Kush eshte online

×

Kush eshte online

User Time Action
Vizitor 23-10-2021, 09:36:08 Viewing the topic Spiunet e ish-Sigurimit të Shtetit !.
Vizitor 23-10-2021, 09:36:07 Viewing the board Tema Interesante.
Vizitor 23-10-2021, 09:35:47 Posting in Çfarë po ndodh me vaksinën kundër koronavirusit?.
Vizitor 23-10-2021, 09:35:45 Viewing the topic Brexit Countdown.
Vizitor 23-10-2021, 09:35:42 Posting in Disa fjale për anetarin/en paraprak/e.
Vizitor 23-10-2021, 09:35:38 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 23-10-2021, 09:35:33 Posting in Disa fjale për anetarin/en paraprak/e.
Vizitor 23-10-2021, 09:35:29 Posting in Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕.
Vizitor 23-10-2021, 09:35:23 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 23-10-2021, 09:35:20 Viewing the topic Merita Halili vajza Tironse, Nusja e Kosovës‏ !.
Vizitor 23-10-2021, 09:35:12 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 23-10-2021, 09:34:49 Posting in Dimri ne Foto - Imazhe dimerore❄️🌨️🏔️.
Vizitor 23-10-2021, 09:34:47 Posting in Dimri ne Foto - Imazhe dimerore❄️🌨️🏔️.
Vizitor 23-10-2021, 09:34:46 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 23-10-2021, 09:34:46 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 23-10-2021, 09:34:45 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 23-10-2021, 09:34:39 Posting in Fragment mbi lashtësinë e popullit shqiptar.
Vizitor 23-10-2021, 09:34:38 Posting in Dimri ne Foto - Imazhe dimerore❄️🌨️🏔️.
Vizitor 23-10-2021, 09:34:35 Posting in Dimri ne Foto - Imazhe dimerore❄️🌨️🏔️.
Vizitor 23-10-2021, 09:34:34 Posting in Dimri ne Foto - Imazhe dimerore❄️🌨️🏔️.
Vizitor 23-10-2021, 09:34:31 Unknown Action
Vizitor 23-10-2021, 09:34:24 Posting in Dimri ne Foto - Imazhe dimerore❄️🌨️🏔️.
Vizitor 23-10-2021, 09:34:21 Posting in Dimri ne Foto - Imazhe dimerore❄️🌨️🏔️.
Vizitor 23-10-2021, 09:34:19 Posting in Dimri ne Foto - Imazhe dimerore❄️🌨️🏔️.
Vizitor 23-10-2021, 09:34:17 Viewing the topic TRAVEL TO ALBANIA .
Vizitor 23-10-2021, 09:34:13 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 23-10-2021, 09:34:10 Unknown Action
Vizitor 23-10-2021, 09:34:09 Unknown Action
Vizitor 23-10-2021, 09:34:07 Posting in Dimri ne Foto - Imazhe dimerore❄️🌨️🏔️.
Vizitor 23-10-2021, 09:34:06 Viewing the topic Jep - merr - ngjit - prit!.
Vizitor 23-10-2021, 09:34:05 Posting in Dimri ne Foto - Imazhe dimerore❄️🌨️🏔️.
Vizitor 23-10-2021, 09:34:01 Posting in Dimri ne Foto - Imazhe dimerore❄️🌨️🏔️.
Vizitor 23-10-2021, 09:33:52 Posting in Dimri ne Foto - Imazhe dimerore❄️🌨️🏔️.
Vizitor 23-10-2021, 09:33:51 Posting in Dimri ne Foto - Imazhe dimerore❄️🌨️🏔️.
Vizitor 23-10-2021, 09:33:49 Posting in Dimri ne Foto - Imazhe dimerore❄️🌨️🏔️.
Vizitor 23-10-2021, 09:33:43 Posting in Dimri ne Foto - Imazhe dimerore❄️🌨️🏔️.
Vizitor 23-10-2021, 09:33:42 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 23-10-2021, 09:33:42 Posting in Dimri ne Foto - Imazhe dimerore❄️🌨️🏔️.
Vizitor 23-10-2021, 09:33:36 Viewing the topic Besa e Trimnija shqyptare.
Vizitor 23-10-2021, 09:33:34 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 23-10-2021, 09:33:31 Sending email to another member.
Vizitor 23-10-2021, 09:33:12 Viewing SocialNetwork's profile.
Vizitor 23-10-2021, 09:33:03 Posting in Tropoja, Bajram Curri .
Vizitor 23-10-2021, 09:33:00 Viewing the topic Shenjat e Horoskopit, me ke shkojne dhe me ke nuk shkojne..
Vizitor 23-10-2021, 09:32:57 Viewing the topic Maratona e Kenges Popullore - Edicioni i katert.
Vizitor 23-10-2021, 09:32:27 Viewing the topic Frutat dhe perimet e bardha ulin rrezikun për Iktus.
Vizitor 23-10-2021, 09:32:24 Posting in Njoftim -Kush do te lozim Shah ?.
Vizitor 23-10-2021, 09:32:18 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 23-10-2021, 09:32:17 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 23-10-2021, 09:32:13 Viewing the topic Ofroj fan page me qera.
Vizitor 23-10-2021, 09:32:13 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 23-10-2021, 09:31:41 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 23-10-2021, 09:31:23 Unknown Action
Vizitor 23-10-2021, 09:31:11 Viewing the topic Kanabis dhe Seksi .
Vizitor 23-10-2021, 09:30:50 Posting in Si e paramendoni jeten pa sex.
Vizitor 23-10-2021, 09:30:42 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 23-10-2021, 09:30:38 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 23-10-2021, 09:30:36 Unknown Action
Vizitor 23-10-2021, 09:30:21 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 23-10-2021, 09:30:17 Viewing the topic Aviate është një “ekran fillestar” që i përshtatet nevojave tuaja në Android .
Vizitor 23-10-2021, 09:29:28 Viewing the topic jessica kadiu.
Vizitor 23-10-2021, 09:29:27 Unknown Action
Vizitor 23-10-2021, 09:29:23 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 23-10-2021, 09:29:06 Viewing the topic Si e imagjinoni personin siper jush?.
Vizitor 23-10-2021, 09:28:57 Viewing the topic Dua.com.
Vizitor 23-10-2021, 09:28:49 Viewing the topic 'UDB-ashat'e Kosovës, me emër dhe mbiemër.
Vizitor 23-10-2021, 09:28:46 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 23-10-2021, 09:28:43 Unknown Action
Vizitor 23-10-2021, 09:28:29 Unknown Action
Vizitor 23-10-2021, 09:28:05 Viewing the topic Siguria nga "The hacker".
Vizitor 23-10-2021, 09:28:02 Viewing the topic Albatros Rexhaj poezi.
Vizitor 23-10-2021, 09:28:00 Viewing the topic Edhe fituesit e Google Global Science Fair preferojne Macs me teper..
Vizitor 23-10-2021, 09:27:36 Viewing the topic Pyetje dhe përgjigje me dijetarët e arabisë saudite dhe shejh Albanin.
Vizitor 23-10-2021, 09:27:20 Viewing oErdi's profile.
Vizitor 23-10-2021, 09:27:19 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 23-10-2021, 09:27:14 Viewing the forum stats.
Vizitor 23-10-2021, 09:26:54 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 23-10-2021, 09:26:47 Unknown Action
Vizitor 23-10-2021, 09:26:37 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 23-10-2021, 09:26:30 Viewing the forum stats.
Vizitor 23-10-2021, 09:26:09 Viewing erlehta's profile.
Vizitor 23-10-2021, 09:25:57 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 23-10-2021, 09:25:51 Viewing driloni-prizren's profile.
Vizitor 23-10-2021, 09:25:35 Viewing ceklo's profile.
Vizitor 23-10-2021, 09:25:29 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 23-10-2021, 09:25:24 Viewing the topic Historia e familjes sime shqiptare.
Vizitor 23-10-2021, 09:25:18 Unknown Action
Vizitor 23-10-2021, 09:25:10 Viewing the topic Shkarkoni Filma & Humor Shqiptar.
Vizitor 23-10-2021, 09:25:06 Unknown Action
Vizitor 23-10-2021, 09:24:51 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 23-10-2021, 09:24:49 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 23-10-2021, 09:24:47 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 23-10-2021, 09:24:42 Viewing Rabije H. Bajraktari's profile.
Vizitor 23-10-2021, 09:24:41 Viewing toni555's profile.
Vizitor 23-10-2021, 09:24:40 Viewing luleviola's profile.
Vizitor 23-10-2021, 09:24:38 Viewing the topic Dorina Plaku (Lajme, Info, Foto, Video).
Vizitor 23-10-2021, 09:24:29 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 23-10-2021, 09:24:23 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 23-10-2021, 09:24:09 Unknown Action
Vizitor 23-10-2021, 09:24:01 Unknown Action
Show