Kush eshte online

×

Kush eshte online

User Time Action
Vizitor 12-08-2022, 17:30:26 Viewing the topic Cili eshte kuptimi i fjales qyqek?.
Vizitor 12-08-2022, 17:30:19 Posting in Rinian Leka (info foto video).
Vizitor 12-08-2022, 17:30:19 Registering for an account on the forum.
Vizitor 12-08-2022, 17:30:16 Posting in Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕.
Vizitor 12-08-2022, 17:30:14 Posting in Vesa Luma !.
Vizitor 12-08-2022, 17:30:12 Viewing the topic Çfarë është ujëvara?.
Vizitor 12-08-2022, 17:30:11 Posting in Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕.
Vizitor 12-08-2022, 17:30:04 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 12-08-2022, 17:29:59 Posting in Arta Bajrami.
Vizitor 12-08-2022, 17:29:55 Posting in Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕.
Vizitor 12-08-2022, 17:29:47 Posting in Nyje.al.
Vizitor 12-08-2022, 17:29:46 Viewing the topic Zgjedhjet po afrohen! "LDK po bie, e PDK po vjen?".
Vizitor 12-08-2022, 17:29:45 Posting in Arta Bajrami.
Vizitor 12-08-2022, 17:29:31 Posting in Ankesa!.
Vizitor 12-08-2022, 17:29:26 Posting in Tekste Këngësh Shqip.
Vizitor 12-08-2022, 17:29:23 Posting in Kida - Orhidea Latifi (Lajme, Info, Foto, Video).
Vizitor 12-08-2022, 17:29:21 Posting in Ankesa!.
Vizitor 12-08-2022, 17:29:17 Posting in Nyje.al.
Vizitor 12-08-2022, 17:29:05 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 12-08-2022, 17:29:03 Unknown Action
Vizitor 12-08-2022, 17:29:01 Posting in Te rejat e fundit nga kultura dhe arti.
Vizitor 12-08-2022, 17:28:55 Posting in .mk Domain-et (Maqedoni).
Vizitor 12-08-2022, 17:28:54 Posting in Luaj dhe ti me ne !.
Vizitor 12-08-2022, 17:28:46 Posting in Si te instalojme Windows 11.
Vizitor 12-08-2022, 17:28:38 Unknown Action
Vizitor 12-08-2022, 17:28:36 Viewing the topic Vipat shqiptare perkrah Shqiperise ne keto dite te veshtira.
Vizitor 12-08-2022, 17:28:31 Unknown Action
Vizitor 12-08-2022, 17:28:30 Posting in Luaj dhe ti me ne !.
Vizitor 12-08-2022, 17:28:16 Posting in Newsport.al.
Vizitor 12-08-2022, 17:28:13 Posting in Pse masturbimi të mbron nga koronavirusi.
Vizitor 12-08-2022, 17:28:06 Viewing the topic Homoseksualizmi.
Vizitor 12-08-2022, 17:28:04 Posting in Pse masturbimi të mbron nga koronavirusi.
Vizitor 12-08-2022, 17:28:03 Posting in Do dilnit per kafe..me anetarin siper...:) .
Vizitor 12-08-2022, 17:27:58 Unknown Action
Vizitor 12-08-2022, 17:27:54 Posting in Newsport.al.
Vizitor 12-08-2022, 17:27:46 Posting in Do dilnit per kafe..me anetarin siper...:) .
Vizitor 12-08-2022, 17:27:39 Unknown Action
Vizitor 12-08-2022, 17:27:36 Unknown Action
Vizitor 12-08-2022, 17:27:32 Unknown Action
Vizitor 12-08-2022, 17:27:31 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 12-08-2022, 17:27:29 Posting in News33.tv.
Vizitor 12-08-2022, 17:27:24 Posting in Alo,alo telefoni,zerin tim a e degjon?.
Vizitor 12-08-2022, 17:27:21 Unknown Action
Vizitor 12-08-2022, 17:27:21 Viewing the topic Me çfarë po merreni tani (kuptohet, përveç forumit)?.
Vizitor 12-08-2022, 17:27:20 Viewing the forum stats.
Vizitor 12-08-2022, 17:27:08 Unknown Action
Vizitor 12-08-2022, 17:27:07 Posting in News33.tv.
Vizitor 12-08-2022, 17:27:02 Viewing the topic Problem me forumin!.
Vizitor 12-08-2022, 17:27:00 Posting in Alo,alo telefoni,zerin tim a e degjon?.
Vizitor 12-08-2022, 17:26:53 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 12-08-2022, 17:26:48 Posting in Meshkujt pa flokë duken më meshkuj .
Vizitor 12-08-2022, 17:26:47 Posting in Alo,alo telefoni,zerin tim a e degjon?.
Vizitor 12-08-2022, 17:26:43 Posting in Ajola Xoxa (info foto video).
Vizitor 12-08-2022, 17:26:40 Posting in Violeta Kukaj (Lajme, Info, Foto, Video).
Vizitor 12-08-2022, 17:26:27 Posting in Violeta Kukaj (Lajme, Info, Foto, Video).
Vizitor 12-08-2022, 17:26:22 Posting in Neshesh.mk.
Vizitor 12-08-2022, 17:26:14 Posting in Amarildo Bakaj (Info foto video).
Vizitor 12-08-2022, 17:26:11 Posting in Violeta Kukaj (Lajme, Info, Foto, Video).
Vizitor 12-08-2022, 17:26:05 Posting in Valbona Peraj (Lajme, Info, Foto, Video).
Vizitor 12-08-2022, 17:26:02 Posting in Vdes Kim Jong-il i Koresë së Veriut.
Vizitor 12-08-2022, 17:26:00 Posting in Fustane NUSESH.
Vizitor 12-08-2022, 17:25:54 Viewing the topic Muzike Nostalgji ne vite ....
Vizitor 12-08-2022, 17:25:54 Posting in Roza Lati (Lajme, Info, foto, video).
Vizitor 12-08-2022, 17:25:51 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 12-08-2022, 17:25:44 Posting in Roza Lati (Lajme, Info, foto, video).
Vizitor 12-08-2022, 17:25:41 Posting in Blondi Krasniqi (info foto video).
Vizitor 12-08-2022, 17:25:39 Posting in Kerkoj faqe me qera.
Vizitor 12-08-2022, 17:25:20 Posting in Cfare po hani ose po pini tani?.
Vizitor 12-08-2022, 17:25:15 Posting in Klajda Gjosha (Info foto video).
Vizitor 12-08-2022, 17:25:06 Posting in Seria A edicioni 2005 - 2006.
Vizitor 12-08-2022, 17:25:01 Posting in Mani Saramati (info foto video).
Vizitor 12-08-2022, 17:25:00 Posting in Blondi Krasniqi (info foto video).
Vizitor 12-08-2022, 17:24:57 Posting in Cfare keni veshur ne keto momente?.
Vizitor 12-08-2022, 17:24:39 Posting in Medial.mk.
Vizitor 12-08-2022, 17:24:36 Posting in Blondi Krasniqi (info foto video).
Vizitor 12-08-2022, 17:24:32 Posting in Lavazh, Gomisteri & Sallon Bukurie "ZERI YT".
Vizitor 12-08-2022, 17:24:29 Viewing the topic Ushtarët indokinezë në Korçë .
Vizitor 12-08-2022, 17:24:25 Posting in Blondi Krasniqi (info foto video).
Vizitor 12-08-2022, 17:24:23 Posting in Medial.mk.
Vizitor 12-08-2022, 17:24:21 Posting in Islanda, ishulli buzagaz.
Vizitor 12-08-2022, 17:24:09 Posting in Sofra e Gjakoves.
Vizitor 12-08-2022, 17:24:04 Viewing the topic Le te flasim per seksin dhe te mirat e tij.
Vizitor 12-08-2022, 17:24:00 Posting in Pyetje---Pergjigje.
Vizitor 12-08-2022, 17:23:51 Posting in Vetem tre Fjale !.
Vizitor 12-08-2022, 17:23:38 Posting in Nje fjale.
Vizitor 12-08-2022, 17:23:37 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 12-08-2022, 17:23:07 Unknown Action
Vizitor 12-08-2022, 17:23:03 Posting in Kënga që po dëgjoj.
Vizitor 12-08-2022, 17:22:59 Posting in Coronavirus semundja qe i ka futur friken njerezimit.
Vizitor 12-08-2022, 17:22:58 Posting in Coronavirus semundja qe i ka futur friken njerezimit.
Vizitor 12-08-2022, 17:22:53 Posting in Grida Duma (info foto video).
Vizitor 12-08-2022, 17:22:50 Posting in Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕.
Vizitor 12-08-2022, 17:22:48 Posting in Coronavirus semundja qe i ka futur friken njerezimit.
Vizitor 12-08-2022, 17:22:44 Posting in Kënga që po dëgjoj.
Vizitor 12-08-2022, 17:22:41 Unknown Action
Vizitor 12-08-2022, 17:22:37 Posting in Keshillapsikologjike.info.
Vizitor 12-08-2022, 17:22:30 Posting in Kënga që po dëgjoj.
Vizitor 12-08-2022, 17:22:21 Posting in Coronavirus semundja qe i ka futur friken njerezimit.
Vizitor 12-08-2022, 17:22:11 Posting in Kujtesa Shala (info foto video).
Vizitor 12-08-2022, 17:22:10 Unknown Action
Show