Kush eshte online

×

Kush eshte online

User Time Action
Vizitor 24-10-2021, 04:16:30 Posting in Pasuro fjalorin dhe argëtohu!.
Vizitor 24-10-2021, 04:16:21 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 24-10-2021, 04:16:11 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 24-10-2021, 04:16:05 Posting in Pasuro fjalorin dhe argëtohu!.
Vizitor 24-10-2021, 04:16:03 Posting in A DO TE NDODHE DITA E GJYKIMIT?!.
Vizitor 24-10-2021, 04:16:00 Posting in Sikur filmi The Matrix te luhej nga Will Smith ne rolin kryesor.
Vizitor 24-10-2021, 04:15:53 Viewing the topic Shqiperia votoi.
Vizitor 24-10-2021, 04:15:52 Viewing i moÇmi's profile.
Vizitor 24-10-2021, 04:15:50 Viewing the topic A edhe kjo na mungonte (Reagim kundër profetes së rreme në Shqipëri, A. Minxha).
Vizitor 24-10-2021, 04:15:41 Posting in Pasuro fjalorin dhe argëtohu!.
Vizitor 24-10-2021, 04:15:32 Posting in Pasuro fjalorin dhe argëtohu!.
Vizitor 24-10-2021, 04:15:27 Unknown Action
Vizitor 24-10-2021, 04:15:23 Viewing the topic Sindikata kundër miratimit të strategjisë për privatizimin e PTK-së .
Vizitor 24-10-2021, 04:15:06 Viewing interbledi's profile.
Vizitor 24-10-2021, 04:14:57 Posting in Kërkoj Këngën? [Për këngë shqiptare].
Vizitor 24-10-2021, 04:14:47 Posting in Kërkoj Këngën? [Për këngë shqiptare].
Vizitor 24-10-2021, 04:14:43 Viewing the topic Cameria eshte Shqiperi!.
Vizitor 24-10-2021, 04:14:37 Posting in Kërkoj Këngën? [Për këngë shqiptare].
Vizitor 24-10-2021, 04:14:37 Viewing the topic Poza erotike.
Vizitor 24-10-2021, 04:14:28 Unknown Action
Vizitor 24-10-2021, 04:13:58 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 24-10-2021, 04:13:57 Viewing the board Albanian History & Culture.
Vizitor 24-10-2021, 04:13:47 Posting in Shtimi i Skanerit.
Vizitor 24-10-2021, 04:13:32 Unknown Action
Vizitor 24-10-2021, 04:13:31 Unknown Action
Vizitor 24-10-2021, 04:13:06 Viewing the topic Pse duhet kaluar në WP 2.8!.
Vizitor 24-10-2021, 04:13:05 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 24-10-2021, 04:13:01 Viewing the topic Seksi në treshe? Po, apo jo?.
Vizitor 24-10-2021, 04:12:56 Viewing the topic Sa MP keni?.
Vizitor 24-10-2021, 04:12:54 Viewing Gjumashi's profile.
Vizitor 24-10-2021, 04:12:34 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 24-10-2021, 04:12:15 Viewing the topic Si do ta vrisnit te mesipermin.
Vizitor 24-10-2021, 04:12:14 Viewing the topic A mund te falet tradhetia?.
Vizitor 24-10-2021, 04:12:11 Posting in THomas Hobbes.
Vizitor 24-10-2021, 04:11:53 Unknown Action
Vizitor 24-10-2021, 04:11:50 Unknown Action
Vizitor 24-10-2021, 04:11:22 Unknown Action
Vizitor 24-10-2021, 04:11:17 Unknown Action
Vizitor 24-10-2021, 04:11:11 Posting in Gratë dhe fati i tyre i trishtë, Çdo vit vriten rreth 20 mijë gra ne mbare boten.
Vizitor 24-10-2021, 04:10:48 Viewing kula's profile.
Vizitor 24-10-2021, 04:10:25 Viewing the topic Doja te thoja...
Vizitor 24-10-2021, 04:10:11 Viewing the topic Etimologjite e emrave te shteteve.
Vizitor 24-10-2021, 04:10:07 Viewing the topic Feja dhe Sekularizmi.
Vizitor 24-10-2021, 04:09:32 Viewing the topic Luaj dhe ti me ne !.
Vizitor 24-10-2021, 04:09:12 Unknown Action
Vizitor 24-10-2021, 04:09:06 Viewing diellor's profile.
Vizitor 24-10-2021, 04:08:55 Unknown Action
Vizitor 24-10-2021, 04:08:52 Viewing the topic NESE JETA DO JU DEGJONTE CFARE DO I THONIT??.
Vizitor 24-10-2021, 04:08:46 Unknown Action
Vizitor 24-10-2021, 04:08:43 Viewing the topic Si ta bej qe ti mungoj?.
Vizitor 24-10-2021, 04:08:26 Viewing the topic Deshira e momentit.
Vizitor 24-10-2021, 04:08:22 Viewing the forum stats.
Vizitor 24-10-2021, 04:07:59 Viewing the topic Me çfarë po merreni tani (kuptohet, përveç forumit)?.
Vizitor 24-10-2021, 04:07:53 Viewing the topic Me çfarë po merreni tani (kuptohet, përveç forumit)?.
Vizitor 24-10-2021, 04:07:51 Viewing the topic moti gjate javes ne shqiperi.
Vizitor 24-10-2021, 04:07:49 Viewing the topic Me çfarë po merreni tani (kuptohet, përveç forumit)?.
Vizitor 24-10-2021, 04:07:47 Unknown Action
Vizitor 24-10-2021, 04:07:41 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 24-10-2021, 04:07:37 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 24-10-2021, 04:07:27 Posting in Per qejflinjte e muzikes rock..
Vizitor 24-10-2021, 04:07:15 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 24-10-2021, 04:07:15 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 24-10-2021, 04:07:07 Viewing the topic Veshje te ndryshme.
Vizitor 24-10-2021, 04:07:06 Posting in A do ta kishit bler Albumin e Cristiano Ronaldos, nqofse do ishte bere kengetar?.
Vizitor 24-10-2021, 04:06:50 Unknown Action
Vizitor 24-10-2021, 04:06:38 Posting in Letër uniteti!.
Vizitor 24-10-2021, 04:06:27 Viewing the topic Po me bien floket!.
Vizitor 24-10-2021, 04:06:22 Viewing the topic Kush e urren Crazy Frog?.
Vizitor 24-10-2021, 04:06:06 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 24-10-2021, 04:06:04 Viewing the topic Deshira e momentit.
Vizitor 24-10-2021, 04:05:59 Viewing Vanesa's profile.
Vizitor 24-10-2021, 04:05:57 Viewing the topic Pershendetje me kenge .
Vizitor 24-10-2021, 04:05:48 Viewing the topic Dedikoni nje foto dikujt..!.
Vizitor 24-10-2021, 04:05:44 Viewing the topic Cfare i mungon forumit tone?.
Vizitor 24-10-2021, 04:05:39 Viewing the topic Përshëndetje për....
Vizitor 24-10-2021, 04:05:37 Viewing the topic Sebastianos = Janullatos....?.
Vizitor 24-10-2021, 04:05:24 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 24-10-2021, 04:05:12 Posting in Parajsa e gogoleve.
Vizitor 24-10-2021, 04:05:02 Viewing the topic Liga e Kampioneve, hidhet shorti .
Vizitor 24-10-2021, 04:05:00 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 24-10-2021, 04:04:51 Viewing the topic Ftoj per kafe ose caj....
Vizitor 24-10-2021, 04:04:34 Posting in Ndjenja e momentit me emoji.
Vizitor 24-10-2021, 04:04:27 Viewing the topic Si e imagjinoni personin siper jush?.
Vizitor 24-10-2021, 04:04:19 Viewing the topic Kush jane dervishet?.
Vizitor 24-10-2021, 04:04:16 Posting in Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕.
Vizitor 24-10-2021, 04:04:12 Viewing the topic "Seks me pagese", tashmë përmes internetit !.
Vizitor 24-10-2021, 04:04:09 Viewing the topic Çfarë i uroni personit te mësipërm?.
Vizitor 24-10-2021, 04:04:06 Posting in Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕.
Vizitor 24-10-2021, 04:03:38 Posting in Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕.
Vizitor 24-10-2021, 04:03:27 Viewing the topic Jep-merr-ngjit-prit!.
Vizitor 24-10-2021, 04:03:18 Posting in Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕.
Vizitor 24-10-2021, 04:03:08 Posting in Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕.
Vizitor 24-10-2021, 04:03:04 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 24-10-2021, 04:02:58 Posting in Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕.
Vizitor 24-10-2021, 04:02:53 Viewing the topic Pershendetje me kenge .
Vizitor 24-10-2021, 04:02:45 Posting in Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕.
Vizitor 24-10-2021, 04:02:38 Viewing the topic Do te doja....
Vizitor 24-10-2021, 04:02:37 Viewing the topic C'fare e ben nje femer te ndershme, po e kunderta?!.
Vizitor 24-10-2021, 04:02:35 Viewing Heavy's profile.
Vizitor 24-10-2021, 04:02:24 Viewing the board index of Zerion.
Show