Kush eshte online

×

Kush eshte online

User Time Action
Vizitor 23-01-2022, 06:30:30 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 23-01-2022, 06:30:09 Sending email to another member.
Vizitor 23-01-2022, 06:30:06 Sending email to another member.
Vizitor 23-01-2022, 06:30:00 Sending email to another member.
Vizitor 23-01-2022, 06:29:59 Posting in Kurani dhe Nostradamusi .
Vizitor 23-01-2022, 06:29:57 Sending email to another member.
Vizitor 23-01-2022, 06:29:56 Sending email to another member.
Vizitor 23-01-2022, 06:29:55 Sending email to another member.
Vizitor 23-01-2022, 06:29:53 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 23-01-2022, 06:29:51 Posting in Si ndjeheni ne kete moment?.
Vizitor 23-01-2022, 06:29:40 Viewing the topic Çfarë të bëni kur nuk jeni të motivuar të bëni asgjë?.
Vizitor 23-01-2022, 06:29:39 Unknown Action
Vizitor 23-01-2022, 06:29:33 Unknown Action
Vizitor 23-01-2022, 06:29:31 Viewing the topic Fjalet e pista ne krevat.
Vizitor 23-01-2022, 06:29:22 Viewing the topic Poezi me humor për antaret e forumit Zëri Yt!.
Vizitor 23-01-2022, 06:29:20 Sending email to another member.
Vizitor 23-01-2022, 06:29:18 Sending email to another member.
Vizitor 23-01-2022, 06:29:18 Sending email to another member.
Vizitor 23-01-2022, 06:29:03 Viewing the topic Muzike Nostalgji ne vite ....
Vizitor 23-01-2022, 06:28:50 Sending email to another member.
Vizitor 23-01-2022, 06:28:46 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 23-01-2022, 06:28:46 Viewing the topic Vjen nje moment dhe..!...
Vizitor 23-01-2022, 06:28:34 Unknown Action
Vizitor 23-01-2022, 06:28:09 Unknown Action
Vizitor 23-01-2022, 06:27:54 Viewing the topic Pyetje---Pergjigje.
Vizitor 23-01-2022, 06:27:42 Posting in 360Grade ne Ora News.
Vizitor 23-01-2022, 06:27:37 Posting in 10 filmat qe do te ju ndryshojne jeten.
Vizitor 23-01-2022, 06:27:35 Posting in 10 filmat qe do te ju ndryshojne jeten.
Vizitor 23-01-2022, 06:27:34 Posting in 10 filmat qe do te ju ndryshojne jeten.
Vizitor 23-01-2022, 06:27:31 Unknown Action
Vizitor 23-01-2022, 06:27:23 Posting in 10 filmat qe do te ju ndryshojne jeten.
Vizitor 23-01-2022, 06:27:02 Posting in BitClout - Platforma Blockchain qe do te Revolucionarizoje Mediat Sociale.
Vizitor 23-01-2022, 06:26:55 Unknown Action
Vizitor 23-01-2022, 06:26:46 Unknown Action
Vizitor 23-01-2022, 06:26:46 Viewing the topic Kush Anetar ka Firmen me te Bukur ne Forum?.
Vizitor 23-01-2022, 06:26:31 Viewing the topic Është më e rëndësishme mbijetesa e emrit apo mbijetesa fizike?.
Vizitor 23-01-2022, 06:26:23 Unknown Action
Vizitor 23-01-2022, 06:25:59 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 23-01-2022, 06:25:58 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 23-01-2022, 06:25:57 Viewing the topic Si gjendet siperfaqja?.
Vizitor 23-01-2022, 06:25:46 Viewing the forum stats.
Vizitor 23-01-2022, 06:25:19 Posting in Adem Jashari: In memoriam, kujtime personale.
Vizitor 23-01-2022, 06:25:14 Viewing the topic Aleksandri i Madh, gjuha burashaski dhe Ilirët e Pakistanit.
Vizitor 23-01-2022, 06:25:02 Unknown Action
Vizitor 23-01-2022, 06:25:00 Viewing the topic Shqiptarët dhe besytnitë.
Vizitor 23-01-2022, 06:24:57 Posting in Shqiperia votoi.
Vizitor 23-01-2022, 06:24:47 Posting in Kjo është mosha kur femrat përjetojnë seksin më të mirë në jetë.
Vizitor 23-01-2022, 06:24:22 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 23-01-2022, 06:24:13 Posting in Po fillon Big Brother VIP Albania!.
Vizitor 23-01-2022, 06:24:04 Posting in Pse eshte e rendesishme te votojme?.
Vizitor 23-01-2022, 06:24:02 Viewing the topic Tema e Elbasanllinjve..
Vizitor 23-01-2022, 06:23:56 Posting in Sa vite keni në kurbet?.
Vizitor 23-01-2022, 06:23:47 Unknown Action
Vizitor 23-01-2022, 06:23:45 Unknown Action
Vizitor 23-01-2022, 06:23:44 Unknown Action
Vizitor 23-01-2022, 06:23:38 Unknown Action
Vizitor 23-01-2022, 06:23:33 Posting in Filma me Titra Shqip.
Vizitor 23-01-2022, 06:23:28 Viewing **ada**'s profile.
Vizitor 23-01-2022, 06:23:25 Unknown Action
Vizitor 23-01-2022, 06:22:56 Posting in Tema e Elbasanllinjve..
Vizitor 23-01-2022, 06:22:53 Unknown Action
Vizitor 23-01-2022, 06:22:52 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 23-01-2022, 06:22:39 Posting in Si te hap nje faqe pa pagese?.
Vizitor 23-01-2022, 06:22:22 Unknown Action
Vizitor 23-01-2022, 06:22:20 Unknown Action
Vizitor 23-01-2022, 06:22:19 Unknown Action
Vizitor 23-01-2022, 06:21:53 Unknown Action
Vizitor 23-01-2022, 06:21:43 Unknown Action
Vizitor 23-01-2022, 06:21:38 Posting in Problem me instalimin e WinXp SP2.
Vizitor 23-01-2022, 06:21:22 Posting in Nje pyetje per Pin Code ne Adsense?.
Vizitor 23-01-2022, 06:21:14 Viewing HAIKALBANIANCLUB's profile.
Vizitor 23-01-2022, 06:21:06 Posting in Konferenca e Londres.
Vizitor 23-01-2022, 06:21:04 Unknown Action
Vizitor 23-01-2022, 06:21:01 Unknown Action
Vizitor 23-01-2022, 06:20:58 Viewing HAIKALBANIANCLUB's profile.
Vizitor 23-01-2022, 06:20:56 Unknown Action
Vizitor 23-01-2022, 06:20:53 Unknown Action
Vizitor 23-01-2022, 06:20:52 Unknown Action
Vizitor 23-01-2022, 06:20:51 Unknown Action
Vizitor 23-01-2022, 06:20:49 Unknown Action
Vizitor 23-01-2022, 06:20:48 Unknown Action
Vizitor 23-01-2022, 06:20:45 Posting in Kush eshte Zoti?.
Vizitor 23-01-2022, 06:20:42 Unknown Action
Vizitor 23-01-2022, 06:20:42 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 23-01-2022, 06:20:34 Unknown Action
Vizitor 23-01-2022, 06:20:31 Unknown Action
Vizitor 23-01-2022, 06:20:25 Viewing deli.mavraj's profile.
Vizitor 23-01-2022, 06:20:22 Unknown Action
Vizitor 23-01-2022, 06:20:17 Viewing the topic Jep-merr-ngjit-prit!.
Vizitor 23-01-2022, 06:20:10 Unknown Action
Vizitor 23-01-2022, 06:20:08 Viewing kesidi's profile.
Vizitor 23-01-2022, 06:19:54 Posting in Pse kryqi eshte i shenjte tek katoliket?.
Vizitor 23-01-2022, 06:19:47 Posting in Per prinderit qe te shohin me shume vajzat!.
Vizitor 23-01-2022, 06:19:46 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 23-01-2022, 06:19:45 Viewing agri's profile.
Vizitor 23-01-2022, 06:19:42 Viewing the topic Vetem tre Fjale !.
Vizitor 23-01-2022, 06:19:41 Viewing tage's profile.
Vizitor 23-01-2022, 06:19:41 Viewing drizan's profile.
Vizitor 23-01-2022, 06:19:38 Viewing Enea007's profile.
Vizitor 23-01-2022, 06:19:25 Unknown Action
Show