Kush eshte online

×

Kush eshte online

User Time Action
Vizitor 24-10-2021, 05:56:44 Viewing the topic Gjeja me interesante qe keni bere sot...?.
Vizitor 24-10-2021, 05:56:40 Posting in Pyetje-Përgjigje.
Vizitor 24-10-2021, 05:56:35 Posting in E Drejta Tregtare.
Vizitor 24-10-2021, 05:56:30 Posting in Kush tradheton me shume meshkujt apo femrat?!.
Vizitor 24-10-2021, 05:56:27 Posting in Pyetje-Përgjigje.
Vizitor 24-10-2021, 05:56:25 Viewing the topic Pershendetje me kenge .
Vizitor 24-10-2021, 05:56:22 Posting in Keni probleme me Kompjuter?.
Vizitor 24-10-2021, 05:56:13 Viewing the topic Pershendetje me kenge .
Vizitor 24-10-2021, 05:56:10 Viewing the topic Poezi.
Vizitor 24-10-2021, 05:56:08 Posting in E Drejta Tregtare.
Vizitor 24-10-2021, 05:56:05 Viewing the topic In italiano!.
Vizitor 24-10-2021, 05:55:56 Posting in Kush tradheton me shume meshkujt apo femrat?!.
Vizitor 24-10-2021, 05:55:52 Viewing eva5key's profile.
Vizitor 24-10-2021, 05:55:48 Viewing the board Diskutime.
Vizitor 24-10-2021, 05:55:43 Posting in Kush tradheton me shume meshkujt apo femrat?!.
Vizitor 24-10-2021, 05:55:37 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 24-10-2021, 05:55:35 Posting in GuideToAlbania.com.
Vizitor 24-10-2021, 05:55:30 Viewing the topic Si mund te hapesh një faqe ne internet?.
Vizitor 24-10-2021, 05:55:24 Unknown Action
Vizitor 24-10-2021, 05:55:20 Unknown Action
Vizitor 24-10-2021, 05:55:18 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 24-10-2021, 05:54:46 Posting in Problemi i pashaportave biometrike per shqipetaret ne greqi dhe gjithe boten.
Vizitor 24-10-2021, 05:54:32 Viewing the topic Me çfarë po merreni tani (kuptohet, përveç forumit)?.
Vizitor 24-10-2021, 05:54:30 Viewing the topic Ideja juaj e castit.
Vizitor 24-10-2021, 05:54:27 Unknown Action
Vizitor 24-10-2021, 05:54:18 Viewing the forum stats.
Vizitor 24-10-2021, 05:54:11 Viewing the topic PO ose JO?.
Vizitor 24-10-2021, 05:54:06 Unknown Action
Vizitor 24-10-2021, 05:54:04 Viewing lady PE's profile.
Vizitor 24-10-2021, 05:53:50 Viewing the topic VATANI NGA KËNDVËSHTRIMI FETAR.
Vizitor 24-10-2021, 05:53:48 Viewing the topic Pyetje-Përgjigje.
Vizitor 24-10-2021, 05:53:45 Viewing the topic Nga do ti kaloni pushimet e Verës?.
Vizitor 24-10-2021, 05:53:29 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 24-10-2021, 05:53:11 Viewing the topic A mund te falet tradhetia?.
Vizitor 24-10-2021, 05:52:57 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 24-10-2021, 05:52:56 Viewing the topic Detailed Privacy Study Finds Loopholes Galore .
Vizitor 24-10-2021, 05:52:48 Viewing credits page.
Vizitor 24-10-2021, 05:52:41 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 24-10-2021, 05:52:24 Viewing the topic Jashtetoksoret - A jemi te vetem ne gjithesi?.
Vizitor 24-10-2021, 05:52:14 Sending email to another member.
Vizitor 24-10-2021, 05:52:11 Viewing the board Tech News.
Vizitor 24-10-2021, 05:52:05 Unknown Action
Vizitor 24-10-2021, 05:51:58 Viewing the topic Për Emigrantet! :D.
Vizitor 24-10-2021, 05:51:56 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 24-10-2021, 05:51:51 Viewing the topic Zeri YT! ne Facebook.
Vizitor 24-10-2021, 05:51:32 Viewing the topic Zeri YT! ne Facebook.
Vizitor 24-10-2021, 05:51:05 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 24-10-2021, 05:51:02 Viewing the topic Prej nga rrjedh fjala teknologji?.
Vizitor 24-10-2021, 05:50:52 Viewing the topic Ndihme Urgjente !!! Me Ndihmoni pak !!!.
Vizitor 24-10-2021, 05:50:43 Posting in Rruga politike e Rugovës nëpër kohë....
Vizitor 24-10-2021, 05:50:37 Viewing the topic Une dhe Ti.
Vizitor 24-10-2021, 05:50:32 Posting in Rruga politike e Rugovës nëpër kohë....
Vizitor 24-10-2021, 05:50:22 Posting in Rruga politike e Rugovës nëpër kohë....
Vizitor 24-10-2021, 05:50:16 Unknown Action
Vizitor 24-10-2021, 05:50:13 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 24-10-2021, 05:50:10 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 24-10-2021, 05:50:08 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 24-10-2021, 05:50:07 Viewing the topic Cfare do të shkruanit ne një xham te veshur nga avulli.
Vizitor 24-10-2021, 05:49:58 Posting in facebook strategu negativ i mendjes sone.
Vizitor 24-10-2021, 05:49:38 Posting in Trump vs Biden - Kush do te behet president i SHBA per kater vitet e ardhshme?.
Vizitor 24-10-2021, 05:49:34 Viewing the topic Mendimi juaj per TiranaMp3.Com.
Vizitor 24-10-2021, 05:49:26 Posting in Trump vs Biden - Kush do te behet president i SHBA per kater vitet e ardhshme?.
Vizitor 24-10-2021, 05:49:14 Posting in Trump vs Biden - Kush do te behet president i SHBA per kater vitet e ardhshme?.
Vizitor 24-10-2021, 05:49:05 Posting in Trump vs Biden - Kush do te behet president i SHBA per kater vitet e ardhshme?.
Vizitor 24-10-2021, 05:48:58 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 24-10-2021, 05:48:56 Posting in Trump vs Biden - Kush do te behet president i SHBA per kater vitet e ardhshme?.
Vizitor 24-10-2021, 05:48:39 Posting in Pyetje---Pergjigje.
Vizitor 24-10-2021, 05:48:39 Viewing the topic Hebrejtë e Elbasanit !.
Vizitor 24-10-2021, 05:48:34 Posting in Trump vs Biden - Kush do te behet president i SHBA per kater vitet e ardhshme?.
Vizitor 24-10-2021, 05:48:30 Posting in Pasuro fjalorin dhe argëtohu!.
Vizitor 24-10-2021, 05:48:21 Posting in Lenda dhe profesori qe sdo ti harroje kurre....
Vizitor 24-10-2021, 05:48:16 Viewing the topic Pershendetje me kenge .
Vizitor 24-10-2021, 05:48:09 Posting in Ne cilin qytet bregdetar shqiptare, doni te beni pushimet e veres.
Vizitor 24-10-2021, 05:48:08 Viewing the topic Regisa Koxhaj (Lajme, Info, foto, video).
Vizitor 24-10-2021, 05:47:54 Posting in Vazhdoni tregimin....
Vizitor 24-10-2021, 05:47:52 Unknown Action
Vizitor 24-10-2021, 05:47:47 Viewing the topic Pershendetje me kenge .
Vizitor 24-10-2021, 05:47:45 Viewing the topic Pershendetje me kenge .
Vizitor 24-10-2021, 05:47:43 Posting in Si quhet antari sipër jush !!!.
Vizitor 24-10-2021, 05:47:37 Viewing the topic NJERIU SHEH ME MEND.
Vizitor 24-10-2021, 05:47:34 Posting in Si quhet antari sipër jush !!!.
Vizitor 24-10-2021, 05:47:32 Viewing the topic Nora Istrefi.
Vizitor 24-10-2021, 05:47:22 Posting in Si quhet antari sipër jush !!!.
Vizitor 24-10-2021, 05:47:13 Posting in Si quhet antari sipër jush !!!.
Vizitor 24-10-2021, 05:47:02 Viewing the topic Sa vjeç ishe ti kur.......................
Vizitor 24-10-2021, 05:47:02 Posting in Si e imagjinoni personin siper jush?.
Vizitor 24-10-2021, 05:46:58 Viewing the topic Si e definon veten si njeri?.
Vizitor 24-10-2021, 05:46:53 Posting in Si do ta vrisnit te mesipermin.
Vizitor 24-10-2021, 05:46:51 Unknown Action
Vizitor 24-10-2021, 05:46:49 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 24-10-2021, 05:46:48 Viewing the forum stats.
Vizitor 24-10-2021, 05:46:41 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 24-10-2021, 05:46:38 Posting in Si do ta vrisnit te mesipermin.
Vizitor 24-10-2021, 05:46:31 Posting in Albin Kurti: Shqiptar zgjohuni! Kadareja: Heshtni se zemërohen serbët! .
Vizitor 24-10-2021, 05:46:28 Viewing the topic Fotot qe ju kane lene mbresa me shume - foto/art.
Vizitor 24-10-2021, 05:46:22 Posting in Me çfarë po merreni tani (kuptohet, përveç forumit)?.
Vizitor 24-10-2021, 05:46:06 Viewing the topic Roli i bankave në krizën financiare.
Vizitor 24-10-2021, 05:45:52 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 24-10-2021, 05:45:48 Viewing the topic Çfarë i uroni personit te mësipërm?.
Vizitor 24-10-2021, 05:45:38 Posting in Nora Istrefi.
Show