Kush eshte online


Kush eshte online

User Time Action
Vizitor 28-05-2023, 18:34:52 Viewing Who's Online.
Vizitor 28-05-2023, 18:34:49 Unknown Action
Vizitor 28-05-2023, 18:34:47 Unknown Action
Vizitor 28-05-2023, 18:34:43 Viewing the topic Fiset ilire.
Vizitor 28-05-2023, 18:34:40 Viewing the topic Fusha e Myzeqese..
Vizitor 28-05-2023, 18:34:38 Posting in Shfryrja e flluskës të Portit Turistik të Durrësit.
Vizitor 28-05-2023, 18:34:24 Viewing the topic Sa oqeane ka bota?.
Vizitor 28-05-2023, 18:34:23 Unknown Action
Vizitor 28-05-2023, 18:34:23 Unknown Action
Vizitor 28-05-2023, 18:34:21 Unknown Action
Vizitor 28-05-2023, 18:34:14 Unknown Action
Vizitor 28-05-2023, 18:34:14 Viewing the topic Nje tregim i shkurter.
Vizitor 28-05-2023, 18:34:11 Unknown Action
Vizitor 28-05-2023, 18:34:07 Unknown Action
Vizitor 28-05-2023, 18:34:03 Unknown Action
Vizitor 28-05-2023, 18:33:58 Viewing the topic Si te shkarkoj muzik ne iPhone?.
Vizitor 28-05-2023, 18:33:53 Posting in Rama është gjallë! Korba na ikën dhe 2200 euro!.
Vizitor 28-05-2023, 18:33:48 Viewing the topic Kim Yo-jong liderja e re e Korese se Veriut.
Vizitor 28-05-2023, 18:33:48 Viewing the topic Xheza - Xhezair Elezi (Lajme, Info, Foto, Video).
Vizitor 28-05-2023, 18:33:47 Viewing the topic Si krijohet ylberi?.
Vizitor 28-05-2023, 18:33:44 Unknown Action
Vizitor 28-05-2023, 18:33:44 Viewing the topic Veprat e Homerit - Iliada dhe Odisea .
Vizitor 28-05-2023, 18:33:19 Viewing Smoki's profile.
Vizitor 28-05-2023, 18:33:13 Unknown Action
Vizitor 28-05-2023, 18:33:09 Unknown Action
Vizitor 28-05-2023, 18:33:08 Posting in "Pushteti nuk mundet me zgjedhje".
Vizitor 28-05-2023, 18:32:57 Unknown Action
Vizitor 28-05-2023, 18:32:49 Unknown Action
Vizitor 28-05-2023, 18:32:40 Unknown Action
Vizitor 28-05-2023, 18:32:28 Unknown Action
Vizitor 28-05-2023, 18:32:22 Viewing the topic Sa minuta ka nje dite?.
Vizitor 28-05-2023, 18:32:17 Viewing the topic Trashgimia Kulturore Shqiptare!.
Vizitor 28-05-2023, 18:32:17 Unknown Action
Vizitor 28-05-2023, 18:31:58 Unknown Action
Vizitor 28-05-2023, 18:31:52 Viewing the topic Si eshte moti 🌤️ sot atje ku gjindeni?.
Vizitor 28-05-2023, 18:31:52 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 28-05-2023, 18:31:45 Unknown Action
Vizitor 28-05-2023, 18:31:40 Viewing the topic Kritika spanjolle ngre në qiell Fatos Kongolin.
Vizitor 28-05-2023, 18:31:34 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 28-05-2023, 18:31:31 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 28-05-2023, 18:31:31 Unknown Action
Vizitor 28-05-2023, 18:31:30 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 28-05-2023, 18:31:20 Viewing the topic Beart Rexhepi (info foto video).
Vizitor 28-05-2023, 18:31:19 Viewing Invisible Girl's profile.
Vizitor 28-05-2023, 18:31:15 Posting in Ngjarja që ka tronditur gjithë shqiptarët sot.
Vizitor 28-05-2023, 18:31:13 Unknown Action
Vizitor 28-05-2023, 18:31:07 Viewing the topic Ky eshte formulari qe punonjesit e administrates duhet te plotesojne.
Vizitor 28-05-2023, 18:31:05 Unknown Action
Vizitor 28-05-2023, 18:30:51 Posting in Ngjarja që ka tronditur gjithë shqiptarët sot.
Vizitor 28-05-2023, 18:30:47 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 28-05-2023, 18:30:37 Viewing the topic Kanuni dhe studimet mbi të!.
Vizitor 28-05-2023, 18:30:34 Unknown Action
Vizitor 28-05-2023, 18:30:27 Viewing the topic Hitleri, Feja Islame, dhe Shqiperia.
Vizitor 28-05-2023, 18:30:24 Posting in Krimet kundër njerëzve nuk bëhen më si dikur me armë zjarri.
Vizitor 28-05-2023, 18:30:19 Viewing the topic Si eshte moti 🌤️ sot atje ku gjindeni?.
Vizitor 28-05-2023, 18:30:11 Unknown Action
Vizitor 28-05-2023, 18:30:00 Unknown Action
Vizitor 28-05-2023, 18:29:49 Unknown Action
Vizitor 28-05-2023, 18:29:39 Unknown Action
Vizitor 28-05-2023, 18:29:38 Viewing the topic Game of Thrones - Finalja.
Vizitor 28-05-2023, 18:29:36 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 28-05-2023, 18:29:31 Posting in #Edheunë.
Vizitor 28-05-2023, 18:29:30 Viewing the topic Fiset ilire.
Vizitor 28-05-2023, 18:29:28 Viewing the topic Tekste Këngësh Shqip.
Vizitor 28-05-2023, 18:29:22 Posting in Një deputet shqiptar, spiun i serbëve.
Vizitor 28-05-2023, 18:29:07 Viewing ToniAhg's profile.
Vizitor 28-05-2023, 18:28:58 Viewing the topic Historia e Flamurit Kombetar Shqiptar.
Vizitor 28-05-2023, 18:28:57 Unknown Action
Vizitor 28-05-2023, 18:28:56 Viewing the topic Ballada e Doruntines!.
Vizitor 28-05-2023, 18:28:38 Unknown Action
Vizitor 28-05-2023, 18:28:37 Viewing the topic Roma e Lashte - Perandoria Romake - Imperium Romanum.
Vizitor 28-05-2023, 18:28:33 Viewing the topic Tre shqiptaret protagoniste ne naten e terrorit ne Vjene te Austrise.
Vizitor 28-05-2023, 18:28:29 Viewing the topic Obeziteti / Mbipesha.
Vizitor 28-05-2023, 18:28:28 Viewing the topic Organised Crime Knows No Boundaries.
Vizitor 28-05-2023, 18:28:25 Viewing the topic Shpallen çmimet e letërsisë për vitin 2006.
Vizitor 28-05-2023, 18:28:21 Unknown Action
Vizitor 28-05-2023, 18:28:14 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 28-05-2023, 18:28:02 Posting in SHITET --- Lajmeshqip.info .
Vizitor 28-05-2023, 18:27:51 Viewing the topic Kostandini i Madh: Perandori që krijoi Evropën.
Vizitor 28-05-2023, 18:27:41 Posting in Pornostare Network.
Vizitor 28-05-2023, 18:27:41 Viewing the topic Agim Krajka.
Vizitor 28-05-2023, 18:27:37 Unknown Action
Vizitor 28-05-2023, 18:27:20 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 28-05-2023, 18:27:14 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 28-05-2023, 18:27:08 Viewing Nocturne's profile.
Vizitor 28-05-2023, 18:27:05 Unknown Action
Vizitor 28-05-2023, 18:27:03 Viewing manjetik's profile.
Vizitor 28-05-2023, 18:26:52 Viewing the topic Xhoana Gorce (Info foto video).
Vizitor 28-05-2023, 18:26:31 Posting in Propozim-ide për Flamurin e Dardanisë!.
Vizitor 28-05-2023, 18:26:27 Viewing the topic 11 fakte interesante rreth Netflix.
Vizitor 28-05-2023, 18:26:23 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 28-05-2023, 18:26:12 Logging into the forum.
Vizitor 28-05-2023, 18:26:03 Unknown Action
Vizitor 28-05-2023, 18:25:56 Viewing the topic 5 plazhet më të bukura ne Shqiperi (Video).
Vizitor 28-05-2023, 18:25:51 Viewing DonLeart's profile.
Vizitor 28-05-2023, 18:25:49 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 28-05-2023, 18:25:36 Unknown Action
Vizitor 28-05-2023, 18:25:26 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 28-05-2023, 18:25:25 Unknown Action
Vizitor 28-05-2023, 18:25:19 Posting in Harta e Shqipërisë në kohën e Skënderbeut.
Show