Kush eshte online

×

Kush eshte online

User Time Action
Vizitor 23-10-2021, 10:58:27 Viewing the topic A hyjne burrat per te gjuajtur femra ne forum?.
Vizitor 23-10-2021, 10:58:24 Posting in Kërkoj Këngën? [Për këngë shqiptare].
Vizitor 23-10-2021, 10:58:22 Viewing the topic CILI MENDONI SE ESHTE REPERI ME I MIRE SHQIPTAR?.
Vizitor 23-10-2021, 10:58:15 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 23-10-2021, 10:58:06 Viewing the topic Si quhet antari sipër jush !!!.
Vizitor 23-10-2021, 10:58:03 Viewing the topic Ira Seferi (info foto video).
Vizitor 23-10-2021, 10:57:39 Viewing the board Vipat Shqiptare.
Vizitor 23-10-2021, 10:57:15 Viewing the topic Qumesht dallendyshe.
Vizitor 23-10-2021, 10:56:50 Viewing the forum stats.
Vizitor 23-10-2021, 10:56:47 Viewing the topic ~~Ke nuk ze gjumi le të flasi këtu~~.
Vizitor 23-10-2021, 10:56:41 Viewing the topic Ftoj per kafe ose caj....
Vizitor 23-10-2021, 10:56:36 Viewing the board Bota Sot.
Vizitor 23-10-2021, 10:56:27 Unknown Action
Vizitor 23-10-2021, 10:56:27 Posting in Kënga që po dëgjoj.
Vizitor 23-10-2021, 10:56:26 Unknown Action
Vizitor 23-10-2021, 10:56:23 Unknown Action
Vizitor 23-10-2021, 10:56:23 Posting in Zbulohet libri i fundit i NOstradamusit..
Vizitor 23-10-2021, 10:56:22 Unknown Action
Vizitor 23-10-2021, 10:56:19 Viewing the topic Sa respektohen sot prinderit?.
Vizitor 23-10-2021, 10:56:15 Viewing feelings*'s profile.
Vizitor 23-10-2021, 10:56:14 Unknown Action
Vizitor 23-10-2021, 10:56:09 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 23-10-2021, 10:56:05 Unknown Action
Vizitor 23-10-2021, 10:55:58 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 23-10-2021, 10:55:51 Posting in Aleksandri i Madh, gjuha burashaski dhe Ilirët e Pakistanit.
Vizitor 23-10-2021, 10:55:49 Unknown Action
Vizitor 23-10-2021, 10:55:46 Posting in Bark seksi per 8 minuta.
Vizitor 23-10-2021, 10:55:42 Posting in Aleksandri i Madh, gjuha burashaski dhe Ilirët e Pakistanit.
Vizitor 23-10-2021, 10:55:30 Unknown Action
Vizitor 23-10-2021, 10:55:28 Posting in Uill (Will) Smith .
Vizitor 23-10-2021, 10:55:26 Unknown Action
Vizitor 23-10-2021, 10:55:25 Viewing the topic Xhavit Dedej (Info foto video).
Vizitor 23-10-2021, 10:55:24 Unknown Action
Vizitor 23-10-2021, 10:55:14 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 23-10-2021, 10:55:11 Posting in Cfare keni veshur ne keto momente?.
Vizitor 23-10-2021, 10:55:04 Posting in Sa kohë keni pa shkuar në vendlindje?.
Vizitor 23-10-2021, 10:55:00 Unknown Action
Vizitor 23-10-2021, 10:54:56 Viewing the topic Cilat jane emocionet pozitive dhe negative .
Vizitor 23-10-2021, 10:54:39 Unknown Action
Vizitor 23-10-2021, 10:54:34 Viewing the topic Aleksandri i Madh.
Vizitor 23-10-2021, 10:54:29 Viewing the topic Si eshte moti 🌤️ sot atje ku gjindeni?.
Vizitor 23-10-2021, 10:54:19 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 23-10-2021, 10:54:16 Viewing medusa's profile.
Vizitor 23-10-2021, 10:53:35 Unknown Action
Vizitor 23-10-2021, 10:53:22 Unknown Action
Vizitor 23-10-2021, 10:53:21 Unknown Action
Vizitor 23-10-2021, 10:53:19 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 23-10-2021, 10:53:18 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 23-10-2021, 10:53:17 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 23-10-2021, 10:53:16 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 23-10-2021, 10:53:15 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 23-10-2021, 10:53:15 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 23-10-2021, 10:53:03 Unknown Action
Vizitor 23-10-2021, 10:52:59 Unknown Action
Vizitor 23-10-2021, 10:52:54 Unknown Action
Vizitor 23-10-2021, 10:52:53 Unknown Action
Vizitor 23-10-2021, 10:52:52 Unknown Action
Vizitor 23-10-2021, 10:52:43 Viewing the topic Goethe.al.
Vizitor 23-10-2021, 10:52:40 Viewing the topic Flisni cfare te doni !.
Vizitor 23-10-2021, 10:52:17 Viewing the topic Kërkojë Kengen [ Për Këngë te huaja ].
Vizitor 23-10-2021, 10:52:17 Viewing the topic Kush do të jetë postuesi mbas teje....
Vizitor 23-10-2021, 10:52:16 Unknown Action
Vizitor 23-10-2021, 10:52:15 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 23-10-2021, 10:52:13 Posting in Forumi i shqiptareve te Amerikes..
Vizitor 23-10-2021, 10:52:12 Posting in Pyetje dhe përgjigje rreth fesë Islame.
Vizitor 23-10-2021, 10:52:09 Unknown Action
Vizitor 23-10-2021, 10:52:06 Unknown Action
Vizitor 23-10-2021, 10:51:47 Posting in Edhe te huajt na kopjojne !.
Vizitor 23-10-2021, 10:51:29 Viewing the topic WebDesign.
Vizitor 23-10-2021, 10:51:25 Viewing the topic The Electronic Police State .
Vizitor 23-10-2021, 10:51:12 Viewing the topic Mbyllet perfundimisht webmaster.al.
Vizitor 23-10-2021, 10:50:57 Posting in Ju kane thene ndonje here te dua ?.
Vizitor 23-10-2021, 10:50:46 Posting in Shqiperia (RSH).
Vizitor 23-10-2021, 10:50:42 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 23-10-2021, 10:50:41 Posting in Cfare keni veshur ne keto momente?.
Vizitor 23-10-2021, 10:50:41 Posting in Cfare keni veshur ne keto momente?.
Vizitor 23-10-2021, 10:50:33 Unknown Action
Vizitor 23-10-2021, 10:50:33 Unknown Action
Vizitor 23-10-2021, 10:50:25 Viewing the topic Familja ne TV Klan.
Vizitor 23-10-2021, 10:50:24 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 23-10-2021, 10:50:19 Unknown Action
Vizitor 23-10-2021, 10:50:15 Viewing the topic Tragjedi ne liqenin e Farkes, mbyten 16 persona.
Vizitor 23-10-2021, 10:50:14 Viewing the topic Kissssssss someone here!.
Vizitor 23-10-2021, 10:50:13 Viewing the topic Open Source Helps New IT Grads Get Foot in the Door .
Vizitor 23-10-2021, 10:50:10 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 23-10-2021, 10:50:09 Viewing the topic UK Facebook User's Name Appropriation Draws Huge Libel Suit .
Vizitor 23-10-2021, 10:50:08 Unknown Action
Vizitor 23-10-2021, 10:49:59 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 23-10-2021, 10:49:56 Unknown Action
Vizitor 23-10-2021, 10:49:46 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 23-10-2021, 10:49:45 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 23-10-2021, 10:49:43 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 23-10-2021, 10:49:39 Viewing skarra's profile.
Vizitor 23-10-2021, 10:49:34 Unknown Action
Vizitor 23-10-2021, 10:49:28 Viewing the forum stats.
Vizitor 23-10-2021, 10:49:25 Posting in Do dilnit per kafe..me anetarin siper...:) .
Vizitor 23-10-2021, 10:49:19 Viewing the topic Tourism to Spur Regional Development in South Eastern Europe .
Vizitor 23-10-2021, 10:49:18 Viewing the topic Arti në dialogun ndërfetar- Përfytyrimi për Zotin dhe „Imazhi i zotit“ në pikturë .
Vizitor 23-10-2021, 10:49:18 Posting in Filma me Titra Shqip.
Vizitor 23-10-2021, 10:49:12 Posting in Arta Kamberi-Perfaqeson Kosoven ne Miss Europa/08 ne Ceki.
Show