Kush eshte online

×

Kush eshte online

User Time Action
Vizitor 27-11-2022, 10:47:33 Viewing Who's Online.
Vizitor 27-11-2022, 10:47:31 Posting a new topic in Familja.
Vizitor 27-11-2022, 10:47:30 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 27-11-2022, 10:47:27 Unknown Action
Vizitor 27-11-2022, 10:47:24 Unknown Action
Vizitor 27-11-2022, 10:47:23 Viewing the topic Si gjendet perimetri i trekendeshit?.
Vizitor 27-11-2022, 10:47:20 Posting a new topic in Café Zerion ツ.
Vizitor 27-11-2022, 10:47:19 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 27-11-2022, 10:47:17 Posting in Kush tradheton me shume meshkujt apo femrat?!.
Vizitor 27-11-2022, 10:47:12 Posting in Vjen nje moment dhe..!...
Vizitor 27-11-2022, 10:47:07 Posting a new topic in Bota Sot.
Vizitor 27-11-2022, 10:47:02 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 27-11-2022, 10:46:59 Posting in Vjen nje moment dhe..!...
Vizitor 27-11-2022, 10:46:55 Posting in Do dilnit per kafe..me anetarin siper...:) .
Vizitor 27-11-2022, 10:46:51 Unknown Action
Vizitor 27-11-2022, 10:46:48 Viewing Donjeta's profile.
Vizitor 27-11-2022, 10:46:47 Posting in Vjen nje moment dhe..!...
Vizitor 27-11-2022, 10:46:40 Viewing the topic Lekë të reja vs. lekë të vjetra.
Vizitor 27-11-2022, 10:46:38 Posting in Vjen nje moment dhe..!...
Vizitor 27-11-2022, 10:46:37 Posting in WTF !!!.
Vizitor 27-11-2022, 10:46:33 Posting in Skemat piramidale në Shqipëri.
Vizitor 27-11-2022, 10:46:28 Viewing the topic Si te kemi bark me Six Pack?.
Vizitor 27-11-2022, 10:46:27 Posting in Vjen nje moment dhe..!...
Vizitor 27-11-2022, 10:46:24 Posting in Po tani cfare justifikimi keni?!.
Vizitor 27-11-2022, 10:46:21 Viewing the topic Cila është mosha perfekte për lidhje serioze për një femër/mashkull.
Vizitor 27-11-2022, 10:46:18 Posting in Vjen nje moment dhe..!...
Vizitor 27-11-2022, 10:46:13 Posting in Mrekullite e kuranit .
Vizitor 27-11-2022, 10:46:00 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 27-11-2022, 10:45:58 Unknown Action
Vizitor 27-11-2022, 10:45:57 Posting in Vjen nje moment dhe..!...
Vizitor 27-11-2022, 10:45:57 Posting in Vetem tri fjale!.
Vizitor 27-11-2022, 10:45:53 Posting in Shtatzania, gjithcka mbi nenen!.
Vizitor 27-11-2022, 10:45:40 Viewing the topic Pyetje---Pergjigje.
Vizitor 27-11-2022, 10:45:39 Posting in Shtatzania, gjithcka mbi nenen!.
Vizitor 27-11-2022, 10:45:38 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 27-11-2022, 10:45:32 Posting in Doja te thoja...
Vizitor 27-11-2022, 10:45:19 Unknown Action
Vizitor 27-11-2022, 10:45:18 Viewing the topic Shkarko e-book falas !!.
Vizitor 27-11-2022, 10:45:16 Viewing the topic Pasuro fjalorin dhe argëtohu!.
Vizitor 27-11-2022, 10:44:56 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 27-11-2022, 10:44:53 Posting in Për kohe te lirë....
Vizitor 27-11-2022, 10:44:46 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 27-11-2022, 10:44:44 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 27-11-2022, 10:44:38 Viewing the topic Si te behem Lider!.
Vizitor 27-11-2022, 10:44:36 Posting in Kush tradheton me shume meshkujt apo femrat?!.
Vizitor 27-11-2022, 10:44:33 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 27-11-2022, 10:44:22 Viewing the topic Postdoctoral Teaching: Savvy Career Move or Distraction From Research?.
Vizitor 27-11-2022, 10:44:22 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 27-11-2022, 10:44:21 Viewing the topic K U B I Z M I .
Vizitor 27-11-2022, 10:44:07 Posting in Cfarë do të bëni nesër...?.
Vizitor 27-11-2022, 10:44:06 Posting in Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕.
Vizitor 27-11-2022, 10:44:06 Viewing the topic Loje me 4 fjale....
Vizitor 27-11-2022, 10:44:06 Posting in Kënga me e bukur Shqiptare e momentit .
Vizitor 27-11-2022, 10:44:03 Viewing the topic Kush e urren Crazy Frog?.
Vizitor 27-11-2022, 10:44:01 Posting in Pershkruaje anetarin e mësipërm me NJE fjale! .
Vizitor 27-11-2022, 10:43:53 Unknown Action
Vizitor 27-11-2022, 10:43:52 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 27-11-2022, 10:43:51 Posting in Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕.
Vizitor 27-11-2022, 10:43:45 Posting in Kuzhina Kineze!.
Vizitor 27-11-2022, 10:43:42 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 27-11-2022, 10:43:41 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 27-11-2022, 10:43:37 Posting in Afeida Neziri (info, foto, video).
Vizitor 27-11-2022, 10:43:32 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 27-11-2022, 10:43:31 Viewing the topic Filma per shkarkim (ne gjuhen italiane).
Vizitor 27-11-2022, 10:43:27 Posting in Vjen nje moment dhe..!...
Vizitor 27-11-2022, 10:43:19 Viewing the topic Si ta lidhim kravaten?!.
Vizitor 27-11-2022, 10:43:16 Viewing the topic Si e imagjinoni personin siper jush?.
Vizitor 27-11-2022, 10:43:16 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 27-11-2022, 10:43:13 Posting in Historia e mitit Maradona.
Vizitor 27-11-2022, 10:43:09 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 27-11-2022, 10:43:07 Viewing the topic Berisha: Unë, kategorikisht kundër ndarjes së Kosovës, intervista e plotë .
Vizitor 27-11-2022, 10:43:02 Posting in Finalja e ”UEFA Conference League" 2022 do te zhvillohet ne Tirane.
Vizitor 27-11-2022, 10:42:56 Viewing Lorikav's profile.
Vizitor 27-11-2022, 10:42:56 Posting in Vjen nje moment dhe..!...
Vizitor 27-11-2022, 10:42:50 Posting in Kush tradheton me shume meshkujt apo femrat?!.
Vizitor 27-11-2022, 10:42:47 Posting in Teme per qejfin tim.....cte me doje kokrra e qejfit.
Vizitor 27-11-2022, 10:42:45 Posting in Vjen nje moment dhe..!...
Vizitor 27-11-2022, 10:42:44 Viewing the topic Sadik Premtja.
Vizitor 27-11-2022, 10:42:35 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 27-11-2022, 10:42:31 Posting in Vjen nje moment dhe..!...
Vizitor 27-11-2022, 10:42:23 Posting in Kush tradheton me shume meshkujt apo femrat?!.
Vizitor 27-11-2022, 10:42:21 Posting in Ushtarët izraelit kërcejne me TIK TOK .
Vizitor 27-11-2022, 10:42:17 Viewing the topic Koncepti EMIRAI.
Vizitor 27-11-2022, 10:42:10 Posting in Saturni - Planeti Saturn.
Vizitor 27-11-2022, 10:42:05 Posting in Vjen nje moment dhe..!...
Vizitor 27-11-2022, 10:42:03 Posting in Spanjë-Gjermani, pa frikë në fushë… .
Vizitor 27-11-2022, 10:41:51 Posting in Qualcomm bashkon realitetin dhe cyber-hapësirën në një vend .
Vizitor 27-11-2022, 10:41:43 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 27-11-2022, 10:41:41 Posting in Presidenti Obama dhe kryeministri Netanjahu diskutojnë programin bërthamor të Iranit .
Vizitor 27-11-2022, 10:41:34 Unknown Action
Vizitor 27-11-2022, 10:41:30 Posting in Si e imagjinoni personin siper jush?.
Vizitor 27-11-2022, 10:41:29 Viewing the topic Vjersha per Vitin e Ri!!!.
Vizitor 27-11-2022, 10:41:24 Posting in Kërkoj Këngën? [Për këngë shqiptare].
Vizitor 27-11-2022, 10:41:24 Viewing the topic Virgjeria - le te flasim per te.
Vizitor 27-11-2022, 10:41:19 Posting in Parlamenti Europian diskuton sot për Kosovën e Shqipërinë .
Vizitor 27-11-2022, 10:41:09 Posting in ** Të kundërtën e fjalës **.
Vizitor 27-11-2022, 10:41:08 Posting in Maradona dhe futbollistët refuzojnë takimin me Presidenten e Argjentinës .
Vizitor 27-11-2022, 10:40:49 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 27-11-2022, 10:40:48 Posting in Tema e Elbasanllinjve..
Vizitor 27-11-2022, 10:40:42 Viewing the topic Nje tregim i shkurter.
Show