Kush eshte online

×

Kush eshte online

User Time Action
Vizitor 11-05-2021, 10:03:26 Viewing Who's Online.
Vizitor 11-05-2021, 10:03:17 Viewing the topic Debate te Pergjithshme.
Vizitor 11-05-2021, 10:03:17 Posting in Si e imagjinoni personin siper jush?.
Vizitor 11-05-2021, 10:02:53 Viewing the topic BAR "No Limmit" Hani pini ,flisni ca te doni, se paguan Lala Gjoni !!!!!!!!!!! .
Vizitor 11-05-2021, 10:02:37 Viewing the topic Tekste Këngësh Shqip.
Vizitor 11-05-2021, 10:02:33 Viewing the topic Disa polemika të nxehta politike në Maqedoni mes BDI-së dhe Musa Lamallarit.
Vizitor 11-05-2021, 10:02:28 Unknown Action
Vizitor 11-05-2021, 10:02:20 Viewing the topic Dinosauret - Zhdukja e Dinosaureve.
Vizitor 11-05-2021, 10:01:46 Viewing the topic U Befsh 100 vjec Luli. (Karateisti).
Vizitor 11-05-2021, 10:01:13 Viewing the topic "Kush jam une?" - Ese filozofike.
Vizitor 11-05-2021, 10:01:01 Viewing the topic Si te krijojme nje CV?.
Vizitor 11-05-2021, 09:59:44 Viewing the topic Si te vizatojme nje ferme?.
Vizitor 11-05-2021, 09:59:39 Viewing the topic Roma e Lashte - Perandoria Romake - Imperium Romanum.
Vizitor 11-05-2021, 09:59:33 Viewing the topic Gëzoju gjërave të vogla se vetëm kështu do e shijosh jetën.
Vizitor 11-05-2021, 09:59:13 Viewing the topic Pse mëngjesi është koha perfekte për t’u stërvitur.
Vizitor 11-05-2021, 09:58:58 Posting in Vetem tri fjale!.
Vizitor 11-05-2021, 09:58:15 Posting in Vetem tri fjale!.
Vizitor 11-05-2021, 09:58:14 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 11-05-2021, 09:57:52 Viewing the topic Kërkoj Këngën? [Për këngë shqiptare].
Vizitor 11-05-2021, 09:57:45 Viewing the topic Virgjiniteti, traditë apo frikë nga jondershmëria ?.
Vizitor 11-05-2021, 09:57:37 Posting in Vetem tri fjale!.
Vizitor 11-05-2021, 09:57:06 Viewing the topic Si te humbim peshe ne bark?.
Vizitor 11-05-2021, 09:56:52 Unknown Action
Vizitor 11-05-2021, 09:55:58 Viewing the topic Vazhdoni kete histori .
Vizitor 11-05-2021, 09:55:52 Viewing the topic Pa Fe nuk ka atdhe, e pa Atdhe nuk ka fe.
Vizitor 11-05-2021, 09:55:19 Viewing the topic A èshtè e qendrueshme shoqeria ketu ne forum?.
Vizitor 11-05-2021, 09:54:58 Viewing the topic 15 shtetet që dikur ishin Bashkimi Sovjetik.
Vizitor 11-05-2021, 09:54:41 Viewing the topic Natyra!.
Vizitor 11-05-2021, 09:54:21 Viewing the topic Hackohet TCH, PERSERI!!! .
Vizitor 11-05-2021, 09:54:12 Viewing the topic Deshira e momentit.
Vizitor 11-05-2021, 09:53:42 Posting in Vetem tri fjale!.
Vizitor 11-05-2021, 09:53:28 Viewing the topic Kërkoj Këngën? [Për këngë shqiptare].
Vizitor 11-05-2021, 09:52:32 Viewing the topic Kete apo ate...?/ This or that...?.
Vizitor 11-05-2021, 09:51:20 Viewing the topic Lekë të reja vs. lekë të vjetra.
Vizitor 11-05-2021, 09:51:19 Viewing the topic FEMRA E PARË ME SYRIN E HISTORISË .
Vizitor 11-05-2021, 09:51:13 Unknown Action
Vizitor 11-05-2021, 09:51:10 Unknown Action
Vizitor 11-05-2021, 09:51:03 Viewing the topic Cameria dhe Janina ne vitet 1912-1922.
Vizitor 11-05-2021, 09:49:45 Viewing the topic Cili eshte kuptimi i fjales qyqek?.
Vizitor 11-05-2021, 09:49:07 Unknown Action
Vizitor 11-05-2021, 09:49:04 Viewing the topic Sheeeet...ketu urdherojne femrat.Burra binduni se......
Vizitor 11-05-2021, 09:47:33 Unknown Action
Vizitor 11-05-2021, 09:47:10 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 11-05-2021, 09:47:02 Unknown Action
Vizitor 11-05-2021, 09:47:01 Viewing the topic E ardhmja e fuqisë globale.
Vizitor 11-05-2021, 09:47:00 Viewing the topic Rreshta te perzgjedhur... :).
Vizitor 11-05-2021, 09:45:42 Viewing the topic Si te kthej tastieren e kompjuterit tim ne gjuhen shqipe?.
Vizitor 11-05-2021, 09:45:18 Viewing the topic Andora - Cfare duhet te dime per shtetin e Andores?.
Vizitor 11-05-2021, 09:45:17 Viewing the topic Si thuhet kur vdes dikush?.
Vizitor 11-05-2021, 09:45:07 Viewing the topic Kujt nga forumi kishit dashur ti ja fusni shpullë!!!.
Vizitor 11-05-2021, 09:44:56 Viewing the forum stats.
Vizitor 11-05-2021, 09:44:29 Viewing the topic Elbasani, qyteti i personaliteteve të shquara dhe historisë kombëtare.
Vizitor 11-05-2021, 09:43:36 Viewing the topic Fitore e jashtëzakonshme e United .
Vizitor 11-05-2021, 09:43:33 Viewing the topic Landing Strip.
Vizitor 11-05-2021, 09:43:24 Unknown Action
Vizitor 11-05-2021, 09:43:06 Posting in Tema e Tironcave. .
Vizitor 11-05-2021, 09:42:44 Viewing the topic Vullkanet!.
Vizitor 11-05-2021, 09:42:32 Viewing the topic Gezuar Fiter Bajramin dhe Agjerim te pranuar.
Vizitor 11-05-2021, 09:42:30 Viewing the board Café Zerion ツ.
Vizitor 11-05-2021, 09:42:23 Viewing the topic Arsimi tallet me mesuesit!.
Vizitor 11-05-2021, 09:42:19 Viewing the topic Apple hap Mac App Store.
Vizitor 11-05-2021, 09:41:45 Viewing the topic Ca bët sot?.
Vizitor 11-05-2021, 09:41:08 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 11-05-2021, 09:41:00 Viewing the topic Tekste këngësh te huaja.
Vizitor 11-05-2021, 09:40:53 Viewing the topic Kulla e Pizës dhe kullat më të shtrembëruara në botë.
Vizitor 11-05-2021, 09:40:29 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 11-05-2021, 09:40:25 Viewing the topic "Seks me pagese", tashmë përmes internetit !.
Vizitor 11-05-2021, 09:40:13 Viewing the topic Vjen nje moment dhe..!...
Vizitor 11-05-2021, 09:40:01 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 11-05-2021, 09:39:30 Viewing the topic Fation Kuqari (info foto video).
Vizitor 11-05-2021, 09:39:08 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 11-05-2021, 09:39:08 Viewing the topic Serbja përqafon Islamin: Që sot “Selamu Aleykum!” dhe jo “Zdravo!”..
Vizitor 11-05-2021, 09:39:07 Unknown Action
Vizitor 11-05-2021, 09:38:59 Viewing the topic Si te rregjistrohem ne Karta Happy?.
Vizitor 11-05-2021, 09:38:50 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 11-05-2021, 09:38:44 Viewing the topic Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕.
Vizitor 11-05-2021, 09:38:43 Viewing the topic Kenaqem kur....
Vizitor 11-05-2021, 09:38:24 Viewing the topic Historia e matematikës.
Vizitor 11-05-2021, 09:38:17 Viewing the topic Foto Qesharake.
Vizitor 11-05-2021, 09:38:09 Viewing the topic Fantazitë seksuale të femrave.
Vizitor 11-05-2021, 09:37:02 Viewing the topic Leah (info foto video?.
Vizitor 11-05-2021, 09:37:02 Viewing the topic Franca dhe hixhabi.
Vizitor 11-05-2021, 09:36:49 Unknown Action
Vizitor 11-05-2021, 09:36:39 Viewing the topic filma24hd.
Vizitor 11-05-2021, 09:36:15 Viewing the topic Pse masturbimi të mbron nga koronavirusi.
Vizitor 11-05-2021, 09:36:07 Viewing the topic Me thuaj nje emer te vecante.....
Vizitor 11-05-2021, 09:35:13 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 11-05-2021, 09:34:54 Unknown Action
Vizitor 11-05-2021, 09:34:36 Viewing the topic Pershkruaje anetarin e mësipërm me NJE fjale! .
Vizitor 11-05-2021, 09:34:11 Viewing the topic Si perdoret Karta e Kreditit?.
Vizitor 11-05-2021, 09:34:09 Viewing the topic Albanian Government Proposes Cheaper IDs .
Vizitor 11-05-2021, 09:33:55 Viewing the topic Kenge shqiptare!!!!.
Vizitor 11-05-2021, 09:33:42 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 11-05-2021, 09:33:27 Unknown Action
Vizitor 11-05-2021, 09:32:39 Viewing the topic Cdo te deshironit te kishit kete nate?.
Vizitor 11-05-2021, 09:32:15 Viewing the topic Cfare jane perrallat?.
Vizitor 11-05-2021, 09:32:06 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 11-05-2021, 09:31:57 Viewing the topic Sikur ky/kjo siper te ishte i dashuri/a juaj?.
Vizitor 11-05-2021, 09:31:47 Viewing the topic Si u zbuluan mikrogjallesat!.
Vizitor 11-05-2021, 09:31:01 Unknown Action
Show