Kush eshte online

×

Kush eshte online

User Time Action
Vizitor 18-04-2021, 23:42:02 Viewing Who's Online.
Vizitor 18-04-2021, 23:41:54 Viewing the topic Top 5 Ranking Factors 2009.
Vizitor 18-04-2021, 23:41:38 Unknown Action
Vizitor 18-04-2021, 23:41:34 Unknown Action
Vizitor 18-04-2021, 23:41:33 Unknown Action
Vizitor 18-04-2021, 23:41:24 Viewing the topic Statusi i Kosovës - Bisedimet ne Vjene.
Vizitor 18-04-2021, 23:41:21 Viewing the topic Mark Tirta.
Vizitor 18-04-2021, 23:41:09 Unknown Action
Vizitor 18-04-2021, 23:40:54 Viewing the topic Ëndrra erotike? Ja si shpjegohen.
Vizitor 18-04-2021, 23:40:49 Unknown Action
Vizitor 18-04-2021, 23:40:42 Posting in Alberie Hadergjonaj vs. Arkiva Shqip.
Vizitor 18-04-2021, 23:40:32 Unknown Action
Vizitor 18-04-2021, 23:40:29 Viewing the topic UNMIK po pergatitet per te ikur nga Kosova.
Vizitor 18-04-2021, 23:40:14 Viewing the topic Rreth librave dhe autoreve me te rinj..
Vizitor 18-04-2021, 23:40:14 Viewing the topic Një qiri dhe një lutje për te vdekurit..
Vizitor 18-04-2021, 23:40:13 Viewing the topic Albania's Berisha calls for information campaign on visa liberalisation .
Vizitor 18-04-2021, 23:40:12 Viewing the board Diskutime.
Vizitor 18-04-2021, 23:40:10 Viewing the topic Klubi i fansave te Shevchenko-s.
Vizitor 18-04-2021, 23:39:38 Viewing the topic Femra ka 1 mundësi për të qenë e bukur por 1 mijë mundësi të jetë tërheqëse.
Vizitor 18-04-2021, 23:39:38 Viewing the topic Femra ka 1 mundësi për të qenë e bukur por 1 mijë mundësi të jetë tërheqëse.
Vizitor 18-04-2021, 23:39:34 Viewing the topic OSBE/ODIHR rrëzon Kolegjin.
Vizitor 18-04-2021, 23:39:25 Viewing the topic Dy persona vetëvriten, nuk dihen motivet.
Vizitor 18-04-2021, 23:39:24 Viewing the topic Mirditë, vëllai vret me armë vëllanë.
Vizitor 18-04-2021, 23:39:20 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 18-04-2021, 23:39:20 Viewing the topic A do te dashuronit shoqen ose shokun tuaj te ngushte?.
Vizitor 18-04-2021, 23:39:05 Unknown Action
Vizitor 18-04-2021, 23:38:59 Viewing the board Bashkimi Kombëtar.
Vizitor 18-04-2021, 23:38:41 Unknown Action
Vizitor 18-04-2021, 23:38:31 Unknown Action
Vizitor 18-04-2021, 23:38:31 Posting in Digitalb Family HD.
Vizitor 18-04-2021, 23:38:12 Viewing the topic Reali humb 68 milionë nga holandezët .
Vizitor 18-04-2021, 23:38:10 Unknown Action
Vizitor 18-04-2021, 23:38:08 Viewing the topic Autizmi - Spektrat, terapite, trajtimi dhe mjekimi (Autism).
Vizitor 18-04-2021, 23:37:57 Viewing the topic Via Debuts Mini-ITX 2.0 .
Vizitor 18-04-2021, 23:37:56 Viewing the topic "Seks me pagese", tashmë përmes internetit !.
Vizitor 18-04-2021, 23:37:56 Viewing the topic Problem per te hapur faqen.
Vizitor 18-04-2021, 23:37:52 Viewing the topic China Says There's No Antitrust Probe On Microsoft .
Vizitor 18-04-2021, 23:37:45 Viewing the topic Magjia, syri i keq dhe sherimi i tyre!.
Vizitor 18-04-2021, 23:37:32 Posting in Digitalb Eurofilm.
Vizitor 18-04-2021, 23:37:27 Viewing the topic A keni shok apo shoqe te vertete - Ekziston shoqeria e vertete?.
Vizitor 18-04-2021, 23:37:10 Viewing the board WebHosting.
Vizitor 18-04-2021, 23:37:09 Viewing the topic Inati semundje apo...?.
Vizitor 18-04-2021, 23:37:03 Viewing the topic E Njejte apo Sinonim me Fjalen.
Vizitor 18-04-2021, 23:36:56 Viewing the topic Cfare ju terheq me shume tek nje femer ose mashkull?.
Vizitor 18-04-2021, 23:36:44 Viewing the topic Yeast-Powered Fuel Cell Feeds On Human Blood .
Vizitor 18-04-2021, 23:36:39 Viewing the topic Instant Messaging Vulnerable To New Smiley Attacks .
Vizitor 18-04-2021, 23:36:35 Viewing the topic Rregjistrimi i PHP.
Vizitor 18-04-2021, 23:36:35 Viewing the topic Greva, dita 22, dalin 10 minatorë.
Vizitor 18-04-2021, 23:36:29 Unknown Action
Vizitor 18-04-2021, 23:36:23 Viewing the topic Vint Cerf Says It's Every Machine For Itself .
Vizitor 18-04-2021, 23:36:22 Viewing the topic Aksident në Gjirokastër, humb jetën 26-vjecari.
Vizitor 18-04-2021, 23:36:18 Viewing the topic Berisha: Raporti vlerëson zgjedhjet .
Vizitor 18-04-2021, 23:36:16 Viewing the topic No Space Porn (For Now) .
Vizitor 18-04-2021, 23:36:15 Viewing the topic Roza Lati (Lajme, Info, foto, video).
Vizitor 18-04-2021, 23:36:15 Viewing the topic Roza Lati (Lajme, Info, foto, video).
Vizitor 18-04-2021, 23:36:11 Viewing the topic Another Way the LHC Could Self-Destruct .
Vizitor 18-04-2021, 23:36:02 Viewing the topic How Kernel Hackers Boosted the Speed of Desktop Linux .
Vizitor 18-04-2021, 23:35:53 Viewing the topic How To Show Code Samples? .
Vizitor 18-04-2021, 23:35:04 Viewing the topic www.klandestin-show.com ne shitje (Domein per Show e madh ne Tv Klan).
Vizitor 18-04-2021, 23:35:03 Viewing the topic World's economy: 6 million children under the age of 5 die every year as a result of hunger .
Vizitor 18-04-2021, 23:35:02 Viewing the topic Prezantimi i Zeristeve (shkurtimisht).
Vizitor 18-04-2021, 23:34:54 Viewing the topic Gjeja me interesante qe keni bere sot...?.
Vizitor 18-04-2021, 23:34:40 Viewing the topic Si do veproni po te jet i/e dashuri/a më i/e shkurtër.
Vizitor 18-04-2021, 23:34:37 Viewing the topic Cili eshte kuptimi i fjales qyqek?.
Vizitor 18-04-2021, 23:34:22 Viewing the topic Shkembim linqesh me faqe PR4+.
Vizitor 18-04-2021, 23:34:22 Viewing the topic Nje poezi per babin.
Vizitor 18-04-2021, 23:34:20 Viewing the topic Shkembim Linqesh me Lajmet24.eu.
Vizitor 18-04-2021, 23:34:11 Viewing the topic FTC Opens Formal Antitrust Investigation of Intel .
Vizitor 18-04-2021, 23:33:57 Unknown Action
Vizitor 18-04-2021, 23:33:50 Viewing the topic Nero Unveils LiquidTV, TiVo For Your Computer .
Vizitor 18-04-2021, 23:33:47 Viewing the topic Hikers May Have Found Fossett Items .
Vizitor 18-04-2021, 23:33:43 Viewing the topic Pandora Console Ready For Pre-Orders .
Vizitor 18-04-2021, 23:33:37 Viewing the topic Regisa Koxhaj (Lajme, Info, foto, video).
Vizitor 18-04-2021, 23:33:36 Viewing the topic Regisa Koxhaj (Lajme, Info, foto, video).
Vizitor 18-04-2021, 23:33:27 Viewing the topic Pengmarrja, Romeo Leka luan teatër në sallën e gjyqit, ngacmon gazetaren e sekretaren .
Vizitor 18-04-2021, 23:33:27 Viewing the topic Fjale te urta me foto.
Vizitor 18-04-2021, 23:32:52 Posting in Rrezarta (info foto video).
Vizitor 18-04-2021, 23:32:51 Posting in Rrezarta (info foto video).
Vizitor 18-04-2021, 23:32:41 Unknown Action
Vizitor 18-04-2021, 23:32:40 Unknown Action
Vizitor 18-04-2021, 23:32:31 Unknown Action
Vizitor 18-04-2021, 23:32:23 Viewing the topic Kënga që po e dëgjoj.
Vizitor 18-04-2021, 23:32:22 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 18-04-2021, 23:32:08 Viewing the topic Çfare mendoni për nje intelektual që nuk lexon libra dhe nuk shikon filma?.
Vizitor 18-04-2021, 23:31:54 Viewing the topic Sindi Sulaj (info, foto, video?.
Vizitor 18-04-2021, 23:31:40 Unknown Action
Vizitor 18-04-2021, 23:31:40 Viewing the topic Probleme matematikore.
Vizitor 18-04-2021, 23:31:32 Viewing the topic Këngëtaret Shqiptare sjellin modën e kanatjereve XXL .
Vizitor 18-04-2021, 23:31:19 Viewing the topic Google Launches CADIE, the First True AI .
Vizitor 18-04-2021, 23:31:08 Unknown Action
Vizitor 18-04-2021, 23:31:07 Viewing the topic Inteligjenca: E lindur apo e fituar?.
Vizitor 18-04-2021, 23:30:53 Viewing the topic Shtohen lindjet e parakohshme .
Vizitor 18-04-2021, 23:30:52 Unknown Action
Vizitor 18-04-2021, 23:30:47 Viewing the topic Procesi ndaj Metës, refuzohet kërkesa e avokatëve .
Vizitor 18-04-2021, 23:30:45 Viewing the topic Meta e Prifti në gjyq .
Vizitor 18-04-2021, 23:30:41 Viewing the topic Hotmail Full Version Incompatible With Firefox 3 .
Vizitor 18-04-2021, 23:30:13 Viewing the topic leku i ri shqiptar .
Vizitor 18-04-2021, 23:30:03 Viewing the topic Deshira e momentit.
Vizitor 18-04-2021, 23:29:40 Unknown Action
Vizitor 18-04-2021, 23:29:36 Viewing the topic Kush ishte burri i Arjola Demirit?.
Show