Kush eshte online

×

Kush eshte online

User Time Action
Vizitor 23-09-2021, 22:53:50 Viewing Who's Online.
Vizitor 23-09-2021, 22:53:45 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 23-09-2021, 22:53:38 Viewing kushtrimipeja's profile.
Vizitor 23-09-2021, 22:53:25 Viewing the topic 2008 Underhanded C Contest Officially Open .
Vizitor 23-09-2021, 22:53:16 Viewing the topic Face Recognition Goes Mainstream For Notebooks .
Vizitor 23-09-2021, 22:53:06 Viewing the topic Albërie Hadërgjonaj (info, foto, video).
Vizitor 23-09-2021, 22:53:02 Viewing the topic Finalja: Itali vs Francë "ITALIA KAMPIONE E BOTES".
Vizitor 23-09-2021, 22:53:02 Viewing the topic Play and learn! - English -.
Vizitor 23-09-2021, 22:52:47 Viewing the topic Vatikan, Papa fali ish shërbëtorin e tij .
Vizitor 23-09-2021, 22:52:31 Viewing the topic The SUV Is Dethroned .
Vizitor 23-09-2021, 22:52:16 Viewing the topic On the Albanian Riviera, a Frugal Paradise.
Vizitor 23-09-2021, 22:52:14 Posting in Cfare po hani ose po pini tani?.
Vizitor 23-09-2021, 22:52:02 Viewing the topic MANCHESTER UNITED FC.
Vizitor 23-09-2021, 22:51:54 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 23-09-2021, 22:51:39 Viewing the topic Kozak Braci (info foto video).
Vizitor 23-09-2021, 22:51:38 Posting in Thacistet po zihen.!!!!!!!!.
Vizitor 23-09-2021, 22:51:18 Viewing the topic Ankesa!.
Vizitor 23-09-2021, 22:51:15 Posting in AMA dhe AKEP mbyll disa webfaqe me kerkese te Ermal Mamaqit.
Vizitor 23-09-2021, 22:51:07 Viewing the topic Arrihet marrëveshja, Haradinaj: Në janar, unë kryeministër .
Vizitor 23-09-2021, 22:51:01 Viewing the topic Kozak Braci (info foto video).
Vizitor 23-09-2021, 22:50:39 Viewing the topic PO ose JO?.
Vizitor 23-09-2021, 22:50:36 Viewing the topic Ai qe dashuron di edhe te fale!.
Vizitor 23-09-2021, 22:50:36 Unknown Action
Vizitor 23-09-2021, 22:50:33 Registering for an account on the forum.
Vizitor 23-09-2021, 22:50:26 Viewing the topic Microsoft Circles Back to Yahoo With New Offer .
Vizitor 23-09-2021, 22:50:22 Viewing the topic Kozak Braci (info foto video).
Vizitor 23-09-2021, 22:50:22 Viewing the topic Pirate Bay Court Loss Won't Stop the Flow of Files .
Vizitor 23-09-2021, 22:50:08 Unknown Action
Vizitor 23-09-2021, 22:49:41 Viewing the topic Si te shkarkoj muzik ne iPhone?.
Vizitor 23-09-2021, 22:49:29 Viewing the topic Sa centimetra cm i ka nje meter m?.
Vizitor 23-09-2021, 22:49:28 Viewing the topic Kozak Braci (info foto video).
Vizitor 23-09-2021, 22:49:25 Unknown Action
Vizitor 23-09-2021, 22:49:23 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 23-09-2021, 22:49:02 Posting in Albanian History!.
Vizitor 23-09-2021, 22:48:46 Unknown Action
Vizitor 23-09-2021, 22:48:40 Viewing the topic $100 Roku Netflix Player Targets Apple TV .
Vizitor 23-09-2021, 22:48:23 Viewing the topic Si u krijua Universi?.
Vizitor 23-09-2021, 22:48:14 Unknown Action
Vizitor 23-09-2021, 22:47:59 Viewing the topic "Seks me pagese", tashmë përmes internetit !.
Vizitor 23-09-2021, 22:47:54 Unknown Action
Vizitor 23-09-2021, 22:47:47 Viewing the topic Kerkoj liber per SEO.
Vizitor 23-09-2021, 22:47:13 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 23-09-2021, 22:47:10 Viewing the topic Lavdim Brajshori "Lyric Master" (info foto video).
Vizitor 23-09-2021, 22:47:03 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 23-09-2021, 22:46:56 Viewing the topic Cfare e ben nje mesues te suksesshem?.
Vizitor 23-09-2021, 22:46:51 Viewing the topic Përjetimi i dashurisë.
Vizitor 23-09-2021, 22:46:47 Viewing the topic Lajmet e fundit nga muzika.
Vizitor 23-09-2021, 22:46:47 Viewing the topic Kerkoj kenge rapsodike.
Vizitor 23-09-2021, 22:46:42 Viewing the topic PO ose JO?.
Vizitor 23-09-2021, 22:46:34 Posting in Gjuha Shqip per Phpbb3.
Vizitor 23-09-2021, 22:46:32 Viewing the topic Ja çfarë ndodh ne zyren time......
Vizitor 23-09-2021, 22:46:29 Viewing the topic Adoleshentja më e gjatë në botë gjen të dashur! .
Vizitor 23-09-2021, 22:46:22 Unknown Action
Vizitor 23-09-2021, 22:46:21 Viewing the topic Kozak Braci (info foto video).
Vizitor 23-09-2021, 22:46:20 Viewing the topic US Military Issuing iPod Touches To Soldiers .
Vizitor 23-09-2021, 22:46:15 Viewing the topic The Technology Behind the NBA Finals .
Vizitor 23-09-2021, 22:46:14 Viewing the topic Kozak Braci (info foto video).
Vizitor 23-09-2021, 22:46:07 Viewing the topic Si mbahet kontabiliteti i nje firme?.
Vizitor 23-09-2021, 22:46:04 Viewing the topic 20 Years After Tiananmen, China Stifles Online Dissent .
Vizitor 23-09-2021, 22:45:52 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 23-09-2021, 22:45:22 Viewing the topic Të flasim në dialektin tonë .
Vizitor 23-09-2021, 22:45:18 Viewing the topic "Seks me pagese", tashmë përmes internetit !.
Vizitor 23-09-2021, 22:45:17 Viewing the topic Të flasim në dialektin tonë .
Vizitor 23-09-2021, 22:45:11 Viewing the topic Filma shqiptare online.
Vizitor 23-09-2021, 22:45:06 Viewing the topic Kozak Braci (info foto video).
Vizitor 23-09-2021, 22:45:06 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 23-09-2021, 22:44:53 Viewing the topic How Japan's Biggest BBS Keeps Things Simple .
Vizitor 23-09-2021, 22:44:40 Viewing the topic SMS dhe Mesazhe Dashurie.
Vizitor 23-09-2021, 22:44:37 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 23-09-2021, 22:44:36 Logging into the forum.
Vizitor 23-09-2021, 22:44:30 Viewing the topic Are Academic Journals Obsolete? .
Vizitor 23-09-2021, 22:43:57 Posting in Poezi nga Genc Kastrati.
Vizitor 23-09-2021, 22:43:50 Viewing the topic Legjenda Shqiptare.
Vizitor 23-09-2021, 22:43:24 Viewing the topic Cfare po hani ose po pini tani?.
Vizitor 23-09-2021, 22:43:01 Posting in Si e imagjinoni personin siper jush?.
Vizitor 23-09-2021, 22:42:51 Posting in Profesioni i antarit/es siper jush...?.
Vizitor 23-09-2021, 22:42:41 Posting in Profesioni i antarit/es siper jush...?.
Vizitor 23-09-2021, 22:42:32 Posting in PO ose JO?.
Vizitor 23-09-2021, 22:42:19 Posting in PO ose JO?.
Vizitor 23-09-2021, 22:42:09 Viewing the topic Flisni cfare te doni !.
Vizitor 23-09-2021, 22:42:00 Viewing the topic Pse shqiptarët e Maqedonisë po humbin dhe atë që e kanë fituar.
Vizitor 23-09-2021, 22:41:48 Viewing the topic Eric Lerner's Focus Fusion Device Gets Funded .
Vizitor 23-09-2021, 22:41:45 Posting in Please! Teach me Albanian Language - step by step.
Vizitor 23-09-2021, 22:41:41 Viewing the topic Feja dhe nacionalizmi !.
Vizitor 23-09-2021, 22:41:40 Viewing the topic 15 produktet më të rrezikshme për fëmijët.
Vizitor 23-09-2021, 22:41:26 Viewing the topic Vjen nje moment dhe..!...
Vizitor 23-09-2021, 22:41:19 Viewing the topic Kozak Braci (info foto video).
Vizitor 23-09-2021, 22:41:17 Viewing the topic Per cfare perdoret salospir?.
Vizitor 23-09-2021, 22:41:04 Viewing the topic Janullatos, KOASH dhe Politika Anti-Shqiptare!.
Vizitor 23-09-2021, 22:40:51 Viewing the topic Kozak Braci (info foto video).
Vizitor 23-09-2021, 22:40:51 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 23-09-2021, 22:40:47 Viewing the topic BMW Introduces GINA Concept Car, Covered In Fabric .
Vizitor 23-09-2021, 22:40:42 Viewing the topic Cultural Triangle of Prespa.
Vizitor 23-09-2021, 22:40:38 Posting in wWw.Alb-Chat.Com.
Vizitor 23-09-2021, 22:40:34 Viewing the topic LETRA E MUHAMMEDIT, alejhi’s selam DREJTUAR TË GJITHË MUSLIMANËVE.
Vizitor 23-09-2021, 22:40:32 Unknown Action
Vizitor 23-09-2021, 22:40:30 Viewing the forum stats.
Vizitor 23-09-2021, 22:40:25 Posting in Shqiptaret ne France.
Vizitor 23-09-2021, 22:40:22 Viewing the topic CEZ Shpërndarje në shitje, ofertat priten në janar .
Vizitor 23-09-2021, 22:40:21 Viewing the topic BASHKEJETESA .
Show