Kush eshte online

×

Kush eshte online

User Time Action
Vizitor 21-09-2021, 08:14:27 Posting in Pershendetje me kenge .
Vizitor 21-09-2021, 08:14:20 Posting in Ndryshueshmëria dhe llojet!.
Vizitor 21-09-2021, 08:14:14 Posting in Doja te thoja...
Vizitor 21-09-2021, 08:14:03 Posting in Doja te thoja...
Vizitor 21-09-2021, 08:14:02 Posting in Vetem tri fjale!.
Vizitor 21-09-2021, 08:13:53 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 21-09-2021, 08:13:52 Posting in Vetem tri fjale!.
Vizitor 21-09-2021, 08:13:49 Posting in Te tjere duam, te tjere na duan me te tjere perfundojme!!!.
Vizitor 21-09-2021, 08:13:42 Posting in Vetem tri fjale!.
Vizitor 21-09-2021, 08:13:35 Viewing the topic Pershkruaje anetarin e mësipërm me NJE fjale! .
Vizitor 21-09-2021, 08:13:31 Posting in Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕.
Vizitor 21-09-2021, 08:13:22 Posting in Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕.
Vizitor 21-09-2021, 08:13:20 Posting in Cila eshte mosha ideale per t'u martuar ? .
Vizitor 21-09-2021, 08:13:12 Posting in 9 datat që bënë historinë e luftes se fundit ne Afganistan.
Vizitor 21-09-2021, 08:13:02 Posting in Ju kane thene ndonje here te dua ?.
Vizitor 21-09-2021, 08:12:54 Posting in Kur tradhtojnë femrat .
Vizitor 21-09-2021, 08:12:51 Posting in Cfare kerkoni me shume nga jeta?.
Vizitor 21-09-2021, 08:12:41 Posting in Kush eshte mendimtari/filozofi juaj i preferuar?.
Vizitor 21-09-2021, 08:12:40 Posting in Pyetje---Pergjigje.
Vizitor 21-09-2021, 08:12:30 Posting in Pasuro fjalorin dhe argëtohu!.
Vizitor 21-09-2021, 08:12:28 Posting in Ishujt e Azise!.
Vizitor 21-09-2021, 08:12:20 Viewing the topic Ndjenja e momentit me nje foto..
Vizitor 21-09-2021, 08:12:15 Posting in Ishujt e Azise!.
Vizitor 21-09-2021, 08:12:14 Posting in Pasuro fjalorin dhe argëtohu!.
Vizitor 21-09-2021, 08:12:04 Posting in Ishujt e Azise!.
Vizitor 21-09-2021, 08:12:04 Posting in Starton në Elbasan "Maratona e 11-të" e këngës rinore !.
Vizitor 21-09-2021, 08:12:00 Viewing the board Televizion.
Vizitor 21-09-2021, 08:11:58 Posting in Pasuro fjalorin dhe argëtohu!.
Vizitor 21-09-2021, 08:11:51 Posting in Pasuro fjalorin dhe argëtohu!.
Vizitor 21-09-2021, 08:11:49 Posting in PO ose JO?.
Vizitor 21-09-2021, 08:11:40 Posting in Do dilnit per kafe..me anetarin siper...:) .
Vizitor 21-09-2021, 08:11:35 Posting in PO ose JO?.
Vizitor 21-09-2021, 08:11:30 Posting in Do dilnit per kafe..me anetarin siper...:) .
Vizitor 21-09-2021, 08:11:20 Posting in Keshillo personin perpara teje .... .
Vizitor 21-09-2021, 08:11:16 Posting in Pasuro fjalorin dhe argëtohu!.
Vizitor 21-09-2021, 08:11:07 Posting in Kendi lajmerimeve.
Vizitor 21-09-2021, 08:11:06 Posting in Keshillo personin perpara teje .... .
Vizitor 21-09-2021, 08:11:02 Posting in Pyetje-Përgjigje.
Vizitor 21-09-2021, 08:10:55 Posting in Si ndjeheni ne kete moment?.
Vizitor 21-09-2021, 08:10:45 Posting in Cfare po hani ose po pini tani?.
Vizitor 21-09-2021, 08:10:42 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 21-09-2021, 08:10:29 Posting in Si ndjeheni ne kete moment?.
Vizitor 21-09-2021, 08:09:56 Viewing the topic Tema e Elbasanllinjve..
Vizitor 21-09-2021, 08:09:51 Posting in Game of Thrones - Finalja.
Vizitor 21-09-2021, 08:09:31 Posting in A jeni person xheloz dhe kur më shumë?.
Vizitor 21-09-2021, 08:09:24 Viewing the topic Avatare per anetaret e ZERIYT..
Vizitor 21-09-2021, 08:09:21 Posting in Problem me Zerin..
Vizitor 21-09-2021, 08:09:10 Viewing the topic Starton Europa League.
Vizitor 21-09-2021, 08:09:06 Unknown Action
Vizitor 21-09-2021, 08:09:02 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 21-09-2021, 08:08:49 Viewing the topic Qumeshtore Zeri Yt.
Vizitor 21-09-2021, 08:08:40 Unknown Action
Vizitor 21-09-2021, 08:08:31 Unknown Action
Vizitor 21-09-2021, 08:07:50 Viewing the forum stats.
Vizitor 21-09-2021, 08:07:03 Viewing the topic Edi Rama & Lulzim Basha kandidatet e PS dhe PD, për Bashkinë e Tiranës.
Vizitor 21-09-2021, 08:06:51 Viewing the topic Disa fjale për anetarin/en paraprak/e.
Vizitor 21-09-2021, 08:06:49 Viewing the topic E zgjidhni dot?.
Vizitor 21-09-2021, 08:06:35 Viewing the topic Datat më të rëndësishme në histori.
Vizitor 21-09-2021, 08:06:02 Viewing the topic jam nje zerist i ri. pershendetje.
Vizitor 21-09-2021, 08:05:51 Viewing the topic Te dashurosh dike qe eshte e martuar.
Vizitor 21-09-2021, 08:05:49 Viewing the topic Kerkoj kenge rapsodike.
Vizitor 21-09-2021, 08:05:06 Viewing the topic Tema me 1 000 000 postime........
Vizitor 21-09-2021, 08:04:29 Unknown Action
Vizitor 21-09-2021, 08:04:22 Viewing the forum stats.
Vizitor 21-09-2021, 08:04:14 Viewing keeprocking's profile.
Vizitor 21-09-2021, 08:04:05 Unknown Action
Vizitor 21-09-2021, 08:04:00 Viewing the topic Troja, qytet Ilir ( Shqiptar ).
Vizitor 21-09-2021, 08:03:53 Unknown Action
Vizitor 21-09-2021, 08:03:32 Viewing kledis veizi's profile.
Vizitor 21-09-2021, 08:03:20 Viewing the topic Forumistat e humbur.
Vizitor 21-09-2021, 08:03:12 Viewing the topic PO ose JO?.
Vizitor 21-09-2021, 08:03:08 Viewing the topic Pershkruaje anetarin e mësipërm me NJE fjale! .
Vizitor 21-09-2021, 08:03:03 Unknown Action
Vizitor 21-09-2021, 08:03:03 Viewing the topic Ika unë njëherë!!!Mirupafshim!!!.
Vizitor 21-09-2021, 08:03:00 Posting in Sa e Respektoni Femren....!!!.
Vizitor 21-09-2021, 08:02:59 Viewing the topic Nje fjale.
Vizitor 21-09-2021, 08:02:48 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 21-09-2021, 08:02:34 Viewing the board Guida & Tutoriale.
Vizitor 21-09-2021, 08:02:26 Unknown Action
Vizitor 21-09-2021, 08:02:24 Unknown Action
Vizitor 21-09-2021, 08:02:21 Viewing the topic Pershkruaje anetarin e mësipërm me NJE fjale! .
Vizitor 21-09-2021, 08:02:08 Viewing pireva's profile.
Vizitor 21-09-2021, 08:01:58 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 21-09-2021, 08:01:51 Viewing Aleksandra Tristo's profile.
Vizitor 21-09-2021, 08:01:44 Viewing the topic Lajmet nga Kosova .
Vizitor 21-09-2021, 08:01:31 Viewing the topic Saranda Krasniqi (info foto video).
Vizitor 21-09-2021, 08:01:07 Viewing BLACK WOLF's profile.
Vizitor 21-09-2021, 08:01:03 Viewing the topic Vetem tre Fjale !.
Vizitor 21-09-2021, 08:00:51 Unknown Action
Vizitor 21-09-2021, 08:00:41 Viewing the topic Pershkruaje anetarin e mësipërm me NJE fjale! .
Vizitor 21-09-2021, 08:00:39 Posting in Cfare duhet te dini per malin Everest?.
Vizitor 21-09-2021, 08:00:35 Viewing the topic Me cilin person nga forumi do të deshironit te kalonit një fundjave?.
Vizitor 21-09-2021, 08:00:30 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 21-09-2021, 08:00:16 Viewing klanthica's profile.
Vizitor 21-09-2021, 07:59:59 Viewing Aleksandra Tristo's profile.
Vizitor 21-09-2021, 07:59:39 Unknown Action
Vizitor 21-09-2021, 07:59:31 Viewing the topic ExpressionEngine - CMS e re per Blog e Portal.
Vizitor 21-09-2021, 07:59:31 Viewing BFM's profile.
Vizitor 21-09-2021, 07:59:22 Viewing the topic Foto nga dasma e Edi Rames.
Vizitor 21-09-2021, 07:59:21 Unknown Action
Show