Kush eshte online

×

Kush eshte online

User Time Action
Vizitor 23-01-2022, 06:22:20 Unknown Action
Vizitor 23-01-2022, 06:22:19 Unknown Action
Vizitor 23-01-2022, 06:21:53 Unknown Action
Vizitor 23-01-2022, 06:21:43 Unknown Action
Vizitor 23-01-2022, 06:21:38 Posting in Problem me instalimin e WinXp SP2.
Vizitor 23-01-2022, 06:21:32 Posting in Rihanna.
Vizitor 23-01-2022, 06:21:22 Posting in Nje pyetje per Pin Code ne Adsense?.
Vizitor 23-01-2022, 06:21:14 Viewing HAIKALBANIANCLUB's profile.
Vizitor 23-01-2022, 06:21:06 Posting in Konferenca e Londres.
Vizitor 23-01-2022, 06:21:04 Unknown Action
Vizitor 23-01-2022, 06:21:01 Unknown Action
Vizitor 23-01-2022, 06:20:58 Viewing HAIKALBANIANCLUB's profile.
Vizitor 23-01-2022, 06:20:56 Unknown Action
Vizitor 23-01-2022, 06:20:53 Unknown Action
Vizitor 23-01-2022, 06:20:52 Unknown Action
Vizitor 23-01-2022, 06:20:51 Unknown Action
Vizitor 23-01-2022, 06:20:49 Unknown Action
Vizitor 23-01-2022, 06:20:48 Unknown Action
Vizitor 23-01-2022, 06:20:45 Posting in Kush eshte Zoti?.
Vizitor 23-01-2022, 06:20:42 Unknown Action
Vizitor 23-01-2022, 06:20:42 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 23-01-2022, 06:20:34 Unknown Action
Vizitor 23-01-2022, 06:20:31 Unknown Action
Vizitor 23-01-2022, 06:20:26 Unknown Action
Vizitor 23-01-2022, 06:20:25 Viewing deli.mavraj's profile.
Vizitor 23-01-2022, 06:20:22 Unknown Action
Vizitor 23-01-2022, 06:20:17 Viewing the topic Jep-merr-ngjit-prit!.
Vizitor 23-01-2022, 06:20:10 Unknown Action
Vizitor 23-01-2022, 06:20:08 Viewing kesidi's profile.
Vizitor 23-01-2022, 06:19:54 Posting in Pse kryqi eshte i shenjte tek katoliket?.
Vizitor 23-01-2022, 06:19:49 Registering for an account on the forum.
Vizitor 23-01-2022, 06:19:47 Posting in Per prinderit qe te shohin me shume vajzat!.
Vizitor 23-01-2022, 06:19:46 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 23-01-2022, 06:19:45 Viewing agri's profile.
Vizitor 23-01-2022, 06:19:44 Unknown Action
Vizitor 23-01-2022, 06:19:42 Viewing the topic Vetem tre Fjale !.
Vizitor 23-01-2022, 06:19:41 Viewing tage's profile.
Vizitor 23-01-2022, 06:19:41 Viewing drizan's profile.
Vizitor 23-01-2022, 06:19:38 Viewing Enea007's profile.
Vizitor 23-01-2022, 06:19:25 Unknown Action
Vizitor 23-01-2022, 06:19:16 Viewing Elbasanllije's profile.
Vizitor 23-01-2022, 06:19:16 Unknown Action
Vizitor 23-01-2022, 06:19:09 Unknown Action
Vizitor 23-01-2022, 06:19:07 Viewing juliani1991's profile.
Vizitor 23-01-2022, 06:19:04 Unknown Action
Vizitor 23-01-2022, 06:19:04 Viewing the topic Bikini 👙 Vere 2020.
Vizitor 23-01-2022, 06:19:04 Unknown Action
Vizitor 23-01-2022, 06:18:58 Unknown Action
Vizitor 23-01-2022, 06:18:57 Unknown Action
Vizitor 23-01-2022, 06:18:57 Unknown Action
Vizitor 23-01-2022, 06:18:55 Unknown Action
Vizitor 23-01-2022, 06:18:54 Unknown Action
Vizitor 23-01-2022, 06:18:52 Unknown Action
Vizitor 23-01-2022, 06:18:51 Unknown Action
Vizitor 23-01-2022, 06:18:49 Unknown Action
Vizitor 23-01-2022, 06:18:44 Unknown Action
Vizitor 23-01-2022, 06:18:42 Unknown Action
Vizitor 23-01-2022, 06:18:36 Viewing the topic Si të kombinojmë ngjyrat?.
Vizitor 23-01-2022, 06:18:29 Viewing the topic Zbardhet dokumenti i pendesës së Kadri Hazbiut.
Vizitor 23-01-2022, 06:18:16 Posting in Shqipëria, me shumicë myslimane!.
Vizitor 23-01-2022, 06:18:11 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 23-01-2022, 06:18:06 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 23-01-2022, 06:18:05 Posting in Nje fjale qe ka dy u....
Vizitor 23-01-2022, 06:18:04 Viewing the topic Princi Leka II, kerkoj nje vajze shqiptare.
Vizitor 23-01-2022, 06:18:03 Viewing the topic Thoughts, ideas, wishes, dreams, whatever u like, in english..
Vizitor 23-01-2022, 06:18:03 Viewing the topic Prifti iu bashkohet muslimanëvë në agjërim.
Vizitor 23-01-2022, 06:18:00 Unknown Action
Vizitor 23-01-2022, 06:17:54 Viewing the topic Pyetje dhe përgjigje me dijetarët e arabisë saudite dhe shejh Albanin.
Vizitor 23-01-2022, 06:17:45 Posting in Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕.
Vizitor 23-01-2022, 06:17:38 Viewing the topic Kosovë Lindore apo Luginë e Preshevës.
Vizitor 23-01-2022, 06:17:31 Viewing the topic Fiter-Bajrami, Kremtim i Fitoreve.
Vizitor 23-01-2022, 06:17:19 Posting in Kënga që po dëgjoj.
Vizitor 23-01-2022, 06:17:18 Posting in Brexit Countdown.
Vizitor 23-01-2022, 06:17:15 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 23-01-2022, 06:17:12 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 23-01-2022, 06:17:11 Posting in Zoti....
Vizitor 23-01-2022, 06:17:02 Posting in Zoti nuk ka folur asnjehere me njerezit.
Vizitor 23-01-2022, 06:16:57 Viewing the forum stats.
Vizitor 23-01-2022, 06:16:53 Posting in Kënga që po dëgjoj.
Vizitor 23-01-2022, 06:16:49 Posting in Coronavirus.al - Portali zyrtar per informacione ne lidhje me Covid-19.
Vizitor 23-01-2022, 06:16:48 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 23-01-2022, 06:16:45 Viewing a list of recent topics.
Vizitor 23-01-2022, 06:16:43 Unknown Action
Vizitor 23-01-2022, 06:16:32 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 23-01-2022, 06:16:27 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 23-01-2022, 06:16:17 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 23-01-2022, 06:16:08 Viewing the topic Deshira e momentit.
Vizitor 23-01-2022, 06:16:07 Posting in Si eshte moti 🌤️ sot atje ku gjindeni?.
Vizitor 23-01-2022, 06:16:06 Posting in Tekste kengesh dhe kenge mp3 per femije .
Vizitor 23-01-2022, 06:15:56 Posting in Cfare eshte paraja per ju?.
Vizitor 23-01-2022, 06:15:49 Posting in IQ-TEST - Testi Inteligjences.
Vizitor 23-01-2022, 06:15:44 Posting in Kush do te fitoj ne 2011 RealMadrid apo Barcelona.
Vizitor 23-01-2022, 06:15:39 Viewing betalb2008's profile.
Vizitor 23-01-2022, 06:15:38 Viewing the topic MJAFT VOTOVE PER TE TJERE O FATKEQ.
Vizitor 23-01-2022, 06:15:36 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 23-01-2022, 06:15:30 Viewing the topic Burime me foto dhe video..
Vizitor 23-01-2022, 06:15:06 Posting in www.adoli.net.
Vizitor 23-01-2022, 06:15:05 Posting in Poezi nga FANTAZI.
Vizitor 23-01-2022, 06:15:03 Viewing BLACK WOLF's profile.
Vizitor 23-01-2022, 06:15:00 Posting in Kërkoj Këngën? [Për këngë shqiptare].
Show