Kush eshte online

×

Kush eshte online

User Time Action
Vizitor 22-06-2021, 22:15:33 Unknown Action
Vizitor 22-06-2021, 22:15:30 Unknown Action
Vizitor 22-06-2021, 22:15:21 Posting in Shqiperia votoi.
Vizitor 22-06-2021, 22:15:21 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 22-06-2021, 22:15:13 Unknown Action
Vizitor 22-06-2021, 22:15:10 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 22-06-2021, 22:15:08 Unknown Action
Vizitor 22-06-2021, 22:14:58 Unknown Action
Vizitor 22-06-2021, 22:14:52 Viewing the topic Kush ishin Kreshniket?.
Vizitor 22-06-2021, 22:14:31 Unknown Action
Vizitor 22-06-2021, 22:14:21 Registering for an account on the forum.
Vizitor 22-06-2021, 22:14:16 Registering for an account on the forum.
Vizitor 22-06-2021, 22:14:10 Viewing the forum stats.
Vizitor 22-06-2021, 22:14:06 Viewing the topic Poezi per gjuhen shqipe.
Vizitor 22-06-2021, 22:14:01 Unknown Action
Vizitor 22-06-2021, 22:13:48 Posting in 100 Euro ne muaj te garntum 1 ore pune ne ditje me PC.
Vizitor 22-06-2021, 22:13:46 Unknown Action
Vizitor 22-06-2021, 22:13:39 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 22-06-2021, 22:13:35 Viewing the topic Morine - Merdare, merr jetë rruga e kombit.
Vizitor 22-06-2021, 22:13:21 Posting in Krijohet kampionati europian ‘Super League’.
Vizitor 22-06-2021, 22:13:18 Posting in Chati i preferuar!.
Vizitor 22-06-2021, 22:13:12 Unknown Action
Vizitor 22-06-2021, 22:13:11 Posting in Krijohet kampionati europian ‘Super League’.
Vizitor 22-06-2021, 22:13:08 Posting in Menduh Thaci.
Vizitor 22-06-2021, 22:13:04 Viewing the topic Fabio Dushku (Info foto video).
Vizitor 22-06-2021, 22:13:03 Unknown Action
Vizitor 22-06-2021, 22:13:00 Posting in Si na monitoron Rilindja.
Vizitor 22-06-2021, 22:12:46 Viewing the topic Shtatzania, gjithcka mbi nenen!.
Vizitor 22-06-2021, 22:12:45 Viewing the topic Floriana Lezi (info foto video).
Vizitor 22-06-2021, 22:12:41 Unknown Action
Vizitor 22-06-2021, 22:12:34 Viewing the topic Cfare eshte puthja??.
Vizitor 22-06-2021, 22:12:32 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 22-06-2021, 22:12:09 Viewing the topic Me çfarë po merreni tani (kuptohet, përveç forumit)?.
Vizitor 22-06-2021, 22:12:04 Unknown Action
Vizitor 22-06-2021, 22:12:01 Viewing the topic Pirate Plan - www.pirateplan.com.
Vizitor 22-06-2021, 22:11:58 Viewing the forum stats.
Vizitor 22-06-2021, 22:11:47 Unknown Action
Vizitor 22-06-2021, 22:11:45 Unknown Action
Vizitor 22-06-2021, 22:11:42 Viewing the topic Kontributi i Frojdit në Seksualitetin Human.
Vizitor 22-06-2021, 22:11:35 Viewing the topic Kissssssss someone here!.
Vizitor 22-06-2021, 22:11:29 Unknown Action
Vizitor 22-06-2021, 22:11:29 Viewing LUCHIANO's profile.
Vizitor 22-06-2021, 22:11:28 Viewing kostandin.'s profile.
Vizitor 22-06-2021, 22:11:25 Viewing the topic softuer per Burimet Njerezore dhe Pagat.
Vizitor 22-06-2021, 22:11:16 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 22-06-2021, 22:11:11 Unknown Action
Vizitor 22-06-2021, 22:11:09 Viewing Genious's profile.
Vizitor 22-06-2021, 22:10:56 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 22-06-2021, 22:10:45 Viewing the topic Fjalet e qiririt - analize letrare.
Vizitor 22-06-2021, 22:10:38 Unknown Action
Vizitor 22-06-2021, 22:10:35 Unknown Action
Vizitor 22-06-2021, 22:10:27 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 22-06-2021, 22:10:21 Unknown Action
Vizitor 22-06-2021, 22:10:04 Viewing the topic Anglia kërkon arsyet e dështimit .
Vizitor 22-06-2021, 22:10:02 Viewing the topic Jep - merr - ngjit - prit!.
Vizitor 22-06-2021, 22:09:56 Unknown Action
Vizitor 22-06-2021, 22:09:54 Viewing the topic Dalja e Dexhallit!.
Vizitor 22-06-2021, 22:09:52 Posting in Informacion për akrepat.
Vizitor 22-06-2021, 22:09:49 Viewing the topic Vajza, ju pelqejne floket e gjata, mesatare apo te shkurtra tek vetja?!.
Vizitor 22-06-2021, 22:09:46 Posting in Biznes në Kosovë.
Vizitor 22-06-2021, 22:09:37 Unknown Action
Vizitor 22-06-2021, 22:09:17 Posting in Ika unë njëherë!!!Mirupafshim!!!.
Vizitor 22-06-2021, 22:09:16 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 22-06-2021, 22:09:15 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 22-06-2021, 22:09:01 Unknown Action
Vizitor 22-06-2021, 22:08:54 Unknown Action
Vizitor 22-06-2021, 22:08:32 Posting in Cka pretendon Jusuf el Kardaui .
Vizitor 22-06-2021, 22:08:06 Posting in Hajde dalim nga liqeni dhe te bejme....................... :P :P: :P.
Vizitor 22-06-2021, 22:07:57 Viewing g.gramoz's profile.
Vizitor 22-06-2021, 22:07:53 Viewing the topic ExpressionEngine - CMS e re per Blog e Portal.
Vizitor 22-06-2021, 22:07:40 Unknown Action
Vizitor 22-06-2021, 22:07:34 Unknown Action
Vizitor 22-06-2021, 22:07:32 Unknown Action
Vizitor 22-06-2021, 22:07:27 Viewing the topic Facebook! Kaos i vertet, Notifications dhe Last post in wall.
Vizitor 22-06-2021, 22:07:26 Viewing the topic Si shperndahen farat e bimeve?.
Vizitor 22-06-2021, 22:07:16 Viewing the topic Ç'farë mendoni për partnerin qe është me i madh ne moshe?.
Vizitor 22-06-2021, 22:07:13 Viewing the topic Dir.al.
Vizitor 22-06-2021, 22:07:10 Unknown Action
Vizitor 22-06-2021, 22:06:56 Unknown Action
Vizitor 22-06-2021, 22:06:54 Unknown Action
Vizitor 22-06-2021, 22:06:46 Viewing the topic Kur kujtoni vdekjen, si ndiheni dhe çfarë bëni?.
Vizitor 22-06-2021, 22:06:30 Viewing orteku's profile.
Vizitor 22-06-2021, 22:06:27 Viewing the topic Erjola Doci (info, foto, video).
Vizitor 22-06-2021, 22:06:17 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 22-06-2021, 22:05:49 Unknown Action
Vizitor 22-06-2021, 22:05:34 Viewing the topic Mrekullit e Kuranit të shenjtë.
Vizitor 22-06-2021, 22:05:25 Viewing the topic Fëmijët suedezë: Prindërit janë shumë të varur nga teknologjia .
Vizitor 22-06-2021, 22:05:16 Viewing the topic Inger Skura (info, foto, video).
Vizitor 22-06-2021, 22:05:11 Unknown Action
Vizitor 22-06-2021, 22:04:53 Viewing the topic Jep - merr - ngjit - prit!.
Vizitor 22-06-2021, 22:04:51 Viewing the topic Vajza, ju pelqejne floket e gjata, mesatare apo te shkurtra tek vetja?!.
Vizitor 22-06-2021, 22:04:40 Posting in Shpella e Mermerit ne Gadime (Kosovë).
Vizitor 22-06-2021, 22:04:32 Unknown Action
Vizitor 22-06-2021, 22:04:28 Viewing the topic LG paraqet G Flex, smartfonin e parë “real” në botë që mund të lakohet .
Vizitor 22-06-2021, 22:04:24 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 22-06-2021, 22:03:59 Sending email to another member.
Vizitor 22-06-2021, 22:03:58 Viewing the topic Das Krieg im Kosova/War of Kosova.
Vizitor 22-06-2021, 22:03:51 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 22-06-2021, 22:03:50 Viewing the topic Qëndrim Gashi doktoroi në Çikago.
Vizitor 22-06-2021, 22:03:47 Unknown Action
Show