Kush eshte online

×

Kush eshte online

User Time Action
Vizitor 24-09-2021, 22:32:10 Posting in Ca do i thoni nje vajze/djali per te hyre ne muhabet me te?.
Vizitor 24-09-2021, 22:31:50 Posting in Kurthe Amerikane ne Kuvajt.
Vizitor 24-09-2021, 22:31:41 Posting in Kurthe Amerikane ne Kuvajt.
Vizitor 24-09-2021, 22:31:41 Viewing the topic Mbyllen webet me filma titra shqip.
Vizitor 24-09-2021, 22:31:35 Viewing the topic Kozak Braci (info foto video).
Vizitor 24-09-2021, 22:31:31 Viewing the topic Reliability of Computer Memory? .
Vizitor 24-09-2021, 22:31:29 Viewing the topic Reliability of Computer Memory? .
Vizitor 24-09-2021, 22:31:18 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 24-09-2021, 22:31:10 Viewing the topic Përshëndetje për....
Vizitor 24-09-2021, 22:31:02 Viewing doni86's profile.
Vizitor 24-09-2021, 22:30:50 Viewing the topic Das Krieg im Kosova/War of Kosova.
Vizitor 24-09-2021, 22:30:42 Viewing the topic Si mund te behesh Milionier?.
Vizitor 24-09-2021, 22:30:34 Viewing the topic Tringa Hoxha (info foto video).
Vizitor 24-09-2021, 22:30:27 Viewing the topic Sofra Shkodrane.
Vizitor 24-09-2021, 22:30:15 Viewing the topic Nr cel dhe adresa kengetaresh.
Vizitor 24-09-2021, 22:29:52 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 24-09-2021, 22:29:49 Viewing the topic Cfare kerkoni me shume nga jeta?.
Vizitor 24-09-2021, 22:29:49 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 24-09-2021, 22:29:44 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 24-09-2021, 22:29:29 Viewing the topic Ti.......
Vizitor 24-09-2021, 22:29:24 Viewing the topic Cfare eshte fjala qe mungon ne fund....?.
Vizitor 24-09-2021, 22:29:22 Viewing the topic Tema e Tironcave. .
Vizitor 24-09-2021, 22:29:20 Viewing g.gimm's profile.
Vizitor 24-09-2021, 22:29:17 Viewing Geraldi123's profile.
Vizitor 24-09-2021, 22:29:15 Viewing the forum stats.
Vizitor 24-09-2021, 22:29:14 Viewing the topic Emra te cuditshem shqiptar [te vertete] !.
Vizitor 24-09-2021, 22:28:56 Viewing the topic Tanush Topia.
Vizitor 24-09-2021, 22:28:55 Viewing the topic Si ndjeheni ne kete moment?.
Vizitor 24-09-2021, 22:28:46 Viewing the topic Si ta bej qe ti mungoj?.
Vizitor 24-09-2021, 22:28:30 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 24-09-2021, 22:28:30 Viewing the topic Cfare marke cigaresh pini?.
Vizitor 24-09-2021, 22:28:17 Viewing the topic Kozak Braci (info foto video).
Vizitor 24-09-2021, 22:28:12 Unknown Action
Vizitor 24-09-2021, 22:28:06 Viewing Stefi's profile.
Vizitor 24-09-2021, 22:28:01 Viewing the topic ZOTI DHE ROBI.
Vizitor 24-09-2021, 22:27:58 Unknown Action
Vizitor 24-09-2021, 22:27:54 Viewing the topic Kënga që po dëgjoj.
Vizitor 24-09-2021, 22:27:43 Viewing the topic Ndryshime te rendesishme ne profile.
Vizitor 24-09-2021, 22:27:43 Viewing the topic Kënga që po dëgjoj.
Vizitor 24-09-2021, 22:27:24 Viewing the topic Sa here ne dite hani zakonisht?.
Vizitor 24-09-2021, 22:27:20 Viewing the topic Festivali Europian i Videoklipit "Eurovideo Grand Prix"! ne Tiranë!.
Vizitor 24-09-2021, 22:27:03 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 24-09-2021, 22:26:36 Viewing the topic Star Trek Sequel Already Planned .
Vizitor 24-09-2021, 22:26:19 Viewing the topic Si duhen veshur te rinjte ne shkolle?!.
Vizitor 24-09-2021, 22:26:17 Viewing the topic Shqiperia votoi.
Vizitor 24-09-2021, 22:26:14 Viewing the topic Si gatuhen vezet..?.
Vizitor 24-09-2021, 22:26:06 Viewing the topic Cfare ju ka bere me shume pershtypje sot?.
Vizitor 24-09-2021, 22:25:55 Viewing the topic "Seks me pagese", tashmë përmes internetit !.
Vizitor 24-09-2021, 22:25:54 Viewing the topic Pasuro fjalorin dhe argëtohu!.
Vizitor 24-09-2021, 22:25:52 Viewing the topic urime ditelindjen shpirti im.
Vizitor 24-09-2021, 22:25:39 Viewing the topic Pershendetje me kenge .
Vizitor 24-09-2021, 22:25:33 Posting in Kush me ndihmon per nje domain per sport.
Vizitor 24-09-2021, 22:25:22 Viewing the topic Kete apo ate...?/ This or that...?.
Vizitor 24-09-2021, 22:25:20 Viewing the topic Kete apo ate...?/ This or that...?.
Vizitor 24-09-2021, 22:25:08 Viewing the topic Cfare shikoni nga dritarja juaj ?.
Vizitor 24-09-2021, 22:25:05 Unknown Action
Vizitor 24-09-2021, 22:24:29 Viewing the topic Njolloset familja Bush!.
Vizitor 24-09-2021, 22:24:15 Unknown Action
Vizitor 24-09-2021, 22:24:13 Viewing the topic Muzika e Jugut.
Vizitor 24-09-2021, 22:24:11 Viewing konusanadam's profile.
Vizitor 24-09-2021, 22:24:04 Viewing the topic Play and learn! - English -.
Vizitor 24-09-2021, 22:23:55 Viewing the topic Kozak Braci (info foto video).
Vizitor 24-09-2021, 22:23:40 Viewing the topic Si mund te vrasesh veten?.
Vizitor 24-09-2021, 22:23:31 Viewing the topic Nr cel dhe adresa kengetaresh.
Vizitor 24-09-2021, 22:23:30 Viewing Good girl gone bad's profile.
Vizitor 24-09-2021, 22:23:28 Viewing the topic Thoni një fjal nga dialekti juaj e le ta gjejne te tjerët se çështë !.
Vizitor 24-09-2021, 22:23:28 Viewing the topic Thoni një fjal nga dialekti juaj e le ta gjejne te tjerët se çështë !.
Vizitor 24-09-2021, 22:23:22 Viewing the topic Po ta kishit afer ndonjerin nga forumi, cfar do i kishit ber ?.
Vizitor 24-09-2021, 22:23:17 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 24-09-2021, 22:23:00 Viewing the topic Tema e ILIRIDES.
Vizitor 24-09-2021, 22:22:52 Viewing the topic Obamas Give Queen Elizabeth an IPod .
Vizitor 24-09-2021, 22:22:51 Viewing the topic Vanessa Gjini (Info foto video).
Vizitor 24-09-2021, 22:22:44 Viewing the topic Serenata Korçare.
Vizitor 24-09-2021, 22:22:32 Posting in Online Albanian TV.
Vizitor 24-09-2021, 22:22:27 Viewing the topic Me çfarë po merreni tani (kuptohet, përveç forumit)?.
Vizitor 24-09-2021, 22:22:16 Posting in Genc Kastrati .
Vizitor 24-09-2021, 22:22:06 Posting in A ju pëlqen arkitektura dhe inxhinieria???.
Vizitor 24-09-2021, 22:21:56 Viewing the topic Xhelozia, buron nga dashuria apo paralajmeron fundin e saj??.
Vizitor 24-09-2021, 22:21:33 Unknown Action
Vizitor 24-09-2021, 22:21:22 Viewing the topic Tina Turner, ylli i rok ‘n rollit.
Vizitor 24-09-2021, 22:21:13 Viewing the topic MASHKULL apo FEMER.
Vizitor 24-09-2021, 22:21:13 Posting in Tina Turner, ylli i rok ‘n rollit.
Vizitor 24-09-2021, 22:21:13 Viewing the topic "Seks me pagese", tashmë përmes internetit !.
Vizitor 24-09-2021, 22:21:06 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 24-09-2021, 22:21:03 Unknown Action
Vizitor 24-09-2021, 22:20:54 Unknown Action
Vizitor 24-09-2021, 22:20:45 Posting in Muzike italiane [2020].
Vizitor 24-09-2021, 22:20:42 Viewing the topic Vikinget.
Vizitor 24-09-2021, 22:20:36 Viewing the topic Sin Boy, talenti shqiptar në muzikën greke.
Vizitor 24-09-2021, 22:20:30 Viewing the topic Kozak Braci (info foto video).
Vizitor 24-09-2021, 22:20:27 Posting in Sin Boy, talenti shqiptar në muzikën greke.
Vizitor 24-09-2021, 22:20:23 Viewing the topic "Seks me pagese", tashmë përmes internetit !.
Vizitor 24-09-2021, 22:20:18 Unknown Action
Vizitor 24-09-2021, 22:20:09 Posting in Shuffle Dance Videos.
Vizitor 24-09-2021, 22:20:00 Unknown Action
Vizitor 24-09-2021, 22:19:54 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 24-09-2021, 22:19:51 Unknown Action
Vizitor 24-09-2021, 22:19:42 Viewing the topic E Dashura NËNË!.
Vizitor 24-09-2021, 22:19:39 Viewing the topic Rona Nishliu ngjall debatin evropian.
Vizitor 24-09-2021, 22:19:30 Posting in Rona Nishliu ngjall debatin evropian.
Show