Kush eshte online

×

Kush eshte online

User Time Action
Vizitor 24-06-2021, 09:16:21 Viewing Who's Online.
Vizitor 24-06-2021, 09:16:11 Unknown Action
Vizitor 24-06-2021, 09:16:09 Viewing the topic MARTESA E DYTE..ME E MIRE APO ME KEQE.?.
Vizitor 24-06-2021, 09:16:06 Viewing the topic Luteranët dhe menonitët angazhohen për një të ardhme të përbashkët .
Vizitor 24-06-2021, 09:15:58 Viewing the topic Kenia, alkooli kontrabandë vret 17 persona .
Vizitor 24-06-2021, 09:15:56 Viewing the topic Sejdiu kërkon veprim të menjëhershëm të Bordit të BQK-së .
Vizitor 24-06-2021, 09:15:55 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 24-06-2021, 09:15:45 Unknown Action
Vizitor 24-06-2021, 09:15:42 Unknown Action
Vizitor 24-06-2021, 09:15:37 Viewing the topic Zoe Saldana.
Vizitor 24-06-2021, 09:15:34 Viewing the topic Çdo të benit buzë detit ne një perëndim magjepes? .
Vizitor 24-06-2021, 09:15:34 Viewing the forum stats.
Vizitor 24-06-2021, 09:15:31 Unknown Action
Vizitor 24-06-2021, 09:15:18 Viewing the topic In italiano!.
Vizitor 24-06-2021, 09:15:00 Viewing the topic Cka është bashkëjetesa?.
Vizitor 24-06-2021, 09:14:52 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 24-06-2021, 09:14:52 Posting in TE HUMBUR - LOST .
Vizitor 24-06-2021, 09:14:51 Posting in Pafundesia. A ekziston?!.
Vizitor 24-06-2021, 09:14:49 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 24-06-2021, 09:14:39 Viewing the topic Shembja e Piramidës, kundër edhe intelektualë nga Kosova .
Vizitor 24-06-2021, 09:14:35 Viewing the topic Jep-merr-ngjit-prit!.
Vizitor 24-06-2021, 09:14:28 Viewing the topic Si do ta vrisnit te mesipermin.
Vizitor 24-06-2021, 09:14:24 Viewing the topic Tema me 1 000 000 postime........
Vizitor 24-06-2021, 09:14:20 Viewing the topic Stefan Marena (info foto video).
Vizitor 24-06-2021, 09:13:32 Viewing the topic Kënga që po dëgjoj.
Vizitor 24-06-2021, 09:13:01 Viewing the topic Kënga që po dëgjoj.
Vizitor 24-06-2021, 09:13:00 Viewing the topic "Seks me pagese", tashmë përmes internetit !.
Vizitor 24-06-2021, 09:12:51 Viewing the topic Misteri i Xhokondes!.
Vizitor 24-06-2021, 09:12:27 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 24-06-2021, 09:12:15 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 24-06-2021, 09:12:09 Viewing the topic Ika unë njëherë!!!Mirupafshim!!!.
Vizitor 24-06-2021, 09:11:55 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 24-06-2021, 09:11:34 Viewing the topic Kush do të jetë postuesi mbas teje....
Vizitor 24-06-2021, 09:11:32 Viewing the topic Cfare do të shkruanit ne një xham te veshur nga avulli.
Vizitor 24-06-2021, 09:11:07 Viewing the topic Play and learn! - English -.
Vizitor 24-06-2021, 09:10:54 Posting in Ja vlla motorat.
Vizitor 24-06-2021, 09:10:18 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 24-06-2021, 09:10:14 Unknown Action
Vizitor 24-06-2021, 09:10:08 Viewing Arda's profile.
Vizitor 24-06-2021, 09:09:51 Viewing the topic Si eshte moti 🌤️ sot atje ku gjindeni?.
Vizitor 24-06-2021, 09:09:48 Viewing the topic Alfabeti.
Vizitor 24-06-2021, 09:09:43 Viewing the topic Jep-merr-ngjit-prit!.
Vizitor 24-06-2021, 09:09:26 Viewing Tinnaa's profile.
Vizitor 24-06-2021, 09:08:47 Viewing the topic Play and learn! - English -.
Vizitor 24-06-2021, 09:08:43 Viewing the topic Play and learn! - English -.
Vizitor 24-06-2021, 09:08:39 Viewing the topic Doja te thoja...
Vizitor 24-06-2021, 09:08:35 Viewing the topic 'UDB-ashat'e Kosovës, me emër dhe mbiemër.
Vizitor 24-06-2021, 09:08:31 Viewing the topic Videoja hit në Youtube, 4 djem formojnë “biçikletën njerëzore” .
Vizitor 24-06-2021, 09:08:23 Unknown Action
Vizitor 24-06-2021, 09:08:15 Viewing the topic Flisni cfare te doni !.
Vizitor 24-06-2021, 09:08:08 Viewing the topic Nje fjale te huaj.....
Vizitor 24-06-2021, 09:07:57 Posting in BlackBerry: BBM është “populluar” me 20 milion përdorues të rinj brenda 1 jave .
Vizitor 24-06-2021, 09:07:53 Viewing edisara's profile.
Vizitor 24-06-2021, 09:07:35 Posting in Kush është qyteti më i bukur shqiptar?.
Vizitor 24-06-2021, 09:07:31 Viewing the topic Kush i varfëron konsumatorët dhe pse bie fuqia blerëse në Shqipëri?.
Vizitor 24-06-2021, 09:07:25 Viewing mili70's profile.
Vizitor 24-06-2021, 09:07:15 Unknown Action
Vizitor 24-06-2021, 09:07:08 Posting in Greta Koçi dhe Genti Lako në tregun botëror !.
Vizitor 24-06-2021, 09:07:06 Viewing the topic Pamjet e para të modelit të ri, BlackBerry 9800.
Vizitor 24-06-2021, 09:06:49 Posting in ARSENAL.F.C.
Vizitor 24-06-2021, 09:06:23 Viewing xhaxhi llambi's profile.
Vizitor 24-06-2021, 09:06:18 Viewing the topic Play and learn! - English -.
Vizitor 24-06-2021, 09:06:16 Viewing the topic Përditësimi i sistemit Blackberry 10.2 gati për përdoruesit gjatë kësaj jave .
Vizitor 24-06-2021, 09:06:05 Viewing the topic Çdo të benit buzë detit ne një perëndim magjepes? .
Vizitor 24-06-2021, 09:05:15 Posting in Sikur filmi The Matrix te luhej nga Will Smith ne rolin kryesor.
Vizitor 24-06-2021, 09:05:04 Viewing the topic iPhone e tejkalon rivalin BlackBerry .
Vizitor 24-06-2021, 09:05:03 Viewing the topic Le te flasim me Akronime!.
Vizitor 24-06-2021, 09:04:32 Viewing the topic Kur fillon te shkurtohet dita?.
Vizitor 24-06-2021, 09:04:13 Sending email to another member.
Vizitor 24-06-2021, 09:03:16 Viewing the topic “Shqipëria, stacioni që mbledh gjithë artistët” .
Vizitor 24-06-2021, 09:03:12 Viewing the topic A hyjne burrat per te gjuajtur femra ne forum?.
Vizitor 24-06-2021, 09:02:41 Viewing the topic Edhe meshkujt kanë frikë nga vetmia.
Vizitor 24-06-2021, 09:02:38 Viewing the topic Edhe meshkujt kanë frikë nga vetmia.
Vizitor 24-06-2021, 09:02:27 Viewing the topic Nje fjale.
Vizitor 24-06-2021, 09:02:21 Viewing the topic “Kabllogramet jo të vërteta” .
Vizitor 24-06-2021, 09:02:02 Viewing dimri's profile.
Vizitor 24-06-2021, 09:01:54 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 24-06-2021, 09:01:53 Posting in Desktopi im!.
Vizitor 24-06-2021, 09:01:36 Unknown Action
Vizitor 24-06-2021, 09:01:23 Viewing the topic Gjeografia e femrës !.
Vizitor 24-06-2021, 09:01:20 Posting in Reperi i huaj i preferuar?.
Vizitor 24-06-2021, 09:01:10 Unknown Action
Vizitor 24-06-2021, 09:00:58 Viewing the topic Gjeegjeza.
Vizitor 24-06-2021, 09:00:57 Viewing the topic 'UDB-ashat'e Kosovës, me emër dhe mbiemër.
Vizitor 24-06-2021, 09:00:49 Unknown Action
Vizitor 24-06-2021, 09:00:45 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 24-06-2021, 09:00:35 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 24-06-2021, 09:00:33 Registering for an account on the forum.
Vizitor 24-06-2021, 09:00:27 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 24-06-2021, 09:00:20 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 24-06-2021, 09:00:06 Unknown Action
Vizitor 24-06-2021, 09:00:05 Unknown Action
Vizitor 24-06-2021, 08:59:48 Viewing the topic Tekste Këngësh Shqip.
Vizitor 24-06-2021, 08:59:35 Viewing the topic Pllajat dhe Rrafshnaltat kryesore sipas kontinenteve!.
Vizitor 24-06-2021, 08:59:31 Unknown Action
Vizitor 24-06-2021, 08:59:10 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 24-06-2021, 08:58:40 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 24-06-2021, 08:58:38 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 24-06-2021, 08:58:15 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 24-06-2021, 08:57:50 Nothing, or nothing you can see...
Show