Kush eshte online


Kush eshte online

User Time Action
Vizitor 28-05-2023, 19:23:13 Viewing Who's Online.
Vizitor 28-05-2023, 19:23:11 Posting in Pse po zgjerohet e “keqja sociale” dhe “njerëzit e këqinj”? .
Vizitor 28-05-2023, 19:23:05 Viewing the topic Ftoj per kafe ose caj....
Vizitor 28-05-2023, 19:23:02 Viewing cvetko's profile.
Vizitor 28-05-2023, 19:22:54 Viewing the topic Pranvera e Pragës dhe trashëgimia e saj: Perspektiva sllovake.
Vizitor 28-05-2023, 19:22:54 Viewing the topic Molla dhe shendeti.
Vizitor 28-05-2023, 19:22:54 Viewing the topic Fshati apo Qyteti?.
Vizitor 28-05-2023, 19:22:53 Viewing the topic Nje fjale.
Vizitor 28-05-2023, 19:22:49 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 28-05-2023, 19:22:45 Viewing the topic Sa kg gjak ka njeriu?.
Vizitor 28-05-2023, 19:22:43 Posting in Rama shkoi ne Tropoje. po Berisha?.
Vizitor 28-05-2023, 19:22:41 Posting in Wayne Rooney tradhton bashkëshorten.
Vizitor 28-05-2023, 19:22:30 Viewing the topic Arben Nika: Unë, shqiptari që do fitojë “Greek Idol” .
Vizitor 28-05-2023, 19:22:27 Viewing the topic C'duhet te dijme rreth Marokut?.
Vizitor 28-05-2023, 19:22:25 Viewing morina's profile.
Vizitor 28-05-2023, 19:22:09 Unknown Action
Vizitor 28-05-2023, 19:22:06 Posting in Cilat mendoni se jane problemet me madhore te shqiptareve!.
Vizitor 28-05-2023, 19:22:04 Viewing the topic Tropoja.
Vizitor 28-05-2023, 19:21:53 Viewing Rabije H. Bajraktari's profile.
Vizitor 28-05-2023, 19:21:47 Posting in Cilat mendoni se jane problemet me madhore te shqiptareve!.
Vizitor 28-05-2023, 19:21:43 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 28-05-2023, 19:21:40 Posting in Ikën nga qyteti pasi ”shfrytëzoi” të gjitha femrat.
Vizitor 28-05-2023, 19:21:36 Posting in Cilat mendoni se jane problemet me madhore te shqiptareve!.
Vizitor 28-05-2023, 19:21:36 Unknown Action
Vizitor 28-05-2023, 19:21:33 Posting a new topic in Pikturë.
Vizitor 28-05-2023, 19:21:29 Posting in Ke kishe dashur ta perqafoni ne këto momente nga forumi .....
Vizitor 28-05-2023, 19:21:20 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 28-05-2023, 19:21:18 Unknown Action
Vizitor 28-05-2023, 19:21:15 Posting in Vallezimi mbi pentagram!!.
Vizitor 28-05-2023, 19:21:13 Unknown Action
Vizitor 28-05-2023, 19:21:05 Posting in Vallezimi mbi pentagram!!.
Vizitor 28-05-2023, 19:21:05 Posting in Vallezimi mbi pentagram!!.
Vizitor 28-05-2023, 19:20:51 Posting in Vallezimi mbi pentagram!!.
Vizitor 28-05-2023, 19:20:49 Unknown Action
Vizitor 28-05-2023, 19:20:41 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 28-05-2023, 19:20:41 Viewing the topic Çfarë është dielli?.
Vizitor 28-05-2023, 19:20:41 Posting in Vallezimi mbi pentagram!!.
Vizitor 28-05-2023, 19:20:37 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 28-05-2023, 19:20:37 Viewing the topic Ciles grupmoshe i perkisni ?.
Vizitor 28-05-2023, 19:20:31 Unknown Action
Vizitor 28-05-2023, 19:20:29 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 28-05-2023, 19:20:27 Posting in Vallezimi mbi pentagram!!.
Vizitor 28-05-2023, 19:20:26 Unknown Action
Vizitor 28-05-2023, 19:20:20 Viewing the topic 17 truket për të zgjedhur ushqimin ideal.
Vizitor 28-05-2023, 19:20:12 Viewing the topic Si perdoret Kamagra?.
Vizitor 28-05-2023, 19:20:08 Unknown Action
Vizitor 28-05-2023, 19:20:01 Viewing kasketa's profile.
Vizitor 28-05-2023, 19:19:55 Viewing the forum stats.
Vizitor 28-05-2023, 19:19:49 Unknown Action
Vizitor 28-05-2023, 19:19:26 Viewing the topic A mund te falet tradhetia?.
Vizitor 28-05-2023, 19:19:19 Viewing the topic Pse eshte i rendesishem riciklimi?.
Vizitor 28-05-2023, 19:19:11 Posting in I burgosuri nr.1 në Shqipëri.
Vizitor 28-05-2023, 19:18:54 Unknown Action
Vizitor 28-05-2023, 19:18:53 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 28-05-2023, 19:18:38 Viewing the topic Jo me Facebook dhe Twittter per aktoret.
Vizitor 28-05-2023, 19:18:34 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 28-05-2023, 19:18:25 Logging into the forum.
Vizitor 28-05-2023, 19:18:23 Viewing the topic Pse burrat duan gra të shkurtra dhe gratë, burra të gjatë?.
Vizitor 28-05-2023, 19:18:16 Viewing the topic Mëma e latinishtes dhe greqishtes së lashtë është gjuha Shqipe.
Vizitor 28-05-2023, 19:18:13 Unknown Action
Vizitor 28-05-2023, 19:18:11 Unknown Action
Vizitor 28-05-2023, 19:18:02 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 28-05-2023, 19:17:56 Logging into the forum.
Vizitor 28-05-2023, 19:17:47 Logging into the forum.
Vizitor 28-05-2023, 19:17:47 Unknown Action
Vizitor 28-05-2023, 19:17:46 Viewing the topic Kodikët e Beratit.
Vizitor 28-05-2023, 19:17:46 Viewing the forum stats.
Vizitor 28-05-2023, 19:17:46 Viewing the topic Cfare eshte apostrofi?.
Vizitor 28-05-2023, 19:17:37 Unknown Action
Vizitor 28-05-2023, 19:17:26 Unknown Action
Vizitor 28-05-2023, 19:17:24 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 28-05-2023, 19:17:22 Viewing the topic Si thuhet kur vdes dikush?.
Vizitor 28-05-2023, 19:17:21 Posting in Një tjetër komunitet fetar në Shqipëri.
Vizitor 28-05-2023, 19:17:17 Viewing the topic Një metaforë .
Vizitor 28-05-2023, 19:17:12 Posting in Gruevski: Shqiptarët do të mësojnë maqedonisht që në klasë të parë.
Vizitor 28-05-2023, 19:17:11 Unknown Action
Vizitor 28-05-2023, 19:17:02 Viewing the topic Aldona Elezi: “Isha më e gjata e shkollës” .
Vizitor 28-05-2023, 19:17:02 Viewing the topic Si gjendet perimetri i trekendeshit?.
Vizitor 28-05-2023, 19:16:57 Posting in SEKRETET E SE ARDHMES SE MAQEDONISE.
Vizitor 28-05-2023, 19:16:51 Unknown Action
Vizitor 28-05-2023, 19:16:44 Viewing the topic Kush jane zvarraniket?.
Vizitor 28-05-2023, 19:16:43 Unknown Action
Vizitor 28-05-2023, 19:16:42 Viewing the topic KËNGË HISTORIKE TË RILINDJES KOMBËTARE.
Vizitor 28-05-2023, 19:16:40 Unknown Action
Vizitor 28-05-2023, 19:16:36 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 28-05-2023, 19:16:29 Unknown Action
Vizitor 28-05-2023, 19:16:26 Unknown Action
Vizitor 28-05-2023, 19:16:24 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 28-05-2023, 19:16:19 Posting in RSS Graffiti - Postoni automatikisht ne Facebook.
Vizitor 28-05-2023, 19:16:10 Posting in RSS Graffiti - Postoni automatikisht ne Facebook.
Vizitor 28-05-2023, 19:16:05 Unknown Action
Vizitor 28-05-2023, 19:16:01 Unknown Action
Vizitor 28-05-2023, 19:15:58 Unknown Action
Vizitor 28-05-2023, 19:15:55 Posting in Loti me shoqeron.
Vizitor 28-05-2023, 19:15:43 Unknown Action
Vizitor 28-05-2023, 19:15:43 Viewing the topic Leticia Djala (info foto video).
Vizitor 28-05-2023, 19:15:43 Viewing Me3lii's profile.
Vizitor 28-05-2023, 19:15:33 Unknown Action
Vizitor 28-05-2023, 19:15:28 Unknown Action
Vizitor 28-05-2023, 19:15:27 Unknown Action
Show