Kush eshte online

×

Kush eshte online

User Time Action
Vizitor 23-09-2021, 22:49:41 Viewing the topic Si te shkarkoj muzik ne iPhone?.
Vizitor 23-09-2021, 22:49:29 Viewing the topic Sa centimetra cm i ka nje meter m?.
Vizitor 23-09-2021, 22:49:28 Viewing the topic Kozak Braci (info foto video).
Vizitor 23-09-2021, 22:49:25 Unknown Action
Vizitor 23-09-2021, 22:49:23 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 23-09-2021, 22:49:22 Viewing the board Pyetper.
Vizitor 23-09-2021, 22:49:02 Posting in Albanian History!.
Vizitor 23-09-2021, 22:48:46 Unknown Action
Vizitor 23-09-2021, 22:48:40 Viewing the topic $100 Roku Netflix Player Targets Apple TV .
Vizitor 23-09-2021, 22:48:23 Viewing the topic Si u krijua Universi?.
Vizitor 23-09-2021, 22:48:14 Unknown Action
Vizitor 23-09-2021, 22:47:59 Viewing the topic "Seks me pagese", tashmë përmes internetit !.
Vizitor 23-09-2021, 22:47:54 Unknown Action
Vizitor 23-09-2021, 22:47:47 Viewing the topic Kerkoj liber per SEO.
Vizitor 23-09-2021, 22:47:13 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 23-09-2021, 22:47:10 Viewing the topic Lavdim Brajshori "Lyric Master" (info foto video).
Vizitor 23-09-2021, 22:47:03 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 23-09-2021, 22:46:56 Viewing the topic Cfare e ben nje mesues te suksesshem?.
Vizitor 23-09-2021, 22:46:51 Viewing the topic Përjetimi i dashurisë.
Vizitor 23-09-2021, 22:46:47 Viewing the topic Lajmet e fundit nga muzika.
Vizitor 23-09-2021, 22:46:47 Viewing the topic Kerkoj kenge rapsodike.
Vizitor 23-09-2021, 22:46:42 Viewing the topic PO ose JO?.
Vizitor 23-09-2021, 22:46:34 Posting in Gjuha Shqip per Phpbb3.
Vizitor 23-09-2021, 22:46:32 Viewing the topic Ja çfarë ndodh ne zyren time......
Vizitor 23-09-2021, 22:46:29 Viewing the topic Adoleshentja më e gjatë në botë gjen të dashur! .
Vizitor 23-09-2021, 22:46:22 Unknown Action
Vizitor 23-09-2021, 22:46:21 Viewing the topic Kozak Braci (info foto video).
Vizitor 23-09-2021, 22:46:20 Viewing the topic US Military Issuing iPod Touches To Soldiers .
Vizitor 23-09-2021, 22:46:15 Viewing the topic The Technology Behind the NBA Finals .
Vizitor 23-09-2021, 22:46:14 Viewing the topic Kozak Braci (info foto video).
Vizitor 23-09-2021, 22:46:07 Viewing the topic Si mbahet kontabiliteti i nje firme?.
Vizitor 23-09-2021, 22:46:04 Viewing the topic 20 Years After Tiananmen, China Stifles Online Dissent .
Vizitor 23-09-2021, 22:45:52 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 23-09-2021, 22:45:22 Viewing the topic Të flasim në dialektin tonë .
Vizitor 23-09-2021, 22:45:18 Viewing the topic "Seks me pagese", tashmë përmes internetit !.
Vizitor 23-09-2021, 22:45:17 Viewing the topic Të flasim në dialektin tonë .
Vizitor 23-09-2021, 22:45:11 Viewing the topic Filma shqiptare online.
Vizitor 23-09-2021, 22:45:06 Viewing the topic Kozak Braci (info foto video).
Vizitor 23-09-2021, 22:45:06 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 23-09-2021, 22:44:53 Viewing the topic How Japan's Biggest BBS Keeps Things Simple .
Vizitor 23-09-2021, 22:44:40 Viewing the topic SMS dhe Mesazhe Dashurie.
Vizitor 23-09-2021, 22:44:37 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 23-09-2021, 22:44:36 Logging into the forum.
Vizitor 23-09-2021, 22:44:30 Viewing the topic Are Academic Journals Obsolete? .
Vizitor 23-09-2021, 22:43:57 Posting in Poezi nga Genc Kastrati.
Vizitor 23-09-2021, 22:43:50 Viewing the topic Legjenda Shqiptare.
Vizitor 23-09-2021, 22:43:24 Viewing the topic Cfare po hani ose po pini tani?.
Vizitor 23-09-2021, 22:43:01 Posting in Si e imagjinoni personin siper jush?.
Vizitor 23-09-2021, 22:42:51 Posting in Profesioni i antarit/es siper jush...?.
Vizitor 23-09-2021, 22:42:41 Posting in Profesioni i antarit/es siper jush...?.
Vizitor 23-09-2021, 22:42:32 Posting in PO ose JO?.
Vizitor 23-09-2021, 22:42:19 Posting in PO ose JO?.
Vizitor 23-09-2021, 22:42:09 Viewing the topic Flisni cfare te doni !.
Vizitor 23-09-2021, 22:42:00 Viewing the topic Pse shqiptarët e Maqedonisë po humbin dhe atë që e kanë fituar.
Vizitor 23-09-2021, 22:41:48 Viewing the topic Eric Lerner's Focus Fusion Device Gets Funded .
Vizitor 23-09-2021, 22:41:45 Posting in Please! Teach me Albanian Language - step by step.
Vizitor 23-09-2021, 22:41:41 Viewing the topic Feja dhe nacionalizmi !.
Vizitor 23-09-2021, 22:41:40 Viewing the topic 15 produktet më të rrezikshme për fëmijët.
Vizitor 23-09-2021, 22:41:26 Viewing the topic Vjen nje moment dhe..!...
Vizitor 23-09-2021, 22:41:19 Viewing the topic Kozak Braci (info foto video).
Vizitor 23-09-2021, 22:41:17 Viewing the topic Per cfare perdoret salospir?.
Vizitor 23-09-2021, 22:41:04 Viewing the topic Janullatos, KOASH dhe Politika Anti-Shqiptare!.
Vizitor 23-09-2021, 22:40:51 Viewing the topic Kozak Braci (info foto video).
Vizitor 23-09-2021, 22:40:51 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 23-09-2021, 22:40:47 Viewing the topic BMW Introduces GINA Concept Car, Covered In Fabric .
Vizitor 23-09-2021, 22:40:42 Viewing the topic Cultural Triangle of Prespa.
Vizitor 23-09-2021, 22:40:38 Posting in wWw.Alb-Chat.Com.
Vizitor 23-09-2021, 22:40:34 Viewing the topic LETRA E MUHAMMEDIT, alejhi’s selam DREJTUAR TË GJITHË MUSLIMANËVE.
Vizitor 23-09-2021, 22:40:32 Unknown Action
Vizitor 23-09-2021, 22:40:30 Viewing the forum stats.
Vizitor 23-09-2021, 22:40:25 Posting in Shqiptaret ne France.
Vizitor 23-09-2021, 22:40:22 Viewing the topic CEZ Shpërndarje në shitje, ofertat priten në janar .
Vizitor 23-09-2021, 22:40:21 Viewing the topic BASHKEJETESA .
Vizitor 23-09-2021, 22:39:58 Posting in Sjellja raciste që kanë të huajt me shqiptarët kudo në Botë.
Vizitor 23-09-2021, 22:39:49 Viewing the topic Çfarë shenje jeni në "horoskop"?.
Vizitor 23-09-2021, 22:39:47 Viewing the topic Telefoni prish!.
Vizitor 23-09-2021, 22:39:38 Viewing the topic Një planet gjigant mund të jetë larguar nga sistemi ynë diellor.
Vizitor 23-09-2021, 22:39:34 Posting in POLL: What should be Status of Eastern Kosova?.
Vizitor 23-09-2021, 22:39:22 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 23-09-2021, 22:39:21 Viewing the topic ExpressionEngine - CMS e re per Blog e Portal.
Vizitor 23-09-2021, 22:38:52 Viewing natyralisti's profile.
Vizitor 23-09-2021, 22:38:52 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 23-09-2021, 22:38:45 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 23-09-2021, 22:38:40 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 23-09-2021, 22:38:26 Unknown Action
Vizitor 23-09-2021, 22:37:44 Viewing the topic Twitter Considered Harmful To Swine-Flu Panic .
Vizitor 23-09-2021, 22:37:28 Viewing the topic Xhinse te guximshme per kete pranvere.
Vizitor 23-09-2021, 22:37:25 Viewing the topic Kozak Braci (info foto video).
Vizitor 23-09-2021, 22:37:17 Posting in Si shkruhet nje CV?.
Vizitor 23-09-2021, 22:37:04 Viewing the topic Me çfarë po merreni tani (kuptohet, përveç forumit)?.
Vizitor 23-09-2021, 22:36:47 Viewing the topic Why I Still Love Living In Albania.
Vizitor 23-09-2021, 22:36:31 Viewing the topic Kozak Braci (info foto video).
Vizitor 23-09-2021, 22:36:09 Viewing the topic Nje poezi per babin.
Vizitor 23-09-2021, 22:35:57 Viewing the topic Emra per faqe humoristike.
Vizitor 23-09-2021, 22:35:42 Viewing the topic Kozak Braci (info foto video).
Vizitor 23-09-2021, 22:34:00 Viewing the topic Si prishet nje vajze?.
Vizitor 23-09-2021, 22:33:51 Viewing the topic Kozak Braci (info foto video).
Vizitor 23-09-2021, 22:33:38 Viewing the topic Sa sekonda ka nje ore?.
Vizitor 23-09-2021, 22:33:15 Viewing the topic Gjumi i pafajsisë dhe opiumi i politikanëve.
Vizitor 23-09-2021, 22:33:00 Viewing the topic Kozak Braci (info foto video).
Show