Kush eshte online

×

Kush eshte online

User Time Action
Vizitor 22-09-2021, 16:44:51 Viewing the topic AKEP urdhëron kompanitë e internetit: Bllokoni faqet me përmbajtje porno.
Vizitor 22-09-2021, 16:44:45 Posting in Kënga që po dëgjoj.
Vizitor 22-09-2021, 16:44:41 Viewing the topic www.AlbDimension.Com - Komuniteti Shqiptar Online.
Vizitor 22-09-2021, 16:44:38 Viewing the topic Celebritete.com.
Vizitor 22-09-2021, 16:44:35 Viewing the topic "A jeni për bashkim të Trojeve Shqiptare?".
Vizitor 22-09-2021, 16:44:33 Posting in Foto Qesharake.
Vizitor 22-09-2021, 16:44:30 Posting in Barsaleta Banale~.
Vizitor 22-09-2021, 16:44:22 Posting in Sofra e Gjakoves.
Vizitor 22-09-2021, 16:44:19 Posting in Barsaleta!.
Vizitor 22-09-2021, 16:44:14 Posting in Foto Qesharake.
Vizitor 22-09-2021, 16:44:09 Posting in Pershkruaje anetarin e mësipërm me NJE fjale! .
Vizitor 22-09-2021, 16:44:09 Unknown Action
Vizitor 22-09-2021, 16:44:07 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 22-09-2021, 16:43:58 Posting in Femijeria.
Vizitor 22-09-2021, 16:43:46 Posting in ese.
Vizitor 22-09-2021, 16:43:43 Posting in Pasuro fjalorin dhe argëtohu!.
Vizitor 22-09-2021, 16:43:32 Posting in Pasuro fjalorin dhe argëtohu!.
Vizitor 22-09-2021, 16:43:24 Viewing the topic Ivana Xhelili (info, foto, video).
Vizitor 22-09-2021, 16:43:16 Logging into the forum.
Vizitor 22-09-2021, 16:43:14 Posting in Pasuro fjalorin dhe argëtohu!.
Vizitor 22-09-2021, 16:43:03 Posting in Pasuro fjalorin dhe argëtohu!.
Vizitor 22-09-2021, 16:43:01 Posting in Terrori psiqik ne vendin e punes/shkolles....
Vizitor 22-09-2021, 16:42:53 Posting in Bleona Qereti.
Vizitor 22-09-2021, 16:42:48 Posting in Pasuro fjalorin dhe argëtohu!.
Vizitor 22-09-2021, 16:42:39 Posting in Le te flasim me Akronime!.
Vizitor 22-09-2021, 16:42:37 Viewing the topic Fustane NUSESH.
Vizitor 22-09-2021, 16:42:28 Posting in Numra dhe simbole.
Vizitor 22-09-2021, 16:42:26 Viewing the topic Sa oqeane ka bota?.
Vizitor 22-09-2021, 16:42:16 Posting in Ngacmimi nëpërmjet email-it nuk është krim.
Vizitor 22-09-2021, 16:42:08 Viewing the topic Disa fjale per gjinine e kundert....
Vizitor 22-09-2021, 16:42:06 Posting in Telefon me rreze rëntgen.
Vizitor 22-09-2021, 16:42:02 Posting in Fjale me Rime..
Vizitor 22-09-2021, 16:41:52 Posting in Dështon projekti për ftohjen e Tokës.
Vizitor 22-09-2021, 16:41:46 Posting in Fjale me Rime..
Vizitor 22-09-2021, 16:41:43 Posting in Pushteti krijon varësi si kokaina.
Vizitor 22-09-2021, 16:41:43 Viewing the topic Projekt 1.2. 'Çamëria'.
Vizitor 22-09-2021, 16:41:34 Viewing the board WebHosting.
Vizitor 22-09-2021, 16:41:33 Posting in E Njejte apo Sinonim me Fjalen.
Vizitor 22-09-2021, 16:41:28 Viewing the topic Orgazma tek femrat !.
Vizitor 22-09-2021, 16:41:27 Posting in Zhduken shqiptarët e Ohrit.
Vizitor 22-09-2021, 16:41:22 Viewing the topic Vleresoje avatarin e postuesit para teje.
Vizitor 22-09-2021, 16:41:21 Posting in E Njejte apo Sinonim me Fjalen.
Vizitor 22-09-2021, 16:41:18 Posting in Dalai Lama.
Vizitor 22-09-2021, 16:41:17 Viewing the topic Fjalet e qiririt - Naim frasheri.
Vizitor 22-09-2021, 16:41:08 Posting in Syneti në aspektin mjekësor.
Vizitor 22-09-2021, 16:41:08 Viewing the topic Thoughts, ideas, wishes, dreams, whatever u like, in english..
Vizitor 22-09-2021, 16:41:06 Unknown Action
Vizitor 22-09-2021, 16:41:01 Viewing the topic Hidhërimi i muslimanëve kundër ofendimit të Gazetës Daneze ndaj Profetit Islam!.
Vizitor 22-09-2021, 16:40:57 Posting in 19 femije +......
Vizitor 22-09-2021, 16:40:47 Posting in Mister Bean - Rowan Atkinson.
Vizitor 22-09-2021, 16:40:34 Viewing the topic Bardhyl Idrizi (info foto video).
Vizitor 22-09-2021, 16:40:32 Viewing the topic Vetem tre Fjale !.
Vizitor 22-09-2021, 16:40:31 Unknown Action
Vizitor 22-09-2021, 16:40:24 Viewing the topic Çfarë roli ka dashuria në jetën tonë?.
Vizitor 22-09-2021, 16:40:17 Viewing the topic Ngacmoje, puthe, harroje ose martoje anetarin siper?!.
Vizitor 22-09-2021, 16:40:13 Viewing krijuesi's profile.
Vizitor 22-09-2021, 16:40:08 Posting in Shqiperia turistike - fotografi te ndryshme.
Vizitor 22-09-2021, 16:39:54 Viewing Mr.Eri's profile.
Vizitor 22-09-2021, 16:39:50 Viewing the topic emra per djem .
Vizitor 22-09-2021, 16:39:48 Posting in Kush jane dhe si u formuan Talebanet?.
Vizitor 22-09-2021, 16:39:35 Posting in Pa Fe nuk ka atdhe, e pa Atdhe nuk ka fe.
Vizitor 22-09-2021, 16:39:30 Posting in PO ose JO?.
Vizitor 22-09-2021, 16:39:28 Posting in Kush jane dhe si u formuan Talebanet?.
Vizitor 22-09-2021, 16:39:08 Viewing the topic Ishujt e Evropes!.
Vizitor 22-09-2021, 16:39:05 Viewing the topic Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕.
Vizitor 22-09-2021, 16:38:45 Posting in Kodiku i Korçës 11 shekullor, ekzemplari i vetëm në botë që e njohim pak.
Vizitor 22-09-2021, 16:38:32 Posting in Kodiku i Korçës 11 shekullor, ekzemplari i vetëm në botë që e njohim pak.
Vizitor 22-09-2021, 16:38:25 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 22-09-2021, 16:38:10 Viewing the topic EU Envoy Pans Albania Coup D'etat Probe .
Vizitor 22-09-2021, 16:38:04 Posting in Klea Borici (info foto video).
Vizitor 22-09-2021, 16:37:55 Viewing the topic A do te dashuronit shoqen ose shokun tuaj te ngushte?.
Vizitor 22-09-2021, 16:37:54 Posting in Klea Borici (info foto video).
Vizitor 22-09-2021, 16:37:50 Viewing the topic Koronavirus ne Shqiperi.
Vizitor 22-09-2021, 16:37:43 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 22-09-2021, 16:37:42 Posting in Marsi Pojani (info foto video).
Vizitor 22-09-2021, 16:37:39 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 22-09-2021, 16:37:37 Logging into the forum.
Vizitor 22-09-2021, 16:37:32 Posting in 9 datat që bënë historinë e luftes se fundit ne Afganistan.
Vizitor 22-09-2021, 16:37:29 Posting in Ester Alushi (info foto video).
Vizitor 22-09-2021, 16:37:26 Viewing the topic Mësime për kënaqësi seksuale .
Vizitor 22-09-2021, 16:37:12 Viewing the board Tema Aktuale.
Vizitor 22-09-2021, 16:36:55 Posting in Ilva Latifi (info foto video).
Vizitor 22-09-2021, 16:36:52 Posting in 9 datat që bënë historinë e luftes se fundit ne Afganistan.
Vizitor 22-09-2021, 16:36:44 Posting in Ida Velaj (info foto video).
Vizitor 22-09-2021, 16:36:41 Viewing the topic Sheeeet...ketu urdherojne femrat.Burra binduni se......
Vizitor 22-09-2021, 16:36:36 Posting in Doja te thoja...
Vizitor 22-09-2021, 16:36:27 Posting in Doja te thoja...
Vizitor 22-09-2021, 16:36:20 Viewing the topic Kush do të jetë postuesi mbas teje....
Vizitor 22-09-2021, 16:36:08 Posting in Foto te bera nga forumistet. :).
Vizitor 22-09-2021, 16:35:57 Posting in Anjeda Aga (info foto video).
Vizitor 22-09-2021, 16:35:54 Posting in Coronavirus semundja qe i ka futur friken njerezimit.
Vizitor 22-09-2021, 16:35:46 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 22-09-2021, 16:35:44 Posting in Bruna Rexhaj (info foto video).
Vizitor 22-09-2021, 16:35:34 Posting in Krusita (info foto video).
Vizitor 22-09-2021, 16:35:32 Posting in Mode per meshkuj - Men with Style.
Vizitor 22-09-2021, 16:35:30 Unknown Action
Vizitor 22-09-2021, 16:35:30 Viewing the topic Kim Yo-jong liderja e re e Korese se Veriut.
Vizitor 22-09-2021, 16:35:24 Posting in Majla Ballkoci (info foto video).
Vizitor 22-09-2021, 16:35:21 Posting in Mode per meshkuj - Men with Style.
Vizitor 22-09-2021, 16:35:12 Posting in Serena Zmijani (info foto video).
Show