Kush eshte online

×

Kush eshte online

User Time Action
Vizitor 14-05-2021, 19:01:52 Viewing the topic Islami dhe Terrorizmi.
Vizitor 14-05-2021, 19:01:51 Viewing the topic Islami dhe Terrorizmi.
Vizitor 14-05-2021, 19:01:51 Viewing the board Mobile | Apps.
Vizitor 14-05-2021, 19:01:51 Viewing the forum stats.
Vizitor 14-05-2021, 19:01:48 Viewing the topic A dine femrat shqiptare te bejne seks?.
Vizitor 14-05-2021, 19:01:40 Viewing the topic Si hapet shampanja?.
Vizitor 14-05-2021, 19:01:40 Viewing the topic Sot! Dite e Re, Ngjarje te Reja..
Vizitor 14-05-2021, 19:01:35 Viewing the topic Çfarë thote ngjyra e syve tuaj..
Vizitor 14-05-2021, 19:01:34 Viewing the topic Çfarë thote ngjyra e syve tuaj..
Vizitor 14-05-2021, 19:01:32 Viewing the topic Pasuro fjalorin dhe argëtohu!.
Vizitor 14-05-2021, 19:01:28 Viewing the topic Pasuro fjalorin dhe argëtohu!.
Vizitor 14-05-2021, 19:01:26 Viewing the topic Jep - merr - ngjit - prit!.
Vizitor 14-05-2021, 19:01:22 Viewing the topic Jep - merr - ngjit - prit!.
Vizitor 14-05-2021, 19:01:21 Viewing the topic Jep - merr - ngjit - prit!.
Vizitor 14-05-2021, 19:01:21 Viewing the forum stats.
Vizitor 14-05-2021, 19:01:16 Viewing the topic Kërkoj Këngën? [Për këngë shqiptare].
Vizitor 14-05-2021, 19:01:12 Posting in Arta Bajrami (Info foto video).
Vizitor 14-05-2021, 19:01:10 Viewing the forum stats.
Vizitor 14-05-2021, 19:01:07 Viewing the topic Ankesa!.
Vizitor 14-05-2021, 19:00:56 Unknown Action
Vizitor 14-05-2021, 19:00:52 Unknown Action
Vizitor 14-05-2021, 19:00:46 Viewing the topic New OSCE head in Tirana urges government to start election preparations .
Vizitor 14-05-2021, 19:00:44 Posting in Cfare ndodh kur i bini me dore?.
Vizitor 14-05-2021, 19:00:41 Unknown Action
Vizitor 14-05-2021, 19:00:28 Unknown Action
Vizitor 14-05-2021, 19:00:27 Unknown Action
Vizitor 14-05-2021, 19:00:26 Unknown Action
Vizitor 14-05-2021, 19:00:26 Viewing the topic Ti.......
Vizitor 14-05-2021, 19:00:18 Unknown Action
Vizitor 14-05-2021, 19:00:16 Unknown Action
Vizitor 14-05-2021, 19:00:14 Unknown Action
Vizitor 14-05-2021, 19:00:08 Viewing the topic Hormonet bimore..
Vizitor 14-05-2021, 19:00:07 Sending email to another member.
Vizitor 14-05-2021, 19:00:03 Sending email to another member.
Vizitor 14-05-2021, 18:59:57 Viewing the topic Tema me 1 000 000 postime........
Vizitor 14-05-2021, 18:59:56 Viewing the topic Tema me 1 000 000 postime........
Vizitor 14-05-2021, 18:59:42 Posting in Coronavirus.al - Portali zyrtar per informacione ne lidhje me Covid-19.
Vizitor 14-05-2021, 18:59:32 Unknown Action
Vizitor 14-05-2021, 18:59:28 Viewing the topic Emrat e të pushkatuarve dhe të vdekurve në burgjet e Komunizmit !.
Vizitor 14-05-2021, 18:59:17 Unknown Action
Vizitor 14-05-2021, 18:59:17 Unknown Action
Vizitor 14-05-2021, 18:59:00 Posting in Si te kesh nje faqe personale online.
Vizitor 14-05-2021, 18:58:49 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 14-05-2021, 18:58:44 Sending email to another member.
Vizitor 14-05-2021, 18:58:37 Unknown Action
Vizitor 14-05-2021, 18:58:27 Viewing the topic 9 llojet e grave që burrat nuk i durojnë dot.
Vizitor 14-05-2021, 18:58:22 Viewing the topic Tekste Këngësh Shqip.
Vizitor 14-05-2021, 18:58:11 Viewing the topic Si ndjeheni ne kete moment?.
Vizitor 14-05-2021, 18:58:03 Viewing the topic zhgenjimi ne dashuri.
Vizitor 14-05-2021, 18:58:03 Viewing the topic Presidenti Obama dhe presidenti Sarkozi diskutojnë ekonominë dhe çështje tjera globale .
Vizitor 14-05-2021, 18:57:55 Posting in Kërkoj Këngën? [Për këngë shqiptare].
Vizitor 14-05-2021, 18:57:54 Posting in Çfarë i uroni personit te mësipërm?.
Vizitor 14-05-2021, 18:57:51 Viewing the topic ExpressionEngine - CMS e re per Blog e Portal.
Vizitor 14-05-2021, 18:57:45 Posting in Kërkoj Këngën? [Për këngë shqiptare].
Vizitor 14-05-2021, 18:57:42 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 14-05-2021, 18:57:27 Posting in Kërkoj Këngën? [Për këngë shqiptare].
Vizitor 14-05-2021, 18:57:18 Posting in Festivali i 47-te i Kenges ne TVSH .
Vizitor 14-05-2021, 18:57:16 Unknown Action
Vizitor 14-05-2021, 18:57:12 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 14-05-2021, 18:57:09 Viewing the topic Vetem tri fjale!.
Vizitor 14-05-2021, 18:57:03 Viewing the topic Viganv.com - Cfare mendoni.
Vizitor 14-05-2021, 18:56:49 Viewing the topic thenie anglisht shqip per veten...
Vizitor 14-05-2021, 18:56:48 Searching the forum.
Vizitor 14-05-2021, 18:56:43 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 14-05-2021, 18:56:42 Viewing the topic Kete apo ate...?/ This or that...?.
Vizitor 14-05-2021, 18:56:39 Viewing the topic Nafta, del në privatizim rafineria e Cërrikut.
Vizitor 14-05-2021, 18:56:28 Viewing the topic Ergena Kaci (info foto video).
Vizitor 14-05-2021, 18:56:25 Viewing the topic Tekste Këngësh Shqip.
Vizitor 14-05-2021, 18:56:23 Viewing the topic Mesoni kuptimin e emrit tuaj..
Vizitor 14-05-2021, 18:56:01 Viewing the board Crypto.
Vizitor 14-05-2021, 18:55:43 Viewing the topic Si te flini shpejt?.
Vizitor 14-05-2021, 18:55:20 Viewing the forum stats.
Vizitor 14-05-2021, 18:55:17 Viewing the topic Detet qe lagin Evropen!.
Vizitor 14-05-2021, 18:55:07 Viewing the topic Shqiperia (dhe bota) ne karantine.
Vizitor 14-05-2021, 18:54:42 Viewing the topic Si ta besh nje femer per vete....
Vizitor 14-05-2021, 18:54:40 Viewing the topic Mëma e latinishtes dhe greqishtes së lashtë është gjuha Shqipe.
Vizitor 14-05-2021, 18:54:28 Viewing the topic Kujt nga forumi kishit dashur ti ja fusni shpullë!!!.
Vizitor 14-05-2021, 18:54:23 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 14-05-2021, 18:54:15 Unknown Action
Vizitor 14-05-2021, 18:54:05 Unknown Action
Vizitor 14-05-2021, 18:53:55 Posting in Walkmaxx.al.
Vizitor 14-05-2021, 18:53:53 Unknown Action
Vizitor 14-05-2021, 18:53:45 Unknown Action
Vizitor 14-05-2021, 18:53:34 Unknown Action
Vizitor 14-05-2021, 18:53:21 Viewing the topic Topshop.al.
Vizitor 14-05-2021, 18:53:15 Viewing the topic Bebusha te vegjel.
Vizitor 14-05-2021, 18:53:12 Viewing the topic Tiranachat.net.
Vizitor 14-05-2021, 18:53:01 Viewing the topic Tradhtia ndaj burrit.
Vizitor 14-05-2021, 18:52:54 Unknown Action
Vizitor 14-05-2021, 18:52:44 Posting in Korrieri.net.
Vizitor 14-05-2021, 18:52:23 Viewing the topic Sitabejm.com.
Vizitor 14-05-2021, 18:52:10 Unknown Action
Vizitor 14-05-2021, 18:52:08 Viewing the topic Pija e “mrekullisë” që vdes qelizat e kancerit dhe shëron trupin tonë ..
Vizitor 14-05-2021, 18:52:01 Unknown Action
Vizitor 14-05-2021, 18:51:59 Posting in Sitabejm.com.
Vizitor 14-05-2021, 18:51:46 Viewing the forum stats.
Vizitor 14-05-2021, 18:51:42 Viewing the topic Pjese nga ditari im!.
Vizitor 14-05-2021, 18:51:38 Viewing the topic Shqiptarja.com.
Vizitor 14-05-2021, 18:51:19 Unknown Action
Vizitor 14-05-2021, 18:51:18 Viewing the topic Sikur te isha tani me ty siper...!.
Show