Kush eshte online

×

Kush eshte online

User Time Action
Vizitor 08-12-2021, 13:08:09 Viewing Who's Online.
Vizitor 08-12-2021, 13:08:03 Unknown Action
Vizitor 08-12-2021, 13:07:59 Unknown Action
Vizitor 08-12-2021, 13:07:51 Viewing the topic Ujku ja ka futur vetes :D.
Vizitor 08-12-2021, 13:07:46 Posting in Pasuro fjalorin dhe argëtohu!.
Vizitor 08-12-2021, 13:07:37 Unknown Action
Vizitor 08-12-2021, 13:07:35 Unknown Action
Vizitor 08-12-2021, 13:07:32 Viewing the topic H1N1 - Gripi i derrave .
Vizitor 08-12-2021, 13:07:30 Posting in Pasuro fjalorin dhe argëtohu!.
Vizitor 08-12-2021, 13:07:28 Unknown Action
Vizitor 08-12-2021, 13:07:25 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 08-12-2021, 13:07:16 Viewing the topic Me çfarë po merreni tani (kuptohet, përveç forumit)?.
Vizitor 08-12-2021, 13:07:01 Unknown Action
Vizitor 08-12-2021, 13:06:58 Posting in Pasuro fjalorin dhe argëtohu!.
Vizitor 08-12-2021, 13:06:46 Posting in Pasuro fjalorin dhe argëtohu!.
Vizitor 08-12-2021, 13:06:39 Viewing the topic Vjersha per Vitin e Ri!!!.
Vizitor 08-12-2021, 13:06:34 Viewing the topic ExpressionEngine - CMS e re per Blog e Portal.
Vizitor 08-12-2021, 13:06:32 Posting in Keshillo personin perpara teje .... .
Vizitor 08-12-2021, 13:06:30 Viewing the topic Si te besh nje vajze per vete?.
Vizitor 08-12-2021, 13:06:14 Posting in Keshillo personin perpara teje .... .
Vizitor 08-12-2021, 13:06:12 Unknown Action
Vizitor 08-12-2021, 13:06:02 Unknown Action
Vizitor 08-12-2021, 13:06:00 Viewing the topic Në sa forume jeni të regjistruar?.
Vizitor 08-12-2021, 13:05:56 Viewing the topic Michael Jackson !.
Vizitor 08-12-2021, 13:05:53 Viewing the topic Pershendetje te Gjitheve nga Ms. Elegance. :)).
Vizitor 08-12-2021, 13:05:51 Unknown Action
Vizitor 08-12-2021, 13:05:48 Posting in Keshillo personin perpara teje .... .
Vizitor 08-12-2021, 13:05:47 Viewing the topic Pershendetje te Gjitheve nga Ms. Elegance. :)).
Vizitor 08-12-2021, 13:05:42 Unknown Action
Vizitor 08-12-2021, 13:05:38 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 08-12-2021, 13:05:36 Unknown Action
Vizitor 08-12-2021, 13:05:26 Viewing the topic Emrat e të pushkatuarve dhe të vdekurve në burgjet e Komunizmit !.
Vizitor 08-12-2021, 13:05:14 Viewing the topic Per mua thone......
Vizitor 08-12-2021, 13:05:13 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 08-12-2021, 13:05:12 Viewing the topic Si ndjeheni ne kete moment?.
Vizitor 08-12-2021, 13:05:10 Viewing the topic Si ndjeheni ne kete moment?.
Vizitor 08-12-2021, 13:05:06 Viewing the topic Mesazhe dashurie.
Vizitor 08-12-2021, 13:04:40 Posting in Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕.
Vizitor 08-12-2021, 13:04:31 Posting in Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕.
Vizitor 08-12-2021, 13:04:27 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 08-12-2021, 13:04:27 Posting in Play and learn! - English -.
Vizitor 08-12-2021, 13:04:12 Viewing the topic Batuta per femrat !.
Vizitor 08-12-2021, 13:04:01 Viewing the topic E ndjeni mungesen e ... ?.
Vizitor 08-12-2021, 13:04:00 Viewing the topic E ndjeni mungesen e ... ?.
Vizitor 08-12-2021, 13:03:36 Viewing the topic E ndjeni mungesen e ... ?.
Vizitor 08-12-2021, 13:03:15 Viewing the topic Gjeja me interesante qe keni bere sot...?.
Vizitor 08-12-2021, 13:03:12 Unknown Action
Vizitor 08-12-2021, 13:03:04 Viewing the topic Ftoj per kafe ose caj....
Vizitor 08-12-2021, 13:03:00 Posting in Tre histori të rralla dashurie .
Vizitor 08-12-2021, 13:02:57 Viewing the topic Letra e Ahmedi Nexhat derguar Kryetarit te SHBA-se Xh.Bush.
Vizitor 08-12-2021, 13:02:48 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 08-12-2021, 13:02:47 Posting in Klajdi Musabelli (info foto video).
Vizitor 08-12-2021, 13:02:44 Viewing the topic Kush e bombardoi Londrën?.
Vizitor 08-12-2021, 13:02:38 Posting in Jetona Kocibelli (info foto video).
Vizitor 08-12-2021, 13:02:31 Viewing the topic Kush do të jetë postuesi mbas teje....
Vizitor 08-12-2021, 13:02:28 Viewing the topic Fjalet e qiririt - analize letrare.
Vizitor 08-12-2021, 13:02:26 Viewing the topic Tema e Elbasanllinjve..
Vizitor 08-12-2021, 13:02:24 Viewing the topic Tema e Elbasanllinjve..
Vizitor 08-12-2021, 13:02:19 Unknown Action
Vizitor 08-12-2021, 13:02:11 Unknown Action
Vizitor 08-12-2021, 13:01:46 Viewing the topic Zvicër, Valon Muhadri, shqiptari i suksesshën në “The Voice” .
Vizitor 08-12-2021, 13:01:38 Posting in Pse meshkujt shqiptare paguajn kafet, ku jane me femra !.
Vizitor 08-12-2021, 13:01:18 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 08-12-2021, 13:01:11 Viewing rusi's profile.
Vizitor 08-12-2021, 13:00:52 Unknown Action
Vizitor 08-12-2021, 13:00:47 Viewing the topic Mr. Bezos Goes To Washington .
Vizitor 08-12-2021, 13:00:46 Posting in Votoni Zeriyt.com.
Vizitor 08-12-2021, 13:00:38 Viewing the topic Kerkim falje për ju d.t.th. ta ndjeni vërtetë apo thjeshtë ta thoni.
Vizitor 08-12-2021, 13:00:30 Viewing the topic Image Recognition Neural Networks, Open Sourced .
Vizitor 08-12-2021, 13:00:29 Viewing the topic Eshte pasuria gjithcka?.
Vizitor 08-12-2021, 13:00:26 Viewing the board Folklori Botëror.
Vizitor 08-12-2021, 13:00:26 Unknown Action
Vizitor 08-12-2021, 13:00:24 Posting in Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕.
Vizitor 08-12-2021, 13:00:19 Viewing the topic Sa kohe keni qene online ne forum?.
Vizitor 08-12-2021, 13:00:13 Posting in Shqipëria e para e grupit, shkon në B me një shans për Botërorin.
Vizitor 08-12-2021, 13:00:08 Viewing the topic Gocat me te bukura te forumit.
Vizitor 08-12-2021, 13:00:05 Viewing the topic Cfare keni veshur ne keto momente?.
Vizitor 08-12-2021, 12:59:59 Viewing the topic E ndjeni mungesen e ... ?.
Vizitor 08-12-2021, 12:59:46 Posting in Sinjalet që tregojnë se nje femer... është dakord.
Vizitor 08-12-2021, 12:59:43 Viewing daki daki's profile.
Vizitor 08-12-2021, 12:59:27 Posting in Sinjalet që tregojnë se nje femer... është dakord.
Vizitor 08-12-2021, 12:59:24 Viewing the topic E ndjeni mungesen e ... ?.
Vizitor 08-12-2021, 12:59:23 Viewing the topic E ndjeni mungesen e ... ?.
Vizitor 08-12-2021, 12:59:16 Viewing the topic How to program in Java .
Vizitor 08-12-2021, 12:59:13 Viewing the topic Si e imagjinoni personin siper jush?.
Vizitor 08-12-2021, 12:59:12 Posting in Ti.......
Vizitor 08-12-2021, 12:59:04 Viewing the topic Cfare do të shkruanit ne një xham te veshur nga avulli.
Vizitor 08-12-2021, 12:59:01 Posting in Teme per Gross Maestrat.
Vizitor 08-12-2021, 12:58:55 Viewing the topic Virus Tamed To Attack Cancer, Cancer Drugs To Treat Alcoholism .
Vizitor 08-12-2021, 12:58:52 Viewing the topic 21 Dhjetor 2012 / Çfarë do të ndodhë?.
Vizitor 08-12-2021, 12:58:26 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 08-12-2021, 12:58:23 Posting in Klea Borici (info foto video).
Vizitor 08-12-2021, 12:58:13 Posting in Klea Borici (info foto video).
Vizitor 08-12-2021, 12:58:09 Viewing the topic Masha dhe ariu mbushin 10 vjeç.
Vizitor 08-12-2021, 12:58:04 Posting in Marsi Pojani (info foto video).
Vizitor 08-12-2021, 12:58:03 Posting in Nje fotografi.
Vizitor 08-12-2021, 12:58:01 Viewing the topic Jep-merr-ngjit-prit!.
Vizitor 08-12-2021, 12:58:01 Viewing the topic Si gjendet perimetri i trekendeshit?.
Vizitor 08-12-2021, 12:57:55 Viewing the topic Jep-merr-ngjit-prit!.
Vizitor 08-12-2021, 12:57:54 Posting in Ester Alushi (info foto video).
Show