Kush eshte online

×

Kush eshte online

User Time Action
Vizitor 28-10-2021, 07:42:41 Viewing the topic Si e imagjinoni personin siper jush?.
Vizitor 28-10-2021, 07:42:35 Posting in Barcaleta te reja shqip.
Vizitor 28-10-2021, 07:42:29 Viewing the forum stats.
Vizitor 28-10-2021, 07:42:24 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 28-10-2021, 07:42:18 Viewing the topic Cilit fis i takoni juve?.
Vizitor 28-10-2021, 07:42:15 Posting in www.pazari-jon.com.
Vizitor 28-10-2021, 07:42:08 Viewing the topic Seksi Anal dhe te pathënat rreth tij.
Vizitor 28-10-2021, 07:42:02 Viewing the topic Diferenca ndërmjet dashurisë dhe miqësisë..?.
Vizitor 28-10-2021, 07:41:58 Unknown Action
Vizitor 28-10-2021, 07:41:51 Viewing the topic A e dini se...
Vizitor 28-10-2021, 07:41:46 Posting in Edukaten me te mire nga e mer njeriu?.
Vizitor 28-10-2021, 07:41:44 Viewing the topic Shkrime të shkëputura!.
Vizitor 28-10-2021, 07:41:27 Viewing the topic Festivali i 45-te i Kenges ne RTSH!.
Vizitor 28-10-2021, 07:41:24 Viewing the topic Cila nga Misset Shqiptare ne vite ju pelqen me shume?.
Vizitor 28-10-2021, 07:41:08 Viewing the forum stats.
Vizitor 28-10-2021, 07:41:01 Viewing the topic Si behet dasma ne vendin tend ?.
Vizitor 28-10-2021, 07:40:48 Viewing xhulio's profile.
Vizitor 28-10-2021, 07:40:39 Viewing the topic Perse femrat kerkojne te jene siper meshkujve?.
Vizitor 28-10-2021, 07:40:27 Viewing the topic Ngjela vazhdon avazin e kërcënimeve ogurkeqe: Do të ketë luftë civile .
Vizitor 28-10-2021, 07:40:23 Viewing the topic Bode i raporton për buxhetin shefit të FMN .
Vizitor 28-10-2021, 07:39:59 Posting in Shanset e PS për fitore ne zgjedhjet e 25 Prillit 2021.
Vizitor 28-10-2021, 07:39:31 Viewing the topic Citime nga filmat!.
Vizitor 28-10-2021, 07:39:21 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 28-10-2021, 07:39:07 Posting in Digitalb Eurofilm.
Vizitor 28-10-2021, 07:39:05 Viewing the topic Kërko Albume ... .
Vizitor 28-10-2021, 07:39:04 Viewing the topic Kush nga ju perdor PHP NUKE?.
Vizitor 28-10-2021, 07:39:03 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 28-10-2021, 07:39:00 Viewing the topic Veshjet e brendshme - Underwear, Lingerie, Tanga, Bra etj.
Vizitor 28-10-2021, 07:38:39 Viewing the topic Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕.
Vizitor 28-10-2021, 07:38:37 Viewing the topic Rekord boteror ne vozitje me makine mbi dy rrende me shishe birrash!.
Vizitor 28-10-2021, 07:38:34 Viewing the topic Cfare do të shkruanit ne një xham te veshur nga avulli.
Vizitor 28-10-2021, 07:38:30 Viewing the topic Pyetje-Përgjigje.
Vizitor 28-10-2021, 07:38:29 Viewing the forum stats.
Vizitor 28-10-2021, 07:38:27 Viewing Shqipeagle's profile.
Vizitor 28-10-2021, 07:38:21 Viewing the topic Cfare keni veshur ne keto momente?.
Vizitor 28-10-2021, 07:38:16 Searching the forum.
Vizitor 28-10-2021, 07:38:16 Viewing gonxhe's profile.
Vizitor 28-10-2021, 07:37:48 Viewing the topic NIGHT CLUB "ZERI YT".
Vizitor 28-10-2021, 07:37:43 Viewing armando's profile.
Vizitor 28-10-2021, 07:37:40 Posting in Kur mund te kryeni marredhenie seksuale pas lindjes se femijes?.
Vizitor 28-10-2021, 07:37:38 Posting in Tatuazhet .
Vizitor 28-10-2021, 07:36:55 Viewing the topic Kënga që po e dëgjoj.
Vizitor 28-10-2021, 07:36:52 Viewing the topic Kënga që po dëgjoj.
Vizitor 28-10-2021, 07:36:49 Viewing the topic Kush do të jetë postuesi mbas teje....
Vizitor 28-10-2021, 07:36:26 Posting in Leonita Xhaka (info foto video).
Vizitor 28-10-2021, 07:36:15 Posting in Leonita Xhaka (info foto video).
Vizitor 28-10-2021, 07:36:10 Unknown Action
Vizitor 28-10-2021, 07:36:07 Viewing the topic Kalendari i Pashkeve (1950 - 2050)..
Vizitor 28-10-2021, 07:35:53 Viewing the topic Mybb 1.4. Gold.
Vizitor 28-10-2021, 07:35:48 Unknown Action
Vizitor 28-10-2021, 07:35:35 Viewing the topic SHBA: E marrim seriozisht raportin, të paraqiten provat .
Vizitor 28-10-2021, 07:35:24 Posting in Çfarë do t'u dhuroni zëristëve për Krishtlindje dhe Vit të Ri?.
Vizitor 28-10-2021, 07:35:15 Posting in Sjellja raciste që kanë të huajt me shqiptarët kudo në Botë.
Vizitor 28-10-2021, 07:34:57 Unknown Action
Vizitor 28-10-2021, 07:34:36 Viewing the topic Si e imagjinoni personin siper jush?.
Vizitor 28-10-2021, 07:34:34 Viewing the topic Albania's EU bid stalled amid political deadlockThe dispute over... .
Vizitor 28-10-2021, 07:34:18 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 28-10-2021, 07:34:13 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 28-10-2021, 07:33:49 Posting in Ne cilin qytet bregdetar shqiptare, doni te beni pushimet e veres.
Vizitor 28-10-2021, 07:33:22 Viewing the topic 10 arritjet kryesore të qytetërimit perëndimor, përgjatë historisë.
Vizitor 28-10-2021, 07:33:13 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 28-10-2021, 07:33:00 Viewing the topic ARSENAL.F.C.
Vizitor 28-10-2021, 07:32:56 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 28-10-2021, 07:32:54 Viewing NuCleaR's profile.
Vizitor 28-10-2021, 07:32:28 Viewing the topic EULEX-i: Marty t’i dërgojë provat prokurorëve tanë .
Vizitor 28-10-2021, 07:32:17 Viewing the topic Probleme matematikore.
Vizitor 28-10-2021, 07:31:54 Unknown Action
Vizitor 28-10-2021, 07:31:47 Posting in Jep - merr - ngjit - prit!.
Vizitor 28-10-2021, 07:31:39 Unknown Action
Vizitor 28-10-2021, 07:31:36 Posting in Jep - merr - ngjit - prit!.
Vizitor 28-10-2021, 07:31:32 Viewing the topic Das Krieg im Kosova/War of Kosova.
Vizitor 28-10-2021, 07:31:31 Posting in Ëmbëlsirat - Receta Ëmbëlsirash.
Vizitor 28-10-2021, 07:31:13 Viewing legjendax's profile.
Vizitor 28-10-2021, 07:31:07 Viewing the topic RRËNJËT HISTORIKE TË PARIM- NDARJES SË PUSHTETEVE TË KONTROLL-EKUILIBRIT NE USA .
Vizitor 28-10-2021, 07:31:05 Posting in Steriotipi-B gezuar ditelindjen .
Vizitor 28-10-2021, 07:30:49 Posting in Pyetje---Pergjigje.
Vizitor 28-10-2021, 07:30:43 Viewing Expert's profile.
Vizitor 28-10-2021, 07:30:37 Posting in Pasuro fjalorin dhe argëtohu!.
Vizitor 28-10-2021, 07:30:30 Unknown Action
Vizitor 28-10-2021, 07:30:28 Viewing the topic Austri: Autoritetet i dëbuan motrat binjake në Kosovë .
Vizitor 28-10-2021, 07:30:26 Viewing the topic E vogla fanse, Ingrid .
Vizitor 28-10-2021, 07:30:23 Viewing the topic Maqedonia hap katër portat e Drinit, rrezik përmbytje për Shqipërinë .
Vizitor 28-10-2021, 07:30:21 Posting in Pasuro fjalorin dhe argëtohu!.
Vizitor 28-10-2021, 07:30:18 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 28-10-2021, 07:30:16 Unknown Action
Vizitor 28-10-2021, 07:30:09 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 28-10-2021, 07:30:08 Posting in Pasuro fjalorin dhe argëtohu!.
Vizitor 28-10-2021, 07:29:45 Posting in Pasuro fjalorin dhe argëtohu!.
Vizitor 28-10-2021, 07:29:38 Viewing the topic Mosmarrëveshjet mes presidentit Karzai dhe gjeneralit Petreas shqetësojnë Pentagonin .
Vizitor 28-10-2021, 07:29:32 Posting in Pasuro fjalorin dhe argëtohu!.
Vizitor 28-10-2021, 07:29:23 Viewing the topic Si e doni gruan tuaj te ardhshme?.
Vizitor 28-10-2021, 07:29:21 Posting in Ibrahim Rugova.
Vizitor 28-10-2021, 07:29:18 Posting in Pasuro fjalorin dhe argëtohu!.
Vizitor 28-10-2021, 07:29:13 Unknown Action
Vizitor 28-10-2021, 07:29:08 Viewing the topic Si do te propozonit nje vajze ose nje djale??.
Vizitor 28-10-2021, 07:29:07 Posting in Takim me psikologen..
Vizitor 28-10-2021, 07:28:57 Posting in Hashim Thaçi : Pavarësi, edhe pse Rusia është kundër !.
Vizitor 28-10-2021, 07:28:47 Posting in Anxhela Merkel: Kosova do të jetë e pavarur, jo autonome !.
Vizitor 28-10-2021, 07:28:15 Posting in Përshëndetje për....
Vizitor 28-10-2021, 07:27:52 Viewing the topic Dedikoni nje foto dikujt..!.
Show