Kush eshte online

×

Kush eshte online

User Time Action
Vizitor 21-09-2021, 06:28:06 Viewing Who's Online.
Vizitor 21-09-2021, 06:27:52 Posting in Thashethemi i ditës.
Vizitor 21-09-2021, 06:27:47 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 21-09-2021, 06:27:44 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 21-09-2021, 06:27:42 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 21-09-2021, 06:27:37 Unknown Action
Vizitor 21-09-2021, 06:27:37 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 21-09-2021, 06:27:35 Posting in Vaksinat!.
Vizitor 21-09-2021, 06:27:28 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 21-09-2021, 06:27:23 Posting in Zhan Pol Belmondo!.
Vizitor 21-09-2021, 06:27:21 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 21-09-2021, 06:27:08 Viewing the topic Basha, të enjten betimi në bashkinë e Tiranës.
Vizitor 21-09-2021, 06:26:56 Viewing .ardit's profile.
Vizitor 21-09-2021, 06:26:50 Viewing the topic "Kur mendoj per ty...".
Vizitor 21-09-2021, 06:26:40 Unknown Action
Vizitor 21-09-2021, 06:26:32 Viewing the topic A Mundet Dikush Të Më Ndihmoj ?.
Vizitor 21-09-2021, 06:26:23 Viewing the topic Probleme matematikore.
Vizitor 21-09-2021, 06:25:48 Viewing the topic Vetem tre Fjale !.
Vizitor 21-09-2021, 06:25:38 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 21-09-2021, 06:25:35 Viewing the topic Vjersha per Vitin e Ri!!!.
Vizitor 21-09-2021, 06:25:25 Viewing the topic Horoskopi indian: 12 kafshë zbulojnë të ardhmen dhe karakterin tuaj.
Vizitor 21-09-2021, 06:25:16 Unknown Action
Vizitor 21-09-2021, 06:25:14 Viewing the topic Kërkoj Këngën? [Për këngë shqiptare].
Vizitor 21-09-2021, 06:25:02 Posting in Kazanova - Giacomo Casanova.
Vizitor 21-09-2021, 06:24:59 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 21-09-2021, 06:24:52 Posting in Intervistë me tre kamikazë.
Vizitor 21-09-2021, 06:24:50 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 21-09-2021, 06:24:42 Posting in Kush është Papa Françesku? .
Vizitor 21-09-2021, 06:24:31 Posting in Si t’i shpëtosh një ataku kardiak kur je vetëm.
Vizitor 21-09-2021, 06:24:19 Posting in Austriaket ne 1869: Shqiptaret mund te behen zoter te rajonit.
Vizitor 21-09-2021, 06:24:07 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 21-09-2021, 06:24:05 Posting in Kur prindërit e vënë në siklet adoleshentin.
Vizitor 21-09-2021, 06:23:55 Posting in Per një dashuri jetëgjatë dhe të lumtur.
Vizitor 21-09-2021, 06:23:54 Viewing the board Tema Aktuale.
Vizitor 21-09-2021, 06:23:45 Posting in Epoka e narcisistëve.
Vizitor 21-09-2021, 06:23:38 Unknown Action
Vizitor 21-09-2021, 06:23:38 Viewing the topic Epstein-ët e ndyrë të Amerikës.
Vizitor 21-09-2021, 06:23:35 Posting in Mel Gibson.
Vizitor 21-09-2021, 06:23:22 Posting in Ku mund të na çojnë konvertimet?!.
Vizitor 21-09-2021, 06:23:22 Viewing the topic Seksi Anal dhe te pathënat rreth tij.
Vizitor 21-09-2021, 06:23:17 Viewing the topic Kur duhet te perdorim teatrin si alternative?.
Vizitor 21-09-2021, 06:23:13 Posting in Ku mund të na çojnë konvertimet?!.
Vizitor 21-09-2021, 06:23:12 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 21-09-2021, 06:23:08 Viewing the topic Rrefimi i ish kreut te shik, Gazidede.
Vizitor 21-09-2021, 06:23:07 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 21-09-2021, 06:23:05 Viewing the topic Disa fjale për anetarin/en paraprak/e.
Vizitor 21-09-2021, 06:23:03 Posting in Ku mund të na çojnë konvertimet?!.
Vizitor 21-09-2021, 06:23:02 Viewing the topic Vleresoje avatarin e postuesit para teje.
Vizitor 21-09-2021, 06:22:43 Viewing the topic Deshira e momentit.
Vizitor 21-09-2021, 06:22:37 Viewing the topic Fjale me Rime..
Vizitor 21-09-2021, 06:22:37 Viewing the topic Gazeta "Kërkoj burrë".
Vizitor 21-09-2021, 06:22:21 Unknown Action
Vizitor 21-09-2021, 06:22:18 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 21-09-2021, 06:21:55 Posting in Qeveria e Tiranes kerkon te fuse nen kontroll portalet online.
Vizitor 21-09-2021, 06:21:54 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 21-09-2021, 06:21:51 Viewing the topic Si lidhen dy PC me njëri-tjetrin?.
Vizitor 21-09-2021, 06:21:51 Viewing the forum stats.
Vizitor 21-09-2021, 06:21:19 Unknown Action
Vizitor 21-09-2021, 06:21:16 Viewing the topic Le te flasim me Akronime!.
Vizitor 21-09-2021, 06:21:14 Posting in Nese e do Shqipërinë në diktaturë dhe të pashpresë voto kryepatronazhistin.
Vizitor 21-09-2021, 06:21:13 Viewing the topic Çdo të benit buzë detit ne një perëndim magjepes? .
Vizitor 21-09-2021, 06:21:08 Unknown Action
Vizitor 21-09-2021, 06:21:02 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 21-09-2021, 06:20:40 Viewing the topic Gjuha e Mikenës – është pellazgoshqipe.
Vizitor 21-09-2021, 06:20:33 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 21-09-2021, 06:20:17 Posting in Nese e do Shqipërinë në diktaturë dhe të pashpresë voto kryepatronazhistin.
Vizitor 21-09-2021, 06:20:04 Viewing the topic Geti në lidhje me Florenta Islamin .
Vizitor 21-09-2021, 06:19:59 Unknown Action
Vizitor 21-09-2021, 06:19:51 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 21-09-2021, 06:19:46 Viewing Kukes's profile.
Vizitor 21-09-2021, 06:19:40 Viewing the topic Cruyff: Rosell vështirë ta arrijë Laportan .
Vizitor 21-09-2021, 06:19:21 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 21-09-2021, 06:19:02 Viewing the topic Si shperndahen farat nga kafshet?.
Vizitor 21-09-2021, 06:18:56 Viewing intelx's profile.
Vizitor 21-09-2021, 06:18:47 Unknown Action
Vizitor 21-09-2021, 06:18:44 Viewing the topic Ke kishe dashur ta perqafoni ne këto momente nga forumi .....
Vizitor 21-09-2021, 06:18:29 Viewing biokimia's profile.
Vizitor 21-09-2021, 06:18:26 Viewing the topic Si ndjeheni ne kete moment?.
Vizitor 21-09-2021, 06:18:17 Viewing the topic Pershkruaje anetarin e mësipërm me NJE fjale! .
Vizitor 21-09-2021, 06:18:04 Viewing the topic Kete apo ate...?/ This or that...?.
Vizitor 21-09-2021, 06:17:47 Viewing Charlie's profile.
Vizitor 21-09-2021, 06:17:39 Posting in Mit apo e vertete shkencore.
Vizitor 21-09-2021, 06:17:38 Posting in 10 njerëzit më të pasur në botë (2021).
Vizitor 21-09-2021, 06:17:19 Viewing the topic Should Montenegro be independent?.
Vizitor 21-09-2021, 06:17:16 Viewing the topic Gruaja jote është e gjithë bota për ty .
Vizitor 21-09-2021, 06:17:16 Viewing the topic OnlyFans - Platforma qe ka revolucionarizuar pornografine online.
Vizitor 21-09-2021, 06:17:13 Viewing the topic Cfare duhet te dini per malin Everest?.
Vizitor 21-09-2021, 06:17:10 Viewing the forum stats.
Vizitor 21-09-2021, 06:17:09 Viewing the topic Kush e gjen kete ka udhetim falas...................... .
Vizitor 21-09-2021, 06:16:56 Unknown Action
Vizitor 21-09-2021, 06:16:46 Viewing the topic Per cfare gatimi shqiptar ju ka mar malli me shume.?..
Vizitor 21-09-2021, 06:16:40 Viewing the topic Kush do të jetë postuesi mbas teje....
Vizitor 21-09-2021, 06:16:39 Viewing the topic Toka eshte e rrumbullaket? Jo te gjithe mendojne keshtu!.
Vizitor 21-09-2021, 06:16:21 Unknown Action
Vizitor 21-09-2021, 06:16:17 Viewing the topic Kete apo ate...?/ This or that...?.
Vizitor 21-09-2021, 06:16:14 Viewing the topic Pyetje dhe përgjigje rreth fesë Islame.
Vizitor 21-09-2021, 06:16:06 Viewing the topic A ju ka ndodhur ... ndonjehere?.
Vizitor 21-09-2021, 06:16:05 Viewing the topic Unë e votoj Vetëvendosjen!.
Vizitor 21-09-2021, 06:16:03 Posting in Një databazë që hedh në erë çdo standard të mundshëm zgjedhor.
Vizitor 21-09-2021, 06:15:50 Viewing the topic Adoleshenca .
Show