Kush eshte online

×

Kush eshte online

User Time Action
Vizitor 28-03-2023, 00:42:41 Viewing Who's Online.
Vizitor 28-03-2023, 00:42:36 Unknown Action
Vizitor 28-03-2023, 00:42:35 Posting in www.albaniansecurity.com Qitjani nje sy.....
Vizitor 28-03-2023, 00:42:30 Viewing the topic Përshëndetje me një Video.
Vizitor 28-03-2023, 00:42:27 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 28-03-2023, 00:42:15 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 28-03-2023, 00:42:12 Logging into the forum.
Vizitor 28-03-2023, 00:41:53 Searching the forum.
Vizitor 28-03-2023, 00:41:48 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 28-03-2023, 00:41:43 Viewing denidino's profile.
Vizitor 28-03-2023, 00:41:42 Viewing the topic Juli Cenko (Lajme, Info, Foto, Video).
Vizitor 28-03-2023, 00:41:35 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 28-03-2023, 00:41:34 Posting in Zanfina Ismajli.
Vizitor 28-03-2023, 00:41:34 Logging into the forum.
Vizitor 28-03-2023, 00:41:25 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 28-03-2023, 00:41:24 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 28-03-2023, 00:41:22 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 28-03-2023, 00:41:22 Posting in Zanfina Ismajli.
Vizitor 28-03-2023, 00:41:19 Viewing the topic Festa Qoqaj (Lajme, info, foto, video).
Vizitor 28-03-2023, 00:41:16 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 28-03-2023, 00:41:13 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 28-03-2023, 00:41:11 Posting in A mund t'a quajme Trinine nje Alterego?.
Vizitor 28-03-2023, 00:41:10 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 28-03-2023, 00:41:09 Viewing jetaviti0's profile.
Vizitor 28-03-2023, 00:41:06 Viewing the topic Juna Baze (info foto video).
Vizitor 28-03-2023, 00:41:03 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 28-03-2023, 00:40:55 Viewing dontsend's profile.
Vizitor 28-03-2023, 00:40:52 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 28-03-2023, 00:40:51 Viewing the topic Dua.com.
Vizitor 28-03-2023, 00:40:50 Posting in Thirrje për fushatën “derë më derë” dhe monitorimin e zgjedhjeve.
Vizitor 28-03-2023, 00:40:47 Posting in Forumi virtual , forum pa transparence dhe urrejtje ndaj muslimaneve!.
Vizitor 28-03-2023, 00:40:41 Posting in Pranvera ne foto.
Vizitor 28-03-2023, 00:40:32 Viewing the topic Lajmet e fundit nga Bota.
Vizitor 28-03-2023, 00:40:29 Posting in Cilat janë shkaqet e prapambeturis së muslimanëve dhe të dobësimit të tyre.
Vizitor 28-03-2023, 00:40:28 Viewing the topic Ardian Musliu (info foto video).
Vizitor 28-03-2023, 00:40:20 Posting in Me duhet Nje nero 8.0.
Vizitor 28-03-2023, 00:40:18 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 28-03-2023, 00:40:18 Posting in Një shqiptar në krye të bashkisë së Strugës.
Vizitor 28-03-2023, 00:40:17 Viewing the topic Debati mbi Identitetin e Shqiptareve mes Qoses dhe Kadarese!.
Vizitor 28-03-2023, 00:40:13 Viewing an2i's profile.
Vizitor 28-03-2023, 00:40:09 Viewing arben's profile.
Vizitor 28-03-2023, 00:40:05 Viewing arlindc's profile.
Vizitor 28-03-2023, 00:40:01 Viewing Who's Online.
Vizitor 28-03-2023, 00:40:00 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 28-03-2023, 00:39:59 Viewing the topic Douglas: Ju tregoj të keqen që vjen nga seksi oral .
Vizitor 28-03-2023, 00:39:57 Viewing eglantina's profile.
Vizitor 28-03-2023, 00:39:55 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 28-03-2023, 00:39:52 Viewing the board Tryeza.
Vizitor 28-03-2023, 00:39:50 Posting in Cili qytet i botës ju ka impresionuar më shumë?.
Vizitor 28-03-2023, 00:39:50 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 28-03-2023, 00:39:48 Viewing Biku007's profile.
Vizitor 28-03-2023, 00:39:48 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 28-03-2023, 00:39:46 Viewing the topic Sakramenti i marteses..
Vizitor 28-03-2023, 00:39:40 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 28-03-2023, 00:39:34 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 28-03-2023, 00:39:34 Viewing the topic Çfarë ngjyrë kanë ato......
Vizitor 28-03-2023, 00:39:27 Viewing gerdF's profile.
Vizitor 28-03-2023, 00:39:23 Unknown Action
Vizitor 28-03-2023, 00:39:21 Viewing Ilir Selmani's profile.
Vizitor 28-03-2023, 00:39:18 Viewing djdip's profile.
Vizitor 28-03-2023, 00:39:11 Viewing the topic Tre shqiptaret protagoniste ne naten e terrorit ne Vjene te Austrise.
Vizitor 28-03-2023, 00:39:09 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 28-03-2023, 00:39:08 Viewing the topic Pilotë, UFO dhe kuti të zeza.
Vizitor 28-03-2023, 00:39:06 Viewing the topic Çfarë ngjyrë kanë ato......
Vizitor 28-03-2023, 00:39:03 Unknown Action
Vizitor 28-03-2023, 00:39:02 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 28-03-2023, 00:39:01 Viewing NEO's profile.
Vizitor 28-03-2023, 00:38:56 Posting in Si eshte dashuria e lidhur me urrejtjen??.
Vizitor 28-03-2023, 00:38:55 Viewing Stuhi dhe vrull's profile.
Vizitor 28-03-2023, 00:38:54 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 28-03-2023, 00:38:54 Viewing the topic Intervista e fundit, Podrimja: Ja tmerret e fëmijërisë sime.
Vizitor 28-03-2023, 00:38:52 Viewing the topic Si te ulim temperaturen ne kushte shtepie?.
Vizitor 28-03-2023, 00:38:50 Viewing DJTL's profile.
Vizitor 28-03-2023, 00:38:28 Viewing the topic Dua.com.
Vizitor 28-03-2023, 00:38:27 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 28-03-2023, 00:38:03 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 28-03-2023, 00:37:57 Viewing the topic Walkmaxx.al.
Vizitor 28-03-2023, 00:37:05 Unknown Action
Vizitor 28-03-2023, 00:37:04 Viewing the topic Mashkull i hijshëm ? Ja ngjyrat që ju përshtaten !.
Vizitor 28-03-2023, 00:36:59 Viewing the topic Rikthehet Sex and the City.
Vizitor 28-03-2023, 00:36:58 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 28-03-2023, 00:36:55 Viewing credits page.
Vizitor 28-03-2023, 00:36:40 Viewing the topic Semundja Sida - Aids.
Vizitor 28-03-2023, 00:35:39 Unknown Action
Vizitor 28-03-2023, 00:35:38 Viewing the topic John Wick: Chapter 3 – Parabellum.
Vizitor 28-03-2023, 00:35:26 Viewing the topic Poezi - tregime - fantazi (erotike).
Vizitor 28-03-2023, 00:34:51 Viewing the topic Dicka e tille s'ishte pare ndonjehere!.
Vizitor 28-03-2023, 00:34:03 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 28-03-2023, 00:33:33 Unknown Action
Vizitor 28-03-2023, 00:32:59 Unknown Action
Vizitor 28-03-2023, 00:32:40 Viewing Who's Online.
Vizitor 28-03-2023, 00:32:39 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 28-03-2023, 00:32:28 Viewing the topic Oh Zot Kush ju erdhi :p !.
Vizitor 28-03-2023, 00:32:26 Viewing the topic Tekste Këngësh Shqip.
Vizitor 28-03-2023, 00:32:14 Viewing the topic “E vrau korona”: Në Ballkan s’ka më dasma të mëdha.
Vizitor 28-03-2023, 00:32:05 Viewing the topic Hormonet bimore..
Vizitor 28-03-2023, 00:32:05 Viewing the topic Divorci i madh i Europës.
Vizitor 28-03-2023, 00:31:52 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 28-03-2023, 00:31:20 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 28-03-2023, 00:31:17 Viewing the topic Ngjyrat e pranverës (keshilla me foto ).
Show