Kush eshte online

×

Kush eshte online

User Time Action
Vizitor 09-05-2021, 10:30:49 Viewing Who's Online.
Vizitor 09-05-2021, 10:30:48 Viewing the topic A ekziston apo jo Planeti i Nëntë?.
Vizitor 09-05-2021, 10:30:48 Viewing the topic Jepni nje deshire per te mepareshmin.
Vizitor 09-05-2021, 10:30:30 Unknown Action
Vizitor 09-05-2021, 10:30:26 Viewing the topic Poezi per nenen..
Vizitor 09-05-2021, 10:30:15 Viewing the topic FSHF.ORG faqe si UEFA??? AHHAHAHA edhe keto prehe te hajduteve.
Vizitor 09-05-2021, 10:30:15 Unknown Action
Vizitor 09-05-2021, 10:30:01 Posting in A ekziston apo jo Planeti i Nëntë?.
Vizitor 09-05-2021, 10:29:50 Viewing the topic "Sofra e Kosovës".
Vizitor 09-05-2021, 10:29:49 Posting a new topic in Astronomi.
Vizitor 09-05-2021, 10:29:43 Unknown Action
Vizitor 09-05-2021, 10:29:37 Viewing the topic 9 Fakte të pabesueshme për Tokën!.
Vizitor 09-05-2021, 10:29:27 Viewing the topic Xhorxh Bush në Tiranë më 10 qershor !.
Vizitor 09-05-2021, 10:29:22 Viewing the topic 9 Fakte të pabesueshme për Tokën!.
Vizitor 09-05-2021, 10:29:11 Unknown Action
Vizitor 09-05-2021, 10:28:58 Unknown Action
Vizitor 09-05-2021, 10:28:45 Posting in 9 Fakte të pabesueshme për Tokën!.
Vizitor 09-05-2021, 10:28:36 Viewing the topic Reggaeton Music.
Vizitor 09-05-2021, 10:28:27 Unknown Action
Vizitor 09-05-2021, 10:28:25 Viewing the forum stats.
Vizitor 09-05-2021, 10:28:21 Viewing the topic Deshira e momentit.
Vizitor 09-05-2021, 10:28:15 Unknown Action
Vizitor 09-05-2021, 10:28:02 Viewing the topic 2.5 milionë njerëz kanë blerë troje në Hënë.
Vizitor 09-05-2021, 10:27:10 Viewing the topic Play and learn! - English -.
Vizitor 09-05-2021, 10:27:02 Unknown Action
Vizitor 09-05-2021, 10:26:44 Viewing the topic Play and learn! - English -.
Vizitor 09-05-2021, 10:26:44 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 09-05-2021, 10:26:43 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 09-05-2021, 10:26:18 Viewing the topic Shtatzania, gjithcka mbi nenen!.
Vizitor 09-05-2021, 10:26:14 Posting in Cka urreni ju tek Shqiptaret?.
Vizitor 09-05-2021, 10:26:10 Viewing the topic Alkoli - Efektet negative që jep alkooli në trupin tonë .
Vizitor 09-05-2021, 10:25:58 Unknown Action
Vizitor 09-05-2021, 10:25:58 Unknown Action
Vizitor 09-05-2021, 10:25:44 Viewing the topic Ke kishe dashur ta perqafoni ne këto momente nga forumi .....
Vizitor 09-05-2021, 10:25:30 Viewing the topic Malsia e Gjakoves.
Vizitor 09-05-2021, 10:25:09 Unknown Action
Vizitor 09-05-2021, 10:25:08 Viewing the topic Malsia e Gjakoves.
Vizitor 09-05-2021, 10:24:52 Viewing the topic Pershendetje me kenge .
Vizitor 09-05-2021, 10:24:44 Unknown Action
Vizitor 09-05-2021, 10:24:36 Viewing the forum stats.
Vizitor 09-05-2021, 10:24:21 Unknown Action
Vizitor 09-05-2021, 10:23:57 Unknown Action
Vizitor 09-05-2021, 10:23:56 Unknown Action
Vizitor 09-05-2021, 10:23:47 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 09-05-2021, 10:23:45 Viewing the topic 9 SEO Plugins per Wordpress [te domosdoshme].
Vizitor 09-05-2021, 10:23:31 Posting in Malsia e Gjakoves.
Vizitor 09-05-2021, 10:23:31 Viewing the topic A dine femrat shqiptare te bejne seks?.
Vizitor 09-05-2021, 10:23:31 Viewing the forum stats.
Vizitor 09-05-2021, 10:23:18 Unknown Action
Vizitor 09-05-2021, 10:23:05 Unknown Action
Vizitor 09-05-2021, 10:23:04 Viewing the topic A ka akoma shqiptar te cilet jetojn ne ato qytete?.
Vizitor 09-05-2021, 10:22:54 Viewing the topic Truri - "Ky top magjik".
Vizitor 09-05-2021, 10:22:41 Viewing the topic Poezi per nenen..
Vizitor 09-05-2021, 10:22:19 Viewing the topic Vetëmashtrimet rrënuese të shqiptarëve.
Vizitor 09-05-2021, 10:22:07 Viewing the topic Ermal Fejzullahu (info foto video).
Vizitor 09-05-2021, 10:21:47 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 09-05-2021, 10:21:47 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 09-05-2021, 10:21:32 Viewing the topic Valbona, e gjunjëzuar para shkatërrimit.
Vizitor 09-05-2021, 10:21:26 Unknown Action
Vizitor 09-05-2021, 10:21:12 Viewing the topic WTF !!!.
Vizitor 09-05-2021, 10:21:07 Unknown Action
Vizitor 09-05-2021, 10:20:29 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 09-05-2021, 10:20:27 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 09-05-2021, 10:20:23 Unknown Action
Vizitor 09-05-2021, 10:20:16 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 09-05-2021, 10:20:15 Viewing the topic Pse femrat i ulin sytë kur takohen me një mashkull qe e simpatizojne?!.
Vizitor 09-05-2021, 10:19:48 Unknown Action
Vizitor 09-05-2021, 10:19:36 Viewing the topic Zona më mikpritëse në Shqipëri, Labëria.
Vizitor 09-05-2021, 10:19:27 Viewing the topic Si te zgjasim aktin seksual?.
Vizitor 09-05-2021, 10:19:10 Unknown Action
Vizitor 09-05-2021, 10:18:28 Viewing the topic Femrat dhe veshja!.
Vizitor 09-05-2021, 10:18:24 Unknown Action
Vizitor 09-05-2021, 10:18:19 Unknown Action
Vizitor 09-05-2021, 10:18:11 Viewing the topic KAH: Rezultati i ngushtë solli vështirësi për administrimin e zgjedhjeve .
Vizitor 09-05-2021, 10:17:59 Posting in Zona më mikpritëse në Shqipëri, Labëria.
Vizitor 09-05-2021, 10:17:49 Viewing the topic Mesazhe dashurie.
Vizitor 09-05-2021, 10:17:45 Viewing the topic Kënga që po e dëgjoj.
Vizitor 09-05-2021, 10:17:35 Viewing the topic Sauk dhe Yzberisht.
Vizitor 09-05-2021, 10:17:24 Viewing the topic Mesazhe dashurie.
Vizitor 09-05-2021, 10:17:10 Posting in Backlinks dhe PageRank – Gjithcka rreth tyre.
Vizitor 09-05-2021, 10:17:02 Viewing the topic Si te vizatojme nje vajze?.
Vizitor 09-05-2021, 10:16:52 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 09-05-2021, 10:16:46 Viewing the topic Vleresoje avatarin e postuesit para teje.
Vizitor 09-05-2021, 10:16:45 Unknown Action
Vizitor 09-05-2021, 10:16:20 Unknown Action
Vizitor 09-05-2021, 10:16:19 Viewing the topic Frozen 2 - Aventurat e reja te Anes dhe Elses.
Vizitor 09-05-2021, 10:16:18 Viewing the topic BAR "No Limmit" Hani pini ,flisni ca te doni, se paguan Lala Gjoni !!!!!!!!!!! .
Vizitor 09-05-2021, 10:16:04 Viewing the topic Cfare do të shkruanit ne një xham te veshur nga avulli.
Vizitor 09-05-2021, 10:15:53 Posting in Sauk dhe Yzberisht.
Vizitor 09-05-2021, 10:15:28 Viewing the topic Lazarat.
Vizitor 09-05-2021, 10:15:20 Viewing the topic Perlat Sheqeri (Lajme, Info, Foto, Video).
Vizitor 09-05-2021, 10:15:04 Unknown Action
Vizitor 09-05-2021, 10:15:03 Unknown Action
Vizitor 09-05-2021, 10:14:37 Unknown Action
Vizitor 09-05-2021, 10:14:34 Unknown Action
Vizitor 09-05-2021, 10:14:12 Unknown Action
Vizitor 09-05-2021, 10:13:48 Posting in Lazarat.
Vizitor 09-05-2021, 10:13:46 Viewing the forum stats.
Vizitor 09-05-2021, 10:13:34 Unknown Action
Vizitor 09-05-2021, 10:13:19 Viewing the board index of Zerion.
Show