Kush eshte online

×

Kush eshte online

User Time Action
Vizitor 22-06-2021, 22:10:56 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 22-06-2021, 22:10:52 Posting in BitClout - Platforma Blockchain qe do te Revolucionarizoje Mediat Sociale.
Vizitor 22-06-2021, 22:10:48 Unknown Action
Vizitor 22-06-2021, 22:10:45 Viewing the topic Fjalet e qiririt - analize letrare.
Vizitor 22-06-2021, 22:10:38 Unknown Action
Vizitor 22-06-2021, 22:10:35 Unknown Action
Vizitor 22-06-2021, 22:10:27 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 22-06-2021, 22:10:21 Unknown Action
Vizitor 22-06-2021, 22:10:04 Viewing the topic Anglia kërkon arsyet e dështimit .
Vizitor 22-06-2021, 22:10:02 Viewing the topic Jep - merr - ngjit - prit!.
Vizitor 22-06-2021, 22:09:56 Unknown Action
Vizitor 22-06-2021, 22:09:54 Viewing the topic Dalja e Dexhallit!.
Vizitor 22-06-2021, 22:09:52 Posting in Informacion për akrepat.
Vizitor 22-06-2021, 22:09:49 Viewing the topic Vajza, ju pelqejne floket e gjata, mesatare apo te shkurtra tek vetja?!.
Vizitor 22-06-2021, 22:09:46 Posting in Biznes në Kosovë.
Vizitor 22-06-2021, 22:09:37 Unknown Action
Vizitor 22-06-2021, 22:09:17 Posting in Ika unë njëherë!!!Mirupafshim!!!.
Vizitor 22-06-2021, 22:09:16 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 22-06-2021, 22:09:15 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 22-06-2021, 22:09:01 Unknown Action
Vizitor 22-06-2021, 22:08:54 Unknown Action
Vizitor 22-06-2021, 22:08:32 Posting in Cka pretendon Jusuf el Kardaui .
Vizitor 22-06-2021, 22:08:06 Posting in Hajde dalim nga liqeni dhe te bejme....................... :P :P: :P.
Vizitor 22-06-2021, 22:07:57 Viewing g.gramoz's profile.
Vizitor 22-06-2021, 22:07:53 Viewing the topic ExpressionEngine - CMS e re per Blog e Portal.
Vizitor 22-06-2021, 22:07:40 Unknown Action
Vizitor 22-06-2021, 22:07:34 Unknown Action
Vizitor 22-06-2021, 22:07:32 Unknown Action
Vizitor 22-06-2021, 22:07:27 Viewing the topic Facebook! Kaos i vertet, Notifications dhe Last post in wall.
Vizitor 22-06-2021, 22:07:26 Viewing the topic Si shperndahen farat e bimeve?.
Vizitor 22-06-2021, 22:07:16 Viewing the topic Ç'farë mendoni për partnerin qe është me i madh ne moshe?.
Vizitor 22-06-2021, 22:07:13 Viewing the topic Dir.al.
Vizitor 22-06-2021, 22:07:10 Unknown Action
Vizitor 22-06-2021, 22:06:56 Unknown Action
Vizitor 22-06-2021, 22:06:54 Unknown Action
Vizitor 22-06-2021, 22:06:46 Viewing the topic Kur kujtoni vdekjen, si ndiheni dhe çfarë bëni?.
Vizitor 22-06-2021, 22:06:30 Viewing orteku's profile.
Vizitor 22-06-2021, 22:06:27 Viewing the topic Erjola Doci (info, foto, video).
Vizitor 22-06-2021, 22:06:17 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 22-06-2021, 22:06:01 Unknown Action
Vizitor 22-06-2021, 22:05:49 Unknown Action
Vizitor 22-06-2021, 22:05:34 Viewing the topic Mrekullit e Kuranit të shenjtë.
Vizitor 22-06-2021, 22:05:25 Viewing the topic Fëmijët suedezë: Prindërit janë shumë të varur nga teknologjia .
Vizitor 22-06-2021, 22:05:16 Viewing the topic Inger Skura (info, foto, video).
Vizitor 22-06-2021, 22:05:11 Unknown Action
Vizitor 22-06-2021, 22:04:53 Viewing the topic Jep - merr - ngjit - prit!.
Vizitor 22-06-2021, 22:04:51 Viewing the topic Vajza, ju pelqejne floket e gjata, mesatare apo te shkurtra tek vetja?!.
Vizitor 22-06-2021, 22:04:40 Posting in Shpella e Mermerit ne Gadime (Kosovë).
Vizitor 22-06-2021, 22:04:32 Unknown Action
Vizitor 22-06-2021, 22:04:28 Viewing the topic LG paraqet G Flex, smartfonin e parë “real” në botë që mund të lakohet .
Vizitor 22-06-2021, 22:04:24 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 22-06-2021, 22:03:59 Sending email to another member.
Vizitor 22-06-2021, 22:03:58 Viewing the topic Das Krieg im Kosova/War of Kosova.
Vizitor 22-06-2021, 22:03:51 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 22-06-2021, 22:03:50 Viewing the topic Qëndrim Gashi doktoroi në Çikago.
Vizitor 22-06-2021, 22:03:47 Unknown Action
Vizitor 22-06-2021, 22:03:46 Viewing the topic Qe 3 vite në besimin krishter.
Vizitor 22-06-2021, 22:03:43 Viewing the topic Gjendja aktuale e Shqiperise sipas televizionit italian .
Vizitor 22-06-2021, 22:03:40 Viewing Kukes's profile.
Vizitor 22-06-2021, 22:03:38 Viewing the topic Fation Kuqari (info foto video).
Vizitor 22-06-2021, 22:03:37 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 22-06-2021, 22:03:32 Unknown Action
Vizitor 22-06-2021, 22:03:24 Viewing the topic Jep - merr - ngjit - prit!.
Vizitor 22-06-2021, 22:03:15 Viewing the topic Medic.al kerkohen keshilla .
Vizitor 22-06-2021, 22:03:15 Viewing the topic S'do doja te isha vajzë sepse....
Vizitor 22-06-2021, 22:03:06 Viewing the topic QuizAL - Provo njohurit tuaja.
Vizitor 22-06-2021, 22:03:05 Unknown Action
Vizitor 22-06-2021, 22:03:03 Viewing the topic Cfare te bejme kur na dhemb koka?.
Vizitor 22-06-2021, 22:02:56 Unknown Action
Vizitor 22-06-2021, 22:02:55 Viewing the topic Sofra e Gjakoves.
Vizitor 22-06-2021, 22:02:49 Viewing the topic Si eshte moti 🌤️ sot atje ku gjindeni?.
Vizitor 22-06-2021, 22:02:42 Viewing the topic A.B.C.........ZH.
Vizitor 22-06-2021, 22:02:39 Viewing the topic "Seks me pagese", tashmë përmes internetit !.
Vizitor 22-06-2021, 22:02:22 Viewing the topic E ndjeni mungesen e ... ?.
Vizitor 22-06-2021, 22:02:08 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 22-06-2021, 22:01:56 Unknown Action
Vizitor 22-06-2021, 22:01:55 Unknown Action
Vizitor 22-06-2021, 22:01:45 Viewing the topic Gramatika e gjuhës shqipe dhe rregullat e drejtshkrimit!.
Vizitor 22-06-2021, 22:01:42 Viewing the topic Ungjilli sipas Barnabas.
Vizitor 22-06-2021, 22:01:34 Viewing the topic Kenge shqiptare!!!!.
Vizitor 22-06-2021, 22:01:28 Unknown Action
Vizitor 22-06-2021, 22:01:25 Posting in Cka thote Bibla per Jezusin: Njeri - Profet apo zot !!!!.
Vizitor 22-06-2021, 22:01:12 Viewing the topic Një falenderim qytetarëve shqiptarë.
Vizitor 22-06-2021, 22:00:50 Viewing the topic Pasuro fjalorin dhe argëtohu!.
Vizitor 22-06-2021, 22:00:35 Unknown Action
Vizitor 22-06-2021, 22:00:26 Viewing the topic Chit - Chat.
Vizitor 22-06-2021, 22:00:22 Viewing the topic Ferguson: Chelsea është rivali ynë i vërtetë për titull .
Vizitor 22-06-2021, 22:00:19 Posting in Me cilin person nga forumi do të deshironit te kalonit një fundjave?.
Vizitor 22-06-2021, 22:00:11 Unknown Action
Vizitor 22-06-2021, 22:00:01 Unknown Action
Vizitor 22-06-2021, 21:59:56 Unknown Action
Vizitor 22-06-2021, 21:59:54 Viewing the topic Portokallia.
Vizitor 22-06-2021, 21:59:01 Viewing the topic Origin and history of the name Albania.
Vizitor 22-06-2021, 21:58:57 Unknown Action
Vizitor 22-06-2021, 21:58:54 Viewing the topic Si ndjeheni ne kete moment?.
Vizitor 22-06-2021, 21:58:52 Unknown Action
Vizitor 22-06-2021, 21:58:44 Unknown Action
Vizitor 22-06-2021, 21:58:42 Unknown Action
Vizitor 22-06-2021, 21:58:32 Unknown Action
Vizitor 22-06-2021, 21:58:24 Viewing the topic Kërkojë Kengen [ Për Këngë te huaja ].
Show