Kush eshte online

×

Kush eshte online

User Time Action
Vizitor 23-10-2021, 10:20:40 Viewing Who's Online.
Vizitor 23-10-2021, 10:20:13 Viewing the topic >>Ninulla - Këngë djepi<<.
Vizitor 23-10-2021, 10:20:08 Viewing the topic Drita Stublla (info, foto, video).
Vizitor 23-10-2021, 10:20:06 Viewing the topic Sa e bukur është jeta.
Vizitor 23-10-2021, 10:20:02 Unknown Action
Vizitor 23-10-2021, 10:20:01 Unknown Action
Vizitor 23-10-2021, 10:19:59 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 23-10-2021, 10:19:55 Viewing the topic Pyetje-Përgjigje.
Vizitor 23-10-2021, 10:19:44 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 23-10-2021, 10:19:35 Unknown Action
Vizitor 23-10-2021, 10:19:29 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 23-10-2021, 10:19:19 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 23-10-2021, 10:19:08 Posting in Kur do të kthehemi si më parë?.
Vizitor 23-10-2021, 10:19:06 Posting in Do dilnit per kafe..me anetarin siper...:) .
Vizitor 23-10-2021, 10:18:51 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 23-10-2021, 10:18:50 Viewing DBezhani's profile.
Vizitor 23-10-2021, 10:18:46 Unknown Action
Vizitor 23-10-2021, 10:18:32 Unknown Action
Vizitor 23-10-2021, 10:18:21 Unknown Action
Vizitor 23-10-2021, 10:18:17 Unknown Action
Vizitor 23-10-2021, 10:18:06 Viewing the topic Si të fshini një llogari prej çfarëdo ueb faqeje.
Vizitor 23-10-2021, 10:17:51 Unknown Action
Vizitor 23-10-2021, 10:17:48 Viewing the topic Si e imagjinoni personin siper jush?.
Vizitor 23-10-2021, 10:17:45 Unknown Action
Vizitor 23-10-2021, 10:17:42 Viewing the topic Kush ishte Kozmai?.
Vizitor 23-10-2021, 10:17:36 Unknown Action
Vizitor 23-10-2021, 10:17:30 Unknown Action
Vizitor 23-10-2021, 10:17:27 Viewing the topic Cfare keni veshur ne keto momente?.
Vizitor 23-10-2021, 10:17:26 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 23-10-2021, 10:17:09 Viewing the topic Katari me rritje rekorde ekonomike.
Vizitor 23-10-2021, 10:16:57 Unknown Action
Vizitor 23-10-2021, 10:16:50 Unknown Action
Vizitor 23-10-2021, 10:16:49 Unknown Action
Vizitor 23-10-2021, 10:16:33 Posting in Kush tradheton me shume meshkujt apo femrat?!.
Vizitor 23-10-2021, 10:16:27 Posting in Kush eshte Zoti?.
Vizitor 23-10-2021, 10:16:22 Posting in Coronavirus semundja qe i ka futur friken njerezimit.
Vizitor 23-10-2021, 10:16:21 Viewing the topic Arti anamorfik.
Vizitor 23-10-2021, 10:16:17 Unknown Action
Vizitor 23-10-2021, 10:16:15 Unknown Action
Vizitor 23-10-2021, 10:16:11 Unknown Action
Vizitor 23-10-2021, 10:16:00 Viewing melody2255's profile.
Vizitor 23-10-2021, 10:15:51 Unknown Action
Vizitor 23-10-2021, 10:15:37 Posting in Skandal seksual ne shkollat e mesme te TR.
Vizitor 23-10-2021, 10:15:31 Unknown Action
Vizitor 23-10-2021, 10:15:26 Unknown Action
Vizitor 23-10-2021, 10:15:14 Unknown Action
Vizitor 23-10-2021, 10:15:04 Viewing the topic Facebook FB.
Vizitor 23-10-2021, 10:14:57 Viewing the topic Gazeta tema shqiptarja.com.
Vizitor 23-10-2021, 10:14:47 Viewing the topic www gazeta shqiptare.
Vizitor 23-10-2021, 10:14:45 Viewing the topic www balkan web faqja kryesore.
Vizitor 23-10-2021, 10:14:41 Viewing the topic Rënia e Perandorisë Bizantine.
Vizitor 23-10-2021, 10:14:39 Viewing the topic Gazeta tema shqiptarja com.
Vizitor 23-10-2021, 10:14:35 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 23-10-2021, 10:14:27 Unknown Action
Vizitor 23-10-2021, 10:14:22 Viewing the topic Semuret Berisha.
Vizitor 23-10-2021, 10:14:03 Unknown Action
Vizitor 23-10-2021, 10:13:32 Viewing the topic KUR'ANI PERMENDET EDHE NE BIBEL.
Vizitor 23-10-2021, 10:12:52 Unknown Action
Vizitor 23-10-2021, 10:12:28 Posting in Unë filloj ju vazhdoni...
Vizitor 23-10-2021, 10:12:13 Viewing the topic Vrasja e Emmy-t, Prokuroria kërkon dëshmitë e miqve dhe çantën e humbur .
Vizitor 23-10-2021, 10:12:08 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 23-10-2021, 10:12:07 Unknown Action
Vizitor 23-10-2021, 10:12:02 Unknown Action
Vizitor 23-10-2021, 10:11:56 Viewing the topic Miss Universe - Canada 2008.
Vizitor 23-10-2021, 10:11:50 Posting in Zeri YT! ne Facebook.
Vizitor 23-10-2021, 10:11:39 Posting in Sa jan cunat dhe gocat te perpikt ne takimet e tyre.
Vizitor 23-10-2021, 10:11:27 Posting in Xhaferi e Georgievski folën për ndarjen e Maqedonisë.
Vizitor 23-10-2021, 10:11:21 Viewing the topic Vilat e Mediut dhe Delijorgjit.
Vizitor 23-10-2021, 10:11:18 Posting in Play and learn! - English -.
Vizitor 23-10-2021, 10:11:04 Viewing the topic Programe per hacker falas.
Vizitor 23-10-2021, 10:11:01 Posting in Roli i puthjeve.
Vizitor 23-10-2021, 10:10:55 Posting in Misteri i madh i Atlantidës.
Vizitor 23-10-2021, 10:10:48 Posting in Paraja, është e mundur të jetohet pa të?.
Vizitor 23-10-2021, 10:10:44 Posting in Aleksandri i Madh, gjuha burashaski dhe Ilirët e Pakistanit.
Vizitor 23-10-2021, 10:10:41 Viewing the topic E ndjeni mungesen e ... ?.
Vizitor 23-10-2021, 10:10:32 Viewing the topic Faqet qe kanë programe dhe filma të huaj te kenë kujdes......
Vizitor 23-10-2021, 10:10:22 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 23-10-2021, 10:10:21 Viewing the topic Real Madrid, ndryshime në formacion.
Vizitor 23-10-2021, 10:10:13 Viewing the topic Këngë Islame në gjuhën shqipe.
Vizitor 23-10-2021, 10:10:07 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 23-10-2021, 10:10:01 Unknown Action
Vizitor 23-10-2021, 10:09:59 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 23-10-2021, 10:09:57 Unknown Action
Vizitor 23-10-2021, 10:09:31 Viewing the topic Vendimet sekrete të Ramiz Alisë më 1991 për partitë marksiste në botë.
Vizitor 23-10-2021, 10:09:25 Viewing the topic phpBB to Icy Phoenix?.
Vizitor 23-10-2021, 10:09:25 Viewing the topic phpBB to Icy Phoenix?.
Vizitor 23-10-2021, 10:09:18 Viewing the topic Festivali i 47-te i Kenges ne TVSH .
Vizitor 23-10-2021, 10:09:13 Viewing the topic Bulqizë, plagosen dy minatorë në Zonën D, mister rrethanat .
Vizitor 23-10-2021, 10:09:06 Unknown Action
Vizitor 23-10-2021, 10:09:03 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 23-10-2021, 10:08:48 Viewing the topic Analytics Toolbox: Trafiku Faqes Tuaj.
Vizitor 23-10-2021, 10:08:44 Viewing the topic Kjo është mosha kur femrat përjetojnë seksin më të mirë në jetë.
Vizitor 23-10-2021, 10:08:44 Viewing the topic Vetem tre Fjale !.
Vizitor 23-10-2021, 10:08:43 Viewing the topic Probleme matematikore.
Vizitor 23-10-2021, 10:08:34 Viewing the topic Protesta e minatorëve, përplasje me policinë.
Vizitor 23-10-2021, 10:08:31 Viewing the topic Kerkoj nje pershkrim te "Odisea" i Homerit.
Vizitor 23-10-2021, 10:08:27 Posting in RREGBI NE SHQIPERI.
Vizitor 23-10-2021, 10:08:10 Viewing the topic Fjale te urta ne gjuhë te huaja !!!.
Vizitor 23-10-2021, 10:08:05 Viewing the topic SHBA: Dhjetra të vdekur nga ciklonet në shtetet jugore .
Vizitor 23-10-2021, 10:08:00 Posting in Cilet antare te forumit njihni Live !.
Show