Kush eshte online

Kush eshte online

User Time Action
Vizitor 26-09-2022, 14:25:41 Unknown Action
Vizitor 26-09-2022, 14:25:39 Viewing ArlindHo's profile.
Vizitor 26-09-2022, 14:25:32 Posting in Pershkruaje anetarin e mësipërm me NJE fjale! .
Vizitor 26-09-2022, 14:25:30 Viewing the topic Ftesë antarëve!.
Vizitor 26-09-2022, 14:25:24 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 26-09-2022, 14:25:19 Posting in Pershkruaje anetarin e mësipërm me NJE fjale! .
Vizitor 26-09-2022, 14:25:15 Posting in Fotografi ushqimesh qe te.....
Vizitor 26-09-2022, 14:25:05 Viewing leonoraa's profile.
Vizitor 26-09-2022, 14:24:58 Unknown Action
Vizitor 26-09-2022, 14:24:56 Posting in Pershkruaje anetarin e mësipërm me NJE fjale! .
Vizitor 26-09-2022, 14:24:53 Viewing the topic Valmir Krasniqi, gjeniu nga fusha e matematikës.
Vizitor 26-09-2022, 14:24:51 Posting in Metabolizmi - Si te nxisni metabolizmin e trupit.
Vizitor 26-09-2022, 14:24:49 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 26-09-2022, 14:24:32 Posting in Ftoj per kafe ose caj....
Vizitor 26-09-2022, 14:24:20 Unknown Action
Vizitor 26-09-2022, 14:24:17 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 26-09-2022, 14:24:13 Posting in Si ndjeheni ne kete moment?.
Vizitor 26-09-2022, 14:24:04 Posting in Ftoj per kafe ose caj....
Vizitor 26-09-2022, 14:24:00 Viewing the topic Poezi dashurie.
Vizitor 26-09-2022, 14:23:58 Posting in BDI dhe Ali Ahmeti po demonizohen jashte mase!.
Vizitor 26-09-2022, 14:23:55 Unknown Action
Vizitor 26-09-2022, 14:23:48 Posting in BDI dhe Ali Ahmeti po demonizohen jashte mase!.
Vizitor 26-09-2022, 14:23:46 Viewing the topic >>Ninulla - Këngë djepi<<.
Vizitor 26-09-2022, 14:23:35 Posting in Si ndjeheni ne kete moment?.
Vizitor 26-09-2022, 14:23:16 Posting in Si ndjeheni ne kete moment?.
Vizitor 26-09-2022, 14:22:56 Viewing the topic Bibla apo Kurani?.
Vizitor 26-09-2022, 14:22:53 Posting in Si ndjeheni ne kete moment?.
Vizitor 26-09-2022, 14:22:46 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 26-09-2022, 14:22:43 Posting in Ftoj per kafe ose caj....
Vizitor 26-09-2022, 14:22:39 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 26-09-2022, 14:22:29 Unknown Action
Vizitor 26-09-2022, 14:22:27 Posting in Cili emer i antarve ju pelqen me se shumti?.
Vizitor 26-09-2022, 14:22:24 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 26-09-2022, 14:22:19 Viewing killa's profile.
Vizitor 26-09-2022, 14:22:17 Posting in Mbyllet perfundimisht webmaster.al.
Vizitor 26-09-2022, 14:22:15 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 26-09-2022, 14:22:14 Posting in Ja, nuk ju lashe vetem! Erdha dhe une! Ha Ha Ha.
Vizitor 26-09-2022, 14:22:12 Viewing the topic 21 Dhjetor 2012 / Çfarë do të ndodhë?.
Vizitor 26-09-2022, 14:22:10 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 26-09-2022, 14:22:00 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 26-09-2022, 14:22:00 Viewing the topic >>Ninulla - Këngë djepi<<.
Vizitor 26-09-2022, 14:21:52 Posting in Ftoj per kafe ose caj....
Vizitor 26-09-2022, 14:21:50 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 26-09-2022, 14:21:42 Posting in Doris Pack: Shqipëria myslimane s’është problem për BE !.
Vizitor 26-09-2022, 14:21:40 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 26-09-2022, 14:21:31 Viewing the topic Pershkruaje anetarin e mësipërm me NJE fjale! .
Vizitor 26-09-2022, 14:21:28 Viewing Arian Laku's profile.
Vizitor 26-09-2022, 14:21:26 Unknown Action
Vizitor 26-09-2022, 14:21:20 Viewing ness uno's profile.
Vizitor 26-09-2022, 14:21:17 Posting in Korca ne luften e pare boterore dhe Republika e saj .
Vizitor 26-09-2022, 14:21:11 Posting in Zëri YT! përsëri me pamje të re!.
Vizitor 26-09-2022, 14:21:11 Viewing the topic Anetarit te Meparshem i Dhuroj....
Vizitor 26-09-2022, 14:20:47 Viewing the topic Kënaqësia e femrave në seks, dhjetëfish më e fortë se e mashkullit.
Vizitor 26-09-2022, 14:20:47 Unknown Action
Vizitor 26-09-2022, 14:20:44 Posting in Foto te bera nga forumistet. :).
Vizitor 26-09-2022, 14:20:39 Posting in A janë "greket" e Shqipërisë antishqiptare?!.
Vizitor 26-09-2022, 14:20:34 Viewing the topic Si thuhet ora ne anglisht?.
Vizitor 26-09-2022, 14:20:34 Viewing the topic Si të menaxhosh vjehrrën e padurueshme.
Vizitor 26-09-2022, 14:20:34 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 26-09-2022, 14:20:32 Posting in Foto te bera nga forumistet. :).
Vizitor 26-09-2022, 14:20:24 Posting in Shqiptaret duhet te largojne UNMIK-un!.
Vizitor 26-09-2022, 14:20:21 Posting in Foto te bera nga forumistet. :).
Vizitor 26-09-2022, 14:20:17 Viewing the topic Vleresoje avatarin e postuesit para teje.
Vizitor 26-09-2022, 14:20:14 Posting in Kali me i vogel ne bote.
Vizitor 26-09-2022, 14:20:11 Viewing the topic Miratohet Ligji per emailet promocionale ne Shqiperi.
Vizitor 26-09-2022, 14:19:55 Posting in Foto te bera nga forumistet. :).
Vizitor 26-09-2022, 14:19:53 Posting in Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕.
Vizitor 26-09-2022, 14:19:42 Posting in Horoskopi Sot -> www.horoskopi-sot.com.
Vizitor 26-09-2022, 14:19:40 Posting in A besoni ne jetën pas vdekjes? Si mund te jete ajo?.
Vizitor 26-09-2022, 14:19:33 Posting in Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕.
Vizitor 26-09-2022, 14:19:29 Viewing the topic H&M keshillon .
Vizitor 26-09-2022, 14:19:26 Posting in Foto te bera nga forumistet. :).
Vizitor 26-09-2022, 14:19:21 Posting in Veton Surroi: Kosova, pavarësi pa Ismail Qemal !.
Vizitor 26-09-2022, 14:19:14 Posting in A besoni ne jetën pas vdekjes? Si mund te jete ajo?.
Vizitor 26-09-2022, 14:19:09 Posting in Veton Surroi: Kosova, pavarësi pa Ismail Qemal !.
Vizitor 26-09-2022, 14:19:05 Posting in Foshnjet dëmtohen nga të qarat.
Vizitor 26-09-2022, 14:19:00 Unknown Action
Vizitor 26-09-2022, 14:18:49 Posting in Zgjedhjet lokale me 18 Shkurt 2007 !.
Vizitor 26-09-2022, 14:18:47 Posting in Celuliti.
Vizitor 26-09-2022, 14:18:36 Posting in Foshnjet dëmtohen nga të qarat.
Vizitor 26-09-2022, 14:18:31 Viewing the topic Storytlr - platforme per faqe personale.
Vizitor 26-09-2022, 14:18:30 Posting in Ku ndodheni tani, me ke dhe cfare po beni?.
Vizitor 26-09-2022, 14:18:19 Posting in Ftoj per kafe ose caj....
Vizitor 26-09-2022, 14:18:17 Unknown Action
Vizitor 26-09-2022, 14:18:15 Viewing AlbaStar's profile.
Vizitor 26-09-2022, 14:18:11 Unknown Action
Vizitor 26-09-2022, 14:18:09 Viewing manndi's profile.
Vizitor 26-09-2022, 14:18:07 Posting in How about the hadith that claims "Kill whoever changes his religion." .
Vizitor 26-09-2022, 14:18:04 Unknown Action
Vizitor 26-09-2022, 14:18:02 Viewing the topic Legjenda Shqiptare.
Vizitor 26-09-2022, 14:18:01 Posting in E ndjeni mungesen e ... ?.
Vizitor 26-09-2022, 14:17:59 Posting in Foto te bera nga forumistet. :).
Vizitor 26-09-2022, 14:17:57 Posting in How about the hadith that claims "Kill whoever changes his religion." .
Vizitor 26-09-2022, 14:17:51 Posting in Flisni cfare te doni !.
Vizitor 26-09-2022, 14:17:49 Posting in Kush është në foto?.
Vizitor 26-09-2022, 14:17:47 Viewing the topic Pasuro fjalorin dhe argëtohu!.
Vizitor 26-09-2022, 14:17:42 Viewing the topic Erxhi Begaj (info foto video).
Vizitor 26-09-2022, 14:17:38 Viewing the topic Thenie Dashurie..
Vizitor 26-09-2022, 14:17:28 Viewing zerta's profile.
Vizitor 26-09-2022, 14:17:27 Registering for an account on the forum.
Show