Kush eshte online

×

Kush eshte online

User Time Action
Vizitor 18-04-2021, 23:51:10 Viewing the topic Benitez dëshiron ta mbajë Maiconin .
Vizitor 18-04-2021, 23:50:52 Viewing the topic Studimi: Fëmijët e parë janë më të zgjuar.
Vizitor 18-04-2021, 23:50:51 Viewing the topic 01000010 01101001 01101110 01100001 01110010 01111001.
Vizitor 18-04-2021, 23:50:43 Unknown Action
Vizitor 18-04-2021, 23:50:34 Unknown Action
Vizitor 18-04-2021, 23:50:27 Viewing the board Influencer / Blogger.
Vizitor 18-04-2021, 23:49:56 Posting in Uran Ismaili (info foto video).
Vizitor 18-04-2021, 23:49:54 Posting in Uran Ismaili (info foto video).
Vizitor 18-04-2021, 23:49:44 Unknown Action
Vizitor 18-04-2021, 23:49:44 Unknown Action
Vizitor 18-04-2021, 23:49:13 Viewing the topic Forumistat e humbur.
Vizitor 18-04-2021, 23:49:08 Viewing the topic Tevez: Nuk po bëj jetë te City .
Vizitor 18-04-2021, 23:49:04 Unknown Action
Vizitor 18-04-2021, 23:48:59 Unknown Action
Vizitor 18-04-2021, 23:48:42 Unknown Action
Vizitor 18-04-2021, 23:48:36 Viewing the topic Ushtrim gjeometria ne hapsire.
Vizitor 18-04-2021, 23:48:26 Unknown Action
Vizitor 18-04-2021, 23:48:10 Viewing the topic Masch kompleton transferimin te Barca .
Vizitor 18-04-2021, 23:48:06 Viewing the topic Krkic i kënaqur me largimin e Ibrës .
Vizitor 18-04-2021, 23:47:57 Viewing the topic Debati mbi Identitetin e Shqiptareve mes Qoses dhe Kadarese!.
Vizitor 18-04-2021, 23:47:54 Viewing the topic Webber sqarohet me Red Bull .
Vizitor 18-04-2021, 23:47:43 Unknown Action
Vizitor 18-04-2021, 23:47:36 Viewing the topic Ancelotti: Ka gjasa ta transferojmë Kaka .
Vizitor 18-04-2021, 23:47:24 Viewing the topic Bulgarian investments in Albania score growth in 2008.
Vizitor 18-04-2021, 23:47:09 Unknown Action
Vizitor 18-04-2021, 23:47:04 Viewing the topic Pyetje-Përgjigje.
Vizitor 18-04-2021, 23:46:50 Viewing the topic 10 aktoret /femra, me te mira gjate 10 viteve te fundit!.
Vizitor 18-04-2021, 23:46:45 Viewing the topic Shqiptarët që fshihen pas "Trojanëve".
Vizitor 18-04-2021, 23:46:36 Viewing the topic Tableti Liberty.
Vizitor 18-04-2021, 23:46:24 Viewing the topic Atletico fiton Superkupën .
Vizitor 18-04-2021, 23:46:13 Viewing the topic Rossi, zëvëndësues i Balotellit .
Vizitor 18-04-2021, 23:46:09 Viewing the topic Anita Dervishi (info foto video).
Vizitor 18-04-2021, 23:45:11 Viewing the topic Jimenez pranë rikthimit te Parma .
Vizitor 18-04-2021, 23:45:07 Viewing the topic Iris Thaqi (Lajme, info, foto, video).
Vizitor 18-04-2021, 23:45:02 Unknown Action
Vizitor 18-04-2021, 23:44:21 Viewing the topic Shkembim linkesh me te tere!.
Vizitor 18-04-2021, 23:44:17 Viewing the topic Real Madrid dëshiron Fabianon .
Vizitor 18-04-2021, 23:43:56 Viewing the topic Kërkojë Kengen [ Për Këngë te huaja ].
Vizitor 18-04-2021, 23:43:50 Viewing the topic Arbnora Ademaj (info foto video).
Vizitor 18-04-2021, 23:43:50 Viewing the topic Filma qe nuk duhen humbur.
Vizitor 18-04-2021, 23:43:47 Viewing the topic Ke antar keni me shume "QEJF" dhe cfare do te donit ti beni nga qejfi.... ?? ;).
Vizitor 18-04-2021, 23:43:44 Unknown Action
Vizitor 18-04-2021, 23:43:28 Viewing the topic John Camack: Lojërat zvogëlojnë agresivitetin.
Vizitor 18-04-2021, 23:43:20 Viewing the topic Google dëshiron që ju të zgjidhni probleme dhe të fitoni para!.
Vizitor 18-04-2021, 23:43:18 Unknown Action
Vizitor 18-04-2021, 23:43:18 Viewing the topic Sms humoristike !.
Vizitor 18-04-2021, 23:43:17 Unknown Action
Vizitor 18-04-2021, 23:42:54 Viewing the topic PHP - Kuti Mesazhesh (shoutbox).
Vizitor 18-04-2021, 23:42:49 Viewing the topic Poezi per nipin tim Besin !.
Vizitor 18-04-2021, 23:42:43 Viewing the topic A dine femrat shqiptare te bejne seks?.
Vizitor 18-04-2021, 23:42:43 Viewing the topic Tema me 1 000 000 postime........
Vizitor 18-04-2021, 23:42:39 Viewing the topic cimi film shqiptar shiko .
Vizitor 18-04-2021, 23:42:37 Viewing the topic Vajërat Aromatikë!!!.
Vizitor 18-04-2021, 23:42:30 Viewing the topic Direktoria e lire - Dmoz.Org.
Vizitor 18-04-2021, 23:42:30 Viewing the topic Direktoria e lire - Dmoz.Org.
Vizitor 18-04-2021, 23:42:26 Viewing the topic Drivera te zerit.
Vizitor 18-04-2021, 23:42:20 Viewing the topic Jugu vazhdon të digjet.
Vizitor 18-04-2021, 23:42:02 Viewing Who's Online.
Vizitor 18-04-2021, 23:41:54 Viewing the topic Top 5 Ranking Factors 2009.
Vizitor 18-04-2021, 23:41:38 Unknown Action
Vizitor 18-04-2021, 23:41:24 Viewing the topic Statusi i Kosovës - Bisedimet ne Vjene.
Vizitor 18-04-2021, 23:41:21 Viewing the topic Mark Tirta.
Vizitor 18-04-2021, 23:41:09 Unknown Action
Vizitor 18-04-2021, 23:40:54 Viewing the topic Ëndrra erotike? Ja si shpjegohen.
Vizitor 18-04-2021, 23:40:49 Unknown Action
Vizitor 18-04-2021, 23:40:42 Posting in Alberie Hadergjonaj vs. Arkiva Shqip.
Vizitor 18-04-2021, 23:40:32 Unknown Action
Vizitor 18-04-2021, 23:40:29 Viewing the topic UNMIK po pergatitet per te ikur nga Kosova.
Vizitor 18-04-2021, 23:40:14 Viewing the topic Rreth librave dhe autoreve me te rinj..
Vizitor 18-04-2021, 23:40:14 Viewing the topic Një qiri dhe një lutje për te vdekurit..
Vizitor 18-04-2021, 23:40:13 Viewing the topic Albania's Berisha calls for information campaign on visa liberalisation .
Vizitor 18-04-2021, 23:40:12 Viewing the board Diskutime.
Vizitor 18-04-2021, 23:40:10 Viewing the topic Klubi i fansave te Shevchenko-s.
Vizitor 18-04-2021, 23:39:38 Viewing the topic Femra ka 1 mundësi për të qenë e bukur por 1 mijë mundësi të jetë tërheqëse.
Vizitor 18-04-2021, 23:39:38 Viewing the topic Femra ka 1 mundësi për të qenë e bukur por 1 mijë mundësi të jetë tërheqëse.
Vizitor 18-04-2021, 23:39:25 Viewing the topic Dy persona vetëvriten, nuk dihen motivet.
Vizitor 18-04-2021, 23:39:24 Viewing the topic Mirditë, vëllai vret me armë vëllanë.
Vizitor 18-04-2021, 23:39:20 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 18-04-2021, 23:39:20 Viewing the topic A do te dashuronit shoqen ose shokun tuaj te ngushte?.
Vizitor 18-04-2021, 23:39:05 Unknown Action
Vizitor 18-04-2021, 23:38:59 Viewing the board Bashkimi Kombëtar.
Vizitor 18-04-2021, 23:38:41 Unknown Action
Vizitor 18-04-2021, 23:38:31 Unknown Action
Vizitor 18-04-2021, 23:38:31 Posting in Digitalb Family HD.
Vizitor 18-04-2021, 23:38:12 Viewing the topic Reali humb 68 milionë nga holandezët .
Vizitor 18-04-2021, 23:38:10 Unknown Action
Vizitor 18-04-2021, 23:38:08 Viewing the topic Autizmi - Spektrat, terapite, trajtimi dhe mjekimi (Autism).
Vizitor 18-04-2021, 23:37:57 Viewing the topic Via Debuts Mini-ITX 2.0 .
Vizitor 18-04-2021, 23:37:56 Viewing the topic "Seks me pagese", tashmë përmes internetit !.
Vizitor 18-04-2021, 23:37:56 Viewing the topic Problem per te hapur faqen.
Vizitor 18-04-2021, 23:37:52 Viewing the topic China Says There's No Antitrust Probe On Microsoft .
Vizitor 18-04-2021, 23:37:45 Viewing the topic Magjia, syri i keq dhe sherimi i tyre!.
Vizitor 18-04-2021, 23:37:32 Posting in Digitalb Eurofilm.
Vizitor 18-04-2021, 23:37:27 Viewing the topic A keni shok apo shoqe te vertete - Ekziston shoqeria e vertete?.
Vizitor 18-04-2021, 23:37:10 Viewing the board WebHosting.
Vizitor 18-04-2021, 23:37:09 Viewing the topic Inati semundje apo...?.
Vizitor 18-04-2021, 23:37:03 Viewing the topic E Njejte apo Sinonim me Fjalen.
Vizitor 18-04-2021, 23:36:56 Viewing the topic Cfare ju terheq me shume tek nje femer ose mashkull?.
Vizitor 18-04-2021, 23:36:44 Viewing the topic Yeast-Powered Fuel Cell Feeds On Human Blood .
Vizitor 18-04-2021, 23:36:39 Viewing the topic Instant Messaging Vulnerable To New Smiley Attacks .
Show