Kush eshte online

×

Kush eshte online

User Time Action
Vizitor 23-01-2022, 19:58:11 Posting in INTELIGJENCA ARTIFICIALE - A.I..
Vizitor 23-01-2022, 19:58:10 Viewing the topic Nentori i Dyte [filmi].
Vizitor 23-01-2022, 19:58:09 Viewing the topic Arnida Capi, sekretarja e avokatit Spartak Ngjela, i është rikthyer zakonit të saj .
Vizitor 23-01-2022, 19:58:06 Viewing Agpiki's profile.
Vizitor 23-01-2022, 19:57:58 Posting in Vetem tri fjale!.
Vizitor 23-01-2022, 19:57:56 Unknown Action
Vizitor 23-01-2022, 19:57:52 Unknown Action
Vizitor 23-01-2022, 19:57:51 Viewing the topic Emra per beben që do lindë.
Vizitor 23-01-2022, 19:57:50 Viewing XhixhaNYc's profile.
Vizitor 23-01-2022, 19:57:42 Unknown Action
Vizitor 23-01-2022, 19:57:40 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 23-01-2022, 19:57:35 Viewing the topic Microsoft Seeks Patent On Brain-Based Development .
Vizitor 23-01-2022, 19:57:12 Unknown Action
Vizitor 23-01-2022, 19:57:10 Unknown Action
Vizitor 23-01-2022, 19:57:09 Posting in Tregu i punës- Në Gjermani testohet aplikimi anonim i kandidatëve .
Vizitor 23-01-2022, 19:57:01 Viewing the topic Tema e Tironcave. .
Vizitor 23-01-2022, 19:56:59 Posting in Sot ngrihet në fluturim avioni eksperimental me energji diellore .
Vizitor 23-01-2022, 19:56:56 Unknown Action
Vizitor 23-01-2022, 19:56:55 Viewing the topic Jep-merr-ngjit-prit!.
Vizitor 23-01-2022, 19:56:48 Viewing the topic Cili është statusi juaj?.
Vizitor 23-01-2022, 19:56:48 Posting in Perçja mjet distancimi?- Parlamenti francez fillon debati për ndalimin e burkës .
Vizitor 23-01-2022, 19:56:39 Posting in Nje mundesi per ata qe kane faqe muzikore.
Vizitor 23-01-2022, 19:56:29 Posting in BE miraton shitjen e Volvos një kompanie kineze .
Vizitor 23-01-2022, 19:56:26 Viewing the topic Dekonstruksioni - Jacques Derrida.
Vizitor 23-01-2022, 19:56:22 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 23-01-2022, 19:56:21 Unknown Action
Vizitor 23-01-2022, 19:56:20 Posting in BE miraton shitjen e Volvos një kompanie kineze .
Vizitor 23-01-2022, 19:56:06 Viewing egzonni's profile.
Vizitor 23-01-2022, 19:56:05 Viewing edona's profile.
Vizitor 23-01-2022, 19:56:03 Viewing the topic ExpressionEngine - CMS e re per Blog e Portal.
Vizitor 23-01-2022, 19:55:58 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 23-01-2022, 19:55:44 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 23-01-2022, 19:55:43 Viewing arlindi 15's profile.
Vizitor 23-01-2022, 19:55:43 Viewing the topic Metalet dhe aliazhet.
Vizitor 23-01-2022, 19:55:35 Posting in Janë gratë ato më gënjeshtare se burrat.
Vizitor 23-01-2022, 19:55:20 Viewing Miraxhi's profile.
Vizitor 23-01-2022, 19:55:17 Unknown Action
Vizitor 23-01-2022, 19:55:15 Viewing the topic SEX SHOP edhe në Tiranë....
Vizitor 23-01-2022, 19:55:03 Viewing the board Muzika.
Vizitor 23-01-2022, 19:54:47 Unknown Action
Vizitor 23-01-2022, 19:54:42 Viewing the topic Blinera Orana (info foto video).
Vizitor 23-01-2022, 19:54:41 Viewing the topic Vjen nje moment dhe..!...
Vizitor 23-01-2022, 19:54:40 Unknown Action
Vizitor 23-01-2022, 19:54:37 Viewing the topic Kjo rutinë 7-minutëshe çdo mëngjes mund t’ju ndryshojë jetën.
Vizitor 23-01-2022, 19:54:28 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 23-01-2022, 19:54:23 Unknown Action
Vizitor 23-01-2022, 19:54:22 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 23-01-2022, 19:54:18 Posting in Shqiperia (dhe bota) ne karantine.
Vizitor 23-01-2022, 19:54:09 Unknown Action
Vizitor 23-01-2022, 19:54:05 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 23-01-2022, 19:53:59 Viewing the topic Adi Sybardhi (info foto video).
Vizitor 23-01-2022, 19:53:57 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 23-01-2022, 19:53:56 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 23-01-2022, 19:53:53 Unknown Action
Vizitor 23-01-2022, 19:53:51 Posting in Këto janë vendet ku femrat ‘vdesin’ t’i prekësh.
Vizitor 23-01-2022, 19:53:45 Unknown Action
Vizitor 23-01-2022, 19:53:38 Unknown Action
Vizitor 23-01-2022, 19:53:38 Viewing the topic Vetem tre Fjale !.
Vizitor 23-01-2022, 19:53:35 Viewing the topic Figurat më të shquara të historisë Shqiptare.
Vizitor 23-01-2022, 19:53:35 Posting in Do dilnit per kafe..me anetarin siper...:) .
Vizitor 23-01-2022, 19:53:33 Viewing the topic Jep-merr-ngjit-prit!.
Vizitor 23-01-2022, 19:53:30 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 23-01-2022, 19:53:19 Unknown Action
Vizitor 23-01-2022, 19:53:08 Posting in Do dilnit per kafe..me anetarin siper...:) .
Vizitor 23-01-2022, 19:52:46 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 23-01-2022, 19:52:41 Unknown Action
Vizitor 23-01-2022, 19:52:20 Unknown Action
Vizitor 23-01-2022, 19:52:10 Viewing the topic Zbulimi, Jezusi nuk u kryqëzua, thonë shkencëtarët.
Vizitor 23-01-2022, 19:52:01 Posting in Zbulimi, Jezusi nuk u kryqëzua, thonë shkencëtarët.
Vizitor 23-01-2022, 19:51:51 Unknown Action
Vizitor 23-01-2022, 19:51:50 Unknown Action
Vizitor 23-01-2022, 19:51:41 Viewing the topic www.sherime.com A ia Vlen?.
Vizitor 23-01-2022, 19:51:35 Viewing the topic Cili eshte numri me i madh negativ?.
Vizitor 23-01-2022, 19:51:32 Posting in www.sherime.com A ia Vlen?.
Vizitor 23-01-2022, 19:51:23 Posting in Virgjëresha Mari, katolike apo myslimane?!.
Vizitor 23-01-2022, 19:51:18 Unknown Action
Vizitor 23-01-2022, 19:51:13 Unknown Action
Vizitor 23-01-2022, 19:51:06 Logging into the forum.
Vizitor 23-01-2022, 19:51:03 Unknown Action
Vizitor 23-01-2022, 19:50:54 Unknown Action
Vizitor 23-01-2022, 19:50:45 Viewing the topic Si lindi Universi: A janë në një mendje, Bibla dhe shkenca?.
Vizitor 23-01-2022, 19:50:38 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 23-01-2022, 19:50:36 Posting in Si lindi Universi: A janë në një mendje, Bibla dhe shkenca?.
Vizitor 23-01-2022, 19:50:27 Unknown Action
Vizitor 23-01-2022, 19:50:18 Unknown Action
Vizitor 23-01-2022, 19:50:09 Viewing the topic Psikologjia fetare.
Vizitor 23-01-2022, 19:50:00 Unknown Action
Vizitor 23-01-2022, 19:49:58 Viewing the topic Jeta seksuale per meshkujt mbi 50 vjec.
Vizitor 23-01-2022, 19:49:58 Unknown Action
Vizitor 23-01-2022, 19:49:51 Viewing the topic Papa kërkon falje.
Vizitor 23-01-2022, 19:49:44 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 23-01-2022, 19:49:42 Posting in Papa kërkon falje.
Vizitor 23-01-2022, 19:49:32 Unknown Action
Vizitor 23-01-2022, 19:49:29 Viewing the topic Kërkoj Këngën? [Për këngë shqiptare].
Vizitor 23-01-2022, 19:49:23 Unknown Action
Vizitor 23-01-2022, 19:49:14 Viewing the topic Një tjetër komunitet fetar në Shqipëri.
Vizitor 23-01-2022, 19:49:05 Posting in Një tjetër komunitet fetar në Shqipëri.
Vizitor 23-01-2022, 19:48:57 Unknown Action
Vizitor 23-01-2022, 19:48:51 Viewing the topic Sa sekonda ka nje dite?.
Vizitor 23-01-2022, 19:48:46 Unknown Action
Show