungoj?.
Vizitor 27-01-2022, 22:32:28 Posting in Sofra e Gjakoves.
Vizitor 27-01-2022, 22:32:25 Posting in www.elbasani.com .
Vizitor 27-01-2022, 22:32:12 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 27-01-2022, 22:32:12 Posting in Sofra e Gjakoves.
Vizitor 27-01-2022, 22:32:07 Unknown Action
Vizitor 27-01-2022, 22:32:02 Viewing the topic IBM Pushing Water-Cooled Servers, Meeting Resistance .
Vizitor 27-01-2022, 22:31:57 Posting in Play and learn! - English -.
Vizitor 27-01-2022, 22:31:42 Viewing the topic Diana Proko: Jeta ime artistike mes aktrimit dhe këngës përmetare .
Vizitor 27-01-2022, 22:31:40 Viewing the topic Kush do të jetë postuesi mbas teje....
Vizitor 27-01-2022, 22:31:29 Unknown Action
Vizitor 27-01-2022, 22:31:27 Viewing bardhi85's profile.
Vizitor 27-01-2022, 22:31:25 Viewing the topic Fjale me Rime..
Vizitor 27-01-2022, 22:31:14 Viewing the topic Raporti "Olldashi" ne zyrat e CIA dhe FBI.
Vizitor 27-01-2022, 22:31:03 Unknown Action
Vizitor 27-01-2022, 22:30:51 Viewing the topic Alo 0900…? Një sekretari fantazmë e emisioneve televizive, vidhte kosovarët .
Vizitor 27-01-2022, 22:30:46 Viewing the topic Google Brings SVG Support To IE .
Vizitor 27-01-2022, 22:30:39 Posting in Sabit Idrizi.
Vizitor 27-01-2022, 22:30:37 Viewing the topic Sygjerim per Plugin.
Vizitor 27-01-2022, 22:30:36 Unknown Action
Vizitor 27-01-2022, 22:30:29 Posting in Si ndjeheni ne kete moment?.
Vizitor 27-01-2022, 22:30:28 Viewing the topic Milo: Kadare, servil i Enverit !.
Vizitor 27-01-2022, 22:30:27 Posting in Sabit Idrizi.
Vizitor 27-01-2022, 22:30:18 Posting in Sabit Idrizi.
Vizitor 27-01-2022, 22:30:08 Posting in Sabit Idrizi.
Vizitor 27-01-2022, 22:29:51 Unknown Action
Vizitor 27-01-2022, 22:29:49 Posting in Nqs partneri do ju tradhtonte sepse eshte i detyruar si do vepronit?.
Vizitor 27-01-2022, 22:29:44 Posting in Le te flasim me Akronime!.
Vizitor 27-01-2022, 22:29:25 Posting in Zeri im - Zeri yt - Zerion.
Vizitor 27-01-2022, 22:29:20 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 27-01-2022, 22:29:17 Posting in Çdo të benit buzë detit ne një perëndim magjepes? .
Vizitor 27-01-2022, 22:29:16 Posting in Zeri im - Zeri yt - Zerion.
Vizitor 27-01-2022, 22:29:06 Posting in Zeri im - Zeri yt - Zerion.
Vizitor 27-01-2022, 22:29:00 Viewing the topic Si ta bej qe ti mungoj?.
Vizitor 27-01-2022, 22:28:54 Posting in Si negociuam me Greqinë për detin.
Vizitor 27-01-2022, 22:28:50 Viewing the topic Bibla apo Kurani?.
Vizitor 27-01-2022, 22:28:47 Posting in Play and learn! - English -.
Vizitor 27-01-2022, 22:28:44 Posting in “Darka e fundit” në Dubai.
Vizitor 27-01-2022, 22:28:38 Posting in Cfare keshilloni per te pare ne Netflix.
Vizitor 27-01-2022, 22:28:37 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 27-01-2022, 22:28:37 Viewing the topic Emra te cuditshem shqiptar [te vertete] !.
Vizitor 27-01-2022, 22:28:36 Unknown Action
Vizitor 27-01-2022, 22:28:31 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 27-01-2022, 22:28:30 Posting in Play and learn! - English -.
Vizitor 27-01-2022, 22:28:17 Posting in Play and learn! - English -.
Vizitor 27-01-2022, 22:28:07 Posting in Play and learn! - English -.
Vizitor 27-01-2022, 22:27:43 Viewing the topic A jane te rrezikshme lythat?.
Vizitor 27-01-2022, 22:27:40 Viewing the topic Kënga që po e dëgjoj.
Vizitor 27-01-2022, 22:27:25 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 27-01-2022, 22:27:22 Posting in TOP FEST 3.
Vizitor 27-01-2022, 22:27:13 Posting in TOP FEST 3.
Vizitor 27-01-2022, 22:26:59 Posting in Thenie per femrat.
Vizitor 27-01-2022, 22:26:45 Posting in Foto te bera nga forumistet. :).
Vizitor 27-01-2022, 22:26:38 Posting in Shtepia Ofertave.
Vizitor 27-01-2022, 22:26:20 Viewing the topic BuxGrow = ($$$).
Vizitor 27-01-2022, 22:26:17 Viewing the topic Dashuria apo seksi, kush ju pelqen me shume dhe pse..?.
Vizitor 27-01-2022, 22:26:10 Viewing the topic Sygjerim per Plugin.
Vizitor 27-01-2022, 22:25:55 Unknown Action
Vizitor 27-01-2022, 22:25:55 Viewing the topic Australia - Cfare duhet te dime rreth Australise?.
Vizitor 27-01-2022, 22:25:20 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 27-01-2022, 22:25:06 Unknown Action
Vizitor 27-01-2022, 22:25:01 Viewing the topic Ku dhe kur lindi teatri?.
Vizitor 27-01-2022, 22:25:01 Posting in Ah sikur....
Vizitor 27-01-2022, 22:25:00 Viewing the topic Shqiperia votoi.
Vizitor 27-01-2022, 22:24:56 Unknown Action
Vizitor 27-01-2022, 22:24:54 Viewing the topic Pse idete islame jane me te forta dhe me te zbatueshme ne Kosove?.
Vizitor 27-01-2022, 22:24:52 Unknown Action
Vizitor 27-01-2022, 22:24:52 Viewing the topic Me çfarë po merreni tani (kuptohet, përveç forumit)?.
Vizitor 27-01-2022, 22:24:38 Viewing the topic Bytha 🍑 Prapanica.
Vizitor 27-01-2022, 22:24:25 Viewing the topic Sa oqeane ka bota?.
Vizitor 27-01-2022, 22:24:05 Viewing the topic OKB diskuton sot për Kosovën, 2 pr/rezoluta në garë .
Vizitor 27-01-2022, 22:24:04 Unknown Action
Vizitor 27-01-2022, 22:23:56 Unknown Action
Vizitor 27-01-2022, 22:23:54 Unknown Action
Vizitor 27-01-2022, 22:23:34 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 27-01-2022, 22:23:32 Posting in Vetem tri fjale!.
Vizitor 27-01-2022, 22:23:30 Posting in Poezi dashurie.
Vizitor 27-01-2022, 22:23:21 Posting in Vetem tri fjale!.
Vizitor 27-01-2022, 22:23:10 Viewing the topic Me gjeni nje emer per bebe (djal).
Vizitor 27-01-2022, 22:22:59 Viewing the topic Vaske Curri (info foto video).
Vizitor 27-01-2022, 22:22:57 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 27-01-2022, 22:22:55 Posting in Poezi dashurie.
Vizitor 27-01-2022, 22:22:51 Unknown Action
Vizitor 27-01-2022, 22:22:44 Unknown Action
Vizitor 27-01-2022, 22:22:43 Viewing the topic Pyetje - Përgjigje.
Vizitor 27-01-2022, 22:22:42 Unknown Action
Vizitor 27-01-2022, 22:22:41 Viewing the topic Cilat mendoni se jane problemet me madhore te shqiptareve!.
Show