Kush eshte online

Kush eshte online

User Time Action
Vizitor 26-09-2022, 05:26:07 Viewing Who's Online.
Vizitor 26-09-2022, 05:26:04 Posting in Play and learn! - English -.
Vizitor 26-09-2022, 05:26:04 Posting in Ju therret dikush...kur e kap tel...si pergjigjesh.:).
Vizitor 26-09-2022, 05:26:01 Viewing the topic Me çfarë po merreni tani (kuptohet, përveç forumit)?.
Vizitor 26-09-2022, 05:25:59 Posting a new topic in Muzika.
Vizitor 26-09-2022, 05:25:55 Posting in Parajsa e bursave online fantazmë në Shqipëri.
Vizitor 26-09-2022, 05:25:54 Viewing the topic Ciftet e Forumit!.
Vizitor 26-09-2022, 05:25:50 Viewing the topic Kosova shpall pavarësinë, gjithe shqiptaret dhe Shqipëria feston ditën e madhe.
Vizitor 26-09-2022, 05:25:39 Posting in www.AlbMovi.com ne shitje.
Vizitor 26-09-2022, 05:25:03 Viewing the topic Me cilin person nga forumi do të deshironit te kalonit një fundjave?.
Vizitor 26-09-2022, 05:24:59 Viewing the topic A dine femrat shqiptare te bejne seks?.
Vizitor 26-09-2022, 05:24:49 Viewing the topic Rexhep Çeliku: “Me gruan u njoha në një dasmë” .
Vizitor 26-09-2022, 05:24:43 Viewing the topic Kërkojë Kengen [ Për Këngë te huaja ].
Vizitor 26-09-2022, 05:24:41 Posting in Sjellja raciste që kanë të huajt me shqiptarët kudo në Botë.
Vizitor 26-09-2022, 05:24:38 Unknown Action
Vizitor 26-09-2022, 05:24:31 Viewing the forum stats.
Vizitor 26-09-2022, 05:24:24 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 26-09-2022, 05:23:50 Viewing sorelina's profile.
Vizitor 26-09-2022, 05:23:43 Viewing the topic Pse djemte preferojne femrat me te medhaja ne moshe?.
Vizitor 26-09-2022, 05:23:29 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 26-09-2022, 05:23:28 Unknown Action
Vizitor 26-09-2022, 05:23:21 Viewing the topic Pershendetje me kenge .
Vizitor 26-09-2022, 05:23:17 Viewing petalet's profile.
Vizitor 26-09-2022, 05:23:15 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 26-09-2022, 05:22:56 Unknown Action
Vizitor 26-09-2022, 05:22:41 Unknown Action
Vizitor 26-09-2022, 05:22:39 Viewing the topic Pershkruaje anetarin e mësipërm me NJE fjale! .
Vizitor 26-09-2022, 05:22:38 Viewing the topic Kete apo ate...?/ This or that...?.
Vizitor 26-09-2022, 05:22:34 Viewing the topic Flisni cfare te doni !.
Vizitor 26-09-2022, 05:22:24 Unknown Action
Vizitor 26-09-2022, 05:22:11 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 26-09-2022, 05:22:02 Unknown Action
Vizitor 26-09-2022, 05:21:59 Unknown Action
Vizitor 26-09-2022, 05:21:53 Unknown Action
Vizitor 26-09-2022, 05:21:31 Unknown Action
Vizitor 26-09-2022, 05:21:28 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 26-09-2022, 05:21:26 Viewing the topic Sot! Dite e Re, Ngjarje te Reja..
Vizitor 26-09-2022, 05:21:18 Viewing the topic Kënga që po dëgjoj.
Vizitor 26-09-2022, 05:21:09 Viewing the topic Cfare po hani ose po pini tani?.
Vizitor 26-09-2022, 05:21:05 Unknown Action
Vizitor 26-09-2022, 05:21:02 Viewing the topic Çfarë do ti thonit përsonit që doni ne këto momente?!.
Vizitor 26-09-2022, 05:20:48 Viewing the topic Chuck Norris.
Vizitor 26-09-2022, 05:20:36 Viewing the topic Çmenduritë e shkencës.
Vizitor 26-09-2022, 05:20:33 Viewing the topic Çfarë do ti thonit përsonit që doni ne këto momente?!.
Vizitor 26-09-2022, 05:20:30 Viewing the topic Cfare po hani ose po pini tani?.
Vizitor 26-09-2022, 05:20:27 Viewing the topic Kryeministri Berisha në Maqedoni, priten takime me krerët e shtetit .
Vizitor 26-09-2022, 05:20:26 Viewing the topic Cfare po hani ose po pini tani?.
Vizitor 26-09-2022, 05:20:21 Unknown Action
Vizitor 26-09-2022, 05:20:18 Unknown Action
Vizitor 26-09-2022, 05:20:06 Viewing the topic BringIt.com Allows Players to Bet on Console Game Matches .
Vizitor 26-09-2022, 05:19:56 Unknown Action
Vizitor 26-09-2022, 05:19:53 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 26-09-2022, 05:19:46 Viewing the topic Gjeni Emrat e Vipave duke treguar Mbiemrin.
Vizitor 26-09-2022, 05:19:35 Unknown Action
Vizitor 26-09-2022, 05:19:33 Unknown Action
Vizitor 26-09-2022, 05:19:29 Viewing the topic Vjen nje moment dhe..!...
Vizitor 26-09-2022, 05:19:23 Viewing the topic Avatare per anetaret e ZERIYT..
Vizitor 26-09-2022, 05:19:19 Viewing the topic Çfarë do ti thonit përsonit që doni ne këto momente?!.
Vizitor 26-09-2022, 05:19:11 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 26-09-2022, 05:19:09 Unknown Action
Vizitor 26-09-2022, 05:19:05 Viewing the board Letrarët e rinj.
Vizitor 26-09-2022, 05:19:04 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 26-09-2022, 05:19:00 Viewing the topic Avatare per anetaret e ZERIYT..
Vizitor 26-09-2022, 05:18:23 Unknown Action
Vizitor 26-09-2022, 05:18:20 Unknown Action
Vizitor 26-09-2022, 05:18:18 Unknown Action
Vizitor 26-09-2022, 05:18:17 Unknown Action
Vizitor 26-09-2022, 05:18:16 Unknown Action
Vizitor 26-09-2022, 05:18:02 Viewing the topic Çfarë dallimi kanë shqiptaret nga Kosova me ata nga Shqipëria?.
Vizitor 26-09-2022, 05:17:58 Viewing the topic Pyetje-Përgjigje.
Vizitor 26-09-2022, 05:17:33 Viewing the board Kosova Sot.
Vizitor 26-09-2022, 05:17:28 Viewing the topic Tema me 1 000 000 postime........
Vizitor 26-09-2022, 05:17:19 Unknown Action
Vizitor 26-09-2022, 05:17:05 Viewing the topic Le te flasim me Akronime!.
Vizitor 26-09-2022, 05:16:59 Viewing the forum stats.
Vizitor 26-09-2022, 05:16:47 Viewing iLLbanianKid's profile.
Vizitor 26-09-2022, 05:16:33 Viewing the topic Kush do të jetë postuesi mbas teje....
Vizitor 26-09-2022, 05:16:30 Viewing the topic Cfare do të shkruanit ne një xham te veshur nga avulli.
Vizitor 26-09-2022, 05:16:27 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 26-09-2022, 05:16:25 Viewing the topic Pijet energjike dëmtojnë dhëmbët! .
Vizitor 26-09-2022, 05:16:21 Viewing the topic Pasuro fjalorin dhe argëtohu!.
Vizitor 26-09-2022, 05:16:06 Viewing the topic Cfare po hani ose po pini tani?.
Vizitor 26-09-2022, 05:16:02 Viewing the topic Ambasadori Arvizu takohet me kreun e AK: Shmangni rrëshqitjet drejt retorikës nacionaliste .
Vizitor 26-09-2022, 05:16:01 Unknown Action
Vizitor 26-09-2022, 05:15:58 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 26-09-2022, 05:15:51 Unknown Action
Vizitor 26-09-2022, 05:15:48 Viewing the topic Deshira e momentit.
Vizitor 26-09-2022, 05:15:30 Viewing the topic Pasuro fjalorin dhe argëtohu!.
Vizitor 26-09-2022, 05:15:30 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 26-09-2022, 05:15:27 Viewing the topic Cfare po hani ose po pini tani?.
Vizitor 26-09-2022, 05:15:17 Viewing the topic Ke kishe dashur ta perqafoni ne këto momente nga forumi .....
Vizitor 26-09-2022, 05:15:11 Viewing the topic Pershkruaje anetarin e mësipërm me NJE fjale! .
Vizitor 26-09-2022, 05:15:05 Unknown Action
Vizitor 26-09-2022, 05:14:55 Unknown Action
Vizitor 26-09-2022, 05:14:49 Unknown Action
Vizitor 26-09-2022, 05:14:39 Viewing the topic Debate te Pergjithshme.
Vizitor 26-09-2022, 05:14:34 Viewing the topic Si ndjeheni ne kete moment?.
Vizitor 26-09-2022, 05:14:31 Unknown Action
Vizitor 26-09-2022, 05:14:24 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 26-09-2022, 05:14:19 Viewing the topic Gjeni Emrat e Vipave duke treguar Mbiemrin.
Show