Kush eshte online

×

Kush eshte online

User Time Action
Vizitor 07-07-2022, 04:22:13 Viewing Who's Online.
Vizitor 07-07-2022, 04:22:07 Posting in Tema e Elbasanllinjve..
Vizitor 07-07-2022, 04:22:03 Viewing AlbSecurity's profile.
Vizitor 07-07-2022, 04:21:58 Posting in Tema e Elbasanllinjve..
Vizitor 07-07-2022, 04:21:57 Posting in Ftoj per kafe ose caj....
Vizitor 07-07-2022, 04:21:53 Unknown Action
Vizitor 07-07-2022, 04:21:47 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 07-07-2022, 04:21:45 Unknown Action
Vizitor 07-07-2022, 04:21:44 Viewing the topic Eja mblidhuni ketu me URGJENCE!!!.
Vizitor 07-07-2022, 04:21:43 Posting in Armiku me i madh i njeriut?.
Vizitor 07-07-2022, 04:21:34 Viewing miklovan's profile.
Vizitor 07-07-2022, 04:21:29 Posting in Dhembje në vargje....
Vizitor 07-07-2022, 04:21:26 Viewing beggu1984's profile.
Vizitor 07-07-2022, 04:21:25 Viewing Toni07213's profile.
Vizitor 07-07-2022, 04:21:20 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 07-07-2022, 04:21:13 Viewing the topic Ideja juaj e castit.
Vizitor 07-07-2022, 04:21:11 Viewing AlbDesing's profile.
Vizitor 07-07-2022, 04:21:09 Viewing the topic Ideja juaj e castit.
Vizitor 07-07-2022, 04:20:58 Viewing sorelina's profile.
Vizitor 07-07-2022, 04:20:53 Viewing the topic Kërkojë Kengen [ Për Këngë te huaja ].
Vizitor 07-07-2022, 04:20:52 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 07-07-2022, 04:20:50 Viewing the topic IPKO liron çmimet për Roaming, GPRS dhe ofron bonus për çdo mbushje .
Vizitor 07-07-2022, 04:20:46 Viewing the topic Thënie të mençura .
Vizitor 07-07-2022, 04:20:38 Viewing the topic Gjimnazistët, 80% nuk e kanë provuar seksin.
Vizitor 07-07-2022, 04:20:38 Posting in Prapanicat 🍑 me te bukura vijnë nga Ballkani.
Vizitor 07-07-2022, 04:20:36 Posting in Perkthimi dhe Butonat shqip per SMF.
Vizitor 07-07-2022, 04:20:34 Viewing the topic Pershkruaje anetarin e mësipërm me NJE fjale! .
Vizitor 07-07-2022, 04:20:28 Viewing the forum stats.
Vizitor 07-07-2022, 04:20:24 Posting in Perkthimi dhe Butonat shqip per SMF.
Vizitor 07-07-2022, 04:20:19 Viewing dani's profile.
Vizitor 07-07-2022, 04:20:02 Viewing the forum stats.
Vizitor 07-07-2022, 04:20:01 Viewing Andi's profile.
Vizitor 07-07-2022, 04:19:56 Viewing the topic Si quhet antari sipër jush !!!.
Vizitor 07-07-2022, 04:19:56 Viewing the forum stats.
Vizitor 07-07-2022, 04:19:46 Viewing the topic Emrat muslimane!!!.
Vizitor 07-07-2022, 04:19:40 Viewing cleophatra's profile.
Vizitor 07-07-2022, 04:19:32 Viewing the forum stats.
Vizitor 07-07-2022, 04:19:20 Posting in VIP-at,"Unë kukull",falemnderit kirurg.
Vizitor 07-07-2022, 04:19:16 Viewing the topic Çfarë mbetet nga letërsia e realizmit socialist.
Vizitor 07-07-2022, 04:19:14 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 07-07-2022, 04:19:13 Posting in Botime mbi Partite Politike.
Vizitor 07-07-2022, 04:19:05 Unknown Action
Vizitor 07-07-2022, 04:19:03 Viewing zeriytt's profile.
Vizitor 07-07-2022, 04:18:59 Posting in Nje pyetje per ju mjeku popullor !.
Vizitor 07-07-2022, 04:18:39 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 07-07-2022, 04:18:33 Viewing the topic Si duhet te sillen prinderit ne rast....
Vizitor 07-07-2022, 04:18:15 Unknown Action
Vizitor 07-07-2022, 04:18:11 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 07-07-2022, 04:18:08 Viewing the topic Vjehrrat dhe nuset ne gjykate>.
Vizitor 07-07-2022, 04:18:06 Viewing the forum stats.
Vizitor 07-07-2022, 04:18:06 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 07-07-2022, 04:17:51 Viewing sy jeshiliaa's profile.
Vizitor 07-07-2022, 04:17:43 Viewing daxha's profile.
Vizitor 07-07-2022, 04:17:43 Viewing the topic Barsaleta!.
Vizitor 07-07-2022, 04:17:41 Viewing the topic Kete apo ate...?/ This or that...?.
Vizitor 07-07-2022, 04:17:23 Viewing the topic Disa materiale rreth lëndës së fizikës.
Vizitor 07-07-2022, 04:17:20 Posting in Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕.
Vizitor 07-07-2022, 04:17:18 Viewing the topic Doja te thoja...
Vizitor 07-07-2022, 04:17:04 Viewing fizi_cool's profile.
Vizitor 07-07-2022, 04:17:01 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 07-07-2022, 04:17:00 Viewing Mockingbird's profile.
Vizitor 07-07-2022, 04:16:39 Posting in Cilin te zgjedh DigitAlb apo Sat+ ?.
Vizitor 07-07-2022, 04:16:36 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 07-07-2022, 04:16:35 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 07-07-2022, 04:16:35 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 07-07-2022, 04:16:34 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 07-07-2022, 04:16:34 Viewing erjonis's profile.
Vizitor 07-07-2022, 04:16:27 Unknown Action
Vizitor 07-07-2022, 04:16:23 Viewing the forum stats.
Vizitor 07-07-2022, 04:16:14 Viewing the topic Jep - merr - ngjit - prit!.
Vizitor 07-07-2022, 04:16:11 Viewing erjonis's profile.
Vizitor 07-07-2022, 04:16:08 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 07-07-2022, 04:16:07 Viewing the topic Çfarë libri po lexoni ?.
Vizitor 07-07-2022, 04:16:03 Viewing dinni's profile.
Vizitor 07-07-2022, 04:15:57 Posting in Pse meshkujt shqiptare paguajn kafet, ku jane me femra !.
Vizitor 07-07-2022, 04:15:49 Unknown Action
Vizitor 07-07-2022, 04:15:49 Viewing the topic Grupi G "Shqiperia".
Vizitor 07-07-2022, 04:15:16 Posting in Kënga që po e dëgjoj.
Vizitor 07-07-2022, 04:15:10 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 07-07-2022, 04:15:08 Viewing the topic Gramatika e gjuhës shqipe dhe rregullat e drejtshkrimit!.
Vizitor 07-07-2022, 04:15:05 Viewing the topic ExpressionEngine - CMS e re per Blog e Portal.
Vizitor 07-07-2022, 04:15:01 Viewing the topic A ekziston burri a gruaja perfekte?.
Vizitor 07-07-2022, 04:14:54 Posting in Don't drink and drive, EVER: Jacqueline Saburido .
Vizitor 07-07-2022, 04:14:43 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 07-07-2022, 04:14:43 Viewing the topic PO ose JO?.
Vizitor 07-07-2022, 04:14:25 Viewing the topic 01000010 01101001 01101110 01100001 01110010 01111001.
Vizitor 07-07-2022, 04:14:23 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 07-07-2022, 04:14:18 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 07-07-2022, 04:14:12 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 07-07-2022, 04:14:06 Viewing the topic Merita Latifi (Lajme, Info, Foto, Video).
Vizitor 07-07-2022, 04:14:05 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 07-07-2022, 04:14:04 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 07-07-2022, 04:14:01 Unknown Action
Vizitor 07-07-2022, 04:13:56 Posting in Jep - merr - ngjit - prit!.
Vizitor 07-07-2022, 04:13:51 Viewing the topic 5 albumet më të shumëpritur të vitit.
Vizitor 07-07-2022, 04:13:47 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 07-07-2022, 04:13:41 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 07-07-2022, 04:13:34 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 07-07-2022, 04:13:34 Unknown Action
Vizitor 07-07-2022, 04:13:28 Viewing gonaXX's profile.
Show