Kush eshte online

×

Kush eshte online

User Time Action
Vizitor 19-10-2021, 17:22:34 Viewing Who's Online.
Vizitor 19-10-2021, 17:22:26 Viewing bajra germani's profile.
Vizitor 19-10-2021, 17:22:17 Viewing the topic Ende të ndjej afër!.
Vizitor 19-10-2021, 17:22:17 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 19-10-2021, 17:22:13 Unknown Action
Vizitor 19-10-2021, 17:22:10 Unknown Action
Vizitor 19-10-2021, 17:22:06 Unknown Action
Vizitor 19-10-2021, 17:22:02 Viewing drijo's profile.
Vizitor 19-10-2021, 17:21:59 Viewing the forum stats.
Vizitor 19-10-2021, 17:21:57 Unknown Action
Vizitor 19-10-2021, 17:21:54 Viewing the topic Foto humor!.
Vizitor 19-10-2021, 17:21:39 Viewing the topic Çfarë libri po lexoni ?.
Vizitor 19-10-2021, 17:21:36 Viewing the forum stats.
Vizitor 19-10-2021, 17:21:35 Viewing the topic Çfarë libri po lexoni ?.
Vizitor 19-10-2021, 17:21:31 Viewing the topic Çfarë libri po lexoni ?.
Vizitor 19-10-2021, 17:21:26 Viewing the topic Çfarë libri po lexoni ?.
Vizitor 19-10-2021, 17:21:18 Viewing the topic Çfarë libri po lexoni ?.
Vizitor 19-10-2021, 17:21:17 Viewing the topic On This Date in 1964, the First BASIC Program .
Vizitor 19-10-2021, 17:21:04 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 19-10-2021, 17:21:01 Viewing the topic Kënga që po dëgjoj.
Vizitor 19-10-2021, 17:21:00 Unknown Action
Vizitor 19-10-2021, 17:20:58 Viewing the topic Pershendetje me kenge .
Vizitor 19-10-2021, 17:20:57 Unknown Action
Vizitor 19-10-2021, 17:20:51 Unknown Action
Vizitor 19-10-2021, 17:20:47 Viewing the topic Tema e Tironcave. .
Vizitor 19-10-2021, 17:20:46 Viewing the topic Qyteti i lashte i Butrintit!.
Vizitor 19-10-2021, 17:20:42 Viewing the results of a search.
Vizitor 19-10-2021, 17:20:41 Unknown Action
Vizitor 19-10-2021, 17:20:35 Viewing the topic Sms.AlbRelax.org.
Vizitor 19-10-2021, 17:20:27 Viewing the forum stats.
Vizitor 19-10-2021, 17:20:25 Viewing the topic Çfarë ngjyrë kanë ato......
Vizitor 19-10-2021, 17:20:21 Viewing the topic Albanians Pay Price For Clampdown On Cash .
Vizitor 19-10-2021, 17:20:15 Viewing the topic Cfar script perdor kjo faqe?.
Vizitor 19-10-2021, 17:20:15 Viewing the topic Spiunet e ish-Sigurimit të Shtetit !.
Vizitor 19-10-2021, 17:20:02 Unknown Action
Vizitor 19-10-2021, 17:19:59 Unknown Action
Vizitor 19-10-2021, 17:19:41 Viewing elida's profile.
Vizitor 19-10-2021, 17:19:40 Viewing the topic >>Ninulla - Këngë djepi<<.
Vizitor 19-10-2021, 17:19:38 Viewing the topic >>Ninulla - Këngë djepi<<.
Vizitor 19-10-2021, 17:19:36 Viewing lani74's profile.
Vizitor 19-10-2021, 17:19:32 Viewing beautiful princess's profile.
Vizitor 19-10-2021, 17:19:29 Viewing the topic Thanas Nano.
Vizitor 19-10-2021, 17:19:24 Viewing the topic Dashuria apo seksi, kush ju pelqen me shume dhe pse..?.
Vizitor 19-10-2021, 17:19:20 Viewing bajra germani's profile.
Vizitor 19-10-2021, 17:19:04 Viewing Dituri Dizdari's profile.
Vizitor 19-10-2021, 17:19:02 Viewing the topic Risit e Intelit.
Vizitor 19-10-2021, 17:18:45 Unknown Action
Vizitor 19-10-2021, 17:18:41 Unknown Action
Vizitor 19-10-2021, 17:18:37 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 19-10-2021, 17:18:21 Viewing Besjan tasholli's profile.
Vizitor 19-10-2021, 17:18:17 Viewing the topic Gocat me te bukura te forumit.
Vizitor 19-10-2021, 17:18:16 Viewing mirlinda.rushiti's profile.
Vizitor 19-10-2021, 17:18:11 Viewing armend24's profile.
Vizitor 19-10-2021, 17:18:10 Viewing the topic Thenie per femrat.
Vizitor 19-10-2021, 17:18:05 Viewing the topic A tradheton anetari i mesiperm?.
Vizitor 19-10-2021, 17:17:26 Viewing the topic Dieta te ndryshme per t'u dobesuar dhe per te mbajtur trupin ne forme.
Vizitor 19-10-2021, 17:17:25 Viewing armando1994's profile.
Vizitor 19-10-2021, 17:16:28 Viewing 16ff3a4bf4's profile.
Vizitor 19-10-2021, 17:16:19 Viewing the topic Vojsava Alia (Lajme, Info, Foto, Video).
Vizitor 19-10-2021, 17:16:12 Viewing kritika.org's profile.
Vizitor 19-10-2021, 17:16:10 Viewing the topic Shtatzania, gjithcka mbi nenen!.
Vizitor 19-10-2021, 17:16:07 Viewing the topic Turkey-Albanian hospital opened in Tirana.
Vizitor 19-10-2021, 17:16:02 Viewing the topic Ne Kolltukun e Elegances..
Vizitor 19-10-2021, 17:16:01 Viewing elida's profile.
Vizitor 19-10-2021, 17:15:57 Viewing imrani.k's profile.
Vizitor 19-10-2021, 17:15:55 Viewing the topic Si te vishem ne Disko?!.
Vizitor 19-10-2021, 17:15:47 Viewing fluri's profile.
Vizitor 19-10-2021, 17:15:34 Viewing Wilfrid's profile.
Vizitor 19-10-2021, 17:15:29 Viewing mandi89's profile.
Vizitor 19-10-2021, 17:15:05 Viewing the topic Të flasim në dialektin tonë .
Vizitor 19-10-2021, 17:15:02 Viewing the topic Famous Albanians.
Vizitor 19-10-2021, 17:14:40 Unknown Action
Vizitor 19-10-2021, 17:14:24 Viewing the topic Kush jane gjitaret?.
Vizitor 19-10-2021, 17:14:23 Viewing the topic Skandali i basteve, përfshihen big-ët e futbollit .
Vizitor 19-10-2021, 17:13:35 Unknown Action
Vizitor 19-10-2021, 17:13:26 Viewing the topic Fotot qe ju kane lene mbresa me shume - foto/art.
Vizitor 19-10-2021, 17:13:17 Unknown Action
Vizitor 19-10-2021, 17:13:11 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 19-10-2021, 17:13:02 Unknown Action
Vizitor 19-10-2021, 17:12:58 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 19-10-2021, 17:12:47 Viewing musakastrati's profile.
Vizitor 19-10-2021, 17:12:36 Posting in (KS) [AAK] Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës.
Vizitor 19-10-2021, 17:12:27 Unknown Action
Vizitor 19-10-2021, 17:12:08 Viewing the topic Daffy vs Elvana… Cili është imazhi më i SHTRENJTE në treg? .
Vizitor 19-10-2021, 17:11:50 Viewing the topic Nje tregim i shkurter.
Vizitor 19-10-2021, 17:11:46 Posting in Ku eshte antikomunizmi historik....?.
Vizitor 19-10-2021, 17:11:25 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 19-10-2021, 17:11:17 Unknown Action
Vizitor 19-10-2021, 17:10:54 Unknown Action
Vizitor 19-10-2021, 17:10:29 Unknown Action
Vizitor 19-10-2021, 17:10:23 Viewing the topic Si të kombinojmë ngjyrat?.
Vizitor 19-10-2021, 17:10:23 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 19-10-2021, 17:10:14 Viewing perlepnica's profile.
Vizitor 19-10-2021, 17:10:02 Unknown Action
Vizitor 19-10-2021, 17:09:53 Unknown Action
Vizitor 19-10-2021, 17:09:53 Viewing the topic Ku dhe kur lindi tragjedia?.
Vizitor 19-10-2021, 17:09:49 Viewing the topic Barsaleta Banale~.
Vizitor 19-10-2021, 17:09:41 Posting in Forumi i shqiptareve te Amerikes..
Vizitor 19-10-2021, 17:09:35 Viewing the topic Nje tregim i shkurter.
Vizitor 19-10-2021, 17:09:24 Viewing the topic 'UDB-ashat'e Kosovës, me emër dhe mbiemër.
Show