Kush eshte online

×

Kush eshte online

User Time Action
Vizitor 23-10-2021, 08:58:14 Viewing Who's Online.
Vizitor 23-10-2021, 08:58:14 Unknown Action
Vizitor 23-10-2021, 08:58:13 Posting in Cili është vesi juaj më i keq?.
Vizitor 23-10-2021, 08:58:10 Unknown Action
Vizitor 23-10-2021, 08:58:08 Unknown Action
Vizitor 23-10-2021, 08:57:53 Unknown Action
Vizitor 23-10-2021, 08:57:42 Viewing the topic Periudhat letrare dhe emrat e ndritur te letersise boterore!.
Vizitor 23-10-2021, 08:57:27 Unknown Action
Vizitor 23-10-2021, 08:57:07 Unknown Action
Vizitor 23-10-2021, 08:56:56 Unknown Action
Vizitor 23-10-2021, 08:56:52 Unknown Action
Vizitor 23-10-2021, 08:56:48 Viewing the topic A do ishte rrezuar tashme Edi Rama nqs ne krye te PD te mos ishte Basha?!.
Vizitor 23-10-2021, 08:56:47 Unknown Action
Vizitor 23-10-2021, 08:56:39 Unknown Action
Vizitor 23-10-2021, 08:56:34 Unknown Action
Vizitor 23-10-2021, 08:56:32 Unknown Action
Vizitor 23-10-2021, 08:56:29 Unknown Action
Vizitor 23-10-2021, 08:55:59 Unknown Action
Vizitor 23-10-2021, 08:55:48 Unknown Action
Vizitor 23-10-2021, 08:55:14 Unknown Action
Vizitor 23-10-2021, 08:54:49 Unknown Action
Vizitor 23-10-2021, 08:54:46 Unknown Action
Vizitor 23-10-2021, 08:54:38 Unknown Action
Vizitor 23-10-2021, 08:54:29 Unknown Action
Vizitor 23-10-2021, 08:54:21 Viewing the topic Nje tregim i shkurter.
Vizitor 23-10-2021, 08:54:20 Unknown Action
Vizitor 23-10-2021, 08:54:11 Viewing the topic Nje tregim i shkurter.
Vizitor 23-10-2021, 08:54:03 Unknown Action
Vizitor 23-10-2021, 08:53:52 Unknown Action
Vizitor 23-10-2021, 08:53:51 Unknown Action
Vizitor 23-10-2021, 08:53:35 Unknown Action
Vizitor 23-10-2021, 08:53:27 Viewing the board Tema Aktuale.
Vizitor 23-10-2021, 08:53:25 Viewing the board Tema Aktuale.
Vizitor 23-10-2021, 08:53:12 Unknown Action
Vizitor 23-10-2021, 08:53:06 Unknown Action
Vizitor 23-10-2021, 08:52:58 Unknown Action
Vizitor 23-10-2021, 08:52:28 Unknown Action
Vizitor 23-10-2021, 08:52:26 Unknown Action
Vizitor 23-10-2021, 08:52:09 Unknown Action
Vizitor 23-10-2021, 08:52:08 Unknown Action
Vizitor 23-10-2021, 08:52:06 Unknown Action
Vizitor 23-10-2021, 08:51:58 Unknown Action
Vizitor 23-10-2021, 08:51:56 Unknown Action
Vizitor 23-10-2021, 08:51:55 Unknown Action
Vizitor 23-10-2021, 08:51:36 Unknown Action
Vizitor 23-10-2021, 08:51:35 Unknown Action
Vizitor 23-10-2021, 08:51:31 Unknown Action
Vizitor 23-10-2021, 08:51:25 Unknown Action
Vizitor 23-10-2021, 08:51:24 Unknown Action
Vizitor 23-10-2021, 08:51:20 Unknown Action
Vizitor 23-10-2021, 08:51:19 Unknown Action
Vizitor 23-10-2021, 08:51:18 Viewing the topic Si do te propozonit nje vajze ose nje djale??.
Vizitor 23-10-2021, 08:51:08 Unknown Action
Vizitor 23-10-2021, 08:51:04 Unknown Action
Vizitor 23-10-2021, 08:51:03 Unknown Action
Vizitor 23-10-2021, 08:50:58 Viewing the topic Kerkim falje për ju d.t.th. ta ndjeni vërtetë apo thjeshtë ta thoni.
Vizitor 23-10-2021, 08:50:47 Viewing the topic Puçrat ne Fytyre !.
Vizitor 23-10-2021, 08:50:47 Viewing the topic Tekste Këngësh Shqip.
Vizitor 23-10-2021, 08:50:47 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 23-10-2021, 08:50:25 Viewing the topic Pyetje-Përgjigje.
Vizitor 23-10-2021, 08:50:07 Viewing the topic Sugjerime, kërkesa dhe këshilla.
Vizitor 23-10-2021, 08:49:25 Viewing the board Tema Aktuale.
Vizitor 23-10-2021, 08:49:19 Viewing the topic Një film i ri për Skenderbeun!.
Vizitor 23-10-2021, 08:48:37 Viewing the topic Me sygjeroni ndonje theme Wordpress-i.
Vizitor 23-10-2021, 08:48:18 Viewing the topic Ka vdekur vertete Rebel a.k.a Unikkatil ?.
Vizitor 23-10-2021, 08:48:05 Viewing the topic Vlora heq "vellon e zisë".
Vizitor 23-10-2021, 08:48:02 Viewing the topic Dashuri e perjetshme???.
Vizitor 23-10-2021, 08:47:30 Viewing the topic Facebook Social Widgets per Wordpress.
Vizitor 23-10-2021, 08:45:43 Viewing the topic Me sygjeroni ndonje theme Wordpress-i.
Vizitor 23-10-2021, 08:45:09 Viewing the topic Kete apo ate...?/ This or that...?.
Vizitor 23-10-2021, 08:44:42 Viewing the topic PO ose JO?.
Vizitor 23-10-2021, 08:44:27 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 23-10-2021, 08:44:11 Viewing the topic Ika unë njëherë!!!Mirupafshim!!!.
Vizitor 23-10-2021, 08:43:52 Unknown Action
Vizitor 23-10-2021, 08:43:49 Viewing the topic Erion Veliaj është aktualisht njeriu më i rrezikshëm për të ardhmen e Shqipërisë.
Vizitor 23-10-2021, 08:42:58 Unknown Action
Vizitor 23-10-2021, 08:42:08 Viewing the topic Kenge Arabe.
Vizitor 23-10-2021, 08:41:27 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 23-10-2021, 08:41:20 Posting in Dashuria dhe palestra (flirt & fitness).
Vizitor 23-10-2021, 08:41:19 Posting in Tringa Kadriu (info foto video).
Vizitor 23-10-2021, 08:41:15 Posting in Shqiptarët janë popull i dashur dhe mikpritës !.
Vizitor 23-10-2021, 08:41:14 Viewing the topic Berisha prezanton Greta Kocin Nenkryetare te FRPD .
Vizitor 23-10-2021, 08:41:14 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 23-10-2021, 08:41:06 Viewing the topic Kush do të jetë postuesi mbas teje....
Vizitor 23-10-2021, 08:41:03 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 23-10-2021, 08:41:00 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 23-10-2021, 08:40:59 Posting in Sofra e Gjakoves.
Vizitor 23-10-2021, 08:40:57 Viewing the topic Një film francez në tokën shqiptare !.
Vizitor 23-10-2021, 08:40:54 Viewing the topic Nje tregim i shkurter.
Vizitor 23-10-2021, 08:40:50 Posting in Sofra e Gjakoves.
Vizitor 23-10-2021, 08:40:50 Viewing the topic Propaganda serbe ka mberritur ne Hollywood.
Vizitor 23-10-2021, 08:40:41 Viewing the topic Musonet..
Vizitor 23-10-2021, 08:40:40 Viewing the topic Vikinget.
Vizitor 23-10-2021, 08:40:38 Viewing the topic FORUMI ISLAM ne FB.
Vizitor 23-10-2021, 08:40:30 Viewing the topic Kënga që po e dëgjoj.
Vizitor 23-10-2021, 08:40:19 Viewing the topic Kariesi i dhembeve!.
Vizitor 23-10-2021, 08:40:16 Unknown Action
Vizitor 23-10-2021, 08:40:05 Posting in Disko Zeri Yt !.
Vizitor 23-10-2021, 08:40:04 Viewing the topic Kosovo seit jeher umstritten.
Vizitor 23-10-2021, 08:40:02 Viewing the topic Kete apo ate...?/ This or that...?.
Show