Kush eshte online

×

Kush eshte online

User Time Action
Vizitor 22-09-2021, 17:05:01 Viewing Who's Online.
Vizitor 22-09-2021, 17:04:54 Viewing the topic WTF !!!.
Vizitor 22-09-2021, 17:04:51 Posting in Kënga që po dëgjoj.
Vizitor 22-09-2021, 17:04:31 Unknown Action
Vizitor 22-09-2021, 17:04:29 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 22-09-2021, 17:04:25 Viewing the topic Cfare po hani ose po pini tani?.
Vizitor 22-09-2021, 17:04:17 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 22-09-2021, 17:03:57 Viewing the topic BASHKEJETESA APO MARTESA.
Vizitor 22-09-2021, 17:03:56 Viewing the topic Cfare ju ka bere me shume pershtypje sot?.
Vizitor 22-09-2021, 17:03:53 Viewing piu.iuu's profile.
Vizitor 22-09-2021, 17:03:49 Unknown Action
Vizitor 22-09-2021, 17:03:36 Viewing the topic Te dashurosh dike qe eshte e martuar.
Vizitor 22-09-2021, 17:03:31 Viewing the topic Pasqyro fjalorin dhe argëtohu!.
Vizitor 22-09-2021, 17:03:12 Viewing the topic Foto Makinash :).
Vizitor 22-09-2021, 17:02:52 Viewing the topic Të flasim në dialektin tonë .
Vizitor 22-09-2021, 17:02:42 Viewing fillimi's profile.
Vizitor 22-09-2021, 17:02:37 Viewing ideal06's profile.
Vizitor 22-09-2021, 17:02:35 Viewing blob332000's profile.
Vizitor 22-09-2021, 17:02:33 Viewing the topic Plani B ose Bashkimi i kosovès me Shqiprinè.
Vizitor 22-09-2021, 17:02:26 Viewing sweetTR's profile.
Vizitor 22-09-2021, 17:02:19 Viewing gërmija's profile.
Vizitor 22-09-2021, 17:01:48 Viewing the topic Pyetje-Përgjigje.
Vizitor 22-09-2021, 17:01:10 Viewing the topic Pasuro fjalorin dhe argëtohu!.
Vizitor 22-09-2021, 17:01:08 Viewing the topic Cfare shikoni nga dritarja juaj ?.
Vizitor 22-09-2021, 17:00:59 Viewing the topic Albina Bitri (info foto video).
Vizitor 22-09-2021, 17:00:49 Viewing the topic Shqiperia magjepsëse.
Vizitor 22-09-2021, 17:00:45 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 22-09-2021, 17:00:42 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 22-09-2021, 17:00:09 Viewing the topic Kur fillon Vjeshta?.
Vizitor 22-09-2021, 17:00:07 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 22-09-2021, 17:00:01 Viewing the topic Vetem tre Fjale !.
Vizitor 22-09-2021, 16:59:59 Viewing the topic Kujt nga forumi kishit dashur ti ja fusni shpullë!!!.
Vizitor 22-09-2021, 16:59:57 Unknown Action
Vizitor 22-09-2021, 16:59:31 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 22-09-2021, 16:59:12 Viewing antivirusi's profile.
Vizitor 22-09-2021, 16:59:10 Viewing pogalus's profile.
Vizitor 22-09-2021, 16:59:04 Viewing the topic Kujt nga forumi kishit dashur ti ja fusni shpullë!!!.
Vizitor 22-09-2021, 16:58:55 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 22-09-2021, 16:58:52 Viewing the topic Foto Makinash :).
Vizitor 22-09-2021, 16:58:48 Viewing kurruli05's profile.
Vizitor 22-09-2021, 16:58:45 Viewing mali1920's profile.
Vizitor 22-09-2021, 16:58:42 Viewing arsim12's profile.
Vizitor 22-09-2021, 16:58:31 Unknown Action
Vizitor 22-09-2021, 16:58:20 Viewing the topic Si ndjeheni ne kete moment?.
Vizitor 22-09-2021, 16:58:18 Viewing BalkanXhiXhile's profile.
Vizitor 22-09-2021, 16:58:14 Viewing the topic Përshkruaje veten me një fjalë.
Vizitor 22-09-2021, 16:58:06 Unknown Action
Vizitor 22-09-2021, 16:58:03 Viewing the topic Si thuhet ora ne anglisht?.
Vizitor 22-09-2021, 16:58:03 Viewing the topic Nje fjale.
Vizitor 22-09-2021, 16:57:54 Posting in Kenga magjike 2012 dhe 2013 itunes quality.
Vizitor 22-09-2021, 16:57:52 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 22-09-2021, 16:57:44 Posting in Kenga magjike 2012 dhe 2013 itunes quality.
Vizitor 22-09-2021, 16:57:36 Viewing the topic "Reformat sollën ftesën e Shqipërisë për në NATO".
Vizitor 22-09-2021, 16:57:33 Unknown Action
Vizitor 22-09-2021, 16:57:30 Viewing the topic BAZAR sites.
Vizitor 22-09-2021, 16:57:21 Viewing dona nga gjermanija's profile.
Vizitor 22-09-2021, 16:57:09 Viewing xl029's profile.
Vizitor 22-09-2021, 16:56:56 Unknown Action
Vizitor 22-09-2021, 16:56:53 Viewing xl029's profile.
Vizitor 22-09-2021, 16:56:46 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 22-09-2021, 16:56:39 Viewing the topic Forumisti llafazan.....
Vizitor 22-09-2021, 16:56:28 Viewing the topic Rrëfehen Ermal Merdani & Arnita Beqiraj, Miss & Mister Albania 2010 .
Vizitor 22-09-2021, 16:56:22 Posting in Sa kushton nje implant dhembi?.
Vizitor 22-09-2021, 16:56:13 Unknown Action
Vizitor 22-09-2021, 16:55:59 Viewing the topic Përshkruaje veten me një fjalë.
Vizitor 22-09-2021, 16:55:43 Unknown Action
Vizitor 22-09-2021, 16:55:39 Viewing the topic Kërkojë Kengen [ Për Këngë te huaja ].
Vizitor 22-09-2021, 16:55:31 Viewing the topic Poezi per gjuhen shqipe.
Vizitor 22-09-2021, 16:55:31 Unknown Action
Vizitor 22-09-2021, 16:55:22 Unknown Action
Vizitor 22-09-2021, 16:55:20 Unknown Action
Vizitor 22-09-2021, 16:55:16 Viewing the topic Eshte pasuria gjithcka?.
Vizitor 22-09-2021, 16:55:15 Unknown Action
Vizitor 22-09-2021, 16:55:13 Unknown Action
Vizitor 22-09-2021, 16:55:07 Viewing LirimS's profile.
Vizitor 22-09-2021, 16:54:55 Viewing the topic Thenie Dashurie..
Vizitor 22-09-2021, 16:54:53 Unknown Action
Vizitor 22-09-2021, 16:54:40 Posting in The Land Of The Free.
Vizitor 22-09-2021, 16:54:38 Viewing the topic Si u bënë muslimanë shumica e shqiptarëve [?].
Vizitor 22-09-2021, 16:54:33 Viewing the topic Shtatzania, gjithcka mbi nenen!.
Vizitor 22-09-2021, 16:54:32 Viewing the topic "Seks me pagese", tashmë përmes internetit !.
Vizitor 22-09-2021, 16:54:28 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 22-09-2021, 16:54:16 Posting in Fabula gazmore .
Vizitor 22-09-2021, 16:53:59 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 22-09-2021, 16:53:49 Posting in Barcaleta te reja shqip.
Vizitor 22-09-2021, 16:53:37 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 22-09-2021, 16:53:36 Viewing the topic Vleresoje avatarin e postuesit para teje.
Vizitor 22-09-2021, 16:53:26 Posting in Barcoleta shqip te pista.
Vizitor 22-09-2021, 16:53:16 Unknown Action
Vizitor 22-09-2021, 16:53:09 Viewing the topic Mashkulli pa floke!.
Vizitor 22-09-2021, 16:53:06 Viewing the topic Mashkulli pa floke!.
Vizitor 22-09-2021, 16:53:01 Viewing the topic Mashkulli pa floke!.
Vizitor 22-09-2021, 16:52:57 Viewing the topic Mashkulli pa floke!.
Vizitor 22-09-2021, 16:52:51 Posting in ILAHI TEKSTE SHQIP.
Vizitor 22-09-2021, 16:52:44 Posting in Permbledhje poezish.
Vizitor 22-09-2021, 16:52:41 Viewing the topic Sa sekonda ka nje ore?.
Vizitor 22-09-2021, 16:52:39 Viewing the topic Si e imagjinoni personin siper jush?.
Vizitor 22-09-2021, 16:52:31 Viewing the topic Piratët, hajdutë në emër të Mbretit.
Vizitor 22-09-2021, 16:52:25 Posting in Ka momente......
Vizitor 22-09-2021, 16:52:22 Viewing the topic Kërkojë Kengen [ Për Këngë te huaja ].
Show