Kush eshte online

×

Kush eshte online

User Time Action
Vizitor 11-05-2021, 08:22:45 Viewing Who's Online.
Vizitor 11-05-2021, 08:22:26 Viewing the topic Ftoj per kafe ose caj....
Vizitor 11-05-2021, 08:22:22 Viewing the topic Ku ndodheni tani, me ke dhe cfare po beni?.
Vizitor 11-05-2021, 08:22:20 Viewing the topic Si e komentoni “gjuhen” qe Berisha perdori ndaj deputetit Taulant Balla?.
Vizitor 11-05-2021, 08:22:00 Viewing the topic Exo - Planetet.
Vizitor 11-05-2021, 08:21:59 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 11-05-2021, 08:20:50 Viewing the topic Numërohen 433 në 485 kuti, Lulzim Basha kryeson me 690 vota .
Vizitor 11-05-2021, 08:20:45 Viewing the topic Media greke: Bashkimi i Shqipërisë me Kosovën, i pashmangshëm.
Vizitor 11-05-2021, 08:20:35 Viewing the topic Dinosauret - Zhdukja e Dinosaureve.
Vizitor 11-05-2021, 08:20:34 Viewing the topic Dinosauret - Zhdukja e Dinosaureve.
Vizitor 11-05-2021, 08:20:23 Viewing the topic Pasuro fjalorin dhe argëtohu!.
Vizitor 11-05-2021, 08:20:08 Viewing the forum stats.
Vizitor 11-05-2021, 08:19:36 Viewing the topic Ermal Mamaqi (Lajme, Info, Foto, Video).
Vizitor 11-05-2021, 08:19:28 Viewing the topic Microsoft Patents XML Word Processing Documents .
Vizitor 11-05-2021, 08:19:23 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 11-05-2021, 08:18:27 Unknown Action
Vizitor 11-05-2021, 08:17:48 Viewing the topic Hot Girls - Lisa vs. CrYsTaL TeaRs.......Naked :D.
Vizitor 11-05-2021, 08:17:46 Viewing the topic Kënga që po e dëgjoj.
Vizitor 11-05-2021, 08:17:14 Viewing the topic Erjona Sulejmani (info, foto, video).
Vizitor 11-05-2021, 08:17:08 Viewing the topic 20 minuta ne natyre ulin ndjeshem nivelin e stresit.
Vizitor 11-05-2021, 08:16:43 Viewing the topic Edhe Weder pas Baptistas .
Vizitor 11-05-2021, 08:16:17 Viewing the topic Mesimi i fese ne shkolla.
Vizitor 11-05-2021, 08:15:57 Unknown Action
Vizitor 11-05-2021, 08:14:45 Viewing the topic Romeo dhe Xhulieta - Origjina e historisë tragjike.
Vizitor 11-05-2021, 08:14:33 Unknown Action
Vizitor 11-05-2021, 08:14:23 Viewing the topic Si e paramendoni jeten pa sex.
Vizitor 11-05-2021, 08:14:13 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 11-05-2021, 08:13:53 Unknown Action
Vizitor 11-05-2021, 08:13:41 Viewing the topic Dashuria ne internet - realitet i ri.
Vizitor 11-05-2021, 08:13:29 Unknown Action
Vizitor 11-05-2021, 08:13:27 Unknown Action
Vizitor 11-05-2021, 08:13:18 Unknown Action
Vizitor 11-05-2021, 08:13:16 Viewing the topic Ftoj per kafe ose caj....
Vizitor 11-05-2021, 08:13:13 Unknown Action
Vizitor 11-05-2021, 08:13:11 Unknown Action
Vizitor 11-05-2021, 08:13:04 Unknown Action
Vizitor 11-05-2021, 08:13:02 Unknown Action
Vizitor 11-05-2021, 08:13:01 Unknown Action
Vizitor 11-05-2021, 08:12:48 Posting in Ramazani i 2020 pa iftar?.
Vizitor 11-05-2021, 08:12:47 Posting in Ramazani i 2020 pa iftar?.
Vizitor 11-05-2021, 08:12:46 Posting in Ramazani i 2020 pa iftar?.
Vizitor 11-05-2021, 08:12:44 Posting in Ramazani i 2020 pa iftar?.
Vizitor 11-05-2021, 08:12:41 Viewing the topic Ramazani 2020.
Vizitor 11-05-2021, 08:12:36 Viewing the topic Ramazani 2020.
Vizitor 11-05-2021, 08:12:04 Viewing the topic Ramazani 2020.
Vizitor 11-05-2021, 08:12:03 Unknown Action
Vizitor 11-05-2021, 08:11:56 Viewing the topic Pershkruaje anetarin e mësipërm me NJE fjale! .
Vizitor 11-05-2021, 08:11:53 Posting in Si do te jete interneti pas 10 vjeteve? [Profeci Webmasterash].
Vizitor 11-05-2021, 08:11:17 Viewing the topic Ramazani 2020.
Vizitor 11-05-2021, 08:11:03 Viewing the topic Femra ka 1 mundësi për të qenë e bukur por 1 mijë mundësi të jetë tërheqëse.
Vizitor 11-05-2021, 08:10:32 Viewing the topic Si do ta vrisnit te mesipermin.
Vizitor 11-05-2021, 08:10:15 Posting in Si do te jete interneti pas 10 vjeteve? [Profeci Webmasterash].
Vizitor 11-05-2021, 08:09:57 Unknown Action
Vizitor 11-05-2021, 08:09:54 Viewing the topic Ramazani 2020.
Vizitor 11-05-2021, 08:09:35 Unknown Action
Vizitor 11-05-2021, 08:09:15 Viewing the forum stats.
Vizitor 11-05-2021, 08:09:08 Viewing the topic Pershkruaje anetarin e mësipërm me NJE fjale! .
Vizitor 11-05-2021, 08:08:52 Unknown Action
Vizitor 11-05-2021, 08:08:36 Viewing the topic Ramazani 2020.
Vizitor 11-05-2021, 08:08:25 Viewing the topic Pyetje---Pergjigje.
Vizitor 11-05-2021, 08:08:07 Viewing the board Teknologji Moderne.
Vizitor 11-05-2021, 08:08:01 Unknown Action
Vizitor 11-05-2021, 08:07:04 Viewing the topic Lekë të reja vs. lekë të vjetra.
Vizitor 11-05-2021, 08:07:03 Viewing the topic Ku ndryshohet ora ne forumet SMF??.
Vizitor 11-05-2021, 08:06:29 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 11-05-2021, 08:06:07 Viewing the topic Ramazani 2020.
Vizitor 11-05-2021, 08:06:06 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 11-05-2021, 08:05:03 Unknown Action
Vizitor 11-05-2021, 08:04:49 Viewing the topic Ramazani 2020.
Vizitor 11-05-2021, 08:04:14 Viewing the topic Doja te thoja...
Vizitor 11-05-2021, 08:04:10 Unknown Action
Vizitor 11-05-2021, 08:03:50 Posting in Përshëndetje për....
Vizitor 11-05-2021, 08:03:39 Unknown Action
Vizitor 11-05-2021, 08:03:37 Unknown Action
Vizitor 11-05-2021, 08:03:36 Unknown Action
Vizitor 11-05-2021, 08:03:35 Unknown Action
Vizitor 11-05-2021, 08:03:23 Posting in Ramazani 2020.
Vizitor 11-05-2021, 08:03:22 Posting in Ramazani 2020.
Vizitor 11-05-2021, 08:03:22 Posting in Ramazani 2020.
Vizitor 11-05-2021, 08:03:16 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 11-05-2021, 08:03:12 Viewing the topic Ramazani 2019 .
Vizitor 11-05-2021, 08:03:04 Viewing the topic Unë filloj ju vazhdoni...
Vizitor 11-05-2021, 08:02:51 Viewing the forum stats.
Vizitor 11-05-2021, 08:02:43 Viewing the topic Kënga që po dëgjoj.
Vizitor 11-05-2021, 08:02:40 Viewing the topic A jeni psikopatë?... :).
Vizitor 11-05-2021, 08:02:33 Viewing the topic Cilat jane problemet me urgjente qe kerkojne zgjidhje ne vendin ku jetoni???.
Vizitor 11-05-2021, 08:02:28 Viewing the topic Fustane NUSESH.
Vizitor 11-05-2021, 08:01:59 Viewing the topic Gocat me te bukura te forumit.
Vizitor 11-05-2021, 08:01:17 Viewing the topic Probleme me faqe ne wordpress.
Vizitor 11-05-2021, 08:01:14 Viewing the topic Kane thene për Kuranin.
Vizitor 11-05-2021, 08:01:13 Viewing the topic Kane thene për Kuranin.
Vizitor 11-05-2021, 08:01:06 Viewing the forum stats.
Vizitor 11-05-2021, 08:00:22 Viewing the topic Historia e familjes sime shqiptare.
Vizitor 11-05-2021, 08:00:11 Viewing the topic Mbreti Salaudin - An-Nasir Salah ad-Din Yusuf ibn Ayyub.
Vizitor 11-05-2021, 07:59:15 Posting in DITA E FLAMURIT.
Vizitor 11-05-2021, 07:59:07 Unknown Action
Vizitor 11-05-2021, 07:59:03 Posting in Si do te jete interneti pas 10 vjeteve? [Profeci Webmasterash].
Vizitor 11-05-2021, 07:58:48 Posting in 'UDB-ashat'e Kosovës, me emër dhe mbiemër.
Vizitor 11-05-2021, 07:58:40 Viewing the forum stats.
Vizitor 11-05-2021, 07:58:39 Posting in Nga vjen emri Izrel ?.
Show