Kush eshte online

Kush eshte online

User Time Action
Vizitor 06-10-2022, 18:55:36 Viewing the board Albanian Forums.
Vizitor 06-10-2022, 18:55:27 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 06-10-2022, 18:55:07 Viewing the topic Magjia, syri i keq dhe sherimi i tyre!.
Vizitor 06-10-2022, 18:54:50 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 06-10-2022, 18:54:48 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 06-10-2022, 18:54:47 Viewing the topic Nje tregim i shkurter.
Vizitor 06-10-2022, 18:54:23 Viewing the topic Sa sekonda ka nje ore?.
Vizitor 06-10-2022, 18:54:21 Posting a new topic in Tema Aktuale.
Vizitor 06-10-2022, 18:54:11 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 06-10-2022, 18:54:05 Viewing the topic Nje tregim i shkurter.
Vizitor 06-10-2022, 18:53:59 Viewing the topic Nje tregim i shkurter.
Vizitor 06-10-2022, 18:53:32 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 06-10-2022, 18:53:21 Viewing the topic Nje tregim i shkurter.
Vizitor 06-10-2022, 18:53:14 Viewing the topic Si shperndahen farat e bimeve?.
Vizitor 06-10-2022, 18:53:02 Viewing the topic Suksesi - Çfare duhet te kete nje person per tu konsideruar si i suksesshem !?.
Vizitor 06-10-2022, 18:52:17 Viewing the topic Nje tregim i shkurter.
Vizitor 06-10-2022, 18:51:33 Viewing the topic Sa jave ka viti?.
Vizitor 06-10-2022, 18:51:07 Viewing the topic Si thuhet ora ne anglisht?.
Vizitor 06-10-2022, 18:50:53 Viewing the topic Ku ndodhet bicepsi dhe tricepsi?.
Vizitor 06-10-2022, 18:50:31 Viewing the topic Cdo te thote intimidim?.
Vizitor 06-10-2022, 18:50:20 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 06-10-2022, 18:49:19 Viewing the topic Tayna - Doruntina Shala (Lajme, Info, Foto, Video).
Vizitor 06-10-2022, 18:49:14 Viewing the topic Sofra e Gjakoves.
Vizitor 06-10-2022, 18:49:06 Viewing the topic Nje tregim i shkurter.
Vizitor 06-10-2022, 18:47:56 Viewing the topic Cfare te bejme kur kemi tension te ulet?.
Vizitor 06-10-2022, 18:47:35 Viewing the topic Fjale Shqip...me shume se 10 shkronja.
Vizitor 06-10-2022, 18:46:42 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 06-10-2022, 18:46:30 Viewing the topic Une e di qe s'di asgje.
Vizitor 06-10-2022, 18:45:32 Viewing the topic ExpressionEngine - CMS e re per Blog e Portal.
Vizitor 06-10-2022, 18:45:13 Viewing the topic Sa gjate jeton dhia?.
Vizitor 06-10-2022, 18:45:05 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 06-10-2022, 18:44:52 Unknown Action
Vizitor 06-10-2022, 18:44:46 Viewing the topic Origjina e Vuvuzelave.
Vizitor 06-10-2022, 18:44:32 Viewing the topic Djemte kerkojne djem gazeta Paloma.
Vizitor 06-10-2022, 18:44:32 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 06-10-2022, 18:44:04 Viewing the topic Fjalë te urta.
Vizitor 06-10-2022, 18:43:56 Viewing the topic Lekë të reja vs. lekë të vjetra.
Vizitor 06-10-2022, 18:43:50 Unknown Action
Vizitor 06-10-2022, 18:42:58 Viewing the topic Gjeegjeza.
Vizitor 06-10-2022, 18:42:57 Viewing the board Biologji / Kimi.
Vizitor 06-10-2022, 18:42:23 Viewing the topic SEX SHOP edhe në Tiranë....
Vizitor 06-10-2022, 18:42:01 Viewing the topic Vjersha.
Vizitor 06-10-2022, 18:41:53 Viewing the topic Kënga që po dëgjoj.
Vizitor 06-10-2022, 18:41:50 Viewing the topic Kënga që po dëgjoj.
Vizitor 06-10-2022, 18:41:49 Viewing the topic Isak Njutoni dhe molla.
Vizitor 06-10-2022, 18:41:29 Viewing the topic Une e di qe s'di asgje.
Vizitor 06-10-2022, 18:41:21 Viewing the topic Sa sekonda ka nje dite?.
Vizitor 06-10-2022, 18:40:52 Viewing the topic Aleksandri i Madh, gjuha burashaski dhe Ilirët e Pakistanit.
Vizitor 06-10-2022, 18:40:29 Viewing the topic Mesazh i Obames: "Mezi pres te bashkepunoj me Shqiperine".
Vizitor 06-10-2022, 18:40:27 Viewing the topic Tekste Këngësh Shqip.
Vizitor 06-10-2022, 18:40:26 Viewing the topic Tekste Këngësh Shqip.
Vizitor 06-10-2022, 18:40:22 Viewing the topic Tekste Këngësh Shqip.
Vizitor 06-10-2022, 18:40:15 Viewing the topic Nje tregim i shkurter.
Vizitor 06-10-2022, 18:40:06 Viewing the topic ExpressionEngine - CMS e re per Blog e Portal.
Vizitor 06-10-2022, 18:40:00 Viewing the topic Iris Gaxho (info foto video).
Vizitor 06-10-2022, 18:39:31 Viewing the topic Shpresa Gojani (Lajme, Info, Foto, Video).
Vizitor 06-10-2022, 18:39:26 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 06-10-2022, 18:39:06 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 06-10-2022, 18:39:00 Viewing the topic Nimfa e Zeusit dhe korbi me dy ve.
Vizitor 06-10-2022, 18:38:54 Viewing the topic Fjalet e pista ne krevat.
Vizitor 06-10-2022, 18:38:43 Viewing the topic Nje tregim i shkurter.
Vizitor 06-10-2022, 18:37:16 Viewing the topic Jehona Dreshaj (Lajme, info, foto, video).
Vizitor 06-10-2022, 18:37:00 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 06-10-2022, 18:36:59 Viewing the topic Nga 1 marsi tarifat e komunikimit për 30% më lirë në Shqipëri.
Vizitor 06-10-2022, 18:36:48 Viewing the topic Janulla Rapi: Ju tregoj vuajtjet tona te urdheruara prej Ismail Kadarese !.
Vizitor 06-10-2022, 18:36:09 Viewing the topic Si thuhet ora ne anglisht?.
Vizitor 06-10-2022, 18:35:49 Viewing the topic Kontrollo rrjetet Sociale - CheckUserNames.
Vizitor 06-10-2022, 18:35:30 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 06-10-2022, 18:35:25 Unknown Action
Vizitor 06-10-2022, 18:35:01 Viewing the topic Sihana Metrama (Lajme, info, foto, video).
Vizitor 06-10-2022, 18:34:56 Viewing the topic Nje tregim i shkurter.
Vizitor 06-10-2022, 18:34:55 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 06-10-2022, 18:34:39 Viewing the topic Si te rrisim tensionin?.
Vizitor 06-10-2022, 18:34:22 Unknown Action
Vizitor 06-10-2022, 18:34:02 Viewing the topic Janulla Rapi: Ju tregoj vuajtjet tona te urdheruara prej Ismail Kadarese !.
Vizitor 06-10-2022, 18:33:48 Viewing the topic >>Ninulla - Këngë djepi<<.
Vizitor 06-10-2022, 18:32:36 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 06-10-2022, 18:32:36 Viewing the topic Pagezimi ne fene Katolike..
Vizitor 06-10-2022, 18:32:19 Viewing the topic Storytlr - platforme per faqe personale.
Vizitor 06-10-2022, 18:31:44 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 06-10-2022, 18:30:52 Unknown Action
Vizitor 06-10-2022, 18:30:24 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 06-10-2022, 18:30:02 Viewing the topic Si ulet tensioni i larte ne kushte shtepie?.
Vizitor 06-10-2022, 18:28:22 Viewing the topic Mohenjo-Daro - Qyteterimi i lashte ne Indi.
Vizitor 06-10-2022, 18:28:19 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 06-10-2022, 18:27:46 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 06-10-2022, 18:27:46 Viewing the topic Play and learn! - English -.
Vizitor 06-10-2022, 18:27:25 Viewing the topic Kishat dhe xhamite duhet shenderruar ne muze.
Vizitor 06-10-2022, 18:27:00 Viewing the topic Metabolizmi - Cfare duhet te dime?.
Vizitor 06-10-2022, 18:26:57 Viewing the topic Sa kilogram kg i ka nje ton t?.
Vizitor 06-10-2022, 18:26:37 Viewing the topic YouTube, nje biznes i deshtuar.
Vizitor 06-10-2022, 18:26:18 Viewing the topic >>Ninulla - Këngë djepi<<.
Vizitor 06-10-2022, 18:26:15 Viewing the topic Kush eshte kryeqyteti i Amerikes?.
Vizitor 06-10-2022, 18:25:58 Viewing the topic Nje tregim i shkurter.
Vizitor 06-10-2022, 18:25:51 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 06-10-2022, 18:25:35 Viewing the topic Fluturimi i Lakuriqit te Nates.
Vizitor 06-10-2022, 18:25:19 Viewing the topic Kënaqësia e femrave në seks, dhjetëfish më e fortë se e mashkullit.
Vizitor 06-10-2022, 18:24:40 Viewing the topic KËNGË HISTORIKE TË RILINDJES KOMBËTARE.
Vizitor 06-10-2022, 18:24:25 Viewing the topic KËNGË HISTORIKE TË RILINDJES KOMBËTARE.
Vizitor 06-10-2022, 18:24:07 Viewing the board index of Zerion.
Show