Kush eshte online

×

Kush eshte online

User Time Action
Vizitor 23-01-2022, 07:36:38 Posting in Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕.
Vizitor 23-01-2022, 07:36:35 Posting in Si mbahet trupi ne forme?.
Vizitor 23-01-2022, 07:36:20 Posting in Si ta lini duhanin.
Vizitor 23-01-2022, 07:36:16 Unknown Action
Vizitor 23-01-2022, 07:36:10 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 23-01-2022, 07:36:08 Posting in Perse bie kjo daulle!.
Vizitor 23-01-2022, 07:35:55 Posting in Depp, pirati i vetmuar.
Vizitor 23-01-2022, 07:35:53 Posting in Dua Lipa (Lajme, Info, Foto, Video).
Vizitor 23-01-2022, 07:35:51 Posting in Si ta lini duhanin.
Vizitor 23-01-2022, 07:35:47 Posting in Jep - merr - ngjit - prit!.
Vizitor 23-01-2022, 07:35:17 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 23-01-2022, 07:35:06 Posting in Pasuro fjalorin dhe argëtohu!.
Vizitor 23-01-2022, 07:35:03 Viewing the topic Balkanweb.com po sulmohet?.
Vizitor 23-01-2022, 07:34:55 Posting in Pasuro fjalorin dhe argëtohu!.
Vizitor 23-01-2022, 07:34:53 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 23-01-2022, 07:34:48 Unknown Action
Vizitor 23-01-2022, 07:34:46 Posting in Keshillo personin perpara teje .... .
Vizitor 23-01-2022, 07:34:33 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 23-01-2022, 07:34:32 Unknown Action
Vizitor 23-01-2022, 07:34:31 Posting in Si e imagjinoni personin siper jush?.
Vizitor 23-01-2022, 07:34:28 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 23-01-2022, 07:34:20 Posting in Shqipëria e turizmit 2011.
Vizitor 23-01-2022, 07:34:19 Posting in Si eshte moti 🌤️ sot atje ku gjindeni?.
Vizitor 23-01-2022, 07:34:19 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 23-01-2022, 07:34:02 Posting in Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕.
Vizitor 23-01-2022, 07:33:50 Posting in Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕.
Vizitor 23-01-2022, 07:33:45 Viewing netep87's profile.
Vizitor 23-01-2022, 07:33:43 Viewing drijo's profile.
Vizitor 23-01-2022, 07:33:42 Posting in Elon Musk - Gjeniu i kohes se sotme.
Vizitor 23-01-2022, 07:33:39 Unknown Action
Vizitor 23-01-2022, 07:33:31 Posting in Doja te thoja...
Vizitor 23-01-2022, 07:33:17 Unknown Action
Vizitor 23-01-2022, 07:33:02 Posting in The Etiquette for Salat al-Jumuah.
Vizitor 23-01-2022, 07:32:53 Posting in Njeshmeria---The Great Issue of Tawhid (Simplicity of the Islamic Creed).
Vizitor 23-01-2022, 07:32:51 Posting in Cfarë do të bëni nesër...?.
Vizitor 23-01-2022, 07:32:47 Posting in Lavdim Brajshori "Lyric Master" (info foto video).
Vizitor 23-01-2022, 07:32:44 Posting in Ndihma e ....The Help of Allaah And His Victory.
Vizitor 23-01-2022, 07:32:44 Viewing the topic Panasonic lanson Lumix Phone P-05C.
Vizitor 23-01-2022, 07:32:32 Posting in Rindizet konflikti ne Lindjen e Mesme..
Vizitor 23-01-2022, 07:32:31 Viewing a list of recent topics.
Vizitor 23-01-2022, 07:32:09 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 23-01-2022, 07:31:54 Unknown Action
Vizitor 23-01-2022, 07:31:46 Unknown Action
Vizitor 23-01-2022, 07:31:40 Viewing the topic Çdo të benit buzë detit ne një perëndim magjepes? .
Vizitor 23-01-2022, 07:31:18 Viewing the topic Vjersha per Vitin e Ri!!!.
Vizitor 23-01-2022, 07:31:15 Viewing preka's profile.
Vizitor 23-01-2022, 07:31:13 Viewing the topic Meshkujt pyesin ------- Femrat pergjigjen ?.
Vizitor 23-01-2022, 07:31:07 Posting in Imazhe qe na tregojne sa e cuditshme dhe njekohesisht e mrekullueshme eshte Toka.
Vizitor 23-01-2022, 07:31:06 Posting in 5 arsyet pse femrat pëlqejnë të shkojnë në shtrat me burra në moshë.
Vizitor 23-01-2022, 07:30:51 Posting in Imazhe qe na tregojne sa e cuditshme dhe njekohesisht e mrekullueshme eshte Toka.
Vizitor 23-01-2022, 07:30:41 Unknown Action
Vizitor 23-01-2022, 07:30:39 Posting in Imazhe qe na tregojne sa e cuditshme dhe njekohesisht e mrekullueshme eshte Toka.
Vizitor 23-01-2022, 07:30:37 Viewing the topic Simbolet e Kosovës (?!).
Vizitor 23-01-2022, 07:30:36 Posting in Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕.
Vizitor 23-01-2022, 07:30:19 Posting in Imazhe qe na tregojne sa e cuditshme dhe njekohesisht e mrekullueshme eshte Toka.
Vizitor 23-01-2022, 07:30:10 Viewing the topic Për nusen që lind çun, 101 petulla !.
Vizitor 23-01-2022, 07:30:02 Posting in Imazhe qe na tregojne sa e cuditshme dhe njekohesisht e mrekullueshme eshte Toka.
Vizitor 23-01-2022, 07:29:58 Unknown Action
Vizitor 23-01-2022, 07:29:50 Viewing the topic Direktoria e lire - Dmoz.Org.
Vizitor 23-01-2022, 07:29:49 Sending email to another member.
Vizitor 23-01-2022, 07:29:46 Viewing the topic Banaliteti nuk mund të jetë modernizëm !.
Vizitor 23-01-2022, 07:29:44 Viewing the topic Banaliteti nuk mund të jetë modernizëm !.
Vizitor 23-01-2022, 07:29:24 Viewing jetonixh's profile.
Vizitor 23-01-2022, 07:29:23 Viewing dori87's profile.
Vizitor 23-01-2022, 07:29:18 Viewing the topic Marka e celularit.
Vizitor 23-01-2022, 07:29:12 Viewing the topic Türkce.......
Vizitor 23-01-2022, 07:28:46 Viewing the topic Vaginat me buzë të mëdha.
Vizitor 23-01-2022, 07:28:29 Unknown Action
Vizitor 23-01-2022, 07:28:28 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 23-01-2022, 07:28:23 Posting in Zonja nga qyteti.
Vizitor 23-01-2022, 07:28:21 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 23-01-2022, 07:28:19 Posting in Po ta kishit afer ndonjerin nga forumi, cfar do i kishit ber ?.
Vizitor 23-01-2022, 07:27:59 Viewing almanak's profile.
Vizitor 23-01-2022, 07:27:49 Viewing the topic The World Bank Guilty as charged .
Vizitor 23-01-2022, 07:27:47 Posting in Xhindet!.
Vizitor 23-01-2022, 07:27:41 Posting in WTF !!!.
Vizitor 23-01-2022, 07:27:35 Viewing the topic Ne cfare temperature ngrin uji?.
Vizitor 23-01-2022, 07:27:32 Posting in Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕.
Vizitor 23-01-2022, 07:27:24 Posting in Kërkoj Këngën? [Për këngë shqiptare].
Vizitor 23-01-2022, 07:27:23 Posting in Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕.
Vizitor 23-01-2022, 07:27:18 Posting in Inxhinierat e ndertimtarise ?.
Vizitor 23-01-2022, 07:27:00 Posting in Shfaqja ime shkrimore :).
Vizitor 23-01-2022, 07:26:50 Posting in Ja dhe nje tjeter......
Vizitor 23-01-2022, 07:26:42 Viewing the topic Skript per faqe me kartolina online.
Vizitor 23-01-2022, 07:26:38 Viewing the board Influencer / Blogger.
Vizitor 23-01-2022, 07:26:38 Unknown Action
Vizitor 23-01-2022, 07:26:32 Posting in Kryeveprat boterore që u shkruan gjatë karantinës.
Vizitor 23-01-2022, 07:26:31 Viewing a list of recent topics.
Vizitor 23-01-2022, 07:26:23 Viewing the topic Kërkojë Kengen [ Për Këngë te huaja ].
Vizitor 23-01-2022, 07:26:20 Viewing the topic Albërie Hadërgjonaj (info, foto, video).
Vizitor 23-01-2022, 07:26:15 Unknown Action
Vizitor 23-01-2022, 07:26:09 Viewing the topic A keni frikë nga fluturimet me Aeroplan?.
Vizitor 23-01-2022, 07:26:07 Unknown Action
Vizitor 23-01-2022, 07:26:03 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 23-01-2022, 07:25:57 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 23-01-2022, 07:25:52 Unknown Action
Vizitor 23-01-2022, 07:25:40 Posting in Festivali i 59-të të Këngës në Radio Televizionin Shqiptar.
Vizitor 23-01-2022, 07:25:38 Viewing Melhemi's profile.
Vizitor 23-01-2022, 07:25:29 Posting in Coronavirus semundja qe i ka futur friken njerezimit.
Vizitor 23-01-2022, 07:25:27 Viewing the topic Sjellja raciste që kanë të huajt me shqiptarët kudo në Botë.
Show