Kush eshte online

×

Kush eshte online

User Time Action
Vizitor 23-10-2021, 10:39:38 Viewing Who's Online.
Vizitor 23-10-2021, 10:39:38 Viewing the forum stats.
Vizitor 23-10-2021, 10:39:37 Viewing the topic Sofra e Gjakoves.
Vizitor 23-10-2021, 10:39:37 Viewing the topic Informacion për qytetarët shqiptarë mbi rregullat e kalimit në vendet e Schengen.
Vizitor 23-10-2021, 10:39:32 Viewing auditori's profile.
Vizitor 23-10-2021, 10:39:23 Viewing the topic Apologji diplomatike ruse për komunizmin.
Vizitor 23-10-2021, 10:39:23 Viewing the topic Ruleta Ruse.
Vizitor 23-10-2021, 10:39:15 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 23-10-2021, 10:39:11 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 23-10-2021, 10:38:55 Viewing the topic Vleresoje avatarin e postuesit para teje.
Vizitor 23-10-2021, 10:38:39 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 23-10-2021, 10:38:38 Viewing the topic Doja te thoja...
Vizitor 23-10-2021, 10:38:36 Viewing the topic IM Dardi (info foto video).
Vizitor 23-10-2021, 10:38:33 Viewing the topic Barsaleta Banale~.
Vizitor 23-10-2021, 10:38:30 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 23-10-2021, 10:38:28 Posting in Cfare po hani ose po pini tani?.
Vizitor 23-10-2021, 10:38:27 Viewing the topic Abuzim me emra te shqiptarve ne UK.
Vizitor 23-10-2021, 10:38:25 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 23-10-2021, 10:38:25 Unknown Action
Vizitor 23-10-2021, 10:38:24 Posting in Imazhe qe na tregojne sa e cuditshme dhe njekohesisht e mrekullueshme eshte Toka.
Vizitor 23-10-2021, 10:38:23 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 23-10-2021, 10:38:22 Posting in Imazhe qe na tregojne sa e cuditshme dhe njekohesisht e mrekullueshme eshte Toka.
Vizitor 23-10-2021, 10:38:20 Posting in Imazhe qe na tregojne sa e cuditshme dhe njekohesisht e mrekullueshme eshte Toka.
Vizitor 23-10-2021, 10:38:17 Posting in Kërkoj Këngën? [Për këngë shqiptare].
Vizitor 23-10-2021, 10:38:16 Posting in Imazhe qe na tregojne sa e cuditshme dhe njekohesisht e mrekullueshme eshte Toka.
Vizitor 23-10-2021, 10:38:13 Posting in Imazhe qe na tregojne sa e cuditshme dhe njekohesisht e mrekullueshme eshte Toka.
Vizitor 23-10-2021, 10:38:11 Posting in Imazhe qe na tregojne sa e cuditshme dhe njekohesisht e mrekullueshme eshte Toka.
Vizitor 23-10-2021, 10:38:11 Posting in Imazhe qe na tregojne sa e cuditshme dhe njekohesisht e mrekullueshme eshte Toka.
Vizitor 23-10-2021, 10:38:02 Posting in Imazhe qe na tregojne sa e cuditshme dhe njekohesisht e mrekullueshme eshte Toka.
Vizitor 23-10-2021, 10:37:56 Posting in Imazhe qe na tregojne sa e cuditshme dhe njekohesisht e mrekullueshme eshte Toka.
Vizitor 23-10-2021, 10:37:53 Posting in Imazhe qe na tregojne sa e cuditshme dhe njekohesisht e mrekullueshme eshte Toka.
Vizitor 23-10-2021, 10:37:44 Posting in Imazhe qe na tregojne sa e cuditshme dhe njekohesisht e mrekullueshme eshte Toka.
Vizitor 23-10-2021, 10:37:42 Posting in Imazhe qe na tregojne sa e cuditshme dhe njekohesisht e mrekullueshme eshte Toka.
Vizitor 23-10-2021, 10:37:40 Posting in Imazhe qe na tregojne sa e cuditshme dhe njekohesisht e mrekullueshme eshte Toka.
Vizitor 23-10-2021, 10:37:38 Posting in Imazhe qe na tregojne sa e cuditshme dhe njekohesisht e mrekullueshme eshte Toka.
Vizitor 23-10-2021, 10:37:37 Unknown Action
Vizitor 23-10-2021, 10:37:36 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 23-10-2021, 10:37:35 Posting in Imazhe qe na tregojne sa e cuditshme dhe njekohesisht e mrekullueshme eshte Toka.
Vizitor 23-10-2021, 10:37:31 Posting in Imazhe qe na tregojne sa e cuditshme dhe njekohesisht e mrekullueshme eshte Toka.
Vizitor 23-10-2021, 10:37:27 Unknown Action
Vizitor 23-10-2021, 10:37:25 Posting in Imazhe qe na tregojne sa e cuditshme dhe njekohesisht e mrekullueshme eshte Toka.
Vizitor 23-10-2021, 10:37:23 Posting in Imazhe qe na tregojne sa e cuditshme dhe njekohesisht e mrekullueshme eshte Toka.
Vizitor 23-10-2021, 10:37:19 Posting in Imazhe qe na tregojne sa e cuditshme dhe njekohesisht e mrekullueshme eshte Toka.
Vizitor 23-10-2021, 10:37:14 Posting in Imazhe qe na tregojne sa e cuditshme dhe njekohesisht e mrekullueshme eshte Toka.
Vizitor 23-10-2021, 10:37:08 Viewing the topic Vullkanet!.
Vizitor 23-10-2021, 10:37:08 Posting in Imazhe qe na tregojne sa e cuditshme dhe njekohesisht e mrekullueshme eshte Toka.
Vizitor 23-10-2021, 10:37:06 Posting in Imazhe qe na tregojne sa e cuditshme dhe njekohesisht e mrekullueshme eshte Toka.
Vizitor 23-10-2021, 10:36:53 Posting in Imazhe qe na tregojne sa e cuditshme dhe njekohesisht e mrekullueshme eshte Toka.
Vizitor 23-10-2021, 10:36:52 Posting in Imazhe qe na tregojne sa e cuditshme dhe njekohesisht e mrekullueshme eshte Toka.
Vizitor 23-10-2021, 10:36:50 Posting in Imazhe qe na tregojne sa e cuditshme dhe njekohesisht e mrekullueshme eshte Toka.
Vizitor 23-10-2021, 10:36:48 Posting in Imazhe qe na tregojne sa e cuditshme dhe njekohesisht e mrekullueshme eshte Toka.
Vizitor 23-10-2021, 10:36:48 Viewing the topic Skena te preferuara ne filma 🍿🎞️.
Vizitor 23-10-2021, 10:36:43 Posting in Imazhe qe na tregojne sa e cuditshme dhe njekohesisht e mrekullueshme eshte Toka.
Vizitor 23-10-2021, 10:36:39 Posting in Imazhe qe na tregojne sa e cuditshme dhe njekohesisht e mrekullueshme eshte Toka.
Vizitor 23-10-2021, 10:36:36 Posting in Imazhe qe na tregojne sa e cuditshme dhe njekohesisht e mrekullueshme eshte Toka.
Vizitor 23-10-2021, 10:36:33 Posting in Imazhe qe na tregojne sa e cuditshme dhe njekohesisht e mrekullueshme eshte Toka.
Vizitor 23-10-2021, 10:36:30 Posting in Imazhe qe na tregojne sa e cuditshme dhe njekohesisht e mrekullueshme eshte Toka.
Vizitor 23-10-2021, 10:36:25 Posting in Imazhe qe na tregojne sa e cuditshme dhe njekohesisht e mrekullueshme eshte Toka.
Vizitor 23-10-2021, 10:36:22 Viewing the topic Shoqëria Shqiptare ILIRIA ne Lion tè Frances.
Vizitor 23-10-2021, 10:36:20 Posting in Imazhe qe na tregojne sa e cuditshme dhe njekohesisht e mrekullueshme eshte Toka.
Vizitor 23-10-2021, 10:36:14 Sending email to another member.
Vizitor 23-10-2021, 10:36:03 Unknown Action
Vizitor 23-10-2021, 10:35:48 Unknown Action
Vizitor 23-10-2021, 10:35:42 Viewing the topic Cfare na kujton viti 1492?.
Vizitor 23-10-2021, 10:35:40 Viewing the topic Çfarë i uroni personit te mësipërm?.
Vizitor 23-10-2021, 10:35:39 Viewing the topic Cfare na kujton viti 1492?.
Vizitor 23-10-2021, 10:35:31 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 23-10-2021, 10:35:30 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 23-10-2021, 10:35:23 Viewing superelectronic's profile.
Vizitor 23-10-2021, 10:35:12 Unknown Action
Vizitor 23-10-2021, 10:34:58 Unknown Action
Vizitor 23-10-2021, 10:34:57 Viewing the topic Levizja "Vetevendosje".
Vizitor 23-10-2021, 10:34:55 Viewing the topic Flisni cfare te doni !.
Vizitor 23-10-2021, 10:34:41 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 23-10-2021, 10:34:33 Viewing the topic Bing si makinë standarde të kërkimit në iPhone e iPod Touch.
Vizitor 23-10-2021, 10:34:27 Viewing the topic Po ta kishit afer ndonjerin nga forumi, cfar do i kishit ber ?.
Vizitor 23-10-2021, 10:34:24 Viewing the topic Play and learn! - English -.
Vizitor 23-10-2021, 10:34:20 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 23-10-2021, 10:34:19 Unknown Action
Vizitor 23-10-2021, 10:34:15 Logging into the forum.
Vizitor 23-10-2021, 10:34:11 Unknown Action
Vizitor 23-10-2021, 10:33:53 Unknown Action
Vizitor 23-10-2021, 10:33:35 Viewing the topic Adelina Ismajli.
Vizitor 23-10-2021, 10:33:22 Posting in Aktivizimi i Digitalb.
Vizitor 23-10-2021, 10:33:12 Viewing mika33's profile.
Vizitor 23-10-2021, 10:32:47 Viewing the topic ExpressionEngine - CMS e re per Blog e Portal.
Vizitor 23-10-2021, 10:32:39 Viewing swarsches's profile.
Vizitor 23-10-2021, 10:32:28 Unknown Action
Vizitor 23-10-2021, 10:32:14 Viewing the topic Erisa Gashi (info foto video).
Vizitor 23-10-2021, 10:32:08 Viewing the topic Vjen nje moment dhe..!...
Vizitor 23-10-2021, 10:32:01 Logging into the forum.
Vizitor 23-10-2021, 10:32:01 Searching the forum.
Vizitor 23-10-2021, 10:31:51 Viewing MARADONA's profile.
Vizitor 23-10-2021, 10:31:36 Viewing the topic Islami dhe gruaja! .
Vizitor 23-10-2021, 10:31:34 Viewing the topic Genta Cana (info foto video).
Vizitor 23-10-2021, 10:31:33 Viewing the topic Death Metal, Alternative, GOTH, punk....
Vizitor 23-10-2021, 10:31:33 Viewing the topic Genta Cana (info foto video).
Vizitor 23-10-2021, 10:31:26 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 23-10-2021, 10:31:21 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 23-10-2021, 10:31:06 Viewing the topic Në Kodin e Biblës mund të jetë fshehur e ardhmja.
Show