Kush eshte online

×

Kush eshte online

User Time Action
Vizitor 23-10-2021, 10:15:26 Unknown Action
Vizitor 23-10-2021, 10:15:14 Unknown Action
Vizitor 23-10-2021, 10:15:10 Viewing the topic Ku dhe kur lindi tragjedia?.
Vizitor 23-10-2021, 10:15:09 Posting in Autizmi - Spektrat, terapite, trajtimi dhe mjekimi (Autism).
Vizitor 23-10-2021, 10:15:04 Viewing the topic Facebook FB.
Vizitor 23-10-2021, 10:14:57 Viewing the topic Gazeta tema shqiptarja.com.
Vizitor 23-10-2021, 10:14:47 Viewing the topic www gazeta shqiptare.
Vizitor 23-10-2021, 10:14:45 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 23-10-2021, 10:14:45 Viewing the topic www balkan web faqja kryesore.
Vizitor 23-10-2021, 10:14:41 Viewing the topic Rënia e Perandorisë Bizantine.
Vizitor 23-10-2021, 10:14:39 Viewing the topic Gazeta tema shqiptarja com.
Vizitor 23-10-2021, 10:14:35 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 23-10-2021, 10:14:27 Unknown Action
Vizitor 23-10-2021, 10:14:22 Viewing the topic Semuret Berisha.
Vizitor 23-10-2021, 10:14:03 Unknown Action
Vizitor 23-10-2021, 10:13:32 Viewing the topic KUR'ANI PERMENDET EDHE NE BIBEL.
Vizitor 23-10-2021, 10:12:52 Unknown Action
Vizitor 23-10-2021, 10:12:28 Posting in Unë filloj ju vazhdoni...
Vizitor 23-10-2021, 10:12:13 Viewing the topic Vrasja e Emmy-t, Prokuroria kërkon dëshmitë e miqve dhe çantën e humbur .
Vizitor 23-10-2021, 10:12:08 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 23-10-2021, 10:12:07 Unknown Action
Vizitor 23-10-2021, 10:12:02 Unknown Action
Vizitor 23-10-2021, 10:11:56 Viewing the topic Miss Universe - Canada 2008.
Vizitor 23-10-2021, 10:11:50 Posting in Zeri YT! ne Facebook.
Vizitor 23-10-2021, 10:11:39 Posting in Sa jan cunat dhe gocat te perpikt ne takimet e tyre.
Vizitor 23-10-2021, 10:11:27 Posting in Xhaferi e Georgievski folën për ndarjen e Maqedonisë.
Vizitor 23-10-2021, 10:11:21 Viewing the topic Vilat e Mediut dhe Delijorgjit.
Vizitor 23-10-2021, 10:11:18 Posting in Play and learn! - English -.
Vizitor 23-10-2021, 10:11:04 Viewing the topic Programe per hacker falas.
Vizitor 23-10-2021, 10:11:01 Posting in Roli i puthjeve.
Vizitor 23-10-2021, 10:10:55 Posting in Misteri i madh i Atlantidës.
Vizitor 23-10-2021, 10:10:48 Posting in Paraja, është e mundur të jetohet pa të?.
Vizitor 23-10-2021, 10:10:44 Posting in Aleksandri i Madh, gjuha burashaski dhe Ilirët e Pakistanit.
Vizitor 23-10-2021, 10:10:41 Viewing the topic E ndjeni mungesen e ... ?.
Vizitor 23-10-2021, 10:10:32 Viewing the topic Faqet qe kanë programe dhe filma të huaj te kenë kujdes......
Vizitor 23-10-2021, 10:10:22 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 23-10-2021, 10:10:21 Viewing the topic Real Madrid, ndryshime në formacion.
Vizitor 23-10-2021, 10:10:13 Viewing the topic Këngë Islame në gjuhën shqipe.
Vizitor 23-10-2021, 10:10:07 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 23-10-2021, 10:10:01 Unknown Action
Vizitor 23-10-2021, 10:09:59 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 23-10-2021, 10:09:57 Unknown Action
Vizitor 23-10-2021, 10:09:31 Viewing the topic Vendimet sekrete të Ramiz Alisë më 1991 për partitë marksiste në botë.
Vizitor 23-10-2021, 10:09:25 Viewing the topic phpBB to Icy Phoenix?.
Vizitor 23-10-2021, 10:09:25 Viewing the topic phpBB to Icy Phoenix?.
Vizitor 23-10-2021, 10:09:18 Viewing the topic Festivali i 47-te i Kenges ne TVSH .
Vizitor 23-10-2021, 10:09:13 Viewing the topic Bulqizë, plagosen dy minatorë në Zonën D, mister rrethanat .
Vizitor 23-10-2021, 10:09:06 Unknown Action
Vizitor 23-10-2021, 10:09:03 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 23-10-2021, 10:08:48 Viewing the topic Analytics Toolbox: Trafiku Faqes Tuaj.
Vizitor 23-10-2021, 10:08:44 Viewing the topic Kjo është mosha kur femrat përjetojnë seksin më të mirë në jetë.
Vizitor 23-10-2021, 10:08:44 Viewing the topic Vetem tre Fjale !.
Vizitor 23-10-2021, 10:08:43 Viewing the topic Probleme matematikore.
Vizitor 23-10-2021, 10:08:34 Viewing the topic Protesta e minatorëve, përplasje me policinë.
Vizitor 23-10-2021, 10:08:31 Viewing the topic Kerkoj nje pershkrim te "Odisea" i Homerit.
Vizitor 23-10-2021, 10:08:27 Posting in RREGBI NE SHQIPERI.
Vizitor 23-10-2021, 10:08:10 Viewing the topic Fjale te urta ne gjuhë te huaja !!!.
Vizitor 23-10-2021, 10:08:05 Viewing the topic SHBA: Dhjetra të vdekur nga ciklonet në shtetet jugore .
Vizitor 23-10-2021, 10:08:00 Posting in Cilet antare te forumit njihni Live !.
Vizitor 23-10-2021, 10:07:44 Posting in LDK-AAK, MUNDËSIA E NJË UNIONI TË RI PARTIAK ME RAMUSHIN??!.
Vizitor 23-10-2021, 10:07:42 Viewing the topic Ca do i thoni nje vajze/djali per te hyre ne muhabet me te?.
Vizitor 23-10-2021, 10:07:33 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 23-10-2021, 10:07:31 Posting in Kosova në një hartë të Ugandës.
Vizitor 23-10-2021, 10:07:26 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 23-10-2021, 10:07:04 Posting in Alo,alo telefoni,zerin tim a e degjon?.
Vizitor 23-10-2021, 10:07:04 Viewing the topic PO ose JO?.
Vizitor 23-10-2021, 10:06:58 Posting in Ke kishe dashur ta perqafoni ne këto momente nga forumi .....
Vizitor 23-10-2021, 10:06:56 Unknown Action
Vizitor 23-10-2021, 10:06:54 Viewing the topic ExpressionEngine - CMS e re per Blog e Portal.
Vizitor 23-10-2021, 10:06:48 Unknown Action
Vizitor 23-10-2021, 10:06:46 Posting in Ke kishe dashur ta perqafoni ne këto momente nga forumi .....
Vizitor 23-10-2021, 10:06:44 Viewing the topic Ben Affleck.
Vizitor 23-10-2021, 10:06:20 Viewing the topic Si ndjeheni ne kete moment?.
Vizitor 23-10-2021, 10:06:01 Posting in Mjeku Popullor, si mund të kontaktoj me ju?.
Vizitor 23-10-2021, 10:05:53 Unknown Action
Vizitor 23-10-2021, 10:05:42 Viewing the topic Pershkruaje anetarin e mësipërm me NJE fjale! .
Vizitor 23-10-2021, 10:05:39 Viewing Nikiii's profile.
Vizitor 23-10-2021, 10:05:33 Viewing the topic Genocidi ndaj europianeve ne SHBA.
Vizitor 23-10-2021, 10:05:32 Viewing the topic ACR: Minatorët të dalin nga protesta .
Vizitor 23-10-2021, 10:05:20 Viewing the topic Vjen OpenOffice.org 3.1.
Vizitor 23-10-2021, 10:05:18 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 23-10-2021, 10:05:16 Posting in Coronavirus semundja qe i ka futur friken njerezimit.
Vizitor 23-10-2021, 10:05:11 Posting in Këndi i Sfinksit (zbavitje).
Vizitor 23-10-2021, 10:04:59 Posting in Këndi i Sfinksit (zbavitje).
Vizitor 23-10-2021, 10:04:49 Posting in Këndi i Sfinksit (zbavitje).
Vizitor 23-10-2021, 10:04:39 Viewing the topic VORIO- EPIRI, NJË ËNDËRR NË ARKIVOL .
Vizitor 23-10-2021, 10:04:24 Viewing the topic Si prishet nje djale?.
Vizitor 23-10-2021, 10:04:23 Posting in Alo,alo telefoni,zerin tim a e degjon?.
Vizitor 23-10-2021, 10:04:06 Viewing the topic Shtatzania, gjithcka mbi nenen!.
Vizitor 23-10-2021, 10:03:45 Viewing the topic Tema e Elbasanllinjve..
Vizitor 23-10-2021, 10:02:42 Viewing the topic Kam shkelur rregullat e zones Shengen! Si i behet tani?.
Vizitor 23-10-2021, 10:02:39 Unknown Action
Vizitor 23-10-2021, 10:01:40 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 23-10-2021, 10:01:29 Viewing the topic Ottoman History translated into Albanian language.
Vizitor 23-10-2021, 10:01:27 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 23-10-2021, 10:00:56 Viewing medijak's profile.
Vizitor 23-10-2021, 10:00:33 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 23-10-2021, 10:00:24 Viewing egzonche's profile.
Vizitor 23-10-2021, 10:00:04 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 23-10-2021, 09:59:44 Viewing etnologu's profile.
Show