Kush eshte online

×

Kush eshte online

User Time Action
Vizitor 14-05-2021, 19:35:43 Viewing SEEUgirl's profile.
Vizitor 14-05-2021, 19:35:34 Posting in A është sot femra shqiptare e emancipuar?.
Vizitor 14-05-2021, 19:35:24 Viewing LucianoBerati's profile.
Vizitor 14-05-2021, 19:35:14 Posting in A JU MUNGON ATDHEU?.
Vizitor 14-05-2021, 19:35:06 Viewing Abdulfetah's profile.
Vizitor 14-05-2021, 19:34:52 Viewing the topic Anetarit te Meparshem i Dhuroj....
Vizitor 14-05-2021, 19:34:51 Viewing the topic Vetevleresimi - Sa e vleresoni veten tuaj?.
Vizitor 14-05-2021, 19:34:47 Viewing delta 3's profile.
Vizitor 14-05-2021, 19:34:40 Viewing the topic Si ta bej qe ti mungoj?.
Vizitor 14-05-2021, 19:34:34 Viewing tina shkreli's profile.
Vizitor 14-05-2021, 19:34:31 Viewing the topic Si ta bej qe ti mungoj?.
Vizitor 14-05-2021, 19:34:24 Posting in Rrëfimi i At Pllumit për letrën e Mehmet Shehut.
Vizitor 14-05-2021, 19:34:22 Viewing the topic Yllka Gashi (info foto video).
Vizitor 14-05-2021, 19:34:20 Viewing lani74's profile.
Vizitor 14-05-2021, 19:34:10 Viewing the topic Filmat vizatimore.
Vizitor 14-05-2021, 19:34:08 Viewing the topic Filmat vizatimore.
Vizitor 14-05-2021, 19:34:02 Viewing mejrem's profile.
Vizitor 14-05-2021, 19:34:01 Posting in BitClout - Platforma Blockchain qe do te Revolucionarizoje Mediat Sociale.
Vizitor 14-05-2021, 19:33:58 Viewing the forum stats.
Vizitor 14-05-2021, 19:33:50 Viewing the topic Dibra - qyteti i bashkejeteses qytetare dhe i tolerances fetare!.
Vizitor 14-05-2021, 19:33:46 Viewing the topic Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕.
Vizitor 14-05-2021, 19:33:44 Viewing the topic Si e imagjinoni personin siper jush?.
Vizitor 14-05-2021, 19:33:42 Viewing the topic Dialektet e gjuhës shqipe.
Vizitor 14-05-2021, 19:33:41 Viewing the topic Si e imagjinoni personin siper jush?.
Vizitor 14-05-2021, 19:33:37 Viewing the topic Zeristat e Amerikes.
Vizitor 14-05-2021, 19:33:36 Viewing the topic Zeristat e Amerikes.
Vizitor 14-05-2021, 19:33:28 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 14-05-2021, 19:33:20 Viewing the topic Tema e Tironcave. .
Vizitor 14-05-2021, 19:33:18 Viewing the topic Tema e Tironcave. .
Vizitor 14-05-2021, 19:33:17 Unknown Action
Vizitor 14-05-2021, 19:33:06 Unknown Action
Vizitor 14-05-2021, 19:33:02 Viewing the topic Pasqyro fjalorin dhe argëtohu!.
Vizitor 14-05-2021, 19:32:58 Viewing the topic Tangat - Thongs (Panties/Breke Seksi).
Vizitor 14-05-2021, 19:32:50 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 14-05-2021, 19:32:49 Viewing the topic Doja te thoja...
Vizitor 14-05-2021, 19:32:46 Unknown Action
Vizitor 14-05-2021, 19:32:40 Unknown Action
Vizitor 14-05-2021, 19:32:17 Viewing the topic "Seks me pagese", tashmë përmes internetit !.
Vizitor 14-05-2021, 19:32:15 Unknown Action
Vizitor 14-05-2021, 19:31:51 Viewing the topic Vetem tre Fjale !.
Vizitor 14-05-2021, 19:31:46 Viewing zac's profile.
Vizitor 14-05-2021, 19:31:15 Viewing the topic Ne Darke me 5 Persona te Famshem. .
Vizitor 14-05-2021, 19:30:43 Viewing the topic SCRIPT për te hequr kodin HTML.
Vizitor 14-05-2021, 19:30:19 Unknown Action
Vizitor 14-05-2021, 19:29:49 Viewing the topic Tekste Këngësh Shqip.
Vizitor 14-05-2021, 19:29:42 Viewing the topic Albanians gamble on "medicine" against cancerIt's been billed as a... .
Vizitor 14-05-2021, 19:29:40 Viewing the topic Ervin Hatibi.
Vizitor 14-05-2021, 19:29:30 Unknown Action
Vizitor 14-05-2021, 19:29:27 Posting in Tipat e kolegëve që mund t’i takoni në një vend pune.
Vizitor 14-05-2021, 19:29:16 Unknown Action
Vizitor 14-05-2021, 19:29:02 Viewing the topic Lezhë, peshkatari i zhdukur prej 3 ditësh .
Vizitor 14-05-2021, 19:28:56 Posting in Studimi, si mund të hapësh biznes në një zonë të caktuar të kryeqytetit .
Vizitor 14-05-2021, 19:28:25 Unknown Action
Vizitor 14-05-2021, 19:28:23 Viewing the topic Hotel "Zeriyt"..
Vizitor 14-05-2021, 19:28:17 Viewing the topic Pasuro fjalorin dhe argëtohu!.
Vizitor 14-05-2021, 19:28:16 Viewing the topic "Seks me pagese", tashmë përmes internetit !.
Vizitor 14-05-2021, 19:28:15 Unknown Action
Vizitor 14-05-2021, 19:28:05 Posting in Si të krijojmë pasuri?.
Vizitor 14-05-2021, 19:27:53 Posting in Si të krijojmë pasuri?.
Vizitor 14-05-2021, 19:27:40 Viewing the topic Cfare ishte Kopeja Primitive?.
Vizitor 14-05-2021, 19:27:38 Unknown Action
Vizitor 14-05-2021, 19:27:29 Unknown Action
Vizitor 14-05-2021, 19:27:26 Posting in Si të kemi një pozicion strategjik në treg.
Vizitor 14-05-2021, 19:27:16 Unknown Action
Vizitor 14-05-2021, 19:27:16 Posting in Si të kemi një pozicion strategjik në treg.
Vizitor 14-05-2021, 19:27:04 Posting in Lorik Cana në merkato, largimi mbetet opsion .
Vizitor 14-05-2021, 19:27:03 Viewing the topic Si mund te behesh Milionier?.
Vizitor 14-05-2021, 19:26:56 Viewing the topic Kënga që po dëgjoj.
Vizitor 14-05-2021, 19:26:56 Viewing the topic "Seks me pagese", tashmë përmes internetit !.
Vizitor 14-05-2021, 19:26:55 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 14-05-2021, 19:26:43 Viewing the topic Kamasutra Shqip.
Vizitor 14-05-2021, 19:26:40 Unknown Action
Vizitor 14-05-2021, 19:26:31 Posting in Si mund ta masim ekonominë dixhitale?.
Vizitor 14-05-2021, 19:26:25 Viewing the topic Paris Hilton, fytyra e re e Nënë Terezës.
Vizitor 14-05-2021, 19:26:19 Posting in Si mund ta masim ekonominë dixhitale?.
Vizitor 14-05-2021, 19:25:30 Viewing the topic Nje fjale te huaj.....
Vizitor 14-05-2021, 19:25:22 Viewing the topic Njerëzit e suksesshëm - Cfarë i dallon.
Vizitor 14-05-2021, 19:25:13 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 14-05-2021, 19:25:12 Unknown Action
Vizitor 14-05-2021, 19:25:03 Unknown Action
Vizitor 14-05-2021, 19:24:21 Posting in Njerëzit e suksesshëm - Cfarë i dallon.
Vizitor 14-05-2021, 19:24:00 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 14-05-2021, 19:23:52 Viewing the topic Gjejeni se cilin anetar po komentoj !.
Vizitor 14-05-2021, 19:23:32 Unknown Action
Vizitor 14-05-2021, 19:23:09 Unknown Action
Vizitor 14-05-2021, 19:23:08 Posting in Shqiptarizimi i kapitalit.
Vizitor 14-05-2021, 19:22:59 Viewing the topic Shqipëria, më e shtrenjta në rajon për çmimet e ushqimeve.
Vizitor 14-05-2021, 19:22:46 Unknown Action
Vizitor 14-05-2021, 19:22:38 Viewing the topic Gezuar Fiter Bajramin dhe Agjerim te pranuar.
Vizitor 14-05-2021, 19:22:37 Posting in Shqipëria, më e shtrenjta në rajon për çmimet e ushqimeve.
Vizitor 14-05-2021, 19:22:31 Unknown Action
Vizitor 14-05-2021, 19:22:27 Unknown Action
Vizitor 14-05-2021, 19:22:09 Viewing the topic Shekspiri nuk ka ekzistuar kurrë.
Vizitor 14-05-2021, 19:22:08 Unknown Action
Vizitor 14-05-2021, 19:21:58 Posting in Rritja e çmimit të naftës.
Vizitor 14-05-2021, 19:21:43 Viewing the topic Sherr me armë në Tiranë, 2 të plagosur policia jep detajet .
Vizitor 14-05-2021, 19:21:28 Posting in Profesionet që shkaktojnë çrregullime mendore.
Vizitor 14-05-2021, 19:20:45 Viewing the board Zëri Letrar.
Vizitor 14-05-2021, 19:20:45 Unknown Action
Vizitor 14-05-2021, 19:20:35 Unknown Action
Show