Kush eshte online

×

Kush eshte online

User Time Action
Vizitor 22-09-2021, 17:40:27 Viewing the topic Nje fjale.
Vizitor 22-09-2021, 17:40:18 Viewing the topic Nje fjale.
Vizitor 22-09-2021, 17:40:02 Searching the forum.
Vizitor 22-09-2021, 17:39:55 Posting in Sauk dhe Yzberisht.
Vizitor 22-09-2021, 17:39:42 Posting in Zona-G.
Vizitor 22-09-2021, 17:39:39 Viewing the topic Marty dështon në paraqitjen e provave .
Vizitor 22-09-2021, 17:39:34 Viewing the topic Çfarë i uroni personit te mësipërm?.
Vizitor 22-09-2021, 17:39:32 Posting in Idhnaku Klosi.
Vizitor 22-09-2021, 17:39:27 Viewing the topic "Seks me pagese", tashmë përmes internetit !.
Vizitor 22-09-2021, 17:39:20 Viewing the topic E njihni kete hosting.co.uk?.
Vizitor 22-09-2021, 17:39:17 Posting in Shqipëria e shkollave mesjetare.
Vizitor 22-09-2021, 17:39:15 Viewing the topic Shkurtesat e Internetit per Gjithe Shtetet!.
Vizitor 22-09-2021, 17:39:08 Viewing the topic Si ishim në shtrat gjysmëshekulli më parë.
Vizitor 22-09-2021, 17:39:03 Viewing the topic Si e shfaqin femrat interesin.
Vizitor 22-09-2021, 17:39:00 Viewing the topic SHBA-BE, miliona dollarë dhe euro financime për Kosovën.
Vizitor 22-09-2021, 17:38:57 Viewing the topic Si marrin frymë peshqit nën ujë?.
Vizitor 22-09-2021, 17:38:44 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 22-09-2021, 17:38:41 Viewing the topic Urime për shumë vjet....
Vizitor 22-09-2021, 17:38:34 Viewing Eris Muhamedi's profile.
Vizitor 22-09-2021, 17:38:31 Viewing the topic Magjia, syri i keq dhe sherimi i tyre!.
Vizitor 22-09-2021, 17:38:12 Viewing the topic Berisha ashtu si Skënderbeu, në Vatikan më 12 Dhjetor .
Vizitor 22-09-2021, 17:38:00 Posting in Anetaret e preferuar!.
Vizitor 22-09-2021, 17:37:57 Viewing the topic Kriminelë Budallenj .
Vizitor 22-09-2021, 17:37:48 Viewing the board Portalet Shqiptare.
Vizitor 22-09-2021, 17:37:27 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 22-09-2021, 17:37:23 Viewing the topic Albanian opposition vows new protests after sombre m... .
Vizitor 22-09-2021, 17:37:21 Viewing the topic Albanian 'Ben Ali' Berisha kills oppositionists .
Vizitor 22-09-2021, 17:37:18 Viewing the topic Me çfarë po merreni tani (kuptohet, përveç forumit)?.
Vizitor 22-09-2021, 17:37:17 Viewing the topic Nanotube Muscles Are Strong As Steel, Light As Air .
Vizitor 22-09-2021, 17:37:06 Posting in Shtepi endrrash.
Vizitor 22-09-2021, 17:36:57 Posting in Juventus siguron shërbimet e Pirlos.
Vizitor 22-09-2021, 17:36:48 Posting in Tokio, qyteti ku jeta kushton më shumë në botë.
Vizitor 22-09-2021, 17:36:43 Posting in “Tjetri”, quiz i ri në Top Channel .
Vizitor 22-09-2021, 17:36:41 Viewing the topic Peshku që sulmon njerëz dhe krokodilë.
Vizitor 22-09-2021, 17:36:35 Viewing the topic Ju pelqen avatari im?.
Vizitor 22-09-2021, 17:36:32 Posting in Zbulohet planeti me katër diej .
Vizitor 22-09-2021, 17:36:30 Viewing the topic PD Fiton zgjedhjet ne Komunen e Paskuqanit.
Vizitor 22-09-2021, 17:36:18 Posting in DigitALB abonime ONLINE me VISA dhe MASTERCARD !.
Vizitor 22-09-2021, 17:36:13 Viewing the topic Google e bene internetin me te shpejte.
Vizitor 22-09-2021, 17:36:11 Viewing the topic Kush e vrau gruan?.
Vizitor 22-09-2021, 17:36:08 Viewing the topic Google paguan me shume ne fillim ?!.
Vizitor 22-09-2021, 17:36:05 Viewing the topic Ahmeti: Maqedonia, me president shqiptar .
Vizitor 22-09-2021, 17:35:58 Viewing the topic Intervista!.
Vizitor 22-09-2021, 17:35:57 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 22-09-2021, 17:35:54 Viewing Sociologu's profile.
Vizitor 22-09-2021, 17:35:40 Posting in Deshira e momentit.
Vizitor 22-09-2021, 17:35:39 Viewing the topic Erion Veliaj është aktualisht njeriu më i rrezikshëm për të ardhmen e Shqipërisë.
Vizitor 22-09-2021, 17:35:37 Viewing the topic Albania Reportedly Giving Up 'Nuclear' Dream .
Vizitor 22-09-2021, 17:35:17 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 22-09-2021, 17:35:12 Viewing the topic Sofra Shkodrane.
Vizitor 22-09-2021, 17:35:08 Posting in Adelina Ismajli.
Vizitor 22-09-2021, 17:35:06 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 22-09-2021, 17:34:59 Posting in Adelina Ismajli.
Vizitor 22-09-2021, 17:34:48 Posting in Adelina Ismajli.
Vizitor 22-09-2021, 17:34:39 Posting in Fier, 2 motra dashuronin te njejtin djale, tentojn vetvrasjen...
Vizitor 22-09-2021, 17:34:36 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 22-09-2021, 17:34:31 Viewing vala.'s profile.
Vizitor 22-09-2021, 17:34:28 Viewing the topic Plazhet e Adriatikut, një pasuri ende e pashfrytëzuar.
Vizitor 22-09-2021, 17:34:19 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 22-09-2021, 17:34:07 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 22-09-2021, 17:34:01 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 22-09-2021, 17:33:48 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 22-09-2021, 17:33:46 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 22-09-2021, 17:33:33 Viewing the topic How To Make Ajvar.
Vizitor 22-09-2021, 17:33:20 Viewing the topic Aab-edu.net.
Vizitor 22-09-2021, 17:33:12 Posting in Rovena Stefa (info foto video).
Vizitor 22-09-2021, 17:33:08 Unknown Action
Vizitor 22-09-2021, 17:32:59 Viewing the topic KLA Organ Trafficking: Fact or Fiction? .
Vizitor 22-09-2021, 17:32:53 Unknown Action
Vizitor 22-09-2021, 17:32:43 Viewing the topic Si quhet antari sipër jush !!!.
Vizitor 22-09-2021, 17:32:27 Posting in Jep - merr - ngjit - prit!.
Vizitor 22-09-2021, 17:32:25 Posting in Tregu i televizioneve shqiptare per vitin 2019.
Vizitor 22-09-2021, 17:32:16 Posting in Cfare po hani ose po pini tani?.
Vizitor 22-09-2021, 17:32:13 Viewing the topic Të dashuruarit, larg mjekëve.
Vizitor 22-09-2021, 17:32:03 Viewing the topic Në Shqipëri plagjiatura është art më vete.
Vizitor 22-09-2021, 17:32:00 Viewing the topic Pyetje-Përgjigje.
Vizitor 22-09-2021, 17:31:41 Viewing the topic Çka ndodhë çdo 60 sekonda në web?.
Vizitor 22-09-2021, 17:31:34 Unknown Action
Vizitor 22-09-2021, 17:31:31 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 22-09-2021, 17:31:21 Logging into the forum.
Vizitor 22-09-2021, 17:31:19 Viewing the topic Kete duhet ta shihni....King of Queens ne Shqip ;).
Vizitor 22-09-2021, 17:31:17 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 22-09-2021, 17:31:09 Viewing the topic “Kush e vrau Miladin Popoviçin?”.
Vizitor 22-09-2021, 17:31:05 Posting in Dialogu Muslimane - I Krishtere.
Vizitor 22-09-2021, 17:31:02 Viewing the topic Urtësi kur’anore dhe profetike.
Vizitor 22-09-2021, 17:30:54 Posting in Dialogu Muslimane - I Krishtere.
Vizitor 22-09-2021, 17:30:44 Unknown Action
Vizitor 22-09-2021, 17:30:39 Viewing the topic Stili i flokëve të Profetit, sal-lall-llahu alejhi ve sel-lem.
Vizitor 22-09-2021, 17:30:37 Viewing the topic Web direktori falas dofollow, Pr2.
Vizitor 22-09-2021, 17:30:36 Viewing the topic MARTESA E DYTE..ME E MIRE APO ME KEQE.?.
Vizitor 22-09-2021, 17:30:09 Unknown Action
Vizitor 22-09-2021, 17:30:08 Posting in Kënga që po dëgjoj.
Vizitor 22-09-2021, 17:30:06 Viewing the topic Me sygjeroni ndonje theme Wordpress-i.
Vizitor 22-09-2021, 17:30:05 Viewing the topic “Baywatch” edhe në Durrës.
Vizitor 22-09-2021, 17:30:02 Viewing andis's profile.
Vizitor 22-09-2021, 17:29:55 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 22-09-2021, 17:29:54 Viewing the topic Pershendetje me kenge .
Vizitor 22-09-2021, 17:29:48 Unknown Action
Vizitor 22-09-2021, 17:29:46 Viewing the topic dashuria ne mendje dhe jo ne realitet.
Vizitor 22-09-2021, 17:29:44 Viewing the topic Doja te thoja...
Show