Kush eshte online

×

Kush eshte online

User Time Action
Vizitor 23-01-2022, 18:34:02 Posting in Familja ideale.
Vizitor 23-01-2022, 18:34:02 Viewing the topic Video Gallery per Wordpress..
Vizitor 23-01-2022, 18:34:00 Posting in A di te vishet rinia shqiptare?.
Vizitor 23-01-2022, 18:33:55 Posting in Coronavirus semundja qe i ka futur friken njerezimit.
Vizitor 23-01-2022, 18:33:54 Viewing the topic A e keni gjetur partnerin tuaj ideal?.
Vizitor 23-01-2022, 18:33:49 Posting in Restaurant "Zeri Yt".
Vizitor 23-01-2022, 18:33:41 Posting in Drilon Jahdauti (info foto video).
Vizitor 23-01-2022, 18:33:05 Posting in Shqiperia (dhe bota) ne karantine.
Vizitor 23-01-2022, 18:32:55 Posting in Muzika e Jugut.
Vizitor 23-01-2022, 18:32:44 Posting in Muzika e Jugut.
Vizitor 23-01-2022, 18:32:42 Viewing the topic Kush ishin Kreshniket?.
Vizitor 23-01-2022, 18:32:40 Viewing the topic Si e imagjinoni personin siper jush?.
Vizitor 23-01-2022, 18:32:33 Unknown Action
Vizitor 23-01-2022, 18:32:33 Unknown Action
Vizitor 23-01-2022, 18:32:19 Viewing the topic Doja te thoja...
Vizitor 23-01-2022, 18:32:14 Posting in Nora Istrefi.
Vizitor 23-01-2022, 18:32:12 Viewing the topic SI MUND TE DINI NESE DIKUSH VERTET JU DO?.
Vizitor 23-01-2022, 18:32:11 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 23-01-2022, 18:32:02 Posting in Nora Istrefi.
Vizitor 23-01-2022, 18:31:51 Posting in Nora Istrefi.
Vizitor 23-01-2022, 18:31:44 Posting in Natyra!.
Vizitor 23-01-2022, 18:31:44 Viewing the topic Tekste Këngësh Shqip.
Vizitor 23-01-2022, 18:31:24 Posting in Pershkruaje anetarin e mësipërm me NJE fjale! .
Vizitor 23-01-2022, 18:31:24 Viewing the topic Nje fjale.
Vizitor 23-01-2022, 18:31:15 Posting in Pershkruaje anetarin e mësipërm me NJE fjale! .
Vizitor 23-01-2022, 18:31:12 Unknown Action
Vizitor 23-01-2022, 18:31:02 Posting in Pershkruaje anetarin e mësipërm me NJE fjale! .
Vizitor 23-01-2022, 18:30:57 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 23-01-2022, 18:30:53 Posting in Tradita e Profetit mbi 'Ehli-Bejtin'.
Vizitor 23-01-2022, 18:30:47 Viewing Klasd's profile.
Vizitor 23-01-2022, 18:30:40 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 23-01-2022, 18:30:39 Posting in Cfare shikoni nga dritarja juaj ?.
Vizitor 23-01-2022, 18:30:38 Posting in Pershkruaje anetarin e mësipërm me NJE fjale! .
Vizitor 23-01-2022, 18:30:27 Posting in Pershkruaje anetarin e mësipërm me NJE fjale! .
Vizitor 23-01-2022, 18:30:17 Posting in Do dilnit per kafe..me anetarin siper...:) .
Vizitor 23-01-2022, 18:30:12 Viewing the topic Ingrid Jushi !.
Vizitor 23-01-2022, 18:30:05 Posting in Do dilnit per kafe..me anetarin siper...:) .
Vizitor 23-01-2022, 18:30:00 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 23-01-2022, 18:29:49 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 23-01-2022, 18:29:48 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 23-01-2022, 18:29:36 Viewing the topic Paratë mund ta blejnë lumturinë.
Vizitor 23-01-2022, 18:29:34 Viewing the topic Komisariati i policise. :D.
Vizitor 23-01-2022, 18:29:34 Posting in Shqiperia (dhe bota) ne karantine.
Vizitor 23-01-2022, 18:29:32 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 23-01-2022, 18:29:23 Posting in Shqiperia (dhe bota) ne karantine.
Vizitor 23-01-2022, 18:29:20 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 23-01-2022, 18:29:12 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 23-01-2022, 18:29:11 Posting in Cfare shikoni nga dritarja juaj ?.
Vizitor 23-01-2022, 18:28:52 Viewing the topic Nje keshille per zarfat (PIN+CHECK) nga Adsense.
Vizitor 23-01-2022, 18:28:51 Viewing the topic Bikini 👙 Vere 2020.
Vizitor 23-01-2022, 18:28:42 Posting in Sa jan cunat dhe gocat te perpikt ne takimet e tyre.
Vizitor 23-01-2022, 18:28:20 Posting in Temat e palexuara | Pergjigjet e reja.
Vizitor 23-01-2022, 18:28:15 Posting in Si te kontrolloni veten nese jeni prekur nga koronavirusi.
Vizitor 23-01-2022, 18:27:38 Viewing the topic Das Krieg im Kosova/War of Kosova.
Vizitor 23-01-2022, 18:27:15 Posting in Kush eshte bilbili i kenges popullore shqiptare ?.
Vizitor 23-01-2022, 18:27:08 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 23-01-2022, 18:26:55 Posting in Rama nxjerr edhe ushtrinë në rrugë: Postoblloqe për të verifikuar lëvizjet.
Vizitor 23-01-2022, 18:26:51 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 23-01-2022, 18:26:51 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 23-01-2022, 18:26:48 Posting in Tringa Kadriu (info foto video).
Vizitor 23-01-2022, 18:26:44 Posting in Shqiperia (dhe bota) ne karantine.
Vizitor 23-01-2022, 18:26:37 Posting in Kur zbardhi nje dite.
Vizitor 23-01-2022, 18:26:16 Viewing the topic Kërkoj Këngën? [Për këngë shqiptare].
Vizitor 23-01-2022, 18:25:58 Posting in >Poezi për voglushet<.
Vizitor 23-01-2022, 18:25:55 Posting in Afrim Aliaj, Topmodeli tropojan i famshëm në disa kontinente !.
Vizitor 23-01-2022, 18:25:29 Unknown Action
Vizitor 23-01-2022, 18:25:07 Posting in Sa shpesh shikojne femrat filma pornografike?.
Vizitor 23-01-2022, 18:25:04 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 23-01-2022, 18:25:02 Viewing the topic GJEJE FJALEN....
Vizitor 23-01-2022, 18:24:58 Viewing the topic """Hana Band""".
Vizitor 23-01-2022, 18:24:57 Posting in Shqiperia (dhe bota) ne karantine.
Vizitor 23-01-2022, 18:24:52 Unknown Action
Vizitor 23-01-2022, 18:24:42 Posting in Bleona Qereti (info, foto, video).
Vizitor 23-01-2022, 18:24:40 Viewing the topic Deshira e momentit.
Vizitor 23-01-2022, 18:24:31 Posting in Kërkoj Këngën? [Për këngë shqiptare].
Vizitor 23-01-2022, 18:24:18 Unknown Action
Vizitor 23-01-2022, 18:24:15 Viewing the topic Roma e Lashte - Perandoria Romake - Imperium Romanum.
Vizitor 23-01-2022, 18:24:13 Posting in Tringa Hoxha (info foto video).
Vizitor 23-01-2022, 18:24:05 Unknown Action
Vizitor 23-01-2022, 18:24:03 Posting in Albina Mavriqi (info foto video).
Vizitor 23-01-2022, 18:23:35 Posting in Brezi i lindur mes viteve 1975-1985 ne Shqiperi.
Vizitor 23-01-2022, 18:23:20 Viewing the topic Resmije Krasniqi (Lajme, Info, Foto, Video).
Vizitor 23-01-2022, 18:23:04 Posting in Muzika e Jugut.
Vizitor 23-01-2022, 18:23:00 Unknown Action
Vizitor 23-01-2022, 18:22:55 Viewing the topic Seksi Anal dhe te pathënat rreth tij.
Vizitor 23-01-2022, 18:22:44 Unknown Action
Vizitor 23-01-2022, 18:22:42 Posting in Cfare mendoni kur udhetoni!.
Vizitor 23-01-2022, 18:22:41 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 23-01-2022, 18:22:39 Viewing the topic Sa ore gjumi flini ?.
Vizitor 23-01-2022, 18:22:30 Viewing the topic Nexhmije Hoxha.
Vizitor 23-01-2022, 18:22:29 Viewing the topic Si te besh Parfe.
Vizitor 23-01-2022, 18:22:17 Posting in Ekziston shoqnia e vertete sot?.
Vizitor 23-01-2022, 18:22:10 Viewing the topic Si luhet loja Zhol?.
Vizitor 23-01-2022, 18:22:02 Posting in A do ktheheni nje dite perfundimisht ne Vendlindje?.
Vizitor 23-01-2022, 18:21:52 Viewing the topic Mekanizmi Antikythera.
Vizitor 23-01-2022, 18:21:50 Posting in Coronavirus semundja qe i ka futur friken njerezimit.
Vizitor 23-01-2022, 18:21:43 Posting in Cili është më i mirë, Kaka apo Ronaldo.
Vizitor 23-01-2022, 18:21:38 Viewing the topic POPULLORE 1200 KENGE Ne Kualitet Mp3 Per Download.
Vizitor 23-01-2022, 18:21:37 Viewing the topic "çohu".
Vizitor 23-01-2022, 18:21:35 Viewing Idles's profile.
Show