Kush eshte online

×

Kush eshte online

User Time Action
Vizitor 04-07-2022, 04:47:07 Viewing Who's Online.
Vizitor 04-07-2022, 04:47:04 Posting in Kërkoj Këngën? [Për këngë shqiptare].
Vizitor 04-07-2022, 04:46:59 Viewing the forum stats.
Vizitor 04-07-2022, 04:46:55 Unknown Action
Vizitor 04-07-2022, 04:46:54 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 04-07-2022, 04:46:49 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 04-07-2022, 04:46:47 Posting in Kërkoj Këngën? [Për këngë shqiptare].
Vizitor 04-07-2022, 04:46:41 Posting in Zanfina Ismajli.
Vizitor 04-07-2022, 04:46:34 Posting in Milan - ManU.
Vizitor 04-07-2022, 04:46:33 Viewing the topic Dergoj.com - SMS Falas - Free SMS.
Vizitor 04-07-2022, 04:46:24 Posting in Zanfina Ismajli.
Vizitor 04-07-2022, 04:46:21 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 04-07-2022, 04:46:17 Posting in Kërkoj Këngën? [Për këngë shqiptare].
Vizitor 04-07-2022, 04:46:15 Posting in Zanfina Ismajli.
Vizitor 04-07-2022, 04:46:06 Posting in Zanfina Ismajli.
Vizitor 04-07-2022, 04:46:02 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 04-07-2022, 04:46:01 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 04-07-2022, 04:46:00 Posting in Kërkoj Këngën? [Për këngë shqiptare].
Vizitor 04-07-2022, 04:45:58 Posting in Nje rrezik i kanoset Tokes!.
Vizitor 04-07-2022, 04:45:53 Unknown Action
Vizitor 04-07-2022, 04:45:47 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 04-07-2022, 04:45:45 Viewing the topic Trump vs Biden - Kush do te behet president i SHBA per kater vitet e ardhshme?.
Vizitor 04-07-2022, 04:45:42 Posting in Cila nga keto kengetare eshte me e degjeneruar !.
Vizitor 04-07-2022, 04:45:38 Viewing the topic Foto Qesharake.
Vizitor 04-07-2022, 04:45:32 Posting in Cila nga keto kengetare eshte me e degjeneruar !.
Vizitor 04-07-2022, 04:45:17 Posting in Adelina Ismajli.
Vizitor 04-07-2022, 04:45:11 Posting in Kaktuset.
Vizitor 04-07-2022, 04:44:50 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 04-07-2022, 04:44:34 Viewing the forum stats.
Vizitor 04-07-2022, 04:44:30 Viewing the topic Ke kishe dashur ta perqafoni ne këto momente nga forumi .....
Vizitor 04-07-2022, 04:44:18 Viewing the topic Poezi dashurie.
Vizitor 04-07-2022, 04:44:17 Posting in Me ndihmoni.
Vizitor 04-07-2022, 04:44:08 Posting in Kur mund te kryeni marredhenie seksuale pas lindjes se femijes?.
Vizitor 04-07-2022, 04:43:59 Posting in Të rinjtë dhe tregu i punës.
Vizitor 04-07-2022, 04:43:55 Posting in Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕.
Vizitor 04-07-2022, 04:43:53 Posting in Dimri i Fundit.
Vizitor 04-07-2022, 04:43:50 Viewing the topic Kërkoj Këngën? [Për këngë shqiptare].
Vizitor 04-07-2022, 04:43:45 Posting in Natyra!.
Vizitor 04-07-2022, 04:43:30 Viewing mREt1's profile.
Vizitor 04-07-2022, 04:43:17 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 04-07-2022, 04:43:10 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 04-07-2022, 04:42:56 Posting in Senati amerikan po pregatitet te ndaloje TikTok-un ne SHBA.
Vizitor 04-07-2022, 04:42:51 Viewing the forum stats.
Vizitor 04-07-2022, 04:42:45 Posting in Senati amerikan po pregatitet te ndaloje TikTok-un ne SHBA.
Vizitor 04-07-2022, 04:42:34 Posting in Senati amerikan po pregatitet te ndaloje TikTok-un ne SHBA.
Vizitor 04-07-2022, 04:42:27 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 04-07-2022, 04:42:24 Posting in Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕.
Vizitor 04-07-2022, 04:42:18 Posting in Dimri i Fundit.
Vizitor 04-07-2022, 04:42:11 Posting in Te dashurosh dike qe eshte e martuar.
Vizitor 04-07-2022, 04:41:50 Posting in Cfarë bëni kur jeni të mërzitur?.
Vizitor 04-07-2022, 04:41:45 Unknown Action
Vizitor 04-07-2022, 04:41:40 Posting in Jeta a mbaron mbas vdekjes? Apo ka akoma?.
Vizitor 04-07-2022, 04:41:33 Posting in Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕.
Vizitor 04-07-2022, 04:41:02 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 04-07-2022, 04:40:45 Viewing the forum stats.
Vizitor 04-07-2022, 04:40:29 Viewing the topic Flisni cfare te doni !.
Vizitor 04-07-2022, 04:40:24 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 04-07-2022, 04:40:24 Posting in Chuck Norris.
Vizitor 04-07-2022, 04:39:42 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 04-07-2022, 04:39:35 Posting in Ftoj per kafe ose caj....
Vizitor 04-07-2022, 04:39:13 Viewing arsimi23's profile.
Vizitor 04-07-2022, 04:38:45 Viewing the topic Si u bënë muslimanë shumica e shqiptarëve [?].
Vizitor 04-07-2022, 04:38:35 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 04-07-2022, 04:38:29 Viewing Belasweet's profile.
Vizitor 04-07-2022, 04:38:24 Posting in Zanfina Ismajli.
Vizitor 04-07-2022, 04:38:02 Posting in Blogu.im - This Account Has Been Suspended.
Vizitor 04-07-2022, 04:37:57 Posting in Ankesa!.
Vizitor 04-07-2022, 04:37:35 Viewing the topic Mbreterit ilire ne Maqedonine e sotme.
Vizitor 04-07-2022, 04:37:35 Unknown Action
Vizitor 04-07-2022, 04:37:34 Viewing the topic Historia e panjohur e Vasil Laçit, të riut që qëlloi mbi Viktor Emanuel III.
Vizitor 04-07-2022, 04:37:34 Viewing the topic Fusha magnetike e Tokës është dobësuar.
Vizitor 04-07-2022, 04:37:10 Posting in Ankesa!.
Vizitor 04-07-2022, 04:37:04 Unknown Action
Vizitor 04-07-2022, 04:36:43 Posting in Play and learn! - English -.
Vizitor 04-07-2022, 04:36:36 Unknown Action
Vizitor 04-07-2022, 04:36:33 Viewing the forum stats.
Vizitor 04-07-2022, 04:36:11 Posting in Deshira e momentit.
Vizitor 04-07-2022, 04:36:04 Viewing the topic Plas tek e djathta, akuza si spiunë të Sigurimit .
Vizitor 04-07-2022, 04:35:52 Posting in Nje fjale qe ka dy u....
Vizitor 04-07-2022, 04:35:43 Posting in Kerkoj nje hosting.
Vizitor 04-07-2022, 04:35:38 Posting in Në cilin qytet dhe shtet të botës jetoni?.
Vizitor 04-07-2022, 04:35:35 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 04-07-2022, 04:35:32 Posting in Deshira e momentit.
Vizitor 04-07-2022, 04:35:23 Posting in Në cilin qytet dhe shtet të botës jetoni?.
Vizitor 04-07-2022, 04:34:59 Posting in GRUAJA E PARE NE PIRAMIDEN E SHTETIT SHQIPTAR!.
Vizitor 04-07-2022, 04:34:59 Posting in Kush është në foto?.
Vizitor 04-07-2022, 04:34:45 Viewing the topic Takim nderfetar ne Peje.
Vizitor 04-07-2022, 04:33:51 Viewing the topic Ftoj per kafe ose caj....
Vizitor 04-07-2022, 04:33:01 Posting in Edona Llalloshi (info foto video).
Vizitor 04-07-2022, 04:32:53 Posting in Kete apo ate...?/ This or that...?.
Vizitor 04-07-2022, 04:32:45 Viewing the forum stats.
Vizitor 04-07-2022, 04:32:44 Posting in Kete apo ate...?/ This or that...?.
Vizitor 04-07-2022, 04:32:42 Viewing the topic FabThemes - pamje per Wordpress.
Vizitor 04-07-2022, 04:32:26 Posting in Mjalti ne menyre te efektshme zbute kollitjen e nates.
Vizitor 04-07-2022, 04:32:26 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 04-07-2022, 04:32:17 Unknown Action
Vizitor 04-07-2022, 04:32:11 Unknown Action
Vizitor 04-07-2022, 04:32:07 Posting in Ke kishe dashur ta perqafoni ne këto momente nga forumi .....
Vizitor 04-07-2022, 04:31:58 Viewing the topic Ke kishe dashur ta perqafoni ne këto momente nga forumi .....
Vizitor 04-07-2022, 04:31:54 Viewing the topic Ku ndodheni tani, me ke dhe cfare po beni?.
Show